היא סיפרה לו שאנחנו (הקהל בגדול כוונתה) לא יודע כמה גיא לוי מאמן מצויין ואין לנו (הקהל בגדול כוונתה) בכלל על מה להתלונן.
טוב אני יודע שאין פה איזה סקופ גדול אבל מזמן לא נפתח פה טופיק חדש

הוריתי לו לדאוג לזה במחצית...אלדר כתב:אני גם חושב כמוה
הוא דאג לחזק אותה?
בנתיים 0:0 במחצית פה בתל אביב ובמשחק של באר שבע היה לך 2:1 במחצית לטובת הקבוצה שלך!!זה שי ! כתב:לפחות אלונה תראה שם כדורגל מה שגיא לוי לא מביא לפה !!!
זה שי !
21 נקודות השגנו מאיפה? מפנדלים!זה שי ! כתב:לפחות אלונה תראה שם כדורגל מה שגיא לוי לא מביא לפה !!!
זה שי !
תשמע ראיתי את כל המשחק וכגורגל גדול לא היה שם.זה שי ! כתב:לפחות אלונה תראה שם כדורגל מה שגיא לוי לא מביא לפה !!!
זה שי !
מעניין שהקהל של הפועל תל אביב לא קילל את הקבוצה שלו שעשתה בונקר אך ניצחה 2:0 אלא 10,000 עמדו ומחאו לה כפיים.זה שי ! כתב:לפחות אלונה תראה שם כדורגל מה שגיא לוי לא מביא לפה !!!
זה שי !
קדוסי החמיץ פנדל והחמיץ מצב של מאה אחוז בתופסת הזמן.זה שי ! כתב:עובדות או לא עובדות זה שאתה עדין חושב שבגלל סמיוני קיללו את גיא לוי מראה לי כמה אתה " חכם "
זה שי !
ניב כתב: מעניין שהקהל של הפועל תל אביב לא קילל את הקבוצה שלו שעשתה בונקר אך ניצחה 2:0 אלא 10,000 עמדו ומחאו לה כפיים.
בונקר , זה מצחיק, ראבק חוץ מהגול רעננה לא עשו כלום.זה שי ! כתב:
אל תשווה תאוהדים של הפועל ת"א לאוהדים של ב"ש הם אוהבים את זה לשחק מבוקר ולגנוב 1-0 זה החיים שלהם כל החיים הם היו ככה !!!
הקהל של ב"ש מעדיף להפסיד 1-0 ולהראות כדורגל יפה שוטף ואטרקיטיבי מאשר בונקר וניצחון 2-0
זה שי !