אלונה היקרה - גם את זה חשוב לדעת !
אלונה היקרה - גם את זה חשוב לדעת !
אני יודע שאני לא מייצג את דעת הרוב באתר המכובד הזה, אבל אני בכול זאת רוצה להביע דיעה שלהערכתי שותפים לה רבים מהאוהדים שרק הולכים ומתרבים ואתמול הפכו לאלפים שקראו לפיטורי המאמן.....
מה קרה כאן בעצם ? כיצד קהל של אלפי אנשים יוצא מאוכזב אחרי ניצחון 3-1 ? האם היה תקדים שלילי שכזה אי פעם במועדון שלנו ?
כן אלונה, הרבה שאלות יכולתי עוד להוסיף ולרשום אבל כדאי שנתמקד בתשובות :
1. גיא לוי הבטיח לך לשחקנים ולנו שהמטרה העונה היא - "אנחנו רוצים להנות".... מי נהנה היום אלונה ? את בוודאי שלא. גיא בעצמו בטח שלא. השחקנים ? כנראה שלא על פי תגובתם אחרי כיבושי השערים ובמיוחד בסיום המשחק...והקהל ? ברובו לא נהנה וגם אלו שתומכים לא תמנו את ידם בצלחת וגם אם עדיין לא קיללו קראו "גיא לוי תתעורר" כן אלונה זה שלב לפני "גיא לוי בן......"
2. אז הנאה אין לאף אחד ובזה בטח ובטח גיא נכשל כפי שנכשל בציוותי השחקנים ובעיקר בהיבט יחסי האנוש כלפי הקהל והבנת המנטליות המקומית. אלונה יקירתי גיא נכשל במטרה היחידה שהסכים להצהיר כי זו מטרתו העונה - להנות.
3. אלונה,אני יודע שהמטרה האמיתית והעקרית גם אם היא לא מוצהרת הינה עליית ליגה רק האבסורד הוא שברגע שלא מצהירים עליה כמטרה הקהל מפרש זאת כהתקפלות כאילו מדובר בקבוצה קטנה שמחפשת לעלות בפוקס מין רעננה שכזו אם תרצי.... הקהל אלונה לא מקבל ולעולם לא יקבל גישה שכזו.
4. סגנון המשחק - כאן באה לידי ביטוי הלכה למעשה התחושה שגיא מתייחס לקבוצה כאל קבוצה זניחה וקטנה ללא יומרות מעבר של ליהנות מהמשחק.....סגנון הגנתי ללא כול סיבה מיוחדת הפיכת הקבוצה לקבוצה נרדפת ולא רודפת ועוד בביתה דבר שמעולם לא קרה כאן ואת זה כותב לך אוהד שרואה את הקבוצה כבר מעל 33 שנה.....זה פשוט לא יעבוד לעולם !
5. אז מה עושים אלונה ? מפטרים את גיא ? לדעתי לפחות - לא.
אני ממליץ לך לזמן אותו לשיחה, להבהיר לו את הדברים לבקש שינוי בגישה ואז גם לצאת בהצהרה לעיתונות :
מטרת הקבוצה העונה הינה עליית ליגה.
הקבוצה משחקת בסגנון שגם אם איננו אטרקטיבי הינו לצורך אגירת נקודות ואין מדובר בשיטה שתישמר לאורך זמן אלא לצורך השגת המטרה.
אחת לחודש יתקיים מפגש עם פורום אוהדים מיכול מגוון הדיעות שבו יינתנו תשובות לטענות השונות.
יש לצאת בקריאה לקהל לגלות הבנה וסבלנות ולעזור להגיע יחד למטרה - עליית ליגה.
לסיכום - גישה שכזו, פנייה שכזו כאשר הקהל מבין שישנה מטרה מוגדרת וכי השלב הנוכחי הינו אמצעי להשגת המטרה, שיתוף האוהדים וקירובם לקבוצה,מתן יחס חם אוהד ומתחשב לקהל העצום של הקבוצה יתנו פירות כבר בשבועות הקרובים.
שבוע טוב.
