סילבן שלום לברקת: אני קורא לך להישאר בקבוצה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

סילבן שלום לברקת: אני קורא לך להישאר בקבוצה

שליחה על ידי yossi »

בס"ד

השר לפיתוח הנגב והגליל, סילבן שלום והשר לענייני מיעוטים, אבישי ברוורמן, הגיעו היום (שלישי) כדי להשתתף בטקס הרמת כוסית לכבוד חג הפסח שערכה הפועל ב"ש. הטקס התקיים במועדון בנוכחות שחקני הקבוצה, הצוות המקצועי והנהלת המועדון.

סילבן שלום הצטרף לבקשות להשאיר את אלונה ברקת במועדון ואמר לבעלים: "התחלת כאן מפעל גדול ואני חושב שהוא פורח ומשגשג. ילדים רוצים עכשיו לשחק בהפועל ב"ש ולא במכבי חיפה או הפועל ת"א. הצעד הבא הוא להגיע לפלייאוף העליון ולגמר הגביע".

שלום המשיך בנאומו: "המתחיל במצווה אומרים לו גמור. מה שקרה כאן בחודש האחרון ניער את כולם. אני יודע שקשה ולא פשוט ויש גם אכזבות אבל את באת לכאן ממניעים חברתיים ולא כלכליים".

"המניעים הללו לא נגמרו ויש כאן הרבה מה לעשות ואם בשנה הבאה תהיה הצלחה ספורטיבית ונגיע לליגת האלופות אז אף אחד לא יגיד לך לא אבל הדברים שהתחלת בהם הם הדברים החשובים להמשך".

"אני קורא לך להישאר בקבוצה, להמשיך לחבק את הפועל ב"ש ולהמשיך להיות המנוע שדוחף את הקבוצה גם לאליפות וגם לליגת האלופות. בחג הפסח מדברים על יציאה מעבדות לחירות ואת היית זאת שהובלת אותנו במדבר ולתוך הארץ המובטחת. בואי תובילי אותנו למקום שאנחנו צריכים להיות בו וראויים להיות בו", סיכם שלום.

אבישי ברוורמן הוסיף: "בלי אלונה הפועל ב"ש זה חצי בן אדם ומי שמשקיע מגיע ומי שמגיע משפיע. את התחלת להשפיע פה בגדול. תמשיכי כי יש פה פשוט חבר'ה נפלאים והפועל ב"ש רק בתחילת הדרך זו שנה ראשונה טובה ושנה הבאה תהיה עוד יותר טובה".

ברקת בעצמה הופתעה מהנאומים שקוראים לה להישאר ואמרה: "אני מודה לכולם על האהבה שאני מקבלת כל יום מהרגע שהגעתי. אני חושבת שאין לזה אח ורע בכדורגל הישראלי ואני חושבת שהעשייה החברתית היא חשובה מאוד. אני רוצה להודות לכל מי שעוזר לי בכל יום ויש לנו אנשים נפלאים".

מליקסון יחזור להרכב על חשבון דוד רביבו מול רמה"ש
בתוך כך סיימה הקבוצה את הכנותיה למשחק הגביע מול עירוני רמת השרון. בקבוצה הגדירו את ההתמודדות כ"משחק על עונה שלמה" ומקווים לחזור דרומה עם הכרטיס לרבע הגמר.
הקבוצה תצטרך להסתדר בתקופה הקרובה בלי השוער טברטקו קאלה שפרק את הכתף ועלול להיעדר כחודש. מי שיחליף את קאלה במשחקים הקרובים יהיה דור דוידי הצעיר שבקבוצה בונים עליו כשוער העתיד של המועדון.

הקפטן מאור מליקסון שהחלים מזיהום בברכו יחזור להרכב הפותח על חשבונו של דוד רביבו שצפוי לרדת לספסל. המאמן ויקו חדד יעלה במערך של שני חלוצים כשאוהד קדוסי ייפתח במקומו של אייל שן.

קדוסי בעצמו התייחס לתקופה הקשה שהוא עובר ואמר: "ברגע שאני אבקיע שער יהיה לי יותר ביטחון כי 80% משחקן כדורגל זה ביטחון. אני מקווה לשחק טוב ושהקבוצה תנצח זה הכי חשוב. אני יודע שהקהל אוהב אותי ותמך בי גם כשלא שיחקתי וזה משמח אותי וכיף לי לבוא למקום שאוהבים אותי".

הרכב משוער: דור דוידי, נדב כידר, וויליאם סוארס, דנילו מוריירה, אופיר דוידזאדה, אדמו מוחמד, יוסי אופיר, אביתר אילוז, מאור מליקסון, אוהד קדוסי וברק בדש.
https://one.co.il/Article/155208.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: סילבן שלום לברקת: אני קורא לך להישאר בקבוצה

שליחה על ידי clark kent »

הרכב מצוין (חבל שלא היה ככה בליגה), למרות שלדעתי שן יותר טוב בכמה רמות מאופיר...

סמל אישי של משתמש
יבגני

שליחה על ידי יבגני »

זה ההזדמנות גם לתת לנאסר ולאסולין לפתוח ,
מגיע להם הקרדיט !

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לנסאר מגיע כרדיט
לאסולין מגיע כרדיט לשבת על הספסל שיחק 3 משחקים על הפנים..

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

למה במקום רביבו ולא יחד איתו?

חוצמזה, שיהיה לכולם חג שמח

חבל לה על הזמן, לא ניתן לה ללכת :-)

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אהבתי שכלללל התגובות כאן בטופיק לא קשורות לנושא העיקרי ולכותרת.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ההרכב המשוער לפי ספורט 5:
הרכב משוער הפועל ב"ש: דור דוידי; נדב קידר, דנילו מוריירה, וויליאם סוארז, אופיר דוידזאדה; אייל שן, אביתר אילוז, מוחמד אדמו, יוסי אופיר, דוד רביבו; ברק בדש.

ההרכב שהציג one נראה אמין יותר,אני לא מאמין שויקו יעלה עם חלוץ אחד ושלושה קשרים אחוריים נגד רמה"ש.
חייבים לגמור את המשחק כבר במחצית עם 2-0.
ההרכב בynet:
הרכב משוער: דור דווידי; נדב קידר, דנילו מוריירה, ויליאם סוארס, אופיר דוידזאדה; מוחמד אדאמו, יוסי אופיר, מאור מליקסון, אביתר אילוז; אוהד קדוסי, ברק בדש. (זהה לone).
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 78,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה