הפועל באר שבע - מכבי נתניה. כל הדיבורים והעידכונים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: הפועל באר שבע - מכבי נתניה. כל הדיבורים והעידכונים

שליחה על ידי clark kent »

הרוש מחצית ראשונה היה מאוד חלוד וחלש (כל התקפות נתניה היו דרכו) במחצית השניה ב"ש השתלטה לחלוטין על המגרש וגם הוא השתפר והגיע יפה לריבאונד וכבש את הרביעי.
דור דוידי היה יוצא מן הכלל, כל כדור גובה שלו+ יציאות מהירות לכדורים וקריא/עת כל המהלכים של נתניה.
ביסו היה מבחינתי תגלית המשחק הזה, ה"גרזן" באמצע, ביחד עם סוארז היה לנו קישור מרכזי חזק ביותר.
ביסו הוסיף פצצה מ25 מטר למשקוף אחרי שעבר שחקן אחד, יופי של משחק בכורה.
קדוסי חייב לקבל את הביטחון העצמי שלו בחזרה.
משחקן שכובש בקלילות הוא הפך לאחד שלא יודע איך לכבוש/לעצור כדור/לעלות לכדור גובה.
לעבוד על הצד המנטאלי!

ולסיכום:

מאור מליקסון

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

תגידו, ביסו לא חלוץ? איך פתאום הוא נהיה גרזן במרכז המגרש?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

clark kent כתב:הרוש מחצית ראשונה היה מאוד חלוד וחלש (כל התקפות נתניה היו דרכו) במחצית השניה ב"ש השתלטה לחלוטין על המגרש וגם הוא השתפר והגיע יפה לריבאונד וכבש את הרביעי.
דור דוידי היה יוצא מן הכלל, כל כדור גובה שלו+ יציאות מהירות לכדורים וקריא/עת כל המהלכים של נתניה.
ביסו היה מבחינתי תגלית המשחק הזה, ה"גרזן" באמצע, ביחד עם סוארז היה לנו קישור מרכזי חזק ביותר.
ביסו הוסיף פצצה מ25 מטר למשקוף אחרי שעבר שחקן אחד, יופי של משחק בכורה.
קדוסי חייב לקבל את הביטחון העצמי שלו בחזרה.
משחקן שכובש בקלילות הוא הפך לאחד שלא יודע איך לכבוש/לעצור כדור/לעלות לכדור גובה.
לעבוד על הצד המנטאלי!

ולסיכום:

מאור מליקסון
ביסו מבחינתי הוא התענוג הכי גדול במשחק הזה.
שחקן (שבמקור הוא חלוץ) שיחק בקישור האחורי נולחם על כל כדור, תרם המון בחלק ההתקפי וכמובן בישל שער.
ומעל לכל זה רואים שלילד יש כדורגל, איזה ראיית משחק תענוג כל מסירה בונבון.
אדלי ממשיך לספק תצוגות הגנתיות מרשימות ובהחלט מראה שיש על מה לבנות.
סוארז דווקא היה פחות טוב מהעמדה שלו כבלם אבל בהחלט יותר טוב משאר הליצנים ששיחקו שם העונה.
ודוידי גם בהחלט היה תענוג היום, יצא להרבה כדורים בצורה טובה ממש הפתיע אותי לטובה.
חבל שכל זה בגרבאג' טיים אבל לפחות הצעירים יקבלו הזדמנות להוכיח מה הם שווים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

