מליקסון לא בסגל ,רביבו חוזר להרכב ופדידה במקום קדוסי
מליקסון לא בסגל ,רביבו חוזר להרכב ופדידה במקום קדוסי
בס"ד
הרכב משוער: טברטקו קאלה, נדב כידר, וויליאם סוארס, דנילו מוריירה, אופיר דוידזאדה, אייל שן (יוסי אופיר), אדמו מוחמד, אביתר אילוז, דוד רביבו, חנן פדידה וברק בדש.
https://one.co.il/Article/155002.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הרכב משוער: טברטקו קאלה, נדב כידר, וויליאם סוארס, דנילו מוריירה, אופיר דוידזאדה, אייל שן (יוסי אופיר), אדמו מוחמד, אביתר אילוז, דוד רביבו, חנן פדידה וברק בדש.
https://one.co.il/Article/155002.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: מליקסון לא בסגל ,רביבו חוזר להרכב ופדידה במקום קדוסי
קצת מגוחך שדווקא פדידה מחליף את קדוסי בגלל האנוכיות שלו אבל נו טוף...
העיקר - אלוננננננננננננננננננה
העיקר - אלוננננננננננננננננננה
- אדומה דרומית
באמת מצחיק....
לא, לא מצחיק.
מעצבן.
לא, לא מצחיק.
מעצבן.
אדומה דרומית כתב:באמת מצחיק....
לא, לא מצחיק.
מעצבן.
ממש לא מעצבן.
פדידה לא שחקן, פדידה יכול לשחק בליגה א' במקסימום.
אבל............................
קדוסי כבר משחקים משחק כשחקן 12 של הקבוצה היריבה, לא מגיע לו את המשך הקרדיט הזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ניב, אתה לא באמת אומר לי שאתה חושבש קדוסי ביכולת השלילית ככל שתיהיה פחות טוב מפדידה נכון ?
ואליק, באמא שלך די עם האלונה הזה הכל רגע. זה כבר יוצא מפרופורציות.

קדוסי כשהוא ביכולת שלילית שלו? אין לו מקום בעמידר.הילה חדד כתב:ניב, אתה לא באמת אומר לי שאתה חושבש קדוסי ביכולת השלילית ככל שתיהיה פחות טוב מפדידה נכון ?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- RedRock
- יצירת קשר:
א. הילה, מה לעשות שזה הרבה הרבה הרבה יותר חשוב מהשאלה מי פותח בהרכב??? לזה, בניגוד להרכב יש השפעה מכרעת על המשך הקיום של המועדון הזה.
ב. ניב, שנה שעברה הוא סתם לך את הפה, מקווה שהוא יצליח את זה גם השנה בהמשך...קיבלנו ממנו כמה משחקים חלשים ברצף וזה מאפשר לך להוציא את כל מה שאתה חושב עליו. אתה מגזים לגמרי.
לא טוען שהוא צריך להיות החלוץ המוביל שלנו, אבל הזלזול הזה מוגזם לחלוטין.
ב. ניב, שנה שעברה הוא סתם לך את הפה, מקווה שהוא יצליח את זה גם השנה בהמשך...קיבלנו ממנו כמה משחקים חלשים ברצף וזה מאפשר לך להוציא את כל מה שאתה חושב עליו. אתה מגזים לגמרי.
לא טוען שהוא צריך להיות החלוץ המוביל שלנו, אבל הזלזול הזה מוגזם לחלוטין.
אליק, עדיין אתה מגזים עם זה.
ניב, יכולת שלילית של קדוסי באה בעיקר בהחמצות, התנועה שלו וההתמצאות שלו ברחבה זה משהו נדיר.
גם הגולים שלו יגיעו, מבטיחה.
ניב, יכולת שלילית של קדוסי באה בעיקר בהחמצות, התנועה שלו וההתמצאות שלו ברחבה זה משהו נדיר.
גם הגולים שלו יגיעו, מבטיחה.

הילה אליק ממש לא מגזים!!!! הוא צודק במליון אחוז כי בואי נומר אצ האמת מה זה משנה איזה מקום נסיים או מי פותח אם אלונה לא תהיה פה ושנה הבאה בעל האולמות יחזור ועוד שנתיים נומר על הפועל קדיש
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
הכי כיף שאתם קיצוניים אובר.
סבבה אם זה עושה לכם טוב כל הסגידה הזו אז תהנו. שיהיה בכייף (2).