מה קרה כאן בעצם ? כיצד קהל של אלפי אנשים יוצא מאוכזב אחרי ניצחון 3-1 ? האם היה תקדים שלילי שכזה אי פעם במועדון שלנו ?
1. גיא לוי הבטיח לך לשחקנים ולנו שהמטרה העונה היא - "אנחנו רוצים להנות".... מי נהנה היום אלונה ? את בוודאי שלא. גיא בעצמו בטח שלא. השחקנים ? כנראה שלא על פי תגובתם אחרי כיבושי השערים ובמיוחד בסיום המשחק...והקהל ? ברובו לא נהנה וגם אלו שתומכים לא תמנו את ידם בצלחת וגם אם עדיין לא קיללו קראו "גיא לוי תתעורר" כן אלונה זה שלב לפני "גיא לוי בן......"
2. אז הנאה אין לאף אחד ובזה בטח ובטח גיא נכשל כפי שנכשל בציוותי השחקנים ובעיקר בהיבט יחסי האנוש כלפי הקהל והבנת המנטליות המקומית. אלונה יקירתי גיא נכשל במטרה היחידה שהסכים להצהיר כי זו מטרתו העונה - להנות.
3. אלונה,אני יודע שהמטרה האמיתית והעקרית גם אם היא לא מוצהרת הינה עליית ליגה רק האבסורד הוא שברגע שלא מצהירים עליה כמטרה הקהל מפרש זאת כהתקפלות כאילו מדובר בקבוצה קטנה שמחפשת לעלות בפוקס מין רעננה שכזו אם תרצי.... הקהל אלונה לא מקבל ולעולם לא יקבל גישה שכזו.
4. סגנון המשחק - כאן באה לידי ביטוי הלכה למעשה התחושה שגיא מתייחס לקבוצה כאל קבוצה זניחה וקטנה ללא יומרות מעבר של ליהנות מהמשחק.....סגנון הגנתי ללא כול סיבה מיוחדת הפיכת הקבוצה לקבוצה נרדפת ולא רודפת ועוד בביתה דבר שמעולם לא קרה כאן ואת זה כותב לך אוהד שרואה את הקבוצה כבר מעל 33 שנה.....זה פשוט לא יעבוד לעולם !
אני ממליץ לך לזמן אותו לשיחה, להבהיר לו את הדברים לבקש שינוי בגישה ואז גם לצאת בהצהרה לעיתונות :
הקבוצה משחקת בסגנון שגם אם איננו אטרקטיבי הינו לצורך אגירת נקודות ואין מדובר בשיטה שתישמר לאורך זמן אלא לצורך השגת המטרה.
אחת לחודש יתקיים מפגש עם פורום אוהדים מיכול מגוון הדיעות שבו יינתנו תשובות לטענות השונות.
לסיכום - גישה שכזו, פנייה שכזו כאשר הקהל מבין שישנה מטרה מוגדרת וכי השלב הנוכחי הינו אמצעי להשגת המטרה, שיתוף האוהדים וקירובם לקבוצה,מתן יחס חם אוהד ומתחשב לקהל העצום של הקבוצה יתנו פירות כבר בשבועות הקרובים.
שבוע טוב.
Re: אלונה היקרה - גם את זה חשוב לדעת !
איזה מאמן כן הצליח פה?איזה מאמן לא קיבל קללות מהקהל?
אתם כל פעם מוצאים תירוץ חדש,
פעם זה היה המשפט שלו במסיבת העיתונאים "באתי לפה בגלל אלונה" שאני לפחות לא מבין מה הבעיה במשפט הזה שכ"כ "פגע" בחלק מהקהל.
אחרי זה הפרשה עם יניב אלול שקיבל עונש מגיא לוי על הפרת משמעת טקטיקת ובגלל זה גיא לוי קיבל קללות..יניב אלול חזר?סבבה, יש תירוץ חדש..
עכשיו זה סימיוני, ה"התנשאות" שלו כלפי הקהל ו"הבונקר" שהקבוצה משחקת..
כל פעם תירוץ חדש ו"סיבה" חדשה לקלל את המאמן וזה ממש לא משנה מי המאמן בשביל המקללים.
יש אנשים שבאים למגרש לקלל ולא מעניין אותם שום דבר וזה נמשך פה כבר כמה שנים..
גיא לוי עושה לקהל בית ספר, נגמרו ימי השוק, נגמרו הימים שבהם האוהדים קובעים את ההרכב.
פעם זה היה המשפט שלו במסיבת העיתונאים "באתי לפה בגלל אלונה" שאני לפחות לא מבין מה הבעיה במשפט הזה שכ"כ "פגע" בחלק מהקהל.
אחרי זה הפרשה עם יניב אלול שקיבל עונש מגיא לוי על הפרת משמעת טקטיקת ובגלל זה גיא לוי קיבל קללות..יניב אלול חזר?סבבה, יש תירוץ חדש..
כל פעם תירוץ חדש ו"סיבה" חדשה לקלל את המאמן וזה ממש לא משנה מי המאמן בשביל המקללים.
גיא לוי עושה לקהל בית ספר, נגמרו ימי השוק, נגמרו הימים שבהם האוהדים קובעים את ההרכב.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
השחקנים לא חגגו לאחר השערים??
אתה צוחק או מה???
מליקסון שמח כמו משוגע וקדוסי רץ לגיא וחיבק אותו בשמחה אדירה!!
אז בבקשה...
אתה צוחק או מה???
אז בבקשה...
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תקשיב מר שגיב,גיל שגיב כתב:אני ממליץ לך לזמן אותו לשיחה, להבהיר לו את הדברים לבקש שינוי בגישה ואז גם לצאת בהצהרה לעיתונות :
שבוע טוב.
אם הקהל מספיק טיפש מכדי להבין לבד שאלו הן מטרות הקבוצה- שום מפגש לא יעזור.
בינתיים אני מרוצה מגיא ומהמהלכים שלו - הוא יחנך את כל הקהל הב"שי לאט אבל בטוח ומי שלא רוצה להבין שהוא היחידי שיעלה אותנו ליגה - שיילך לשתות מהמיים של עזה.
מתן יחס חם ואוהד אמרת? אני רוצה לשמוע אותך פורט את זה לאופרציות - מה זה מתן יחס חם ואוהד? אתה רוצה חיבוקי לילה טוב מגיא? או ליטוף אמהי מאלונה? מה זה השטויות האלה? לא מספיק לך שהוזילו את מחירי המנויים?
אתה לא חושב שזאת בושה שאלונה צריכה להתחנן לקהל לגלות סבלנות? אישה כזאת שהשקיעה לא רק כסף אדיר אלא מרץ ואכפתיות ועושה את הכל בשביל שתתקיים הקבוצה הזאת שאין לה שום זיקה אליה ולא לעיר הזאת - היא צריכה לפנות לקהל?
אם היינו בני אדם - אנחנו היינו צריכים לרדת על 4 ולנשק לה את הרגליים על שהצילה את הקבוצה הזאת ועל הדרך הנכונה והטובה שבה היא מצעידה אותנו לעבר צמרת הכדורגל הישראלי.
אבל זה לא מספיק לקהל רודף הכבוד של באר שבע - הוא צריך כמו בכיתה טיפולית - יחס חם ואוהד...
הפועל אני כבר משתגע
ראשית, אתה יכול לפנות אלי בשמי הפרטי.8red כתב: תקשיב מר שגיב,
אם הקהל מספיק טיפש מכדי להבין לבד שאלו הן מטרות הקבוצה- שום מפגש לא יעזור.
בינתיים אני מרוצה מגיא ומהמהלכים שלו - הוא יחנך את כל הקהל הב"שי לאט אבל בטוח ומי שלא רוצה להבין שהוא היחידי שיעלה אותנו ליגה - שיילך לשתות מהמיים של עזה.
מתן יחס חם ואוהד אמרת? אני רוצה לשמוע אותך פורט את זה לאופרציות - מה זה מתן יחס חם ואוהד? אתה רוצה חיבוקי לילה טוב מגיא? או ליטוף אמהי מאלונה? מה זה השטויות האלה? לא מספיק לך שהוזילו את מחירי המנויים?
