דור מיכה
- ForeverRed
Re: דור מיכה
נניח שהחליטו להיפטר ממנו ופחות חשובה כרגע הסיבה.
מה לגבי התזמון? עושה רושם שביתר הולכת למצוץ לנו את הדם ובמקרה כזה החיסכון יהיה מינימלי.
בינתיים צירפו את קאניוק שיושב על אותו אזור במגרש.
מה לגבי התזמון? עושה רושם שביתר הולכת למצוץ לנו את הדם ובמקרה כזה החיסכון יהיה מינימלי.
מה האלטרנטיבה כאן? להוציא למחנה כדי שיקח דקות משחק לשחקנים שכן בונים עליהם? בסוף זה נופל בעיקר על זה ופחות על החסכון.ForeverRed כתב: ↑03 יולי 2023, 21:26נניח שהחליטו להיפטר ממנו ופחות חשובה כרגע הסיבה.
כל קבוצה הייתה מוצצת לנו את הדם כי מיכה אחרי השיא וחתום על חוזה גבוה. אין מה לעשות, זה כמו שהשלמנו שכר לשהר וקלטינס. בליגה הזאת על כל טעות משלמים וביוקר כי כולם גרושניקים שיודעים לנצל את הסיטואציה.
בכל מקרה מיכה אמור להחליף את שועה בהתקפה והוא יהיה עלה תאנה מוצלח עבור אברמוב להרגיע את הקהל אחרי קיץ מזעזע עד כה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הפועלעולה כתב: ↑04 יולי 2023, 09:40מה האלטרנטיבה כאן? להוציא למחנה כדי שיקח דקות משחק לשחקנים שכן בונים עליהם? בסוף זה נופל בעיקר על זה ופחות על החסכון.
כל קבוצה הייתה מוצצת לנו את הדם כי מיכה אחרי השיא וחתום על חוזה גבוה. אין מה לעשות, זה כמו שהשלמנו שכר לשהר וקלטינס. בליגה הזאת על כל טעות משלמים וביוקר כי כולם גרושניקים שיודעים לנצל את הסיטואציה.
בכל מקרה מיכה אמור להחליף את שועה בהתקפה והוא יהיה עלה תאנה מוצלח עבור אברמוב להרגיע את הקהל אחרי קיץ מזעזע עד כה.
1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
העלה סטורי מאימון שלו ברגעים אלה בב"ש
כתב 36 מעלות C
נראה לי סוג של עקיצה על ההתנהלות כלפיו
כתב 36 מעלות C
נראה לי סוג של עקיצה על ההתנהלות כלפיו
מהלך יפה ואחלה פינוי תקציב של המועדון אם וכאשר יצא לפועל בנושא שלו ...
בשנה הנוכחית והאחרונה לחוזה שלו היה אמור להרוויח 320 אלף דולר . בית"ר הצליחה להוריד אותו ל-200 אלף דולר כשמתוכם 50 אלף דולר עלינו .
חסכנו 270 אלף דולר שנקווה שילכו לחיזוק .
בשנה הנוכחית והאחרונה לחוזה שלו היה אמור להרוויח 320 אלף דולר . בית"ר הצליחה להוריד אותו ל-200 אלף דולר כשמתוכם 50 אלף דולר עלינו .
חסכנו 270 אלף דולר שנקווה שילכו לחיזוק .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
סגור חתום ונעול בבית"ר. שיהיה לו בהצלחה, בסה"כ התנהל יפה מההתחלה ועד הסוף והוא גם רצה להישאר אבל זה כבר פחות מתאים עבורנו.
הוא עדיין שווה 8-12 בישולים בליגת העל ואני מאמין שהסגנון של בית"ר (ישחק בהתקפה כשמאחוריו 3 גרזנים, בטח ישחק לצד שחקנים מהירים, התקפות מעבר) יעזור לו מאוד.
הוא עדיין שווה 8-12 בישולים בליגת העל ואני מאמין שהסגנון של בית"ר (ישחק בהתקפה כשמאחוריו 3 גרזנים, בטח ישחק לצד שחקנים מהירים, התקפות מעבר) יעזור לו מאוד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איפה פורסם?הפועלעולה כתב: ↑06 יולי 2023, 16:35סגור חתום ונעול בבית"ר. שיהיה לו בהצלחה, בסה"כ התנהל יפה מההתחלה ועד הסוף והוא גם רצה להישאר אבל זה כבר פחות מתאים עבורנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
גרסאות סותרות לגבי השכר.
לא בטוח שחסכנו יותר מדי מהמהלך הזה.
בכל אופן, מקווה שמבינים את הצורך בקשר זר.
לא בטוח שחסכנו יותר מדי מהמהלך הזה.
בכל אופן, מקווה שמבינים את הצורך בקשר זר.
פרסם הודעת פרידה. ובה הודה רק לקהל מה שמראה שנפגע מההנהלה והצוות
קיץ מושלם. האוברייטד הגדול בהיסטוריה.
זה שבפוסט הוא לא הודה גם לצוות המקצועי, מוכיח שהשחרור שלו גם מקצועי ולא רק כלכלי.
אני לא אוהב את הדרך, אבל ברדה מוכיח בפעם המיליון שהוא תמיד הולך עם האמת המקצועית שלו❤
שלא יגמר לעולם
אני לא אוהב את הדרך, אבל ברדה מוכיח בפעם המיליון שהוא תמיד הולך עם האמת המקצועית שלו❤
שלא יגמר לעולם
- dardasmiley
בחיי לא מבין את הטמטמת הזו סביב ה"נעלב", "לא הדרך" וכל הקשקושים האחרים.
אם היו מודיעים כשנגמרה העונה, למה כל כך מוקדם בלי צאנס.
אם לפני העונה הבאה? למה כל כך מאוחר יתקשה למצוא קבוצה.
אם לפני מחנה האימונים? למה ככה מעליב.
אם אחרי מחנה האימונים? למה הוציאו למחנה, לא יפה וחבל על הכסף.
בחיים שלי לא שמעתי אוהד של קבוצה גדולה שמיילל שבועיים על הדרך שבה פיטרו/העיפו/בעטו משחקן אוברייטד מטורף שמרוויח כמו מגה סטאר ובכל דקה שלו על המגרש היה רך כמו הבטן שלי אחרי 5 בורקס גבינה.
וגם הוא עם הוואסאחההזה של אבי נעלבי כאילו הוא פה מגיל 5
שחררווווווו
בחיים שלי לא שמעתי אוהד של קבוצה גדולה שמיילל שבועיים על הדרך שבה פיטרו/העיפו/בעטו משחקן אוברייטד מטורף שמרוויח כמו מגה סטאר ובכל דקה שלו על המגרש היה רך כמו הבטן שלי אחרי 5 בורקס גבינה.
שחררווווווו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אני לא אוהב שבמשחק האחרון מול מכבי הוא ירד להגנה בהליכה למרות שההתקפה הייתה מהצד שלו ונראה כאילו הוא עדין איתם ולא משחק אצלנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בול.dardasmiley כתב: ↑06 יולי 2023, 19:09בחיי לא מבין את הטמטמת הזו סביב ה"נעלב", "לא הדרך" וכל הקשקושים האחרים.
שחררווווווו
לא תרם יותר מדי, לא מצדיק את המשכורת.
חתכו יפה ובזמן, כל הכבוד לצוות.