אני נבצר ממני ללכת למשחק עקב מחלה אבל מה שאני ראיתי היום לעולם אני לא אשכח
תודה לכם אוהדים יקרים ותמשיכו כך ככה נחזור לימנו הגדולים ושוב באמת תודה
לכם אוהדים יקרים
היום מה שראיתי מאוהדי באר שבע גרם לי לדמעות בסוף
Re: היום מה שראיתי מאוהדי באר שבע גרם לי לדמעות בסוף
מסכים איתך - מזה אלונה לא תוכל להתעלם.
https://www.sportline.co.il/showart.php?art_id=7667" onclick="window.open(this.href);return false;
כנראה גם את אלונה זה ריגש...
כנראה גם את אלונה זה ריגש...
בס"ד
איך אפשר להתעלם מדבר כזה.
עקב שבת לא יכולתי להגיע למשחק וראיתי החל מהמחצית השנייה את המשחק בטלוויזיה ופשוט נדהמתי.
כמות גדולה כל כך של קהל בבלומפילד אני לא זוכר כבר הרבה זמן,וברוב הגדול שמעו אותנו ולא את הקהל של מכבי!וגם בסיום שכולם קראו לאלונה זה היה פשוט מרגש.
הופתעתי לשמוע את האוהדים של מכבי שרים את המנגינה של "ברחובות" הם העתיקו מאיתנו?
גם אני לא הייתי במשחק,אבל ברגע שאלונה ירדה לחדר ההלבשה והאוהדים עמדו מולה וביקשו ממנה להישאר,התרגשתי מאד והייתי על סף דמעות.
לגבי השבת אני נסעתי עם רכב מיד בצאת השבת (בגלל חבר שנוסע בשבת) הגענו 10 לתחילת המשחק , אבל יש לציין נסענו מהר .ohad kadusi כתב: בס"ד
עקב שבת לא יכולתי להגיע למשחק
הופתעתי לשמוע את האוהדים של מכבי שרים את המנגינה של "ברחובות" הם העתיקו מאיתנו?
לגבי "ברחובות" הם הכינו את השיר הזה בערך איתנו , ויש לציין אחי שהם שרים את השיר הזה מדהים הרבה יותר יפה מאיתנו ממש יפה
אבל אין על הקהל שלנו תותחים מעניין איך זה מצטלם ב-TV

איך הצטלם? חבל על הזמן...לא היה היום קהל של מכבי ת"א ,רק 2000 מב"ש,בחיי.ירון כתב: לגבי השבת אני נסעתי עם רכב מיד בצאת השבת (בגלל חבר שנוסע בשבת) הגענו 10 לתחילת המשחק , אבל יש לציין נסענו מהר .
לגבי "ברחובות" הם הכינו את השיר הזה בערך איתנו , ויש לציין אחי שהם שרים את השיר הזה מדהים הרבה יותר יפה מאיתנו ממש יפה
בטלוויזיה זה הצטלם ונשמע טוב מאד.ירון כתב: לגבי השבת אני נסעתי עם רכב מיד בצאת השבת (בגלל חבר שנוסע בשבת) הגענו 10 לתחילת המשחק , אבל יש לציין נסענו מהר .
אני בבית התרגשתי למראה האוהדים שרים לאלונה בסוף המשחק בזמן שהיא עברה לידם.