אתה לא חושב שזאת בושה שאלונה צריכה להתחנן לקהל לגלות סבלנות? אישה כזאת שהשקיעה לא רק כסף אדיר אלא מרץ ואכפתיות ועושה את הכל בשביל שתתקיים הקבוצה הזאת שאין לה שום זיקה אליה ולא לעיר הזאת - היא צריכה לפנות לקהל?
אם היינו בני אדם - אנחנו היינו צריכים לרדת על 4 ולנשק לה את הרגליים על שהצילה את הקבוצה הזאת ועל הדרך הנכונה והטובה שבה היא מצעידה אותנו לעבר צמרת הכדורגל הישראלי.
אבל זה לא מספיק לקהל רודף הכבוד של באר שבע - הוא צריך כמו בכיתה טיפולית - יחס חם ואוהד...
מעבר לזה, לומר שאתה צודק וכך צריך לנהוג זה בטח לא מספיק כאשר אתה אמור להעביר מסר לבני אדם גם לא לאדם אחד אז בטח ובטח לא לקהל של אלפים.
תבין, אתה אני וכולם יודעים שהמטרה הינה - עליית ליגה.
אבל ברגע שואלים מאמן מה המטרה והוא מתחמק כאילו זו קללה,שואלים אותו אם יש לו מסר לאוהדים והוא מתחמק...בסופו של דבר הגישה שלו מחלחלת וחודרת לתודעה של האוהדים כסוג של התנשאות כאילו רוצה לומר עזבו אותי בשקט לא חייב לכם כלום אני הסמכות המקצועית אני מחליט אני יודע אני אני אני ואני....
ככה זה לא עובד.
בטח לא בקבוצה עם כמות קהל שכזו ועם מסורת בכדורגל הישראלי.
גיא נטול ניסיון של אימון קבוצה עם הרבה קהל והשנים האחרונות בהם עבד {וגם הצליח} בנבחרת עוד יותר הרחיקו אותו מיכול נושא ההתחברות לקבוצה על כול המשמעויות.
לא מבקש חיבוק ולא ליטוף, מבקש יחס הוגן של מתן תשובות של קיום דו שיח גם אם הדבר לא נעים לפעמים.
פתיחות וגמישות עוד לא הרגו אף אחד המינימום הוא שנישאר בנקודה הנוכחית המקסימום הוא חיבור ולכידות של קהל אלפים.
לא ראיתי ריצה של שחקן שכבש לעבר הקהל...גם לא לעבר שער 5 שעדיין מעודד...אימפריה באדום כתב:השחקנים לא חגגו לאחר השערים??
אתה צוחק או מה???
אז בבקשה...
בעבר הלא רחוק השחקנים היו ניגשים לשער 5 לשער 6 ולשער 2 גם אחרי הפסד או תיקו ואתמול עזבו את המגרש מייד אחרי השריקה כאילו שהובסו 4-0.....
אז בבקשה.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 23 נובמבר 2008, 15:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
קללות לצערי היו ויהיו בכול מגרש בכול הארץ וגם בבאר שבע.CrazyRed7 כתב:איזה מאמן כן הצליח פה?איזה מאמן לא קיבל קללות מהקהל?
רק שכאן יש שוני מהותי, שלושת אלפים קוראים "גיא לוי בן..." אחרי ניצחון.
ועוד לפחות אלף שותקים אבל בהחלט לא מרוצים מימה שהם רואים {אני בקבוצה הזו}.
גיא לא עושה בית ספר לאף אחד.
הוא ממאיס את עצמו על האוהדים, הוא לא נהנה, השחקנים ואלונה לא נהנים ובקצב הזה לא נגיע רחוק....
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מספיק עם השטויות, גיל.
האשם הבלעדי בעובדה שאחרי כזה ניצחון גדול כמו אמש אלפים דורשים את ראש המאמן, נעוץ בראש ובראשונה ברדיו דרום בפרט ובתקשורת המקומית בכלל.