nitsande כתב: ביסו מבחינתי הוא התענוג הכי גדול במשחק הזה.
שחקן (שבמקור הוא חלוץ) שיחק בקישור האחורי נולחם על כל כדור, תרם המון בחלק ההתקפי וכמובן בישל שער.
ומעל לכל זה רואים שלילד יש כדורגל, איזה ראיית משחק תענוג כל מסירה בונבון.
אדלי ממשיך לספק תצוגות הגנתיות מרשימות ובהחלט מראה שיש על מה לבנות.
סוארז דווקא היה פחות טוב מהעמדה שלו כבלם אבל בהחלט יותר טוב משאר הליצנים ששיחקו שם העונה.
ודוידי גם בהחלט היה תענוג היום, יצא להרבה כדורים בצורה טובה ממש הפתיע אותי לטובה.
חבל שכל זה בגרבאג' טיים אבל לפחות הצעירים יקבלו הזדמנות להוכיח מה הם שווים.
צודק שכחתי את אדלי שהיה קרלוס פויול היום, תחנה אחרונה, ואין לי מושג מה הוא עשה למעלה (בגול השני) פתאום אני רואה אפרו נוגח.... כל הכבוד!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
השאלה הגדולה היא לאן לוקחים את היכולות של השחקנים הצעירים לעונה הבאה.
האם יחליטו לקחת הימור ולתת צ'אנס לנאסר,אדלי,ביסו,דוידי (שיש לו עוד מה להוכיח כדי להיות שוער ראשון) ולכל שאר הצעירים להיות שחקנים משמעותיים יותר בסגל,או ששוב יבנו קבוצה של שחקני רכש מבוגרים שלא שווים יותר מדי ויתנו לשחקנים עם פוטנציאל להתייבש על הספסל.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

לשאלה שלך, התשובה תלוי באלונה.
אם היא נשארת או לא. וגם אם כן, זה תלוי באיזו גישה תבחר לעונה הבאה: האם חוזרים על העונה הזו ומביאים קבוצת רכש או ששומרים את הכסף למאמן ששוה יותר מ2 אגורות ומשקיעים יותר בנוער ובמקומיים.

יש מאמנים שידרשו רכש ב25 מליון ויש מאמנים שדווקא יסתדרו יופי עם צעירים מקומיים עם טון מוטיבציה ורצון להוכיח ולהצליח.

הכל תלוי במאמן שהיא תביא, אם תביא.

לדעתי, לצעירים האלו יש הכי הרבה סיכוי עם ניר קלינגר, מתוך השמות (בדיוק אותם שמות משנה שעברה) שרצים סביב הקבוצה, הוא לא מפחד לבנות קבוצה מצעירים ולא מסתנוור מ"שמות".

שיחזירו את כל המושאלים ויחד עם מליקסון והמקומיים שיש בקבוצה כרגע, אפשר לבנות יופי של קבוצה, בריאה, לטווח ארוך, לא מרוקנת כיסים, עם ים מוטיבציה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מוריירה והרוש עשו חורים לא קטנים, שהתקפה קצת יותר חדה מזאת שהציגה נתניה אתמול, בהחלט הייתה מבקיעה מולנו 2-3 שערים.
סוארז בעונה הבאה חייב להיות קשר אחורי - אתמול הוא עשה בתפקיד הזה עבודה יפה בהרבה משעשו בה שן ואופיר ביחד - מה שאומר שלשנה הבאה צריך להביא בלם זר ברמה גבוהה על חשבון מוריירה הבינוני מינוס (חבל ששחררו את פרגל) ולהמשיך לתת קרדיט לאדלי לצידו, כשאפשר להשאיר את קידר על הספסל כסוג של "סותם חורים".
בכל אופן מגן ימני נורמלי לשנה הבאה זה "מאסט" כשבצד שמאל בהחלט אפשר להפרד לשלום מהרוש.
בקישור ובהתקפה צריך להוציא את ההסעה לאשדוד (שובץ כנהג: מי אם לא יוסי אופיר...) ביחד עם רביבו ופדידה, כמה שיותר מוקדם ושיזרקו ב"עד הלום" את אייל שן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

היישר לנמל, עם חכה.

שילכו לדוג...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
tamirhj
Title: שער 5

שליחה על ידי tamirhj »

מה עם התמונות?? אני זוכר שצילמו דווקא....
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון :)

שלח תגובה