Ynet: מסתמן: ברקת תחזור לב"ש, אולי גם עזורי
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Ynet: מסתמן: ברקת תחזור לב"ש, אולי גם עזורי
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 89,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Ynet: מסתמן: ברקת תחזור לב"ש, אולי גם עזורי
הלוואי,אני באמת לא יודע איך אלונה תוכל להישאר אדישה לכל מה שקרה כאן ביממה האחרונה ולמה שמצפה לה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה רק מדגיש את העובדה שאסור להוריד את הנושא מסדר היום בנגב ובכלל.
לפי ynet גם עזורי וגם אלונה חוזרים
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 89,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
גמרו לי את החיים הקבוצה הזאת, לא יודע כבר מה לחשוב
גמרו לי את החיים הקבוצה הזאת, לא יודע כבר מה לחשוב
Re: לפי ynet גם עזורי וגם אלונה חוזרים
יש על זה כבר נושא אחינו היקר.
אני מקווה מאוד, בנוסף לכך כדי שלא נחזור לאחור עזורי צריך לשחרר איזו שהיא הצהרה הנוגעת לכל הנושאים גם הקהל גם הטעויות שלו ורצון לצאת לדרך חדשה, אחרת זה לא יעבוד.
אני מתחיל להיזכר בתקופת העירייה העליזה עליות מורדות ושוב עליות ושוב מורדות.
אני מתחיל להיזכר בתקופת העירייה העליזה עליות מורדות ושוב עליות ושוב מורדות.
Re: לפי ynet גם עזורי וגם אלונה חוזרים
מצטער לא שמתי לבmessiah כתב:יש על זה כבר נושא אחינו היקר.
בס"ד
הלוואי.
מוכן שהמתחזה ימשיך לאמן והעיקר שלא נחזור לבעל האולמות.
הלוואי.
מוכן שהמתחזה ימשיך לאמן והעיקר שלא נחזור לבעל האולמות.
הידיעה הזאת כמובן אומרת שאסור להוריד את הרגל מדוושת הגז במאבק על אלונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הלוואי הלוואי!!! בע"ה..
אבל אסור לנו להמשיך להתנהג כמו שכל הזמן התנהגנו, שעכשיו לא תהיה תקופה טובה שנהיה ילדים טובים ואז שו נקלל ונצעק ונעשה רעש..
אבל אסור לנו להמשיך להתנהג כמו שכל הזמן התנהגנו, שעכשיו לא תהיה תקופה טובה שנהיה ילדים טובים ואז שו נקלל ונצעק ונעשה רעש..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
כמה כיף לחזור מהעבודה ולראות הודעה כזו.
מסכים איתך לגמרי, משיח, רק עיוורים יתקשו לראות עד כמה ברקת חשובה להפועל באר שבע ולנגב בכלל. אם ברקת חוזרת (ואיתה עזורי) חייבים להיות ילדים טובים עד סוף העונה. אני אגב קונה חזרה של ברקת גם עבור הישארות עזורי בעונה הבאה.
מסכים איתך לגמרי, משיח, רק עיוורים יתקשו לראות עד כמה ברקת חשובה להפועל באר שבע ולנגב בכלל. אם ברקת חוזרת (ואיתה עזורי) חייבים להיות ילדים טובים עד סוף העונה. אני אגב קונה חזרה של ברקת גם עבור הישארות עזורי בעונה הבאה.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
מיצידי שעכשיו גם עזורי יחזור ..העיקר שהמלכה תשאר!
גם ככה נשארו 6 משחקים,אם אכן בעזרת השם -אלונה תחזור,ועזורי יחזור
אז אני מקווה שהאוהדים שוב לא ישרקו בוז למאמן ..אלה יעודד את הקבוצה את השחקנים וכמובן את אלונה,
ואפילו את עזורי למרות כול מה שקרה..תחשבו על זה שבעונה הבאה אפשר ללכת לפירוק ואז תשירו "באר שבע לא תירד"
וכבר כיום אתם בליגת העל קבוצה במרכז טבלה,עם סגל שחקנים מצוין!
אז תפסיקו ותעודדו את הקבוצה!
גם ככה נשארו 6 משחקים,אם אכן בעזרת השם -אלונה תחזור,ועזורי יחזור
אז אני מקווה שהאוהדים שוב לא ישרקו בוז למאמן ..אלה יעודד את הקבוצה את השחקנים וכמובן את אלונה,
ואפילו את עזורי למרות כול מה שקרה..תחשבו על זה שבעונה הבאה אפשר ללכת לפירוק ואז תשירו "באר שבע לא תירד"
וכבר כיום אתם בליגת העל קבוצה במרכז טבלה,עם סגל שחקנים מצוין!
אז תפסיקו ותעודדו את הקבוצה!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
נכון שחשוב שאלונה תשאר, אבל אל צריך לא לשכוח שיש לנו זכות להביע מחאה תרבותית ולא אלימה כשאנחנו מזהים שיש בעיה בהתנהלות הקבוצה.
צריך לוודא שאלונה לא תשבור את הכלים בכל פעם שנירצה להעביר ביקורת מתוך אהבת המועדון וחשוב שגם עזורי יבין שגם עליו מותר להעביר ביקורת בגבולות הטעם הטוב והחוקי.
לא חושב שצריכים להשתתק כמו דגים אחרי תקופה חלשה מקצועית כמו שעברנו ולענות "אמן" על כל מה שעזורי אומר, כמו שלא חשבתי מעולם שקללות או התנהגות אלימה יגרמו לשיפור ביכולת של הקבוצה.
צריך לוודא שאלונה לא תשבור את הכלים בכל פעם שנירצה להעביר ביקורת מתוך אהבת המועדון וחשוב שגם עזורי יבין שגם עליו מותר להעביר ביקורת בגבולות הטעם הטוב והחוקי.
לא חושב שצריכים להשתתק כמו דגים אחרי תקופה חלשה מקצועית כמו שעברנו ולענות "אמן" על כל מה שעזורי אומר, כמו שלא חשבתי מעולם שקללות או התנהגות אלימה יגרמו לשיפור ביכולת של הקבוצה.
הפועל אני כבר משתגע
חכה חביבי,היא עוד לא חזרה.8red כתב:נכון שחשוב שאלונה תשאר, אבל אל צריך לא לשכוח שיש לנו זכות להביע מחאה תרבותית ולא אלימה כשאנחנו מזהים שיש בעיה בהתנהלות הקבוצה.
זה שיש עכשיו מסע לחצים כלפיה,עדיין לא אומר שהיא תחזור בה,אסור לנו לצאת מהנחה שהמשימה להשבת אלונה הושלמה.
לאט לאט,אני בטוח שהיא תחזור בידיעה שהקהל של ב"ש לא יהפוך להיות שק חבטות אלא קהל שיש לו זכות לגיטימית להביע מחאה,לא באלימות.
אני לא מבין אותכם, היא אמרה "אני לא אשנה את החלטתי"!
איפה פה אפשר להבין שהיא תחזור לבאר שבע?!
זה סופי, היא לא תחזור!
ואם היא תחזור עדיף לשזה יהיה באהבה וברצון
אם לא באמת שאין סיבה שתחזור שתלך לאן שטוב לה.
למרות שאנחנו באמת אוהבים אותה
איפה פה אפשר להבין שהיא תחזור לבאר שבע?!
זה סופי, היא לא תחזור!
ואם היא תחזור עדיף לשזה יהיה באהבה וברצון
אם לא באמת שאין סיבה שתחזור שתלך לאן שטוב לה.
למרות שאנחנו באמת אוהבים אותה