גיא לוי אתה צודק !!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: גיא לוי אתה צודק !!!

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שי, תסלח לי שאני לא מתייחס לדבריך ברצינות.
הם לא יותר מאשר פועל יוצא של מסע צלב תקשורתי אינטנסיבי.

והדעה של כל אחד מהאוהדים כעת, היא האינדיקציה הכי טובה לעד כמה דעתם עצמאית ולמידת האינטלגנציה שלהם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

זה שי ! כתב:נכון אנחנו לא מבינים בכדורגל !!
אנחנו לא שמנו לב שאגף שמאל שלנו על הפנים וחייבים להחזיר את פלדון אבל אתה התעקשת על זה שלא להחזיר אותו
10 מחזורים 6 מגנים שמאלים בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה !!!
אורן ניסים לא עושה משחק צא מהסרט שלך !!!
אנחנו החתמנו לשנה נוספת זר [ סמיוני ] בשביל לשיים אותו על הספסל !!
אנחנו גורמים לקהל לשרוק בוז אחרי ניצחון 3-1
אנחנו שיתפנו את זוהר חוגג אחרי פציעה ואיבדנו את האמצע לחלוטין !
אנחנו הבאנו זר כושל לחלוטין בדמות הארנב הביוני איגור קוסטרוב
גיא אנחנו נעלה ליגה למרות הכל אבל תיהיה בטוח שזה לא בגללך זה אך ורק בגלל אלונה
עם תקציב של 3 שקל אפשר לעלות בליגה המסריחה הזאת
מי זאת הפועל רעננה שאנחנו יורדים לבונקר מולם יש להם את מסי או איניסטה שאנחנו צריכים לפחד
למה לא לעלות מהתחלה ולהראות מי בעל הבית למה ??
אף מאמן אבל אף מאמן לא יכול ללכת נגד הקהל בין עם זה מאמן בביתר או מכבי או הפועל ב"ש הקהל הוא הקבוצה עצמה ...
תמשייך לחשוב שאתה מאמן דגול !!
מה עשית כבר בקריירת האימון שלך שאתה כזה מתנשא אימנת את צפרירים חולון מי זאת בכלל?יש שם כדורגל בכלל אפשר רק לקנות שם תותים !!
הפועל חיפה והורדת אותם ליגה !!
ב"ש זאת עיר של כדורגל עיר שחייה ונושמת כדורגל עוד לפני שאתה הגעת לפה אנשים פה מבינים לא פחות ממך אתה מאמן מתנשא בעל אגו מפה ועד פלורידה אין לך כבוד !!!
עם רק תשנה את הגישה שלך אני לא מדבר על המערך כי גם אני דוגל ב4 5 1 בליגה הזאת אבל הגישה הזאת של לסגור משחק מהשנייה הראשונה זה גועל נפש !!
אנחנו צריכים לדרוס תליגה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה שי !
כמה עובדות:
1. הפועל ב"ש מועדון קטן בעל פוטנציאל ככה זה כשאתה 70% מהעשור האחרון נמצא בליגה השנייה.
2.אם רעננה ועכו לא אריות איך זה שאתה כבר 5 שנים בליגה השנייה?
3.שחקן זר הוא עוד שחקן בסגל, ולא מעליו, אם הוא לא טוב באימונים הוא לא משחק.
4.בקבוצנה מקצוענית ולא חובבנית כמו שאתה רוצה המאמן קובע.
5.קבלות? אליפות אירופה (כשרק 8 נבחרות עולות) והצלבה (16 הכי טובות) במשך שני קמפיינים.
6.גיא לוי עוף מוזר אבל זו לא הסיבה לקטול אותו.
7.תמיד תקלל לא משנה על מה. הרי זה הכייף שלך בכדורגל.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אוהד הפועל

שליחה על ידי אוהד הפועל »

8red כתב:
הלך על אסי רחמים - האיש שלא נותן כבוד לשלוך (סליחה לאוהד) הב"שי המצוי.
אתה יותר מידי מעצבן....לא נותן לאנשים להגיד מה שיש להם..ולא מכבד אותם

אתה מתסיס סתם
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]

סמל אישי של משתמש
אוהד הפועל

שליחה על ידי אוהד הפועל »

זה שי ! כתב:נכון אנחנו לא מבינים בכדורגל !!
אנחנו לא שמנו לב שאגף שמאל שלנו על הפנים וחייבים להחזיר את פלדון אבל אתה התעקשת על זה שלא להחזיר אותו
10 מחזורים 6 מגנים שמאלים בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה !!!
אורן ניסים לא עושה משחק צא מהסרט שלך !!!
אנחנו החתמנו לשנה נוספת זר [ סמיוני ] בשביל לשיים אותו על הספסל !!
אנחנו גורמים לקהל לשרוק בוז אחרי ניצחון 3-1
אנחנו שיתפנו את זוהר חוגג אחרי פציעה ואיבדנו את האמצע לחלוטין !
אנחנו הבאנו זר כושל לחלוטין בדמות הארנב הביוני איגור קוסטרוב
גיא אנחנו נעלה ליגה למרות הכל אבל תיהיה בטוח שזה לא בגללך זה אך ורק בגלל אלונה
עם תקציב של 3 שקל אפשר לעלות בליגה המסריחה הזאת
מי זאת הפועל רעננה שאנחנו יורדים לבונקר מולם יש להם את מסי או איניסטה שאנחנו צריכים לפחד
למה לא לעלות מהתחלה ולהראות מי בעל הבית למה ??
אף מאמן אבל אף מאמן לא יכול ללכת נגד הקהל בין עם זה מאמן בביתר או מכבי או הפועל ב"ש הקהל הוא הקבוצה עצמה ...
תמשייך לחשוב שאתה מאמן דגול !!

מה עשית כבר בקריירת האימון שלך שאתה כזה מתנשא אימנת את צפרירים חולון מי זאת בכלל?יש שם כדורגל בכלל אפשר רק לקנות שם תותים !!
הפועל חיפה והורדת אותם ליגה !!
ב"ש זאת עיר של כדורגל עיר שחייה ונושמת כדורגל עוד לפני שאתה הגעת לפה אנשים פה מבינים לא פחות ממך אתה מאמן מתנשא בעל אגו מפה ועד פלורידה אין לך כבוד !!!
עם רק תשנה את הגישה שלך אני לא מדבר על המערך כי גם אני דוגל ב4 5 1 בליגה הזאת אבל הגישה הזאת של לסגור משחק מהשנייה הראשונה זה גועל נפש !!
אנחנו צריכים לדרוס תליגה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה שי !

אני איתך בכל מילה ומילה....מאמן שלא עשה כלום בקרירה שלו...ועם עשה זה גם זה בפוקס..
עשו ממנו מלך...
לרקוד עם אבא שלו לא הייתי נותן לו
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אוהד הפועל כתב:
אתה יותר מידי מעצבן....לא נותן לאנשים להגיד מה שיש להם..ולא מכבד אותם

אתה מתסיס סתם
בעיה שלך. תרגיש מה שאני מרגיש בוסרמיל.
אני עושה פה מה שאותם אנשים עושים לי במגרש.
לא נותנים לי לעודד ומנסים לסתום לי את הפה.
הבעיה היא שלי אין קבוצה אחרת ואין לי לאן ללכת חוץ מלבוא לוסרמיל ולראות אותם - ולך יש בחירה - אתה יכול לא לקרוא את ההודעות שלי או לא להכנס לאתרים שבהם אני כותב (לצערך אני כותב בכולם).

דרך אגב - אני חושב שאפשר כבר לנעול את הדיון הזה.
הנושא מוצה וחוץ מלשכנע את המשוכנעים במילא זה פשוט סתם לא מועיל, כי כל אחד מתבצר בצד שלו.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מוטי כתב:כמה עובדות:
1. הפועל ב"ש מועדון קטן בעל פוטנציאל ככה זה כשאתה 70% מהעשור האחרון נמצא בליגה השנייה.
2.אם רעננה ועכו לא אריות איך זה שאתה כבר 5 שנים בליגה השנייה?
3.שחקן זר הוא עוד שחקן בסגל, ולא מעליו, אם הוא לא טוב באימונים הוא לא משחק.
4.בקבוצנה מקצוענית ולא חובבנית כמו שאתה רוצה המאמן קובע.
5.קבלות? אליפות אירופה (כשרק 8 נבחרות עולות) והצלבה (16 הכי טובות) במשך שני קמפיינים.
6.גיא לוי עוף מוזר אבל זו לא הסיבה לקטול אותו.
7.תמיד תקלל לא משנה על מה. הרי זה הכייף שלך בכדורגל.

1. גם עם ניהיה בליגה שלישית עדין אנחנו מועדון גדול עם קהל ענק וקבוצה שחצי מהמדינה רוצה שתעלה ליגה שהתקשורת מתעניינת בה
2. כי קרו דברים פרשת המשחקים וגם אלי זינו בעצמו ההתנהלות לא היתה נכונה הביאו שחקנים שלא מתאימים וזה מה שקרה
3. שחקן זר בקבוצה אמור להוביל ולהביא משהו נוסף לקבוצה אני בטוח גם בלי אימונים שסמיוני מציג יכולת טובה והכל אינטרס של גיא לוי
4. בזה אתה צודק אבל .... גם לקהל יש מקום להגיד את דעתו על המתרחש בקבוצה זה לא פסול
5. אליפות אירופה עם שחקנים כמו מליקסון רפאלוב טוטו תמוז בירם כיאל בן סהר ליאור זאן דקל קינן זה לא לא חוכמה מה גם ששיחקנו מול צרפת בחוץ במוקדמות ההינו [ ישראל ] צריכים לחטוף בראש !!! זה שהיה לגיא ולנבחרת מזל זה לא אומר שהוא מאמן דגול
6 . גיא לוי עוף מוזר אבל למרות הכל אני עדין חושב שיש לו מה להראות כי אני בטוח שהוא מסוגל ליותר
7.לפני ארבע שנים ההיתי עדין מיושבי הגוש המעודד בשער חמש ובמשחקי חוץ אני תמיד מעודד תקבוצה ולא מקלל אבל שאני רואה גועל נפש וירידה לבונקר אני לא מקבל את זה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זה שי ! כתב:5. אליפות אירופה עם שחקנים כמו מליקסון רפאלוב טוטו תמוז בירם כיאל בן סהר ליאור זאן דקל קינן זה לא לא חוכמה מה גם ששיחקנו מול צרפת בחוץ במוקדמות ההינו [ ישראל ] צריכים לחטוף בראש !!! זה שהיה לגיא ולנבחרת מזל זה לא אומר שהוא מאמן דגול
אני מצטער. אין סיכוי לנסות להגיע לאיזשהי תובנה אז אני לא אתייחס ליתר הדברים.
פשוט הצחיק אותי הסעיף הזה.
מי ישמע כל שחקן שרשמת הוא מינימום מסי הבא. "עם שחקנים כאלה"...ממש דור הזהב של הכדורגל. מי אלה בכלל? מה מישהו מהם עשה? לא בטוח שמישהו מהם קרע זוג נעליים בכלל (זהובות או לבנות כמובן...כי הם כוכבים הרי.........)

מליקסון, עם כל האהבה והרצון הטוב תמיד היה כישרון לא מועיל. אולי השנה תגיע סופסוף הפריצה.
רפאלוב ערס מטומטם חסר כל הבנה בסיסית בכדורגל והשנה בפעם הראשונה מוכיח שאולי יש לו קצת כישרון.
תמוז נתן חצי עונה טובה בפ"ת ומאז מתייבש כמו כלב בבית"ר.
בירם כיאל - צודק, פשוט פטריק וויירה הבא. איזה קשר אחורי גדל לנו כאן...מדהים
בן סהר - באנגליה הבינו די מהר את הבלוף, נראה כמה זמן ייקח לו לחזור לארץ
ליאור ז'אן - שיא השיאים. אני עד עכשיו לא מבין איך הוא לא בלם בקבוצת צמרת בליגה האיטלקית
דקל קינן - היחיד שכבר אז הראה שיש שכל ויש יכולת.

בוא נראה מה תגיד על "דור הזהב" הזה בעוד חמש שנים.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

