נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
ג'אבר זה כמו אזולאי.
חוץ מלהרביץ אין כלום.
חוץ מלהרביץ אין כלום.
ג'אבר חמרמיר אמיתי, רק כוח בלי מוח זה התיאור הכי נכון עבורו. אבל גם עביד היה כזה והשתפר אז אולי יש לו עוד תקווה.
לא מסכים לגבי אזולאי, יש לו כדורגל. הוא לא מראה את זה בטורניר כי הוא לא ברמה הזאת אבל מאמין שהוא הולך לתת עונה יפה בנתניה ובקיץ הבא להימכר בהרבה כסף.
לא מסכים לגבי אזולאי, יש לו כדורגל. הוא לא מראה את זה בטורניר כי הוא לא ברמה הזאת אבל מאמין שהוא הולך לתת עונה יפה בנתניה ובקיץ הבא להימכר בהרבה כסף.
איזה עמידה מבישה, מבזים את המעמד.
לא ראיתי אותו הרבה, אבל ממה שכן אזולאי זה כמו פרץ וגאנדלמן ביותר שנמוך אפילו.
גורר כדור עם פיזיות. טכניקה אין שם. אין לישראל חוץ מלביא וקצת אבו פאני שום קשר מרכזי נורמלי.
בטורניר הזה חוסר היכולת של אזולאי, קארצב וגאנדלמן לתת פס מאוד בולטת.
הדבר הכי טוב שקרה לנו זה הגול שחטפנו,
אולי יכריח את לוזון לנסות לשחק כדורגל.
מביש הבונקר הזה
רק אהבה תנצח...
מאמן מגעיל
תעודת עניות רצינית למועדון שהחלק שלנו בקיץ כזה של הנבחרות מסתכם בעילאי מדמון בלבד.
דין דויד
ולמה הביאו את ספורי?לשחק שש בש עם יחזקאל
ולמה הביאו את ספורי?לשחק שש בש עם יחזקאל
לפי האימונים נראה ששוב ספורי מועדף בהרכב על חשבון גלוך
חח חזן פותח עם יחזקאל בהתקפה
היו חייבים לזמן את חלאיילי והנה הם משלמים במזומן על הטעות.
גם אבו פאני חייב לפתוח. הקישור אפור והדרך היחידה לצאת להתקפות תהיה דרך מנור עם הטריק הקבוע של לחתוך לאמצע ולשחרר את הפקק.
בסה"כ אני לא נגד בניון וחזן וחושב שהם עשו כמה דברים טובים אבל אני ממש לא אופטימי לגבי היום
גם אבו פאני חייב לפתוח. הקישור אפור והדרך היחידה לצאת להתקפות תהיה דרך מנור עם הטריק הקבוע של לחתוך לאמצע ולשחרר את הפקק.
בסה"כ אני לא נגד בניון וחזן וחושב שהם עשו כמה דברים טובים אבל אני ממש לא אופטימי לגבי היום
יחזקאל כקשר התקפי?
עזבו שהוא בכושר זוועה והיום הוא בקושי מעביר פס לכתובת, מה המשחק האחרון הטוב שלו בעמדה הזו? 2016?
החלטה הזויה.
בית כזה נוח ונפלנו על בניון וחזן. מכה.
עזבו שהוא בכושר זוועה והיום הוא בקושי מעביר פס לכתובת, מה המשחק האחרון הטוב שלו בעמדה הזו? 2016?
החלטה הזויה.
בית כזה נוח ונפלנו על בניון וחזן. מכה.
לא רואה אותנו עולים בלי לנצח את רומניה היום