בדיוק, מהאופציות דגו הוא הנכון לנו. לולא הנבחרת הייתי מהמר על רבש קל
המאמן הבא
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: המאמן הבא
האמת? גם בתקופות היפות עם בכר ראינו המון פעמים בונקר/משחק סגור מול מכבי ת"א. וזה גם הביא ניצחונות מרגשים לפעמים.
הייתי רוצה לשחק כדורגל התקפי מול כל הקבוצות בליגה. אבל כשמשחקים מול קבוצה טובה מאיתנו, כזאנחנו באים כאנדרדוג, אין לי בעיה לשחק יותר סגור. לא 90 דקות... אסל רוב הדקות זה הגיוני לדעתי.
אם ריאל יכולה לשחק ככה מול סיטי... אז גם אנחנו יכולים
לא חסרות דוגמאות מהעולם על קבוצות שהם נחותות תקציבית מיריבותיהם אבל מחפות על זה בהרבה עבודה על המגרש.שמעון א כתב: ↑01 יוני 2024, 23:40האמת? גם בתקופות היפות עם בכר ראינו המון פעמים בונקר/משחק סגור מול מכבי ת"א. וזה גם הביא ניצחונות מרגשים לפעמים.
הייתי רוצה לשחק כדורגל התקפי מול כל הקבוצות בליגה. אבל כשמשחקים מול קבוצה טובה מאיתנו, כזאנחנו באים כאנדרדוג, אין לי בעיה לשחק יותר סגור. לא 90 דקות... אסל רוב הדקות זה הגיוני לדעתי.
אם ריאל יכולה לשחק ככה מול סיטי... אז גם אנחנו יכולים
מעבר לעניין המאמן צריך לבנות כאן קבוצה שעובדת ולא מפסיקה לרוץ רק ככה בליגת העצלנים שלנו אתה יכול לגשר על הפערים.
חבורת הפרימדונות שהיו כאן לא יכולים להמשיך,בלתי אפשר מבחינתי להעביר עוד עונה עם כאלה רפיסות בהרכב.
- ForeverRed
מבין כל השמות המביכים שעולים פה מימר הוא הגרוע ביותר. מאמן פחדן ובינוני שהתפלקה לו עונה מוצלחת אחת בקריירה.
דגו עשה עבודה נחמדה בחיפה בהתחשב בנסיבות.
לקוזוך יש טביעת אצבע מאוד ברורה שאולי שווה לנסות במועדונים הגדולים אבל אלונה לא תיקח אותו ללוזון.
שניהם שתי דרגות מתחת לברדה אבל זה לאן שהגברת הביאה אותנו.
דגו עשה עבודה נחמדה בחיפה בהתחשב בנסיבות.
לקוזוך יש טביעת אצבע מאוד ברורה שאולי שווה לנסות במועדונים הגדולים אבל אלונה לא תיקח אותו ללוזון.
שניהם שתי דרגות מתחת לברדה אבל זה לאן שהגברת הביאה אותנו.
- red ultras
בעיניי רן קוזוק צריך להיות המאמן הבא שלנו.
דגו נהג על מרצדס בעונה האחרונה. זה יראה הרבה פחות מוצלח עם סקודה אוקטביה. אופיר חיים אני מעדיף לוותר משני טעמים: א׳ כי זה הימור, מלבד ההצלחה במבחרת הנוער הוא לא הצליח יותר מדיי כמאמן וב׳ כי אם גם הוא ייכשל זה שוב להכנס לסרט הזה שאנחנו נמצאים בו כרגע. מימר זו האופציה הכי גרועה בעיניי.
דגו נהג על מרצדס בעונה האחרונה. זה יראה הרבה פחות מוצלח עם סקודה אוקטביה. אופיר חיים אני מעדיף לוותר משני טעמים: א׳ כי זה הימור, מלבד ההצלחה במבחרת הנוער הוא לא הצליח יותר מדיי כמאמן וב׳ כי אם גם הוא ייכשל זה שוב להכנס לסרט הזה שאנחנו נמצאים בו כרגע. מימר זו האופציה הכי גרועה בעיניי.
"נהג על מרצדס"
בחייאת, על מה אתם מדברים.
הסגל של חיפה עבר פירוק והרכבה, איזה רכש כבר הביאו לו?
קינדה אחרי שלקחו לו את שרי וסבע? ממש חיזוק מפוצץ.
אולי סייף?
אולי אתם מתכוונים לקאסה שהוא רכש עתידי ולא תרם כלום העונה.
אולי שואו שאם היה נוחת כאן, עוזב בצד את הביקורות על החיסכון בלהביא שחקן כזה, היה ביקורת ארסית על איך לא משחררים אותו בינואר כדי להיות תחרותיים ואיפה הרעב של אלונה.
דגו השתמש בכמה וכמה שחקני נוער שהיו עד העונה בלי דקה אחת של בוגרים, לא שחקן אחד, לא שניים ולא שלוש, כי פשוט אין שחקנים. וזה במועדון שיש לו ארגזים של כסף.
אפשר להגיד מה שרוצים על העבודה של דגו, לפחות תשימו את זה במציאות ראויה שהוא קיבל סגל שעבר פירוק והרכבה וממש לא הוציאו עליו כסף גדול.
להפך. חיפה הרוויחה כסף בחיסכון משכורות ובנטו מהעברות.
אולי סייף?
אולי שואו שאם היה נוחת כאן, עוזב בצד את הביקורות על החיסכון בלהביא שחקן כזה, היה ביקורת ארסית על איך לא משחררים אותו בינואר כדי להיות תחרותיים ואיפה הרעב של אלונה.
דגו השתמש בכמה וכמה שחקני נוער שהיו עד העונה בלי דקה אחת של בוגרים, לא שחקן אחד, לא שניים ולא שלוש, כי פשוט אין שחקנים. וזה במועדון שיש לו ארגזים של כסף.
אפשר להגיד מה שרוצים על העבודה של דגו, לפחות תשימו את זה במציאות ראויה שהוא קיבל סגל שעבר פירוק והרכבה וממש לא הוציאו עליו כסף גדול.
רוב העונות הוא היה סביר ולא כישלון (דגו תמיד נכשל) והוא לא קיבל הזדמנות בקבוצה גדולה ככה שאי אפשר לדעת איך יהיה.
דעה אישית שלי מעדיף את מימר או קוזוק אבל זה מאד רנדומלי ולא מספיק מבוסס.
דגו נהנה מהאדים של הדלק בחיפה פה הוא לא יצליח בכלל
מימר זה סילבס זה אבוקסיס זה לוי אנטי כדורגל
קוז'וק לא ראיתי יותר מידי וממה שראיתי לא עפתי
בגדול כמו שכתבתי בהתחלה בעיניי זה לא משנה הרבה מי יהיה הבא בתור
מימר זה סילבס זה אבוקסיס זה לוי אנטי כדורגל
קוז'וק לא ראיתי יותר מידי וממה שראיתי לא עפתי
בגדול כמו שכתבתי בהתחלה בעיניי זה לא משנה הרבה מי יהיה הבא בתור
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למה לא צוות זר?
להשקיע כסף כדי להביא צוות זר איכותי ולא להיות מוגבל לשוק הישראלי?
סליחה, לצוות זר היא לא תוכל להתערב והיא גם תצטרך לשלם סכום גבוה ואשכרה לעמוד מאחורי ההצהרות על אליפות אז לא משנה, עדיף מאמן ישראלי גנרי שיפוטר במחזור השישי אחרי שהקהל ירסק אותו כי הוא לא פתח מספיק טוב בשביל לרוץ לאליפות…
להשקיע כסף כדי להביא צוות זר איכותי ולא להיות מוגבל לשוק הישראלי?
סליחה, לצוות זר היא לא תוכל להתערב והיא גם תצטרך לשלם סכום גבוה ואשכרה לעמוד מאחורי ההצהרות על אליפות אז לא משנה, עדיף מאמן ישראלי גנרי שיפוטר במחזור השישי אחרי שהקהל ירסק אותו כי הוא לא פתח מספיק טוב בשביל לרוץ לאליפות…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אענה לך באותו מטבע שהקופים עונים פה.yossi כתב: ↑02 יוני 2024, 05:57"נהג על מרצדס"
אולי סייף?
מי בנה את הקבוצה הזאת? מי אמר שהוא מרוצה מהסגל?
כי לא לחבר שני פסים מול אנס מחמיד ומאור לוי זה שקול ללהפסיד אליפות למכבי תל אביב. נכון.ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 08:33אענה לך באותו מטבע שהקופים עונים פה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אז ברדה נכשל כי סיים מקום שלישי כשהוא קרוב יותר תקציבית למקום רביעי מאשר לשני וראשון והפסיד בגמר גביע, אבל דגו עם 120 מיליון תקציב הוא הצלחה למרות שעף בגביע בבית לנתניה וסיים דו ספרתי ממכבי.
הגיוני סך הכל.
או שיותר הגיוני שמדגו לא היו בכלל ציפיות ולכן התעלמו מהסגל שכן נשאר לו ומהכסף שקיבל והפכו את העונה שלו לטובה רק כי היו ממנו 0 ציפיות…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
לא הבנתי, אתה באמת חושב שדגו בנה את הסגל בחיפה?ForeverRed כתב: ↑02 יוני 2024, 08:33אענה לך באותו מטבע שהקופים עונים פה.
ואין מה להשוות את הסיטואציה אצלנו לאצלם, מדובר בשני מערכות שעובדות אחרת לגמרי.
דגו לא אחראי על שום רכש. והוא לא קיבל רכש בכסף גדול אז אני פשוט מציב את המציאות כמו שהיא, ולא מעקם אותה מפוזיציה כמו שרבים פה עושים.
הוא היה אומר שהוא מרוצה מהסגל גם אם אני הייתי עולה חלוץ. זה כמו שאלונה תמנה למאמן מחר את ירון הוכנבוים, גם מדדיה ומדמון הוא יגיד שהוא מבסוט.
שוב אומר, בעולם מקביל בו אנחנו בסיטואציה של חיפה ושואו עדיין פה הייתם יוצאים על אלונה על 300. אני יכול בקלות להקפיץ הודעות מינואר בעונה שסלמאני חתם, שכולם פה קראו להעיף אותו כי אין מה לעשות, נפלנו וצריך להיות תחרותיים אז צריך לשחרר ולהביא מחליף, יעלה כמה שיעלה.
יכולים להגיד על דגו מה שאתם רוצים בתור מאמן, לעוות את המציאות כאילו הוא זכה לכסף גדול וסגל נוצץ זה פשוט עיוות מוחלט.