אם לא נהיה קיצוניים אובר,האוהדים יורידו את הרגל מהדוושה ולא יעשו את המאמצים המקסימליים להשארת אלונה.
ברגע שיודעים שככה או ככה יהיה בסדר,אז גם המאמץ לשנות את התמונה הוא קטן יותר.
בקשר להרכב - אין שום תירוצים,הפועל פ"ת בעונה חלשה וגם אם נלחמים על החיים שלהם זה לא אומר שהפועל ב"ש צריכה לצאת
לאורווה ולחזור עם 3 נק'. הגיע הזמן שרביבו יוכיח למה היה שווה להשקיע בו סכומי עתק ולמה היחיד שיצא אידיוט מהסיפור איתו הוא גיא
עזורי.
ברגע שיודעים שככה או ככה יהיה בסדר,אז גם המאמץ לשנות את התמונה הוא קטן יותר.
בקשר להרכב - אין שום תירוצים,הפועל פ"ת בעונה חלשה וגם אם נלחמים על החיים שלהם זה לא אומר שהפועל ב"ש צריכה לצאת
לאורווה ולחזור עם 3 נק'. הגיע הזמן שרביבו יוכיח למה היה שווה להשקיע בו סכומי עתק ולמה היחיד שיצא אידיוט מהסיפור איתו הוא גיא
עזורי.
- RedRock
- יצירת קשר:
צודקת, עדיף לא להיות 'קיצוניים אובר' ולקוות לטוב...הילה חדד כתב:הכי כיף שאתם קיצוניים אובר.
מקסימום הרי האוהדים יקנו את הקבוצה או משהו......

לא אוהבת אותה מהסיבות שלך? זכותך. אבל את לא יכולה להתכחש לחשיבות שלה בקיום המועדון הזה.
לא סוגד, אבל בהחלט רוצה להבהיר לה שהיא חשובה חשובה חשובה לנו.
את רוצה ללכת בשיטת ה'לא אלמן ישראל' ו'היינו לפני ונשאר אחרי'? שיהיה בכיף, אני לא שם.
אליק, לדחוף אותה בכל משפט גם כשמדברים מקצועית זה סגידה. תרצה או לא.
אף אחד לא מתכחש לחשיבות שלה, גם לא אמרתי שאני רוצה שתלך, להיפך אשמח עד מאוד שתישאר.
לא נראה לי שהיא טיפשה כדי לא להבין שהיא חשובה. 50 פלקטים עם התמונה שלה נראה לי יכלו לעשות את העבודה.
אבל שוב, אם זה עושה לכם טוב אז סבבה.
אף אחד לא מתכחש לחשיבות שלה, גם לא אמרתי שאני רוצה שתלך, להיפך אשמח עד מאוד שתישאר.
לא נראה לי שהיא טיפשה כדי לא להבין שהיא חשובה. 50 פלקטים עם התמונה שלה נראה לי יכלו לעשות את העבודה.

קדוסי צריך גול כדי להשתחרר
וכן הילה, אלונה זה הדבר הכי חשוב במשחק
וכן הילה, אלונה זה הדבר הכי חשוב במשחק
תאמיני לי שטוב זה לא עושה. הייתי מעדיף להתרכז עכשיו מקצועית ולא בה.הילה חדד כתב:אליק, לדחוף אותה בכל משפט גם כשמדברים מקצועית זה סגידה. תרצה או לא.
אני מודה שאיפשהו אני סוגד לה כי היא החזירה לי את הקבוצה לחיים, ויותר מזה היא נתנה לי את התחושה שעוד כמה שנים אני אהיה קבוצת צמרת, אני אלחם על תארים ואני אהיה באירופה.
כן, אם נהיה פליאוף עליון או אמצעי לא זה האישיו הדבר החשוב ביותר זה להשאיר אותה.
נראה לך שאם היא תלך יצא לך לראות שחקן כמו מליקסון או כמו רביבו (בקיץ לא מעט קבוצות רדפו אחריו).
נראה לך שכמות אנשים כזו הייתה נוסעת לבלומפילד או תכונה כזו למשחק באורווה אלמלא כל הסיפור עם אלונה? את יודעת שלא!
בואי לא נתכחש ונאמר את האמת אנחנו נלחמים על אלונה כי אנחנו נלחמים על העתיד של הפועל ב"ש על העתיד של האהבה שלנו אז כל עוד אנחנו לא מועמדים לירידה כל העניין המקצועי לא באמת חשוב
מנוי כבר יש לך?