בס"ד
https://www.one.co.il/Article/155132.html" onclick="window.open(this.href);return false;
קאלה יחמיץ את רמה"ש ובני יהודה אך להפועל חיפה יהיה כשיר.
דוידי לא הרשים אותי בהזדמנויות שקיבל ונקווה שהפעם הוא יוכיח אחרת.
בב"ש נושמים לרווחה: פציעתו של קאלה לא חמורה
Re: בב"ש נושמים לרווחה: פציעתו של קאלה לא חמורה
לא שחלוצי עירוני רמה"ש כאלה אימתניים, אבל אם נעבור את רמה"ש - יזכרו לו את המשחק הזה טוב טוב.
אבל אני מאוד פסימי בקשר להתקדמות של דוידי במועדון כל עוד קאלה נמצא כאן. הרי אי אפשר לקנות את קאלה בכל כך הרבה מזומנים ולהעמיד את דוידי במקומו בשער, גם כאשר קאלה לא פוגע בכלל ודוידי מפגין יכולות מצוינות (ורק להסיר ספק - המשפט האחרון נאמר בציניות של ממש..
)
אבל אני מאוד פסימי בקשר להתקדמות של דוידי במועדון כל עוד קאלה נמצא כאן. הרי אי אפשר לקנות את קאלה בכל כך הרבה מזומנים ולהעמיד את דוידי במקומו בשער, גם כאשר קאלה לא פוגע בכלל ודוידי מפגין יכולות מצוינות (ורק להסיר ספק - המשפט האחרון נאמר בציניות של ממש..

- dardasmiley
דווקא אני חושב שזה לטובה, קאלה בתקופה אחת האיומות שלו בקריירה בכל משחק אנחנו מקבלים בגללו גול אחד לפחות (באשמתו הישירה), לדוידי יש הרבה מה להוכיח והרבה להראות לנו שהוא הוא שוער העתיד של הפועל ב"ש וזו ההזדמנות.
שחקנים צעירים רק מחכים להזדמנויות כאלה כדי להוכיח את מקומם.
אני רוצה להזכיר לכל מי שבפורום אומר שזה אסון, תזכרו איך דוידזאדה תפס מקום בהרכב (הרוש הורחק במשחק נגד בית"ר ולא יכל לשחק נגד מכבי חיפה), או איך אסי עלה לשחק משחק ראשון ותבינו שזה דווקא טוב, גם אם חלילה (מה שאני לא מאמין שיקרה) דוידי יתן תצוגה איומה לפחות נדע איפה אנחנו עומדים לעונה הבאה....
אני רוצה להזכיר לכל מי שבפורום אומר שזה אסון, תזכרו איך דוידזאדה תפס מקום בהרכב (הרוש הורחק במשחק נגד בית"ר ולא יכל לשחק נגד מכבי חיפה), או איך אסי עלה לשחק משחק ראשון ותבינו שזה דווקא טוב, גם אם חלילה (מה שאני לא מאמין שיקרה) דוידי יתן תצוגה איומה לפחות נדע איפה אנחנו עומדים לעונה הבאה....
ההבדל עם דודזאדה שידענו שהוא שחקן ורק חיכינו שהוא יקבל את הצ'אנס.dardasmiley כתב:דווקא אני חושב שזה לטובה, קאלה בתקופה אחת האיומות שלו בקריירה בכל משחק אנחנו מקבלים בגללו גול אחד לפחות (באשמתו הישירה), לדוידי יש הרבה מה להוכיח והרבה להראות לנו שהוא הוא שוער העתיד של הפועל ב"ש וזו ההזדמנות.
במקרה של דור עם כל הצער שבדבר בכל פעם שקיבל הזדמנות הוא פיספס, אני מקווה שאני טועה...
אבל בגדול לדעתי גור ממש לא מתאים לרמה.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אורן ניסים מחכה בפינה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
"אך למרבה המזל הוא לא יצטרך לוותר על המשך המאבקים על הפלייאוף העליון."
יש אנשים שחיים בסרט! 180 דקות אחרונות בעטנו פעמיים וחצי לשער
יש אנשים שחיים בסרט! 180 דקות אחרונות בעטנו פעמיים וחצי לשער