קהל סופג

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

קהל סופג

שליחה על ידי yedidel »

מה עושים עם ההרגל המגונה הזה של להשתתק לגמרי אחרי גול?

אתמול דקה 83, עוד 10 דקות לשחק וכולה 1-0, וזה עוד אחרי שלפני זה ראינו איך נתניה ומכבי ת"א מבקיעות שערים בתוספת הזמן. אני מנסה להתחיל לשיר "היידה נאסר" שהוא נכנס וכולם מסתכלים עלי כמו משוגע, כולל ההוא על התוף...

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: קהל סופג

שליחה על ידי אדומה דרומית »

משעמם בלילה אה?

:-)

זה נכון אבל.

אני מודה שכשהייתי באה למשחקים, היה לוקח לי איזה 2-3 דקות להתאפס ולחזור לעודד. ותמיד היו מתחילים לפניי. דווקא אצלנו אני חושבת שהקהל ממש טוב בקטע הזה, שניה אחרי ספיגה, מתאפסים ומעודדים. אולי זה היה מקרי הפעם, בגלל הדקה. זה באסה לחטוף גול בדקה 82, ועוד הבנתי שזה היה דרדלה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גם כשחוזרים ממחצית הקהל די רדום ולוקח לו כמה דקות להתעורר וזה קורה גם כשאנחנו מובילים.

סמל אישי של משתמש
Carmel

שליחה על ידי Carmel »

העידוד בשבת בכלל לא היה משהו.
הרבה אנשים מהגוש המעודד לא באו. היינו שם גוש של 10 אנשים וזה לא היה קל. בטח אחרי הגול המגעיל הזה.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

yedidel כתב:מה עושים עם ההרגל המגונה הזה של להשתתק לגמרי אחרי גול?

אתמול דקה 83, עוד 10 דקות לשחק וכולה 1-0, וזה עוד אחרי שלפני זה ראינו איך נתניה ומכבי ת"א מבקיעות שערים בתוספת הזמן. אני מנסה להתחיל לשיר "היידה נאסר" שהוא נכנס וכולם מסתכלים עלי כמו משוגע, כולל ההוא על התוף...

אולי זה בגלל שהשחקנים עצמם לא מאמינים. הם חושבים לעצמם: "הרי במשך 83 דקות לא כבשנו... איך נעשה את זה ב-10 דקות?"

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

חברה צאו מהסרט גם אם היו אתמול יותר אנשים מהגוש המעודד העידוד עדיין היה נשאר חלש. אין מה לעשות כשהקבוצה בפיגור והקבוצה לא משחקת משהו אין יותר מחמשים איש שמעודדים. זה המצב!

שלח תגובה