ויקו היקר, בוא וספר לנו על מה ההתלבטות?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: ויקו היקר, בוא וספר לנו על מה ההתלבטות?

שליחה על ידי אריק »

8red כתב: ברור לי מה שאמרת, אבל היית מנסח אותה כותרת גם אם גיא לוי היה המאמן או לצורך העניין אם קשטן היה המאמן?
אני חושב שזה חשוב לדסקס על עניינים מקצועיים אבל כדאי קצת לתת כבוד למאמן, גם אם הוא לא משתתף פעיל בפורום הזה.
האמת שכן. אני אמנם סולד מויקו בכל מה שקשור במעורבותו הניהולית במועדון (בעיקר בקדנציה הקודמת)
אבל מבחינת מאמן אני דווקא מאוד מכבד אותו וזוכר לו חסד מהימים שאימן אותנו בעבר, שם ראינו כדורגל
אטרקטיבי, הגענו לאירופה והיינו בצמרת הליגה, כך שאין בדברי כלפי ויקו גרם של זלזול, אני מאוד מעריך
אותו מקצועית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

8red כתב:אריק, הנושא הזה מיותר לא פחות מהסקר לגבי רביבו, וגם הכותרת שלו מנוסחת בצורה שכונתית.
זה שיש לנו פה מאמן באר שבעי זה לא אומר שהוא צריך לשתף או לייעץ או להתחשב בדיעה של האוהדים.
דווקא עכשיו חשוב לחזור ולהזכיר לאוהדים איפה עובר הקו האדום בין עידוד לבין התערבות ועצות לא מועילות למאמן עם מי לשחק, כמו שגם היו אתמול בכנס למניעת האלימות.
ניר, אני נוטה להסכים עם אריק.
אריק לא שלח מכתב חתום לויקו עם הדברים שרשם אלא רשם אותם בפורום של אוהדים שאחת מהמטרות שלו הוא לשמוע את הדעות המגוונות של האוהדים על הנושאים השוטפים של הקבוצה.
טוקבקים, בטח תגובות על נושאים מקצועים, הם הבסיס לכל הפורמים של הכדורגל והם מגוונים ורבים.
כמו שלא ציכה להיות בעיה להפנות שאלה על גבי הפורמים לשחקן מסוים (כמו שאני עשיתי ליוסי אופיר בזמנו) ככה גם לא צריכה להיות בעיה עם נושא שכתוב בצורה מסוימת ומדבר על נושא מקצועי.

אני גם מסכים עם הדברים של אריק. לחנן פדידה אין מקום היום בסגל של הקבוצה לא לדבר על ההרכב הפותח. תן לנאסר הצעיר את הצאנס.

כמה חבל שאדון גיא עזורי שיחרר את יוסי אלקיים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ע"פ רדיו דרום זה ההרכב שיעלה:
קאלה,דודזאדה,סוארס,מוריירה,קידר,אסולין,שן,אופיר,אילוז,קדוסי,בדש. (אסולין קשר שמאלי)
מקווה מאוד שלא ההרכב הזה יעלה,נאסר במקום אופיר,אסולין לאמצע ונאסר לאגף.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ohad kadusi כתב:בס"ד
ע"פ רדיו דרום זה ההרכב שיעלה:
קאלה,דודזאדה,סוארס,מוריירה,קידר,אסולין,שן,אופיר,אילוז,קדוסי,בדש. (אסולין קשר שמאלי)
מקווה מאוד שלא ההרכב הזה יעלה,נאסר במקום אופיר,אסולין לאמצע ונאסר לאגף.
האמת שגם אני חשבתי על האופציה של משה אסולין כקשר בצד שמאלי, אופציה לא רעה בכלל, הבעיה היא שאם אסולין זז הצידה אדון יוסי אופיר החלש חוזר להרכב ולכן עדיף שנאסר הצעיר יקבל את הדקות בשמאל ושמשה אסולין ימשיך לשחק כקשר באמצע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

כנראה שויקו החליט להתלבש על נאסר ולא מתכוון לתת לו דקות.

אם לא עכשיו אי מתי?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה