דגו קיבל סגל איכותי ועמוק יותר מברדה, גם באיכות השחקנים בהרכב, גם באיכות השחקנים בספסל, גם במעטפת, ובעיקר סגל שרובו יודע מה זה לזכות ולהיאבק על אליפות.yossi כתב: ↑02 יוני 2024, 09:17לא הבנתי, אתה באמת חושב שדגו בנה את הסגל בחיפה?
ואין מה להשוות את הסיטואציה אצלנו לאצלם, מדובר בשני מערכות שעובדות אחרת לגמרי.
דגו לא אחראי על שום רכש. והוא לא קיבל רכש בכסף גדול אז אני פשוט מציב את המציאות כמו שהיא, ולא מעקם אותה מפוזיציה כמו שרבים פה עושים.
הוא היה אומר שהוא מרוצה מהסגל גם אם אני הייתי עולה חלוץ. זה כמו שאלונה תמנה למאמן מחר את ירון הוכנבוים, גם מדדיה ומדמון הוא יגיד שהוא מבסוט.
שוב אומר, בעולם מקביל בו אנחנו בסיטואציה של חיפה ושואו עדיין פה הייתם יוצאים על אלונה על 300. אני יכול בקלות להקפיץ הודעות מינואר בעונה שסלמאני חתם, שכולם פה קראו להעיף אותו כי אין מה לעשות, נפלנו וצריך להיות תחרותיים אז צריך לשחרר ולהביא מחליף, יעלה כמה שיעלה.
יכולים להגיד על דגו מה שאתם רוצים בתור מאמן, לעוות את המציאות כאילו הוא זכה לכסף גדול וסגל נוצץ זה פשוט עיוות מוחלט.
סבע עזב בעיקר בגלל דגו ועובדה שעכשיו כשבכר חוזר הפרסומים שגם סבע חוזר, אז פתאום השכר של סבע לא הבעיה?
דגו קיבל שחקן באיכות והניסיון של רפאלוב, קיבל שובר שיווין כמו חלאיילי, קיבל להגנה של סונדגרן, סק, גולדברג וקורנו חיזוק בדמות קנדיל וסייף לצדדים וסימיץ למרכז ההגנה, פלוס את פיינגולד וחג'ג' מהנוער, קיבל לאמצע שחקנים בהרבה כסף אם קינדה במשכורת שאתה בחיים לא תשלם או שואו וקאסה שעלו המון, קיבל לוסובי ושארנוב בפרופיל גבוה כישראלים להתקפה.
שחררו לו את שרי בגלל הבעיות עם הבן? מכרו לו את אצילי? ולברדה לא שחררו את יחזקאל? לא מכרו את גלזר? אז כשזה דגו פירקו לו תקבוצה וכשזה ברדה צרצרים, רק ההבדל שדגו קיבל במקום רפאלוב וקינדה ומה ברדה קיבל במקום יחזקאל? דדיה? פליטר? אבו עביד כמגן?
עיוות המציאות זה לשפוט את ברדה ודגו כאילו לשניהם הייתה את אותה איכות בסגל ובקבוצה ואת אותם משאבים. דגו בסוף קיבל 120 מיליון תקציב, ובתקציב כזה במועדון כמו מכבי חיפה מצפים לאליפות אחרת אתה עף וזה מה שקרה לו.
בלי הקמפיין באירופה הוא היה נחשב כישלון, זה והאפס ציפיות ממנו הצילו אותו, אם זה בכר עושה את אותה עונה עם מכבי חיפה כולם כאן שוחטים אותו ואומרים הנה הוכחה שבלי קבוצה מוכנה בכר לא מסוגל לקחת אליפות...