המאמן הבא
- Melikson24
- Title: CrazyRed
המאמן הבא
טוב נפריד את השיח מהנושא של אליניב.
מימר
קוז'וק
דגו
אופיר חיים
אחד מהם יהיה המאמן הבא של הפועל באר שבע. מנסה לחשוב מי אני "מעדיף" ומיד נכנס לדיכאון.
מימר
קוז'וק
דגו
אופיר חיים
אחד מהם יהיה המאמן הבא של הפועל באר שבע. מנסה לחשוב מי אני "מעדיף" ומיד נכנס לדיכאון.
Re: המאמן הבא
אני חושב שרק אופיר חיים יוכל לאחות את הקרע עם הקהל, אף מאמן אחר לא יקבל קרדיט אמיתי. הלוואי והיינו מצליחים לשלב אותו יחד עם ברדה.
בנוסף, ראינו ממנו הבנת כדורגל בקבוצות שבו אימן, וכדורגל התקפי. יוכל לקדם את מדמון וגאנח. אולי גם דן ביטון.
בנוסף, ראינו ממנו הבנת כדורגל בקבוצות שבו אימן, וכדורגל התקפי. יוכל לקדם את מדמון וגאנח. אולי גם דן ביטון.
אחלה אופציה אופיר חיים באמת שאני חושב שהוא מתאים אבל מאמן זה תפקיד אכזרי אם וכאשר יגיע מקווה מאוד שלא יגמור כמו ברדה
איפה ראית? נבחרת זה לא מדד. בקבוצות אימן בלאומית ובקבוצות שירדו ליגה.
וגם העבודה שלו בנבחרת מבחינתי היא בסימן שאלה כל עוד היה לו מגה שחקן כמו גלוך שלקח את כולם על הגב. עובדה שבקמפיין ליורו 2024 הנבחרת הודחה בצורה לא מרשימה.
מספיק עם הגימיקים ומספיק עם דמויות אהובות, ראינו כמה גועל זה מוציא מכולם בתקופה שלא הולך.
הייתי מעדיף שבכלל יגיע זר אבל אם לא אז לפחות שזה יהיה אאוטסיידר.
לא כזה משנה האמת
כולם אותו דבר ובסוף אלונה מחליפה
כולם אותו דבר ובסוף אלונה מחליפה
איזה רשימה..
יותר מדהים בעיניי שדנים לי על מימר, קוז'וק ואופיר חיים ודראפיץ לא מוזכר.
כמאמן כדורגל בעיניי הוא כמה רמות מעליהם.
יש סיכוי שגם את סילבס אני מעדיף על כמה מהשמות פה.
יותר מדהים בעיניי שדנים לי על מימר, קוז'וק ואופיר חיים ודראפיץ לא מוזכר.
כמאמן כדורגל בעיניי הוא כמה רמות מעליהם.
יש סיכוי שגם את סילבס אני מעדיף על כמה מהשמות פה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 01 יוני 2024, 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנבחרת הציגה כדורגל מאוד איכותי ודומיננטי, שחקן כמו גלוך לבד לא יכול לפצות על הפערים בין הנבחרות. אכן פחות ראינו כדורגל ממנו בקבוצות שאימן (למרות שגם שם אני זוכר קצת הבלחות, זה אכן לא מובהק)הפועלעולה כתב: ↑01 יוני 2024, 17:30איפה ראית? נבחרת זה לא מדד. בקבוצות אימן בלאומית ובקבוצות שירדו ליגה.
וגם העבודה שלו בנבחרת מבחינתי היא בסימן שאלה כל עוד היה לו מגה שחקן כמו גלוך שלקח את כולם על הגב. עובדה שבקמפיין ליורו 2024 הנבחרת הודחה בצורה לא מרשימה.
מספיק עם הגימיקים ומספיק עם דמויות אהובות, ראינו כמה גועל זה מוציא מכולם בתקופה שלא הולך.
הייתי מעדיף שבכלל יגיע זר אבל אם לא אז לפחות שזה יהיה אאוטסיידר.
חושב שהוא דמות שונה מכל המימר.0, דגו וקוזוך. עניין הקהל הוא גם נקודה מרכזית, נראה גם שיש לו יכולת פיתוח צעירים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היא צריכה מישהו שהקהל אוהב כדי שיחטוף את הביקורת במקומה ויהיה אפשר להפיל עליו את האשמה במקרה של כישלון, ככה שמבחינת יחסי הציבור אופיר חיים הוא המועמד הטוב ביותר.
מהצד השני מימר הוא בובה על חוט, יתאים בדיוק לגישה המתערבת שלה ועוד יגיד לה אמן, ככה שגם הוא אופציה.
השאלה את מי היא תעדיף, את אהוב הקהל שיספוג במקומה את האש או את הבובה על חוט.
מהצד השני מימר הוא בובה על חוט, יתאים בדיוק לגישה המתערבת שלה ועוד יגיד לה אמן, ככה שגם הוא אופציה.
השאלה את מי היא תעדיף, את אהוב הקהל שיספוג במקומה את האש או את הבובה על חוט.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
דיון מביך על רשימה של בובות על חוט.
איך אפשר בכלל להתעסק בזה כרגע.
בנימה רצינית יותר, מימר דווקא הראה ניצוצות כדורגל בכל הקריירה שלו, גם שהיה עוזר מאמן בולט פה. גם ריינה שיחקה כדורגל איכותי ביחס לתקציב שלה.
הבעיה העיקרית היא שהשם שלו הפך להיות מייצג למאמנים הבינוניים שמתחלפים כל שנה, לא חושב שיקבל סבלנות מהקהל אצלנו. פלוס כריזמה לא משהו.
הבעיה העיקרית היא שהשם שלו הפך להיות מייצג למאמנים הבינוניים שמתחלפים כל שנה, לא חושב שיקבל סבלנות מהקהל אצלנו. פלוס כריזמה לא משהו.
מכל הרשימה העלובה הזאת אני מעדיף את קוזוק.
בזמן המועט שהוא מאמן הוא משחק בשיטת משחק מסויימת ללא קשר לזהות היריבה, לפעמים זה הולך, כמו בגביע וכמו בטרנר, ולפעמים זה מביך , כמו נגד מכבי בבלומפילד ובגמר גביע עם נתניה נגד בית"ר.
בזמן המועט שהוא מאמן הוא משחק בשיטת משחק מסויימת ללא קשר לזהות היריבה, לפעמים זה הולך, כמו בגביע וכמו בטרנר, ולפעמים זה מביך , כמו נגד מכבי בבלומפילד ובגמר גביע עם נתניה נגד בית"ר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זיכרון קצר.ForeverRed כתב: ↑01 יוני 2024, 18:07דיון מביך על רשימה של בובות על חוט.
היא גם בונה על זה שביום ראשון כבר יתחילו דיבורים מקצועיים על המאמן החדש ושחקני הרכש וישכחו מה היא עשתה לסמל הכי גדול שלנו ומה המשמעות של העזיבה שלו מבחינת העתיד שלנו כמועדון.
כמו שאחרי כל פעם שעשתה עלינו ספין ועזבה כולל כשמינתה לנו מפרק אותם אלה שביקרו אותה על הנטישה שכחו לה הכל תוך זמן קצר ווהיא אפילו הצליחה לאלף אותם ברמה שהם כל כך פוחדים שהם ימצאו תירוצים לכל החלטה שתקח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אליניב ברדה צריך להיות המאמן הבא.
באמת לא כזה קשה להבין זאת.
באמת לא כזה קשה להבין זאת.
זה לא משנה מי יהיה הוא צריך לבוא עם נדוניה שתהיה הצהרתית חזקה :
שיגיעו לפה 2-3 ישראלים בכירים כי זו הבעיה הגדולה ביותר אצלנו ובבקשה אל תצחקו : דסה , אצילי , וייסמן , בריבו , יחזקאל , סבע , למקין , לאיוס , ניב יהושוע , ליידנר , גרופר , דן ביטון .
בנוסף עוד פוטנציאלים בולטים : אבובאקר , לואיס , סילבה , חביבאללה , תאג'י .
עדיין יש מה להביא .
הפירסומים מדברים שספר ועומאר ביקשו לעזוב עקב המלחמה , פוקו אם לא ישחק קשר אז הוא מיותר , ושושנאצ'ב מתנדנד .
כלומר רק לופז וקיניונס ככל הנראה סגורים פה .
מרציאנו יועזב אז גם צריך שוער מחליף ברמה , דדיה ומדמון לא יישארו כאן , שמיר למל"מ , בריירו בעונת בלהות ואולי ימשיך , אבועביד לא רוצה להיות פה , מקסימו לא ברמה , אליאס רואה את עצמו באירופה , חתואל גם כן , בדש לא הצליח להשתלב ואלמוג חוזר אחרי שלא שיחק עונה שלמה .
אם אלונה לא מבינה - היא צריכה לתת פה קיץ מהסרטים אם היא רוצה לרוץ על כל התארים . מאמן הוא מאמן . לא קוסם . והוא צריך כלים .
שיגיעו לפה 2-3 ישראלים בכירים כי זו הבעיה הגדולה ביותר אצלנו ובבקשה אל תצחקו : דסה , אצילי , וייסמן , בריבו , יחזקאל , סבע , למקין , לאיוס , ניב יהושוע , ליידנר , גרופר , דן ביטון .
בנוסף עוד פוטנציאלים בולטים : אבובאקר , לואיס , סילבה , חביבאללה , תאג'י .
עדיין יש מה להביא .
הפירסומים מדברים שספר ועומאר ביקשו לעזוב עקב המלחמה , פוקו אם לא ישחק קשר אז הוא מיותר , ושושנאצ'ב מתנדנד .
כלומר רק לופז וקיניונס ככל הנראה סגורים פה .
מרציאנו יועזב אז גם צריך שוער מחליף ברמה , דדיה ומדמון לא יישארו כאן , שמיר למל"מ , בריירו בעונת בלהות ואולי ימשיך , אבועביד לא רוצה להיות פה , מקסימו לא ברמה , אליאס רואה את עצמו באירופה , חתואל גם כן , בדש לא הצליח להשתלב ואלמוג חוזר אחרי שלא שיחק עונה שלמה .
אם אלונה לא מבינה - היא צריכה לתת פה קיץ מהסרטים אם היא רוצה לרוץ על כל התארים . מאמן הוא מאמן . לא קוסם . והוא צריך כלים .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש