כן, האריכו השנה את המחנה, בחלקו יתקיים ביוון ויסתיים במשחק מול פאו.
הכנה 2023/24
Re: הכנה 2023/24
ההרכב הפותח למשחק ההכנה מול גורניק לצ'נה: אופיר מרציאנו, יוני סטויאנוב, איאד אבו עביד, מיגל ויטור, הלדר לופס, רועי גורדנה, מריאנו בריירו, אנטוניו ספר, רמזי ספורי, כריס פטרסון, פטריק קלימלה
מתחיל לקבל צורה, יחזקאל במקום ספורי וזה ההרכב הכי אידיאלי נכון להיום.
מתחיל לקבל צורה, יחזקאל במקום ספורי וזה ההרכב הכי אידיאלי נכון להיום.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 10 יולי 2023, 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
לכאורה ההרכב החזק ביותר, למעט יחזקאל
נראה שברדה רוצה להתחיל לתרגל את ההרכב הראשון
גם נראה לי שהוא לא רוצה שיחזור המקרה מוויסלה שעולים בהרכב 3 וחוטפים 3...
גם נראה לי שהוא לא רוצה שיחזור המקרה מוויסלה שעולים בהרכב 3 וחוטפים 3...
רק אהבה תנצח...
לא מת על גורדנה ובריירו באמצע. מאלץ אחד מהם להיות 8 והם לא מתאימים לתפקיד.
בכל מקרה תנו עדכונים לגבי היכולת לאלו שלא יכולים לצפות
בכל מקרה תנו עדכונים לגבי היכולת לאלו שלא יכולים לצפות
העמידה ההתקפית תראה:
לופז ויטור אבו
פטרסון גורדנה באריירו יוני
ספורי קלימלה ספר
שוב אגיד שלדעתי באריירו צריך לקבל רשות להצטרף לרחבה, או במקרה שבו ברדה רוצה לשחק פפ ספר וספורי צריכים למלא את החצי עמדות שלהם ולעשות עקיפות
אני פחות אוהב את ספורי בחצי שמאל וספר בחצי ימין מעדיף הפוך או שספר יקבל את הכדור בקו ויוני יהיה בפנים.
בכלל אני חושב גם שבאריירו צריך להצטרף לרחבה, ספר לבוא ולהיות חלק משמעותי בהנעת כדור וספורי ממש חלוץ שני במקום איך שישחקו
לופז ויטור אבו
פטרסון גורדנה באריירו יוני
ספורי קלימלה ספר
שוב אגיד שלדעתי באריירו צריך לקבל רשות להצטרף לרחבה, או במקרה שבו ברדה רוצה לשחק פפ ספר וספורי צריכים למלא את החצי עמדות שלהם ולעשות עקיפות
אני פחות אוהב את ספורי בחצי שמאל וספר בחצי ימין מעדיף הפוך או שספר יקבל את הכדור בקו ויוני יהיה בפנים.
בכלל אני חושב גם שבאריירו צריך להצטרף לרחבה, ספר לבוא ולהיות חלק משמעותי בהנעת כדור וספורי ממש חלוץ שני במקום איך שישחקו
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
סתם שתבינו למה אני חופר שספר יקבל את הכדור בקו.
שינוי כיוון ראשון של גורדנה ליוני בקו, מכניס עם החיצון כדור קשה אבל טוב לספר ברחבה שיוצא ומוסר אחורה.
אם זה הפוך אז יוני פשוט יכול להכניס כדור ולהבדיל מספר ובדש יודע גם ברגל שמאל לשחק וגם לחתוך פנימה.
שינוי כיוון ראשון של גורדנה ליוני בקו, מכניס עם החיצון כדור קשה אבל טוב לספר ברחבה שיוצא ומוסר אחורה.
אם זה הפוך אז יוני פשוט יכול להכניס כדור ולהבדיל מספר ובדש יודע גם ברגל שמאל לשחק וגם לחתוך פנימה.
נערך לאחרונה על ידי shovalb9 ב 10 יולי 2023, 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מרציאנו פשוט נוראי במשחק רגל
שידור?
סטויאנוב כל כך מבוזבז כמגן ימני. חייב לקבל את המפתחות באמצע במקום ספורי.
מקבלים תזכורת שחייב להגיע לפה שוער בכיר נוסף, גם לצורך תחרות וגם לצורך גיבוי אמין, ללכת לבד עם מרציאנו זה הימור לא קטן.