2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
ההבדל בין מכבי תל אביב למכבי חיפה שלמכבי תל אביב יש פחות איבוד נקודות והם ייקחו אליפות העונה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איזה הימור פרוע דר.דר אדום בנשמה כתב: ↑07 ינואר 2024, 23:24ההבדל בין מכבי תל אביב למכבי חיפה שלמכבי תל אביב יש פחות איבוד נקודות והם ייקחו אליפות העונה
הקבוצה שתאבד פחות נקודות תיקח אליפות?מסקנה אמיצה
חיפה בבליץ התקפי נהדר, מפתיע לראות את מכבי כל כך רפה והמומה.
כוסאמק
עוד יקחו אליפות רביעית
עוד יקחו אליפות רביעית
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 10 ינואר 2024, 20:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
קל מדי למכבי חיפה.
הצהובים לא הגיעו למשחק.
הצהובים לא הגיעו למשחק.
- ForeverRed
הקישור של מכבי חזק מאוד, ואן אובריים ופרץ כמעט בלתי עבירים העונה, וואלה מפתיע לראות אותם בתצוגת נפל כזו, חיפה מסתובבת בחצי של מכבי באין מפריע. נוסיף לזה שמכבי כמעט ולא מאתגרת הגנה של גולדברג ושימיץ...
חיפה בתקופה של דשדוש,מכבי אם להוציא את המעידה נגד חדרה בכושר נפלא... הייתי בטוח שנראה משחק אחר בטח כשהוא בבלומפילד, אמנם רק חצי ראשון אבל מילה טובה לדגו, לא פחד ללכת התקפי מהרגע הראשון.
רפאלוב מדהים. הכי טוב על המגרש.
בגיל 37!
בגיל 37!
לא ברור למה חיפה הפסיקו לשחק אחרי השער הראשון. חבל.
היה ברור שכל הדומיננטיות של ת"א זה הרבה בגלל מאמנים פחדנים, בדיוק כמו בתקופת איביץ'.
אם קינדה בכושר הוא יכול להיות נהדר לחיפה במקום שרי שנראה עייף ואיטי בביצוע ובמחשבה.
היה ברור שכל הדומיננטיות של ת"א זה הרבה בגלל מאמנים פחדנים, בדיוק כמו בתקופת איביץ'.
אם קינדה בכושר הוא יכול להיות נהדר לחיפה במקום שרי שנראה עייף ואיטי בביצוע ובמחשבה.
קישור שמורכב מפרץ זה כרגיל קישור שבזמן שילחצו אותו עם שחקנים טכניים, פשוט יקרוס.
רפאלוב הולל נהדר עם ואן אובריים, אבישי כהן זה לא באמת איום, אפשר לעזוב אותו, וגם ההצבה של ביטון שם גורמת לזה שרפאלוב יכול להשאיר את קורנו לבד בקו בלי חשש.
פשוט אין קבוצות שמסוגלות או מנסות אפילו לעשות את זה.
קניקובסקי ודן ביטון אחלה שחקנים, אבל מוכיחים בפעם המי יודע כמה שמול יריב חזק, וברגע האמת הם פשוט נעלמים. בעיקר דן ביטון.
מחצית נהדרת של חיפה. מכבי אפורה מאוד, בלי מילסון רק תורג'מן מסוגל לעשות משהו ביכולת אישית.
שרי ודוד נפקדים בחיפה. יהיה מעניין לראות את קינדה.
רפאלוב הולל נהדר עם ואן אובריים, אבישי כהן זה לא באמת איום, אפשר לעזוב אותו, וגם ההצבה של ביטון שם גורמת לזה שרפאלוב יכול להשאיר את קורנו לבד בקו בלי חשש.
פשוט אין קבוצות שמסוגלות או מנסות אפילו לעשות את זה.
קניקובסקי ודן ביטון אחלה שחקנים, אבל מוכיחים בפעם המי יודע כמה שמול יריב חזק, וברגע האמת הם פשוט נעלמים. בעיקר דן ביטון.
מחצית נהדרת של חיפה. מכבי אפורה מאוד, בלי מילסון רק תורג'מן מסוגל לעשות משהו ביכולת אישית.
שרי ודוד נפקדים בחיפה. יהיה מעניין לראות את קינדה.
אגב, אבישי כהן במשחקים האחרונים חוזר לסורו. המון איבודים הזויים וחוסר ריכוז מתמשך בהגנה.
זה כנראה כבר לא יהיה יחזקאל 2 למרות שהייתה לו פתיחה באמת מדהימה.
סאבוריט אני באמת לא מבין מה הקטע שהפכו מגן שמאלי תותח לבלם גרוע.
אם הוא מתעקש לשחק שם כמו שאלאבה בריאל חי בסרט שהוא בלם אז עדיף להם לשחרר ולהתקדם הלאה. גם ככה גם הבלם השני הוא לא בדיוק מנייה בטוחה.
זה כנראה כבר לא יהיה יחזקאל 2 למרות שהייתה לו פתיחה באמת מדהימה.
סאבוריט אני באמת לא מבין מה הקטע שהפכו מגן שמאלי תותח לבלם גרוע.
אם הוא מתעקש לשחק שם כמו שאלאבה בריאל חי בסרט שהוא בלם אז עדיף להם לשחרר ולהתקדם הלאה. גם ככה גם הבלם השני הוא לא בדיוק מנייה בטוחה.
סאבוריט כבר לא מסוגל לשחק מגן. לא סוחב.
מרכז הגנה שלו ושל לוקאסן לא מספיק טוב. היו צריכים להחליף אחד מהם בקיץ(ונראה שניסו ולא הצליחו להחליף את לוקאסן).
מרכז הגנה שלו ושל לוקאסן לא מספיק טוב. היו צריכים להחליף אחד מהם בקיץ(ונראה שניסו ולא הצליחו להחליף את לוקאסן).
יום יבוא ואבין למה מחשיבים את דוד לחלוץ טוב.
בעצם לא נראה לי.
עוד עקיצה של ג'קי, אין לי אמונה באשדודים.
בעצם לא נראה לי.
עוד עקיצה של ג'קי, אין לי אמונה באשדודים.
קורנו במשחקים האחרונים מטורף. איזה שחקן, שילך מכאן כבר
איך אנחנו כל כך רחוקים קיבינימט