מה שראינו אמש אלו פירות ההסתה הבלתי פוסקת שלהם!!
האשם הבלעדי בעובדה שאחרי כזה ניצחון גדול כמו אמש אלפים דורשים את ראש המאמן, נעוץ בראש ובראשונה ברדיו דרום בפרט ובתקשורת המקומית בכלל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
למה שטויות אורי ?אורי אדום בנשמה כתב:מספיק עם השטויות, גיל.
ראינו אתמול פירות הסתה של רדיו דרום ? אולי....{אתה יודע שאני לא בעדם}.
אבל גם ראינו משחק נסוג,משעמם,בנוי על מקריות ללא ברק....
בקיצור , משחק של קבוצה קטנה שכול מה שחשוב לה זה 3 נקודות.
אז נכון הניצחון הוא הכי חשוב אבל לא רק הוא.
אם תתאמץ גם אתה תזכור שמה שחיבר אותך לקבוצה בפרט ולכדורגל בכלל זה משחקים יפים מלהיבים עם שערים ונצחונות ובטח לא מה שראינו אתמול.
להאשים את התקשורת זה לעשות לעצמך חיים קלים.
תסלח שאני לא מתייחס למשחק אתמול מפני שהוא היה שולי.
למה שקדוסי ירוץ לעבר שער 5?
כבר שבועיים אנשים צועקים לסמיוני ולא מאמינים בו הוא הלך להודות ליחיד שמאמין בו.
המנטליות הבאר שבעית דפוקה מיסודה ואחרי אתמול באמת שאני מתבייש לומר שאני שייך לעיר הזו ולקהל הזה.
האוהדים שלנו תמיד דרשו שילוב של שחקני בית על חשבון רכש וכשזה קורה דורשים להכניס רק את החתרן מברזיל.
מהיום אפשר להחליף את שן המועדון מהפועל "מתן" באר-שבע להפועל "סמיוני" באר-שבע.
בשיא הרצינות שאני מקווה שגיא ינהג כמו מוריניו שמחנך את הקהל של אינטר.
הקהל שלנו מגלומן ולא מבין שאנחנו לא הקבוצה הגדולה שהייתה בעבר אנחנו קבוצה עם פוטנציאל וזהו!!!
קבוצה ש-70% מהעשור האחרון שלה בילתה בליגה השנייה איננה קבוצה גדולה.
למה שקדוסי ירוץ לעבר שער 5?
כבר שבועיים אנשים צועקים לסמיוני ולא מאמינים בו הוא הלך להודות ליחיד שמאמין בו.
המנטליות הבאר שבעית דפוקה מיסודה ואחרי אתמול באמת שאני מתבייש לומר שאני שייך לעיר הזו ולקהל הזה.
האוהדים שלנו תמיד דרשו שילוב של שחקני בית על חשבון רכש וכשזה קורה דורשים להכניס רק את החתרן מברזיל.
מהיום אפשר להחליף את שן המועדון מהפועל "מתן" באר-שבע להפועל "סמיוני" באר-שבע.
בשיא הרצינות שאני מקווה שגיא ינהג כמו מוריניו שמחנך את הקהל של אינטר.
הקהל שלנו מגלומן ולא מבין שאנחנו לא הקבוצה הגדולה שהייתה בעבר אנחנו קבוצה עם פוטנציאל וזהו!!!
קבוצה ש-70% מהעשור האחרון שלה בילתה בליגה השנייה איננה קבוצה גדולה.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
לא ראית ריצה לעבר שער 5 שמעודד? כן מעודד 200 אנשים מעודדים ו1500 מקללים ממש עידוד בלי פשרות.גיל שגיב כתב:
לא ראיתי ריצה של שחקן שכבש לעבר הקהל...גם לא לעבר שער 5 שעדיין מעודד...
בעבר הלא רחוק השחקנים היו ניגשים לשער 5 לשער 6 ולשער 2 גם אחרי הפסד או תיקו ואתמול עזבו את המגרש מייד אחרי השריקה כאילו שהובסו 4-0.....
אז בבקשה.
למה שהשחקנים ירוצו לקהל אם כל המשחק הוא קורא לסימיוני במקום לעודד אותם על הלחימה במגרש? למה שהם ירוצו לקהל שמקלל את הדמות הסמכותית שאותם הם מעריכים (והם מעריכים אותו תתפלא לשמוע) .
למה שיחגגו עם הקהל בסוף הסיום? הרי הקהל אוהד את סימיוני לא את באר שבע, אז סימיוני חגג עם הקהל בסיום.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
גיל שגיב זה בשבילך:
"ועם כל הכבוד לאמירות המתיפיפות 'אנחנו הפועל באר-שבע וצריכים לשחק תמיד התקפי', מספיק עם זה כבר! לאן זה הוביל אותנו כל השנים? מישהו יכול להגיד לי? אנחנו צריכים לשים בצד את כל הטענות האלה ולעוף מהליגה הזו כמה שיותר מהר! הקהל צריך לדחוף את הקבוצה קדימה, זה הכל. אף אחד לא צריך להתעסק באיזה הרכב ובאיזה מערך עולה המאמן. בשביל זה הוא מאמן ולא האנשים מהיציע. אני אומר את זה כי כואב לי שהיוצרות התהפכו, עד כדי כך שאנשים חושבים שאם סימיוני לא משחק אז המאמן עושה להם דווקא ומתחילים לקלל. כמה אפשר לקרוא או לשמוע שהקהל של באר-שבע עוצר או פוגע בקבוצה? למה שלא יגידו דברים חיוביים על הקהל האדיר הזה? אני יודע שהקהל אוהב את המועדון מאוד, אבל איך יתכן שבמשך שנים הפועל באר-שבע משיגה תוצאות טובות יותר בחוץ מאשר בבית? זה מצב לא נורמלי.
"את האירועים של המשחק אתמול האוהדים צריכים לזכור טוב-טוב ולחשוב איפה טעינו. לא היה מקום ליחס כזה. אני יודע שברמת המועדון, האנשים כאן עושים כל מה שרק אפשר כדי לטפל בשורש הבעיה. אני רואה את הרצון של אלונה לדבר עם כל אחד, ראיתי במו עיני איך היא מזמינה אנשים לדבר איתה ואיך היא מדברת איתם בגובה העיניים, נותנת יחס אישי לכל אחד ומסבירה שהאוהדים צריכים להתרכז בעיקר, שזה עידוד, ולא בקללות. כרגע הקהל מתרכזים בהכל, חוץ מבעידוד ובעצם כך מפספסים את העיקר. אני בטוח שגם המקללים לא נהנים. חלקם באים בתחושה של 'באנו, קיללנו, עשינו את שלנו'. אין פה שום הנאה, זה ברור.
"את הפסקה האחרונה אני רוצה להקדיש למאמן שלנו, גיא לוי. אני די מבוגר מכדי להתחנף אליו, אבל בצורה הכי כנה בעולם - לבי איתו. כולם חושבים שבכדורגל מותר להגיד הכל, לצעוק, להשתולל, לקלל. באף תחום אחר זה לא היה עובר ככה לסדר היום. בסופו של דבר כולם שוכחים שמדובר פה בבנאדם, עם רגשות, שמנסה לעשות את הדברים הכי טובים למען הקבוצה. אני לא חושב שמישהו חושד שגיא לוי בא לפה כדי להיכשל. אפשר לחלוק על החלטה כזו או אחרת שלו, אבל ברור שהוא לא יכול תמיד לרצות את כולם. יש בקהל קבוצה של אנשים שמנסים להזיק לגיא ולקבוצה במזיד, ועושים הכל כדי לייצר אווירה שלילית במועדון. הם משתלחים בו ובשחקנים בצורה נטולת רסן וחסרת מעצורים. כאילו מותר להם להגיד הכל. חבל שזה הגיע לרמה כזו, אבל אני זה שנמצא יום-יום במועדון ורואה כמה גיא משקיע ונותן מעצמו לטובת הקבוצה. חבל שלא כל האוהדים רואים את זה כרגע, אבל אם נמשיך ככה אני בטוח שהאמת תצוף מעל פני השטח".
לא אני אמרתי את זה. אמר את זה אחד שאני רוצה להאמין שאתה מעריך אותו - אסי רחמים!
"ועם כל הכבוד לאמירות המתיפיפות 'אנחנו הפועל באר-שבע וצריכים לשחק תמיד התקפי', מספיק עם זה כבר! לאן זה הוביל אותנו כל השנים? מישהו יכול להגיד לי? אנחנו צריכים לשים בצד את כל הטענות האלה ולעוף מהליגה הזו כמה שיותר מהר! הקהל צריך לדחוף את הקבוצה קדימה, זה הכל. אף אחד לא צריך להתעסק באיזה הרכב ובאיזה מערך עולה המאמן. בשביל זה הוא מאמן ולא האנשים מהיציע. אני אומר את זה כי כואב לי שהיוצרות התהפכו, עד כדי כך שאנשים חושבים שאם סימיוני לא משחק אז המאמן עושה להם דווקא ומתחילים לקלל. כמה אפשר לקרוא או לשמוע שהקהל של באר-שבע עוצר או פוגע בקבוצה? למה שלא יגידו דברים חיוביים על הקהל האדיר הזה? אני יודע שהקהל אוהב את המועדון מאוד, אבל איך יתכן שבמשך שנים הפועל באר-שבע משיגה תוצאות טובות יותר בחוץ מאשר בבית? זה מצב לא נורמלי.
"את האירועים של המשחק אתמול האוהדים צריכים לזכור טוב-טוב ולחשוב איפה טעינו. לא היה מקום ליחס כזה. אני יודע שברמת המועדון, האנשים כאן עושים כל מה שרק אפשר כדי לטפל בשורש הבעיה. אני רואה את הרצון של אלונה לדבר עם כל אחד, ראיתי במו עיני איך היא מזמינה אנשים לדבר איתה ואיך היא מדברת איתם בגובה העיניים, נותנת יחס אישי לכל אחד ומסבירה שהאוהדים צריכים להתרכז בעיקר, שזה עידוד, ולא בקללות. כרגע הקהל מתרכזים בהכל, חוץ מבעידוד ובעצם כך מפספסים את העיקר. אני בטוח שגם המקללים לא נהנים. חלקם באים בתחושה של 'באנו, קיללנו, עשינו את שלנו'. אין פה שום הנאה, זה ברור.
"את הפסקה האחרונה אני רוצה להקדיש למאמן שלנו, גיא לוי. אני די מבוגר מכדי להתחנף אליו, אבל בצורה הכי כנה בעולם - לבי איתו. כולם חושבים שבכדורגל מותר להגיד הכל, לצעוק, להשתולל, לקלל. באף תחום אחר זה לא היה עובר ככה לסדר היום. בסופו של דבר כולם שוכחים שמדובר פה בבנאדם, עם רגשות, שמנסה לעשות את הדברים הכי טובים למען הקבוצה. אני לא חושב שמישהו חושד שגיא לוי בא לפה כדי להיכשל. אפשר לחלוק על החלטה כזו או אחרת שלו, אבל ברור שהוא לא יכול תמיד לרצות את כולם. יש בקהל קבוצה של אנשים שמנסים להזיק לגיא ולקבוצה במזיד, ועושים הכל כדי לייצר אווירה שלילית במועדון. הם משתלחים בו ובשחקנים בצורה נטולת רסן וחסרת מעצורים. כאילו מותר להם להגיד הכל. חבל שזה הגיע לרמה כזו, אבל אני זה שנמצא יום-יום במועדון ורואה כמה גיא משקיע ונותן מעצמו לטובת הקבוצה. חבל שלא כל האוהדים רואים את זה כרגע, אבל אם נמשיך ככה אני בטוח שהאמת תצוף מעל פני השטח".
הפועל אני כבר משתגע
אז אמר.8red כתב:גיל שגיב זה בשבילך:
תזכיר לו בהזדמנות {ואם לא אתה אני מבטיח לעשות זאת} שעלינו כבר ליגה עם כדורגל אחר התקפי יפה כאשר הקהל מחובר ודוחף....וכן,הוא היה אפילו השוער.
ועוד דבר, גם אני חושב שהמטרה היא לעלות ליגה ולעוף מיכאן כמה שיותר מהר אבל אסי לא מבין או מתעלם מימה שמפריע באמת לקהל :
מה גיא לוי חושב ! במה גיא לוי מאמין !
לקהל מפריע שגיא בכלל לא מזכיר את נושא מטרת עליית הליגה, גיא מתעלם מהרצון הבסיסי והלגיטימי של הקהל, עונה לתשובות בצורה מזלזלת ומתעלם מציבור ענק שצמא לדעת לאן הוא מוביל..
לא לחינם טען סתיו בזמנו כי גיא יוצר את אותן אנרגיות שליליות מהקהל.
ושוב, פעולות כמו שכתבתי כאן של חיבור, הקשבה,מתן מענה לקהל והכול יסתדר.
תבין, כאשר הקהל חש שגיא לא סופר אותו הקהל יחפש כול דרך אפשרית להכניס לו חזרה או להכנס בו סמיוני,אלול,הם רק תירוצים לסיבה האמיתית - הקהל לא מוכן לקבל מאמן עם יחס מזלזל שכזה שמתעלם מקהל גדול שכזה ונוהג בקבוצה כאילו הייתה זו קבוצה קטנה ללא יומרות ללא קהל ללא מסורת.
נכון, הקבוצה במשבר עמוק כבר עשור אבל יש מאחוריה עשרות אלפי אנשים שמאמינים ביכולות שבה בדיוק כמו שאלונה מאמינה אחרת הייתה בוודאי רוכשת קבוצה אחרת....
גיא לוי חייב לשנות גישה ולהתחבר, השאלה היום איננה אם הוא רוצה אני כבר לא בטוח שהוא מסוגל.
גיל שגיב כתב:
למה שטויות אורי ?
ראינו אתמול פירות הסתה של רדיו דרום ? אולי....{אתה יודע שאני לא בעדם}.
אבל גם ראינו משחק נסוג,משעמם,בנוי על מקריות ללא ברק....
בקיצור , משחק של קבוצה קטנה שכול מה שחשוב לה זה 3 נקודות.
אז נכון הניצחון הוא הכי חשוב אבל לא רק הוא.
אם תתאמץ גם אתה תזכור שמה שחיבר אותך לקבוצה בפרט ולכדורגל בכלל זה משחקים יפים מלהיבים עם שערים ונצחונות ובטח לא מה שראינו אתמול.
להאשים את התקשורת זה לעשות לעצמך חיים קלים.
מר שגיב הנכבד,
אתה עצמך פרי של ההסתה הבלתי נגמרת של הרע-דיו המעגיל הזה.
אתה עצמך מתרכז בתפל(בירידה להגנה בשלב מסויים במשחק - למרות שראיתי את גיא לוי מבקש מהם לא פעם אחת לצאת קדימה).
אתה עצמך מתעלם מהקידום של שחקנים צעירים
אתה מתעלם לחלוטין מהעובדה שהיינו בהרכב חסר מאוד.
צריך לעשות הפרדה בין הקהל למאמן וההנלה דיי לפגישות דיי להתחנפות אלונה וגיא עושים הרבה לטובת הקבוצה העובדה שהתקשורת המקומית מתעלמת מכך לחלוטין לא אומרת שגם את צריך להתעלם.
לב"ש יש קהל רב אך אפשר לומר בודאות שהוא הכי פחות אוהד בארץ.
פעם החזיקו ממך אנשים גיל שגיב היקר..גיל שגיב כתב:אני יודע שאני לא מייצג את דעת הרוב באתר המכובד הזה, אבל אני בכול זאת רוצה להביע דיעה שלהערכתי שותפים לה רבים מהאוהדים שרק הולכים ומתרבים ואתמול הפכו לאלפים שקראו לפיטורי המאמן.....
שבוע טוב.
עכשיו אתה סתם בלאי..
תקח את 33 שנות העידוד שלך ואל תזיין תשכל...!