ויקו היקר, בוא וספר לנו על מה ההתלבטות?
ויקו היקר, בוא וספר לנו על מה ההתלבטות?
https://www.one.co.il/Article/154516.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ויקו היקר, קראנו שאתה מתלבט בין הקשר הצעיר והמוכשר סיראז' נאסר לבין חלוץ
הסופה חנן פדידה. נשמח לדעת מה פשר ההתלבטות בין קשר יצירתי מוכשר, היחיד שמסוגל
למלא בצורה מסוימת את החלל שמשאיר מליקסון לבין חלוץ שלא מבין את המשחק ומקומו
לא ב-3 הליגות הראשונות בישראל. אני חושב שעזרתי לך להחליט...
ויקו היקר, קראנו שאתה מתלבט בין הקשר הצעיר והמוכשר סיראז' נאסר לבין חלוץ
הסופה חנן פדידה. נשמח לדעת מה פשר ההתלבטות בין קשר יצירתי מוכשר, היחיד שמסוגל
למלא בצורה מסוימת את החלל שמשאיר מליקסון לבין חלוץ שלא מבין את המשחק ומקומו
לא ב-3 הליגות הראשונות בישראל. אני חושב שעזרתי לך להחליט...
Re: ויקו היקר, בוא וספר לנו על מה ההתלבטות?
מאוד מקווה שאין פה באמת התלבטות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עדיף לעלות עם 10 שחקנים ולא עם פדיחה..
מקווה מאוד שיעלה עם נאסר בהרכב ולא עם פדידה.
פדידה באגף(לא שבחוד הוא טוב),לא תורם בכלום,מעקב את המשחק וחוץ מזה שהוא רודף אחרי מגינים בצורה טוב לא עושה כלום.
נאסר זה השחקן הכי קרוב למליקסון שיש לנו בסגל,לפי דעתי עדיין אין לו מקום בהרכב אבל במשחק הזה הוא חייב לפתוח.
פדידה באגף(לא שבחוד הוא טוב),לא תורם בכלום,מעקב את המשחק וחוץ מזה שהוא רודף אחרי מגינים בצורה טוב לא עושה כלום.
נאסר זה השחקן הכי קרוב למליקסון שיש לנו בסגל,לפי דעתי עדיין אין לו מקום בהרכב אבל במשחק הזה הוא חייב לפתוח.
בס"ד
בהחלט אין מקום להתלבטות.
ההרכב שלי למשחק:
קאלה,דוידזאדה,סוארס,מוריירה,קידר,נאסר,אסולין,שן,אילוז,קדוסי,בדש.
כשמאור לא משחק אילוז חייב לקחת מנהיגות בקישור,הוא חייב לשחק טוב ולבקש כל הזמן את הכדור.
נקווה שנאסר יראה ניצוצות ויוכיח שגם לו יש מקום בהרכב.
בהחלט אין מקום להתלבטות.
ההרכב שלי למשחק:
קאלה,דוידזאדה,סוארס,מוריירה,קידר,נאסר,אסולין,שן,אילוז,קדוסי,בדש.
כשמאור לא משחק אילוז חייב לקחת מנהיגות בקישור,הוא חייב לשחק טוב ולבקש כל הזמן את הכדור.
נקווה שנאסר יראה ניצוצות ויוכיח שגם לו יש מקום בהרכב.
- dardasmiley
נכון שנאסר צעיר ומוכשר הרבה יותר מפדידה, אבל.... פדידה בהרכב זה אומר שלושה חלוצים ופעלתנות מסיבית בחוד (קדוסי ופדידה עושים המון תנועה, בדש פחות), וכל כדור שיישלח מהאמצע יכול ליצור מצב לגול. לא הייתי פוסל את האפשרות על הסף. מה גם שאני לא בטוח שלזרוק את נאסר לנעלי הענק של מליקסון זה הצעד הכי חכם ובונה ביטחון מבחינת השחקן, אולי לשלבו בהמשך או לוותר על יוסי אופיר ולעלות עם שניהם.
בס"דdardasmiley כתב:נכון שנאסר צעיר ומוכשר הרבה יותר מפדידה, אבל.... פדידה בהרכב זה אומר שלושה חלוצים ופעלתנות מסיבית בחוד (קדוסי ופדידה עושים המון תנועה, בדש פחות), וכל כדור שיישלח מהאמצע יכול ליצור מצב לגול. לא הייתי פוסל את האפשרות על הסף. מה גם שאני לא בטוח שלזרוק את נאסר לנעלי הענק של מליקסון זה הצעד הכי חכם ובונה ביטחון מבחינת השחקן, אולי לשלבו בהמשך או לוותר על יוסי אופיר ולעלות עם שניהם.
שלושה חלוצים זה בהחלט פעלתנות מסיבית בחוד אבל מי בדיוק ימסור להם את הכדורים?
שן?אופיר?אילוז?אולי אדמו?
מצב כזה יחייב את החלוצים לרדת כדי לקבל כדורים ובכך יאבדו את יתרונם כשלושה חלוצים.
אני מעדיף ארבעה קשרים שיוכלו לספק כדורים ו2 חלוצים שיעשו תנועה ויתרכזו באיך לנצל את המצבים ולשים גולים מאשר ירדו כל התקפה לאחור כדי לקבל כדור.
- dardasmiley
בגדול אתה צודק, אבל אני לא בטוח שנאסר, כיום, הוא הבן אדם הנכון לבנות על המסירות שלו או לחילופין על ניהול המשחק שלו. לא חלילה מזלזל בנאסר והלוואי שיגרום לי לאכול את הכובע ביום ראשון, אני פשוט חושב שהשחקן יותר דריבליסט וטכני מאשר מוסר אומן א-לה בונפלד.
חוצמזה שמשה אסולין הראה כבר שיכול לנהל משחק, צריך בעיקר להרגיע את ההתלהבות שגוררת עבירות גסות על היריב. אייל שן במשחק האחרון הראה שאומנם הוא לא ה-מוסר האולטימטיבי אבל גם הוא יכול לשחק קדימה כשיש אפשרות, אותו כנ"ל לגבי יוסי אופיר. מערך עם שלושה חלוצים יוצר לחץ על היריב והרבה איבודי כדור שלהם. שים לב לעובדה שאנחנו משחקים נגד סכנין שידועה יותר כקבוצת טקאוונדו מאשר קבוצת כדורגל טכני מרהיב, ולכן כל ניסיון שלנו לכדרור מיותר או הנעה ללא תכלית עלול לעלות בפציעה, בעינינו זה לא שיקול, אבל אם אתה שחקן, לא בטוח שהיית מוכן לשחק טכני כשיש סיכוי לא רע לצאת על אלונקה. גדולתו של מאמן היא להסתיר את חולשותיה של קבוצתו ולחשוף את יריביו במערומיהם.
חוצמזה שמשה אסולין הראה כבר שיכול לנהל משחק, צריך בעיקר להרגיע את ההתלהבות שגוררת עבירות גסות על היריב. אייל שן במשחק האחרון הראה שאומנם הוא לא ה-מוסר האולטימטיבי אבל גם הוא יכול לשחק קדימה כשיש אפשרות, אותו כנ"ל לגבי יוסי אופיר. מערך עם שלושה חלוצים יוצר לחץ על היריב והרבה איבודי כדור שלהם. שים לב לעובדה שאנחנו משחקים נגד סכנין שידועה יותר כקבוצת טקאוונדו מאשר קבוצת כדורגל טכני מרהיב, ולכן כל ניסיון שלנו לכדרור מיותר או הנעה ללא תכלית עלול לעלות בפציעה, בעינינו זה לא שיקול, אבל אם אתה שחקן, לא בטוח שהיית מוכן לשחק טכני כשיש סיכוי לא רע לצאת על אלונקה. גדולתו של מאמן היא להסתיר את חולשותיה של קבוצתו ולחשוף את יריביו במערומיהם.
בס"ד
אני עדיין חושב ש4-4-2 טוב מ4-3-3 כשרביבו ומליקסון לא משחקים.
כמו שכבר רשמתי נאסר צעיר אך שחקן עם הרבה פוטנציאל ויכול לספק את הסחורה מול סכנין,אילוז יצטרך לגלות יותר אחריות ואנחנו כקהל נצטרך לדחוף את הקבוצה ולתת לה רוח גבית בדרך לניצחון המיוחל.
אני עדיין חושב ש4-4-2 טוב מ4-3-3 כשרביבו ומליקסון לא משחקים.