זה שי ! כתב:1. גם עם ניהיה בליגה שלישית עדין אנחנו מועדון גדול עם קהל ענק וקבוצה שחצי מהמדינה רוצה שתעלה ליגה שהתקשורת מתעניינת בה
2. כי קרו דברים פרשת המשחקים וגם אלי זינו בעצמו ההתנהלות לא היתה נכונה הביאו שחקנים שלא מתאימים וזה מה שקרה
3. שחקן זר בקבוצה אמור להוביל ולהביא משהו נוסף לקבוצה אני בטוח גם בלי אימונים שסמיוני מציג יכולת טובה והכל אינטרס של גיא לוי
4. בזה אתה צודק אבל .... גם לקהל יש מקום להגיד את דעתו על המתרחש בקבוצה זה לא פסול
5. אליפות אירופה עם שחקנים כמו מליקסון רפאלוב טוטו תמוז בירם כיאל בן סהר ליאור זאן דקל קינן זה לא לא חוכמה מה גם ששיחקנו מול צרפת בחוץ במוקדמות ההינו [ ישראל ] צריכים לחטוף בראש !!! זה שהיה לגיא ולנבחרת מזל זה לא אומר שהוא מאמן דגול
6 . גיא לוי עוף מוזר אבל למרות הכל אני עדין חושב שיש לו מה להראות כי אני בטוח שהוא מסוגל ליותר
7.לפני ארבע שנים ההיתי עדין מיושבי הגוש המעודד בשער חמש ובמשחקי חוץ אני תמיד מעודד תקבוצה ולא מקלל אבל שאני רואה גועל נפש וירידה לבונקר אני לא מקבל את זה
זה שי !

1. התקשורת הארצית מתעלמת ממך והתעלמת גם כשהיית בליגה הראשונה. יש קהל גדול והוא פוטציאל שצריך לממש.2.שנה שעברה למיטב זכרוני לא הייתה שום פרשה ולא היה אלי ז'ינו ועדיין לא עלינו.
3.טלקיסקי נחשב זר בהפועל כך גם אסוס במכבי. אני מעדיף שמי שבכושר ישחק ולא אכפת לי איפה הוא נולד נזכיר לך את החלוץ המהולל ברטוש טרכולסקי או את מקאסי שחקנים זרים לא חייבים לשחק בהרכב יש קאדר וה-11 הטובים ביותר משחקים לדרכון אין משמעות על הדשא. לגיא לוי יש אינטרס לנצח ואם הוא היה משחק משחקי כבוד פדלון ואורן ניסים בחיים לא היו משחקים.
4.יש דרכים להביע. לפעמים הקהל גם טועה.
5.נבחרת ישראל היא נבחרת בינונית ומטה (אתה באמת מאמין למיקום שלנו?) תן קצת קרדיט כשזה מגיע לבן אדם.
6.אם אתה מאמין בו תוכיח את זה. תן לו גב לו סטירת לחי. לא הכל חייב להיות אינסטנט אנחנו בעיצומו של תהליך הבראה.
7.אתה מוזמן לחזור גם בגוש המעודד יש כאלה שיסכימו איתך אבל הם חושבים שלקלל זה לא הדרך.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אליק כתב:
אני מצטער. אין סיכוי לנסות להגיע לאיזשהי תובנה אז אני לא אתייחס ליתר הדברים.
פשוט הצחיק אותי הסעיף הזה.
מי ישמע כל שחקן שרשמת הוא מינימום מסי הבא. "עם שחקנים כאלה"...ממש דור הזהב של הכדורגל. מי אלה בכלל? מה מישהו מהם עשה? לא בטוח שמישהו מהם קרע זוג נעליים בכלל (זהובות או לבנות כמובן...כי הם כוכבים הרי.........)

מליקסון, עם כל האהבה והרצון הטוב תמיד היה כישרון לא מועיל. אולי השנה תגיע סופסוף הפריצה.
רפאלוב ערס מטומטם חסר כל הבנה בסיסית בכדורגל והשנה בפעם הראשונה מוכיח שאולי יש לו קצת כישרון.
תמוז נתן חצי עונה טובה בפ"ת ומאז מתייבש כמו כלב בבית"ר.
בירם כיאל - צודק, פשוט פטריק וויירה הבא. איזה קשר אחורי גדל לנו כאן...מדהים
בן סהר - באנגליה הבינו די מהר את הבלוף, נראה כמה זמן ייקח לו לחזור לארץ
ליאור ז'אן - שיא השיאים. אני עד עכשיו לא מבין איך הוא לא בלם בקבוצת צמרת בליגה האיטלקית
דקל קינן - היחיד שכבר אז הראה שיש שכל ויש יכולת.

בוא נראה מה תגיד על "דור הזהב" הזה בעוד חמש שנים.

הסעיף הזה מלמד יותר מכל על העובדה שכאשר בנאדם ננעל על משהו מסוים, לא זו בלבד שהוא לא נותן לעובדות להפריע לו, הוא גם מנסה לייצר "עובדות" משלו שיחזקו את התיזה שלו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי, בדיוק בגלל זה אני אומר לנעול, ולא רק לנעול אלא גם לא להתווכח איתו יותר כי זה חסר תקנה.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה