משהו לקחת איתנו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

משהו לקחת איתנו

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני קורא לאחרונה הרבה מאוד אנשים שמנסים לקחת דברים טובים מהעונה המדכאת שעוברת עלינו. דודו עזריה לקח את השער של קאלה שבוע שעבר כמשהו שהוא לוקח איתו הלאה, מישל בשני אמר לי בזמנו אחרי הניצחון על בית"ר י"ם בבית שמדובר במשחק שהוא יקח איתו הלאה, פגשתי לא מעט אנשים (ועד לאתמול אני הייתי בינהם) שלקחו את המשחק בבלומפילד, לא רק הגול של אילוז אלא בעיקר הקהל, כמשהו שהם לוקחים מהעונה הזאת.
ואני, אחרי אתמול, ברור לי שאני לוקח מהעונה הזאת משהו אחר לגמרי. למשהו הזה קוראים מאור מליקסון.
לאורך כל השנה האחרונה אני שומע הרבה מאוד אוהדים, בעיקר של ברצלונה, מדברים ביראת כבוד על מסי. על הגדולה שלו והעובדה שהעונה הוא פשוט רמה מעל יתר שחקני ברצלונה. השבוע הבנתי מהי ההרגשה כשיש לך מסי בקבוצה, ובבאר שבע קוראים למסי הזה מאור מליקסון.
מאז עונת הגביע המוחמצת, כשבקבוצה שיחקו אלעד בונפלד (בשיאו), אליניב ברדה (תחילת השנה), רמיק יז'רסקי וכמובן אופיר חיים, לא היו לנו שחקנים מהסוג של מליקסון. שחקנים שאתה בטוח שהם מהטובים בארץ, שחקנים שמתעלים לאורך עונה שלמה, שחקנים שגורמים לך להבין למה אתה אוהד כדורגל.
מאור מליקסון השנה הוא בדיוק שחקן כזה, ובהיעדר שחקן נוסף בקבוצה שמגיע לרמות האלה (ויסלח לי קאלה) האיכויות שלו בולטות אפילו יותר.
מאור מליקסון הוא הסיבה למה אנחנו מדברים על עונה מבוזבזת, עונה מדכאת, ולא עונה של אסון ספורטיבי שקשור בירידת ליגה או מלחמות נגד הירידה. מאור מליקסון הוא הסיבה היחידה ואם לא אז העקרית, שהיינו במרחק נגיעה מהפליאוף העליון, ושאתמול שיחקנו מול מכבי נתניה ולא נגד אחי נצרת במאבק נגד הירידה.

אז מי ששואל אותי מה אני לוקח מהעונה הזאת, מדובר בעיקר במשהו אחד, וקוראים לו מאור מליקסון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: משהו לקחת איתנו

שליחה על ידי dardasmiley »

אני הייתי לוקח את התבגרות הקהל והתהליך שהמועדון עבר (בתקווה שימשך עוד שנים רבות),
את ההבנה שהייתה למעטים וחלחלה לכולם שהתקשורת בארץ מחפשת את טובת המרכז והלקקנים ולא יותר מזה.
ויותר מכל את ההפנמה הסופית והברורה שבהפועל ב"ש צריך להיות בכל רגע נתון רוב של שחקני בית, שלא נופלים (ולעיתים אף עולים, דוידזאדה) מהרכש הלא מחוייב והלא מקצעוני שמגיע לכאן בשביל סכומי עתק רק כי אנחנו ב"ש.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

פשוט לראות ולהתמוגג מאושר...
באמת שברוב ימיי לא ראיתי שחקן כל כך טוב שמשחק בב"ש.
אני זוכר את העונה של בניון שהיה רמה מעל הליגה אבל אם תקחו את בניון של אז ותשוו למליק של היום היתרון הוא של המאור הגדול! (בלי להייחס להבדל הגילאים).

בנוסף יש להוסיף לרשימה החיובית אתף דוידזדה, נאסר, האסולינים, בדש, ומהמשחק האחרון ביסו ואדלי שהראו שיש עתיד ורוד...

סמל אישי של משתמש
morfa

שליחה על ידי morfa »

מסכימה עם כל מילה ומילה. אפילו הזלתי דמעה:)

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

זה יישמע קצת לא רציני,אבל אם יש משהו שבאמת יכאב לי בהנחה שאלונה תודיע שהיא עוזבת זה דבר אחד - מאור מליקסון.
יכאב,לא רק בגלל שמדובר בפנומן שבקלות היה יכול היום להיות עם חולצת הרכב בכל אחת מהמתמודדות לאליפות ולא רק בגלל שמדובר
באחד השחקנים הטובים ששיחקו על כר הדשא בוסרמיל ב20 שנה האחרונות ולא רק בגלל שהוא שחקן נבחרת לגיטימי (רק חבל שהוא מב"ש).
יכאב כי זה שחקן שאפשר להגיד שב"ש לקחה אותו מהתחתית ומהכלום שהוא היה בהם (אחרי שנים של אי מימוש פונטציאל ותדמית בעייתית) והפכה אותו
לשחקן ליגת על יותר מלגיטימי שגם אוהב את המועדון והעיר ובאמת ובתמים רוצה להישאר כאן.
זה לא סתם שחקן רכש שהגיע ורק מחפש את היום שהוא יוכל לעזוב לאחת מקבוצות הצמרות,זה שחקן שבאמת מעריך את הפועל ב"ש ורוצה להצליח איתה.
לדעתי אנחנו עדיין לא ממש תופסים/מעכלים איזה שחקן משחק אצלינו ובד"כ אנשים מתפכחים רק כשדבר מה נעלם מחייהם - אסור שזה יקרה.

תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מליקסון הוא שחקן מהרמות הגבוהות בארץ,הבישול שלו לבדש פשוט מדהים אין הרבה שחקנים בארץ שיכולים לתת כדור כזה.
מליקסון הוא שחקן שבשבילו באים למגרש ובצדק כינה אותו ויקו חדד "גאון".
חבל שהתקשורת כלל לא מתייחסת להופעת הענק שלו,אם שם המשפחה שלו היה ורמוט או קטן זה היה מרוח בכל כתבה אפשרית וכמובן מבטיח מקום בסגל הנבחרת.
מקווה שישאר פה עד סוף הקריירה מבחינתי הוא כמו שחקן בית,החיבור שלו למועדון ולקהל הוא מדהים וגם הנאמנות שהוא מגלה הפתיעה אותי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מליקסון מבחינתי הוא שחקן שכדאי להחתים עכשיו על חוזה נוסח דל-פיירו, אתה פה בקבוצה עד שאתה מחליט שאתה לא יכול לשחק יותר (מודיע על פרישה) ולשים לו סעיף שחרור לאירופה גבוה... איזה נחת השחקן הזה גורם לי, הלוואי עלינו עוד קשר עם חצי מהיכולות שלו ואנחנו על הגל

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ומתוך המשהו הזה, אני לוקח בעיקר משהו אחר.
ברירת מחדל כונה מינויו לקפטן בתחילת העונה, ודי בצדק.
מאז, עושה רושם, הבחור מתמקצע עם הזמן וכעת גם בפן המנהיגותי משופשף ומתוקתק הרבה יותר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה