הביטי אלונה - קשטן רוצה חצי מליון
- יורקים לבאר
הביטי אלונה - קשטן רוצה חצי מליון
https://www.yorkim.co.il/?p=1316" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: הביטי אלונה - קשטן רוצה חצי מליון
נשמע תלוש מהמציאות.
אני ספק אם מאמנים בליגות בכירות מהליגה הישראלית משתכרים בסכומים כאלה.
אני חייב לציין לטובה את הרעיון של האתר,אהבתי!!
אני ספק אם מאמנים בליגות בכירות מהליגה הישראלית משתכרים בסכומים כאלה.
אני חייב לציין לטובה את הרעיון של האתר,אהבתי!!
בס"ד
אם אלונה תשאר היא חייבת להביא מאמן בכיר ולא עוד הימור על מאמן צעיר ללא עבר משמעותי בליגת העל.
גם אם קשטן באמת דורש חצי מיליון דולר זה שווה.
תאמינו לי שעזורי עם כל הזרים ההזויים שהביא ושחרר ביזבז סכום דומה לזה.
אם אלונה תשאר היא חייבת להביא מאמן בכיר ולא עוד הימור על מאמן צעיר ללא עבר משמעותי בליגת העל.
גם אם קשטן באמת דורש חצי מיליון דולר זה שווה.
תאמינו לי שעזורי עם כל הזרים ההזויים שהביא ושחרר ביזבז סכום דומה לזה.
ראשית, שיהיה בהצלחה עם האתר החדש, הוא נראה אחלה מבחינה חזותית.
לגבי הידיעה, חשוב לדייק בפרטים ע"מ שלקורא תהיה אינדקציה נכונה להשוואה, כלומר,
שמדובר בשכר ספורטאים נהוג לנקוב במספרי נטו ולא בברוטו. חצי מיליון ברוטו זה פחות
מ-300,000$ נטו, סכום שבהחלט נראה סביר עבור מאמן בסדר גודל של קשטן עם רזומה
עשיר ומוניטין. ההפרש בין השכר של קשטן למאמן אחר שיהיה כאן הוא בסה"כ 150,000$
שיכולים להפוך את כל המועדון, לגרום לשחקנים נחשבים להגיע לכאן בלי לדרוש סכומים
מופרזים ולשנות תדמית.
לגבי הידיעה, חשוב לדייק בפרטים ע"מ שלקורא תהיה אינדקציה נכונה להשוואה, כלומר,
שמדובר בשכר ספורטאים נהוג לנקוב במספרי נטו ולא בברוטו. חצי מיליון ברוטו זה פחות
מ-300,000$ נטו, סכום שבהחלט נראה סביר עבור מאמן בסדר גודל של קשטן עם רזומה
עשיר ומוניטין. ההפרש בין השכר של קשטן למאמן אחר שיהיה כאן הוא בסה"כ 150,000$
שיכולים להפוך את כל המועדון, לגרום לשחקנים נחשבים להגיע לכאן בלי לדרוש סכומים
מופרזים ולשנות תדמית.
לא הייתי משקיע חצי מיליון דולר בשביל מאמן בליגה הישראלית. בכסף הזה אפשר להשקיע בנוער או להביא שחקן חיזוק משמעותי לבוגרים.
לפעמים מאמן יותר חשוב מרכש כזה או אחר ובמקרה של קשטן או עוד דוד רביבו אני מעדיף שישקיעו במאמן.שמעון א כתב:לא הייתי משקיע חצי מיליון דולר בשביל מאמן בליגה הישראלית. בכסף הזה אפשר להשקיע בנוער או להביא שחקן חיזוק משמעותי לבוגרים.

עדיף להביא אותו אפשר להביא אותו טיפה פחות ממה שהוא רוצה אבל להביא אותו שווה.
רק לטווך ארוך.
להחתים אותו ל3 שנים.
רק לטווך ארוך.
להחתים אותו ל3 שנים.
זה סכום גדול של כסף אני גם מעדיף להשקיע בנוער ולהביא את לופא או סתיו אלימלך ראובן עטר ..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפי מה שאני יודע הסכום אותו קשטן דרש באותה פגישה היה 200 אלף דולר לעונה, שזה הנטו כמובן.
אם נזכה בגביע הטוטו, בגביע, בליגה, ונצבור 90 נקודות אז אולי קשטן יגיע עם הברוטו ל500 אלף דולר.
אז מעכשיו, בואו נתייחס לקשטן כאל אחד שדורש 200 אלף דולר לעונה.
לדעתי, בתקווה שאלונה תשאר ובשביל זה גם אנחנו צריכים להתעורר ולהתחיל לפעול, מדובר בהשקעה נכונה.
אם נזכה בגביע הטוטו, בגביע, בליגה, ונצבור 90 נקודות אז אולי קשטן יגיע עם הברוטו ל500 אלף דולר.
אז מעכשיו, בואו נתייחס לקשטן כאל אחד שדורש 200 אלף דולר לעונה.
לדעתי, בתקווה שאלונה תשאר ובשביל זה גם אנחנו צריכים להתעורר ולהתחיל לפעול, מדובר בהשקעה נכונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה,מתי נערכה אותה פגישה בין אלונה וקשטן?
אגב,עד כמה כל הדיבורים האלה על קשטן ("יורקים" הוא לא הראשון שמדווח על זה) באמת מהווים אינדיקציה לכוונה של אלונה
להישאר במועדון? עד כמה הסיפור באמת נכון? בטוח שיש כאן אנשים כדי מעורים בתוך המערכת.
אגב,עד כמה כל הדיבורים האלה על קשטן ("יורקים" הוא לא הראשון שמדווח על זה) באמת מהווים אינדיקציה לכוונה של אלונה
להישאר במועדון? עד כמה הסיפור באמת נכון? בטוח שיש כאן אנשים כדי מעורים בתוך המערכת.
- Sir Alex Ferguson
אני שמעתי על הפגישה עוד ביום שבת האחרון לאחר המשחק מול בני יהודה.messiah כתב:משה,מתי נערכה אותה פגישה בין אלונה וקשטן?
אני מציע לקחת הכל בערבון מוגבל שכן כולנו כרגע ניזונים משמועות וממקורבים.
אני חושב שגם אם השמועות נכונות, אלונה בסך הכל דואגת לכך שאם היא באמת תחליט להישאר יהיה לה בסיס להתחיל איתו את העונה הבאה.
כבר אמרתי בלא מעט נושאים שנפתחו כאן, אנחנו כאוהדים צריכים לצאת לשטח ולהילחם על העתיד של הקבוצה.
האופציה שאלונה תעזוב היא בהחלט ריאלית וקיימת שכן היא עדיין לא הודיע שהיא חוזרת. לדעתי יש מקום לצאת לשטח ולהתחיל להילחם כבר עכשיו על העתיד של הקבוצה.
משה,אני דווקא הבנתי שהנקודת תפנית בסיפור הזה (לכאן או לכאן) תהיה מיד לאחר צאת החג כשאלונה מיועדת להיפגש עם רוביק.
אני הבנתי שלא מעט מכל הסאגה הזאת יכולה להיפתר בהנחה שרוביק ואלונה יגיעו לעמק השווה מבחינת הציפיות והחובות של שניהם
כלפי הפועל ב"ש.
צריך להפעיל לחץ בנושא רוביק ולשכנע אותו שאלונה היא נכס שאסור לעיר ולהפועל ב"ש בפרט לוותר עליו.
אני הבנתי שלא מעט מכל הסאגה הזאת יכולה להיפתר בהנחה שרוביק ואלונה יגיעו לעמק השווה מבחינת הציפיות והחובות של שניהם
כלפי הפועל ב"ש.
צריך להפעיל לחץ בנושא רוביק ולשכנע אותו שאלונה היא נכס שאסור לעיר ולהפועל ב"ש בפרט לוותר עליו.
- Sir Alex Ferguson
את דעתי אמרתי בנושא הזה -messiah כתב:משה,אני דווקא הבנתי שהנקודת תפנית בסיפור הזה (לכאן או לכאן) תהיה מיד לאחר צאת החג כשאלונה מיועדת להיפגש עם רוביק.
כלפי הפועל ב"ש.
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... f=2&t=5881" onclick="window.open(this.href);return false;
יתכן שפנייה לרוביק היא עוד שלב בשלבים שעלינו לבצע, אבל יש עוד הרבה דברים שעלינו לעשות.
לדעתי הגיע הזמן שנפסיק להקשיב לתקשורת או למקורבים ונתחיל להתנהג כאוהדים ונלחם על עתיד הקבוצה שכולנו אוהבים.