כמו שכבר רשמתי נאסר צעיר אך שחקן עם הרבה פוטנציאל ויכול לספק את הסחורה מול סכנין,אילוז יצטרך לגלות יותר אחריות ואנחנו כקהל נצטרך לדחוף את הקבוצה ולתת לה רוח גבית בדרך לניצחון המיוחל.
לא אילוז,לא משה אסולין ולא אייל שן יודעים לנהל משחק.לאף אחד מהם אין יכולת מסירה טובה ונאסר זה הדבר הכי יצירתי שיש לכם בהיעדרותם של מליקסון ורביבו.
חייב לקבל את הצ'אנס.
חייב לקבל את הצ'אנס.
בס"דKaduSimioni כתב:לא אילוז,לא משה אסולין ולא אייל שן יודעים לנהל משחק.לאף אחד מהם אין יכולת מסירה טובה ונאסר זה הדבר הכי יצירתי שיש לכם בהיעדרותם של מליקסון ורביבו.
חייב לקבל את הצ'אנס.
כמובן שנאסר הוא השחקן הכי יצירתי בסגל כשרביבו ומליקסון לא משחקים,אף אחד לא אמר אחרת.
אני פשוט חושב שאילוז יצטרך לגלות יותר אחריות ומנהיגות מפני שנאסר צעיר ועדיין חסר ניסיון.
אריק, הנושא הזה מיותר לא פחות מהסקר לגבי רביבו, וגם הכותרת שלו מנוסחת בצורה שכונתית.
זה שיש לנו פה מאמן באר שבעי זה לא אומר שהוא צריך לשתף או לייעץ או להתחשב בדיעה של האוהדים.
דווקא עכשיו חשוב לחזור ולהזכיר לאוהדים איפה עובר הקו האדום בין עידוד לבין התערבות ועצות לא מועילות למאמן עם מי לשחק, כמו שגם היו אתמול בכנס למניעת האלימות.
זה שיש לנו פה מאמן באר שבעי זה לא אומר שהוא צריך לשתף או לייעץ או להתחשב בדיעה של האוהדים.
דווקא עכשיו חשוב לחזור ולהזכיר לאוהדים איפה עובר הקו האדום בין עידוד לבין התערבות ועצות לא מועילות למאמן עם מי לשחק, כמו שגם היו אתמול בכנס למניעת האלימות.
הפועל אני כבר משתגע
ע"פ התגובה שלך נראה כאילו הפניתי שאלה למשתמש ויקו חדד שמגיב בפורום באופן שוטף.8red כתב:אריק, הנושא הזה מיותר לא פחות מהסקר לגבי רביבו, וגם הכותרת שלו מנוסחת בצורה שכונתית.
יתרה מכך, הבנת לצערי שאני גם מצפה מהמשתמש/גולש ויקו חדד להגיב בטופיק. הפניה לויקו
דרך שאלה נועדה להביע את דעתי המקצועית בלבד על ההרכב שצפוי לעלות בשבת, אני חושב
שזה לגיטימי בהחלט, מה גם שרציתי לשמוע את דעתם של האחרים. לא ברורה לי ממש התגובה
הזאת, אבל נזרום בכיף...
לפי ידיעות אחרונות בכלל יוסי אופיר יחליף אותו...
ברור לי מה שאמרת, אבל היית מנסח אותה כותרת גם אם גיא לוי היה המאמן או לצורך העניין אם קשטן היה המאמן?אריק כתב:
ע"פ התגובה שלך נראה כאילו הפניתי שאלה למשתמש ויקו חדד שמגיב בפורום באופן שוטף.
יתרה מכך, הבנת לצערי שאני גם מצפה מהמשתמש/גולש ויקו חדד להגיב בטופיק. הפניה לויקו
דרך שאלה נועדה להביע את דעתי המקצועית בלבד על ההרכב שצפוי לעלות בשבת, אני חושב
שזה לגיטימי בהחלט, מה גם שרציתי לשמוע את דעתם של האחרים. לא ברורה לי ממש התגובה
הזאת, אבל נזרום בכיף...
אני חושב שזה חשוב לדסקס על עניינים מקצועיים אבל כדאי קצת לתת כבוד למאמן, גם אם הוא לא משתתף פעיל בפורום הזה.
הפועל אני כבר משתגע