לכל הספקנים והמספידים של קדוסי - כמה ירדו על אילוז? ובמשחק נגד מכבי. כל הסובבים אותי "אילוז החוצה אילוז החוצה". אמרתי לכם שלפחות הוא נלחם ומנסה ושבסוף זה יבוא. ומה קרה? בא או לא בא? בא מכל הלב. ופתאום כולם קוראים בשמו ומהליים אותו. ואז הרגישו נבוכים שניה אחרי הגול שלו.
ואגב, מי בישל לו? אז להירגע כולם.
כרגע הוא אמנם לא מבקיע, אבל הוא מבשל, והוא מסכן את השער, והוא עושה תנועה טובה על המגרש, והוא החלוץ הכי מהיר והכי מנוסה שיש לנו כרגע. ובמקום לתקן את הנזק שעזורי עשה ולתת לו את האמון שהוא צריך ואת הביטחון והגב, כמו שהיה לו בעונה שעברה, חדד מוריד אותו לספסל.
טעות ראשונה שלו כמאמן. מקווה שלא יהיו הרבה.
וניב. עם כל ההחמצות שלו, הוא עדיין יותר טוב מבדש, שמאבד כדורים ללא היכר, אין לו סיומת, ואין לו מסירות טובות. יותר טוב גם מבלומשטיין, שלדעתי עושה עבודה טובה כקשר, וגם הוא אגב, יותר טוב מבדש. ועל פדידה... אין בכלל מקום לעשות השוואה מרוב שהפערים מגוחכים.
מליקסון לא בסגל ,רביבו חוזר להרכב ופדידה במקום קדוסי
- אדומה דרומית
Re: מליקסון לא בסגל ,רביבו חוזר להרכב ופדידה במקום קדוסי
עדי היקרה,אדומה דרומית כתב:
וניב. עם כל ההחמצות שלו, הוא עדיין יותר טוב מבדש, שמאבד כדורים ללא היכר, אין לו סיומת, ואין לו מסירות טובות. יותר טוב גם מבלומשטיין, שלדעתי עושה עבודה טובה כקשר, וגם הוא אגב, יותר טוב מבדש. ועל פדידה... אין בכלל מקום לעשות השוואה מרוב שהפערים מגוחכים.
אם לי אומרים שהשנאה לקדוסי (אין כזאת חוץ מביקורת מקצועית) מעוורת אותי אז את נמצאת בקיצוניות השנייה.
בנתיים מי שמבקיע שערים זה בדש ולא קדוסי.
לבדש אין סיומת, אין מסירות טובות, מאבד כדורים? מציע לך לצפות שוב במשחק נגד סכנין באופן אובייקטיבי, כי זה בדיוק מה שאפשר להגיד על קדוסי של המשחק הזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני מסכים עם כל מה שאמרת...אדומה דרומית כתב:לכל הספקנים והמספידים של קדוסי - כמה ירדו על אילוז? ובמשחק נגד מכבי. כל הסובבים אותי "אילוז החוצה אילוז החוצה". אמרתי לכם שלפחות הוא נלחם ומנסה ושבסוף זה יבוא. ומה קרה? בא או לא בא? בא מכל הלב. ופתאום כולם קוראים בשמו ומהליים אותו. ואז הרגישו נבוכים שניה אחרי הגול שלו.
ואגב, מי בישל לו? אז להירגע כולם.
כרגע הוא אמנם לא מבקיע, אבל הוא מבשל, והוא מסכן את השער, והוא עושה תנועה טובה על המגרש, והוא החלוץ הכי מהיר והכי מנוסה שיש לנו כרגע. ובמקום לתקן את הנזק שעזורי עשה ולתת לו את האמון שהוא צריך ואת הביטחון והגב, כמו שהיה לו בעונה שעברה, חדד מוריד אותו לספסל.
חוץ מהעניין של הטעות של ויקו, נראה לי שהיינו צריכים ללמוד כבר שהמאמן יודע קצת יותר טוב מאיתנו מה קורה בקבוצה.
אז גם אני מאוד אוהב את קדוסי אבל אם ויקו החליט להוריד אותו לספסל כנראה שזה מה שצריך להיות.
רק אהבה תנצח...
א. אילוז היה במשחק גרוע מול מכבי עודה שהוא הוחלף
ב. אילוז היה במשחק מאוד חלש נגד סכנין וראו ששחקן מוביל לעולם הוא לא יהיה.
לדעתי אם הוא לא היה ב"שי היינו שופכים עליו קיטונות של ביקורת ומעיפים אותו.
ג. קדוסי חלוץ בינוני ומטה תסלחי עדי אבל אני לא חושב שהוא מתאים להיות שחקן הרכב. קדוסי שחקן טוב לליגה השנייה לא לליגת על.
בואי רק נשווה את אסטלין לקדוסי ונבין שהבדלי הרמות גדולים מדי.
בשבועיים האחרונים קדוסי היה גרוע ובמקום לתקוע יתד בהרכב הוא הוכיח שהוא לא צריך להיות שם.
ב. אילוז היה במשחק מאוד חלש נגד סכנין וראו ששחקן מוביל לעולם הוא לא יהיה.
לדעתי אם הוא לא היה ב"שי היינו שופכים עליו קיטונות של ביקורת ומעיפים אותו.
ג. קדוסי חלוץ בינוני ומטה תסלחי עדי אבל אני לא חושב שהוא מתאים להיות שחקן הרכב. קדוסי שחקן טוב לליגה השנייה לא לליגת על.
בואי רק נשווה את אסטלין לקדוסי ונבין שהבדלי הרמות גדולים מדי.
בשבועיים האחרונים קדוסי היה גרוע ובמקום לתקוע יתד בהרכב הוא הוכיח שהוא לא צריך להיות שם.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]