מצטיין: מאור מליקסון- פתח לא טוב את העונה. מהמחזור השלישי במשחק החוץ מול כפר סבא
התחיל להראות ניצוצות של כדורגל והפך להיות בעל הבית בשדה,כל פעם שהכדור אצלו רק דברים טובים קורים בחלק ההתקפי. תענוג!! אני אישית מזמן לא נהניתי ככה משחקן של ב"ש..
התגלית: ז'סטין זולו- עד לפציעה היה יציב מאוד הראה שיש על מי לסמוך בתפקיד הקשר האחורי לעוד הרבה שנים..עדיין לוקה בכמה דברים אבל אני בטוח שעם הזמן הוא יישפר את זה..
גם יוסי אלקיים יכל להיבחר כאן אבל שיחק רק 2 משחקים וחצי כל הסיבוב ונתן תרומה ענקית בכל דקה ששיחק,אולי סיבוב הבא ניבחר בו.
היציב: דנדי אוקנגו- פשוט גרזן ,הבן אדם ממלא כל תפקיד שהמאמן מבקש
ולא עושה דברים שהוא לא יודע,ממושמע,חזק ובא לעבוד כל משחק!!
המאכזב: אסי רחמים- מצפה ממנו להניג את הקבוצה ,לבקש מהקהל לתמוך בקבוצה ולא לקלל
כל משחק בית והכי מאכזב מבחינתי אשם ב-5 שערים שקיבלנו מתוך ה-8
לא יכול להיות ששוער ברמתו עם ניסיון כמו שלו יעשה הרבה שטויות..
קדוסי גם יכל להיבחר כאן לכבוש רק 3 שערים זה מעט מדיי,אבל עכשיו הוא בתקופה טובה
אז ניבחן אותו עוד סיבוב..
השער:ז'סטין זולו מול קרית אתא משחק של נגיעה אחת מקו החצי עד לדאבל פס שלו עם פדידה
מה שהעמיד אותו מול השוער לבד,ומשם לא הייתה לו בעיה לסיים..
המשחק הכי טוב: מכבי הרצליה בבית.
סיכום סיבוב!!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: סיכום סיבוב!!
מה אתה רוצה מאסי רחמים?..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מסכים עם הרוב. החמרת טיפה עם אסי אבל באופן כללי אתה צודק. חשוב רק לציין שלמרות הטעויות
ידוע שהעונה אין תחליף לאסי וכולנו תומכים ואוהבים אותו, אחרי הכל הוא די יציב.
שחקן שלדעתי חייב להיות מוזכר ביחד עם מליקסון הוא אביתר אילוז עם סיבוב נהדר, יכולת מצוינת, לחימה
ובעיקר ניתן לראות שהבחור התבגר מבחינה מנטלית (מישהו אמר גיא לוי?).
אחרון חביב-דנדי הגרזן. כל מילה בסלע!
ידוע שהעונה אין תחליף לאסי וכולנו תומכים ואוהבים אותו, אחרי הכל הוא די יציב.
שחקן שלדעתי חייב להיות מוזכר ביחד עם מליקסון הוא אביתר אילוז עם סיבוב נהדר, יכולת מצוינת, לחימה
ובעיקר ניתן לראות שהבחור התבגר מבחינה מנטלית (מישהו אמר גיא לוי?).
אחרון חביב-דנדי הגרזן. כל מילה בסלע!
המצטיינים: מליקסון,אילוז ואוקוגו
מאכזבים: בונפלד(איך לא?)..אסי,סימיוני וקדוסי גם איכזבו, ציפיתי מהם ליותר.
זולו,אלול,קידר,כבדה ושאר השחקנים עושים עבודה טובה.
מאכזבים: בונפלד(איך לא?)..אסי,סימיוני וקדוסי גם איכזבו, ציפיתי מהם ליותר.
זולו,אלול,קידר,כבדה ושאר השחקנים עושים עבודה טובה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים עם רוב הדברים.מר ספאם כתב:מצטיין: מאור מליקסון- פתח לא טוב את העונה. מהמחזור השלישי במשחק החוץ מול כפר סבא
התחיל להראות ניצוצות של כדורגל והפך להיות בעל הבית בשדה,כל פעם שהכדור אצלו רק דברים טובים קורים בחלק ההתקפי. תענוג!! אני אישית מזמן לא נהניתי ככה משחקן של ב"ש..
התגלית: ז'סטין זולו- עד לפציעה היה יציב מאוד הראה שיש על מי לסמוך בתפקיד הקשר האחורי לעוד הרבה שנים..עדיין לוקה בכמה דברים אבל אני בטוח שעם הזמן הוא יישפר את זה..
גם יוסי אלקיים יכל להיבחר כאן אבל שיחק רק 2 משחקים וחצי כל הסיבוב ונתן תרומה ענקית בכל דקה ששיחק,אולי סיבוב הבא ניבחר בו.
היציב: דנדי אוקנגו- פשוט גרזן ,הבן אדם ממלא כל תפקיד שהמאמן מבקש
ולא עושה דברים שהוא לא יודע,ממושמע,חזק ובא לעבוד כל משחק!!
המאכזב: אסי רחמים- מצפה ממנו להניג את הקבוצה ,לבקש מהקהל לתמוך בקבוצה ולא לקלל
כל משחק בית והכי מאכזב מבחינתי אשם ב-5 שערים שקיבלנו מתוך ה-8
לא יכול להיות ששוער ברמתו עם ניסיון כמו שלו יעשה הרבה שטויות..
קדוסי גם יכל להיבחר כאן לכבוש רק 3 שערים זה מעט מדיי,אבל עכשיו הוא בתקופה טובה
אז ניבחן אותו עוד סיבוב..
השער:ז'סטין זולו מול קרית אתא משחק של נגיעה אחת מקו החצי עד לדאבל פס שלו עם פדידה
מה שהעמיד אותו מול השוער לבד,ומשם לא הייתה לו בעיה לסיים..
המשחק הכי טוב: מכבי הרצליה בבית.
מצטיין: מליקסון, by far. למרות ההתקדמות המצוינת של אביתר שאני מברך עליה, הוא חייב לעבוד על הסיומת.
תגלית: קרב צמוד בין זולו לאלקיים. זולו לוקח בעיקר בשל הדברים שהצבעת עליהם. אני די בטוח שאלקיים לוקח את הסיבוב הבא (אלא אם גיא לוי יעלה לנו עוד איזה כוכב מהנוער

היציב: אוקוגו. בכל עמדה, בכל מקום, כלבויניק אמיתי. עושה הכל נכון, לא לוקח סיכונים. ובעמדת הקשר האחורי מראה הכי טוב את יתרונותיו, ויש הרבה.
המאכזב: אסי רחמים. היכולת המקצועית - לאחרונה קצת בכושר ירוד אבל אני עדיין מאמין שהוא בין הטובים בליגה הזו, חרף הטעויות ובעיקר בעיית כדורי הגובה. האכזבה העיקרית נובעת מכך שממנהיג אני מצפה ליותר. לדבר בכל מקום, להשמיע את קולו, להרגיע את הרוחות ולאפס את השחקנים (מי אמר ברזילאים חסרי תקנה?)
עד כאן תיאום מלא.
השער: מליקסון בחיפה!

סתם לא, אני מתלבט בין השני השערים של קוסטרוב. אהבתי את שניהם (תכף תגידו שאני לא אובייקטיבי...אבל הוא מולדבי!!! חחח)
המשחק: לוד - בעיקר בזכות הבגרות, הבכורה של אלקיים והיכולת להתמודד עם חיה פצועה כשאתה בעשרה שחקנים.
CrazyRed7 יקר,
בונפלד איננו אכזבה ואתה בעצמך מחזק את הטיעון שלי. כמו תמיד? זה בדיוק העניין. אכזבה באה ממקום של ציפיות. כשאין ציפיות לא מתאכזבים.
אם אני מאוכזב מאסי ,סימן שציפתי ממנו ליותר..אימפריה באדום כתב:מה אתה רוצה מאסי רחמים?..
קשה לי לראות את הגולים של גן ילדים שאנחנו מקבלים בגללו..
מעצבן אותי שהוא לא תומך במאמן שלו מול הקהל,לבקש מהם קצת סבלנות
להסביר להם על הדרך שלו.
אסי עם ניסיון גדול מאוד והקהל מכבד אותו ,אם הוא ישמיע את הקול
שלו זה יעזור הרבה..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מסכים עם הכל, קוקי (למרות שגם לדעתי החמרת מעט עם אסי).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר