אלונה היקרה - גם את זה חשוב לדעת !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אלונה היקרה - גם את זה חשוב לדעת !

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:
1) אתה יודע טוב מאוד שלא משנה מה גיא לוי היה מצהיר זה לא היה עוזר בכלום.
2) אתה יודע טוב מאוד שגיא לוי רוצה לראות כדורגל התקפי ומשוחרר. אם היית רואה במשחק מול רעננה את הסימונים שלו לשחקנים ואת העצבים בדקות הרעות היית מבין שהוא לא מחפש משהו שונה ממך.
3) אתה יודע טוב מאוד שאם הקהל לא היה מתחיל בשריקות בוז וקללות אחרי שתי דקות(!!!) של לחץ רענני, הלחץ הזה היה נגמר הרבה יותר מהר ולא היה לוקח רבע שעה לצאת מזה.
4) מכיר את ז'וזה מוריניו? מאמן מספיק טוב לטעמך? דוגמא מצויינת למאמן עם היחסי תקשורת-אוהדים אולי הכי גרועים בגלובוס. אבל כנראה שבאירופה מסתכלים על כישורים אחרים.

נו ו.....??

אז אני יודע, אני מבין, אני מסכים - נגיד.

זה פותר לגיא את הסיפור מול אלפי אוהדים שלא רואים לא מבינים לא מסכימים....?

גיא חייב להתחבר לקהל המקומי.

מצטער, אבל באמת שאין כול דרך אחרת.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

גיל האינטרס הראשון שלך צריך להיות הקבוצה לא מעניין אותי איך הוא עונה ברע-דיו דרום (איך אתה עוד שומע אותם? אתה לא מבין שהם עושים לך שטיפת מוח יום יומית? שים לב אתה אדם בוגר ולא מסוגל להתנתק מהם אתה מכור) אם היו עושים עליך קמפיין יום יומי וקוראים לפיטורך על בסיס של אינטרסים אישיים הייתה מתראיין או מתיחס אליהם בכלל.

רע-דיו דרום לא מייצג אותי כל רצונו הוא לפגוע בקבוצה בגלל אינטרסים צרים, כאשר כל רוצנם הוא שהקבוצה תהייה בידים של אנשי *** שייצרו כותרות על בסיס קבוע סדר ומינהל תקין לא מספק רייטינג.

זה פשוט מדהים שאתה עוד מדבר על שיטות משחק המאבק פה הוא על הקבוצה, [glow=red]אתה לא מבין?[/glow] לא על גיא לוי, על הקבוצה! גם אם גיא ילך ימצאו משהו אחר ללכלך עליו, אם אנחנו רוצים שמחול השדים וההסתה נגד הקבוצה תיפסק חייבים להפסיק את זה עכשיו גם אם גיא לוי לא משחק התקפי כמו שאתה חושב שהוא צריך

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:

נו ו.....??

אז אני יודע, אני מבין, אני מסכים - נגיד.

זה פותר לגיא את הסיפור מול אלפי אוהדים שלא רואים לא מבינים לא מסכימים....?

גיא חייב להתחבר לקהל המקומי.

מצטער, אבל באמת שאין כול דרך אחרת.
גיא לא חייב להתחבר לקהל המקומי, מהסיבה הפשוטה שהיום זה הוא מחר זה מישהו אחר.
אנחנו צריכים להתחיל תהליך של שינוי בקהל.

אני בניגוד לאחרים לא חושב שמדובר באלפי מקללים ממורמרים ואטומים. הכל עניין של טרנד והיסחפות.

וכן, זה ישתנה. זה ישתנה עם הנצחונות, זה ישתנה עם הפעילות שלנו. זה אתגר עצום אבל החלופה היא לוותר על הקבוצה שלנו, אז אנחנו ניקח את האתגר. אתה רוצה להצטרף?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:
גיא לא חייב להתחבר לקהל המקומי, מהסיבה הפשוטה שהיום זה הוא מחר זה מישהו אחר.
אנחנו צריכים להתחיל תהליך של שינוי בקהל.

אני בניגוד לאחרים לא חושב שמדובר באלפי מקללים ממורמרים ואטומים. הכל עניין של טרנד והיסחפות.

וכן, זה ישתנה. זה ישתנה עם הנצחונות, זה ישתנה עם הפעילות שלנו. זה אתגר עצום אבל החלופה היא לוותר על הקבוצה שלנו, אז אנחנו ניקח את האתגר. אתה רוצה להצטרף?
ידיאל, אני חוזר ואומר - זה פשוט לא עובד ככה.

ראשית איתי באופן אישי אין לך או לגיא בעיה מכיוון שאני מביע את דעותי כאן בפורום ובין חברים ובטח לא בצעקות או קללות במגרש.

אבל לא אני כאן החשוב, הקבוצה היא הסיפור וכול מאמן כזה או אחר חייב יהיה להתחבר לקהל לערב ולקרב את האוהדים עד כמה שניתן.

אין דרך אחרת. :לאלא:

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:
ידיאל, אני חוזר ואומר - זה פשוט לא עובד ככה.

ראשית איתי באופן אישי אין לך או לגיא בעיה מכיוון שאני מביע את דעותי כאן בפורום ובין חברים ובטח לא בצעקות או קללות במגרש.

אבל לא אני כאן החשוב, הקבוצה היא הסיפור וכול מאמן כזה או אחר חייב יהיה להתחבר לקהל לערב ולקרב את האוהדים עד כמה שניתן.

אין דרך אחרת. :לאלא:
למה דווקא המאמן? למה לא הדובר? או האפסנאי?

אני מסתכל קצת קדימה, אני לא רוצה איזה שיחת פיוס שתרגיע את הרוחות לשבוע ובהפסד הראשון הקללות יחזרו. אני רוצה ליצור פה תרבות עידוד אחרת. אני יודע שיש עוד אלפי אוהדים שלא מקללים אבל גם לא מגיעים למגרש ולא יגיעו כל עוד הקבוצה בלאומית.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:
למה דווקא המאמן? למה לא הדובר? או האפסנאי?

אני מסתכל קצת קדימה, אני לא רוצה איזה שיחת פיוס שתרגיע את הרוחות לשבוע ובהפסד הראשון הקללות יחזרו. אני רוצה ליצור פה תרבות עידוד אחרת. אני יודע שיש עוד אלפי אוהדים שלא מקללים אבל גם לא מגיעים למגרש ולא יגיעו כל עוד הקבוצה בלאומית.
מה זאת אומרת הדובר או האפסנאי ?

המאמן הוא הסמכות המקצועית והוא זה שאמור ליצור דיאלוג חיובי עם הקהל.

אתה בטח לא מצפה שהשרת בבית הספר ישמש כיועץ החינוכי של התלמידים...

כול אחד ותפקידו עם המשמעויות הנובעות מיכך.

אתה רוצה תרבות אחרת ?

גם אני !!

איך עושים זאת ?

בהתעלמות ? בטח שלא !

חייבים ליצור דיאלוג גם אם זה לא נוח לפעמים גם אם יגיעו אוהדים שלא יודעים להתבטא כראוי זה מה יש ועם זה מתמודדים , בזה תרחיק אותם ו/או תתעלם מהם הם יחזרו אליך כמו בומרנג רק עם יותר שינאה,יותר התלהמות ויותר דחף לסלק אותך.

תן לילד שבוכה סוכריה ותראה איך הוא נרגע...

דיאלוג,יחס,חיבור = סוכריה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:
המאמן הוא הסמכות המקצועית והוא זה שאמור ליצור דיאלוג חיובי עם הקהל.
סמכות מקצועית = אימון כדורגל. איפה הקשר לדיאלוג חיובי עם הקהל?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:
סמכות מקצועית = אימון כדורגל. איפה הקשר לדיאלוג חיובי עם הקהל?
אז לשיטתך - מורה למטמטיקה = תפקידו רק ללמד לפתור תרגילים.
ןמה קורה עם תלמיד שמתקשה ? האם המורה לא משוחח עם ההורים ? האם הוא לא משתף את ההורים בנעשה עם התלמיד ? האם הוא מתייחס לילד כאל מכונית שרק הוא כבעל מקצוע יודע כיצד לתקן אותה ?

נכון, בסופו של דבר המורה הוא הסמכות המקצועית בכיתה הוא יקבע את סדר היום את מה שהילדים ילמדו את הקצב אבל הוא חייב להתייחס גם לדברים אחרים.

הרי ברור שלכול תפקיד ישנן משמעויות נלוות נוספות ומאמן כדורגל בקבוצה שלה יש קהל חייב לקחת בחשבון שיצירת דיאלוג חיובי והעברת מסרים הם חלק חשוב בהצלחת הקבוצה בכלל והצלחתו האישית בפרט.

הרי קהל תומך שווה לפחות 10 נקודות בעונה וזה אלמנט חשוב לכול קבוצה בטח כזו שרוצה לעלות ליגה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גיל שגיב כתב:
ןמה קורה עם תלמיד שמתקשה ? האם המורה לא משוחח עם ההורים ? האם הוא לא משתף את ההורים בנעשה עם התלמיד ? האם הוא מתייחס לילד כאל מכונית שרק הוא כבעל מקצוע יודע כיצד לתקן אותה ?

נכון, בסופו של דבר המורה הוא הסמכות המקצועית בכיתה הוא יקבע את סדר היום את מה שהילדים ילמדו את הקצב אבל הוא חייב להתייחס גם לדברים אחרים.

הרי ברור שלכול תפקיד ישנן משמעויות נלוות נוספות ומאמן כדורגל בקבוצה שלה יש קהל חייב לקחת בחשבון שיצירת דיאלוג חיובי והעברת מסרים הם חלק חשוב בהצלחת הקבוצה בכלל והצלחתו האישית בפרט.

הרי קהל תומך שווה לפחות 10 נקודות בעונה וזה אלמנט חשוב לכול קבוצה בטח כזו שרוצה לעלות ליגה.
ומה המטרה של מורה למתמטיקה בסופו של דבר?
שהתלמיד יצליח בבחינת הבגרות שלו, לא?
הרי בלי בגרות במתמטיקה הוא לא יתקבל לשום מוסד אקדמי ולא יתקדם בחיים, נכון גיל?
שוב - מבחן התוצאה - בשני המקרים -זה מה שקובע!!
נערך לאחרונה על ידי 8red ב 25 נובמבר 2008, 11:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גיל שגיב כתב:

אתה רוצה תרבות אחרת ?

גם אני !!

איך עושים זאת ?

בהתעלמות ? בטח שלא !

חייבים ליצור דיאלוג גם אם זה לא נוח לפעמים גם אם יגיעו אוהדים שלא יודעים להתבטא כראוי זה מה יש ועם זה מתמודדים , בזה תרחיק אותם ו/או תתעלם מהם הם יחזרו אליך כמו בומרנג רק עם יותר שינאה,יותר התלהמות ויותר דחף לסלק אותך.

תן לילד שבוכה סוכריה ותראה איך הוא נרגע...

דיאלוג,יחס,חיבור = סוכריה.
הקהל של באר שבע אכל כבר חנות ממתקים ולא שבע ממנה...
הדרך היחידה שנותרה כדי ל"חנך" אותו (וגם ילדים קטנים לפעמים...) זאת התעלמות והמשך השגרה.
לאט לאט אתה תיראה איך ה"ילד" מפסיק לבכות, כי הוא יבין שזה לא מועיל ולא מקדם שום מטרה- אז הוא יקום ויתגבר וימשיך הלאה.
בניגוד לילד, לקהל הב"שי יש עוד אופציה - פשוט לא לבוא אם הוא לא אוהב את הדרך שבה מתייחסים אליו.
זה מה שעשינו אנחנו כשחשבנו שההוא מהאולמות התייחס לקבוצה שלנו כמו אל פח אשפה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:

הדימוי שלך לא נכון, כי הילד במקרה הזה זה השחקן, לא האוהד.

האוהד הוא לקוח של המועדון, של אלונה. את הדיאלוג החיובי היא מנסה ליצור בדרכים שלה, למשל חיבור לקהילה דרך ביקורים בבתי ספר בפריפריה.
מכבי ת"א בכדורגל, בכדורסל, מכבי הרצליה, בני סכנין ועוד כמה דוגמאות שאני יכול להראות לך רק מהשנה הן התייחסות מצויינת לגישת ה"דפוק את הש.ג." הישראלית. המאמן הוא עוד בעל תפקיד בתוך המועדון, רק שפה הוא תמיד האשם המיידי והעיקרי. האם אי פעם חשבו להאשים את ההנהלות שלא נותנות לאף מאמן להגשים את התכנית המקצועית שלו?

אני חושב אחרת, שכל ניצחון וכל עונה שגיא לוי יישאר, אותם אנשים יבינו שהשפעתם כבר נוטרלה והם לא יפטרו מאמנים דרך צעקות מהיציע. ואז לא תהיה להם סיבה להגיע, ואז כל האנשים שכבר לא מגיעים למגרש בגללם יתחילו אט אט לחזור.

shlomi9999

שליחה על ידי shlomi9999 »

גיל שגיב כתב:אני יודע שאני לא מייצג את דעת הרוב באתר המכובד הזה, אבל אני בכול זאת רוצה להביע דיעה שלהערכתי שותפים לה רבים מהאוהדים שרק הולכים ומתרבים ואתמול הפכו לאלפים שקראו לפיטורי המאמן.....

מה קרה כאן בעצם ? כיצד קהל של אלפי אנשים יוצא מאוכזב אחרי ניצחון 3-1 ? האם היה תקדים שלילי שכזה אי פעם במועדון שלנו ?

כן אלונה, הרבה שאלות יכולתי עוד להוסיף ולרשום אבל כדאי שנתמקד בתשובות :

1. גיא לוי הבטיח לך לשחקנים ולנו שהמטרה העונה היא - "אנחנו רוצים להנות".... מי נהנה היום אלונה ? את בוודאי שלא. גיא בעצמו בטח שלא. השחקנים ? כנראה שלא על פי תגובתם אחרי כיבושי השערים ובמיוחד בסיום המשחק...והקהל ? ברובו לא נהנה וגם אלו שתומכים לא תמנו את ידם בצלחת וגם אם עדיין לא קיללו קראו "גיא לוי תתעורר" כן אלונה זה שלב לפני "גיא לוי בן......"

2. אז הנאה אין לאף אחד ובזה בטח ובטח גיא נכשל כפי שנכשל בציוותי השחקנים ובעיקר בהיבט יחסי האנוש כלפי הקהל והבנת המנטליות המקומית. אלונה יקירתי גיא נכשל במטרה היחידה שהסכים להצהיר כי זו מטרתו העונה - להנות.

3. אלונה,אני יודע שהמטרה האמיתית והעקרית גם אם היא לא מוצהרת הינה עליית ליגה רק האבסורד הוא שברגע שלא מצהירים עליה כמטרה הקהל מפרש זאת כהתקפלות כאילו מדובר בקבוצה קטנה שמחפשת לעלות בפוקס מין רעננה שכזו אם תרצי.... הקהל אלונה לא מקבל ולעולם לא יקבל גישה שכזו.

4. סגנון המשחק - כאן באה לידי ביטוי הלכה למעשה התחושה שגיא מתייחס לקבוצה כאל קבוצה זניחה וקטנה ללא יומרות מעבר של ליהנות מהמשחק.....סגנון הגנתי ללא כול סיבה מיוחדת הפיכת הקבוצה לקבוצה נרדפת ולא רודפת ועוד בביתה דבר שמעולם לא קרה כאן ואת זה כותב לך אוהד שרואה את הקבוצה כבר מעל 33 שנה.....זה פשוט לא יעבוד לעולם !

5. אז מה עושים אלונה ? מפטרים את גיא ? לדעתי לפחות - לא.
אני ממליץ לך לזמן אותו לשיחה, להבהיר לו את הדברים לבקש שינוי בגישה ואז גם לצאת בהצהרה לעיתונות :

מטרת הקבוצה העונה הינה עליית ליגה.

הקבוצה משחקת בסגנון שגם אם איננו אטרקטיבי הינו לצורך אגירת נקודות ואין מדובר בשיטה שתישמר לאורך זמן אלא לצורך השגת המטרה.

אחת לחודש יתקיים מפגש עם פורום אוהדים מיכול מגוון הדיעות שבו יינתנו תשובות לטענות השונות.

יש לצאת בקריאה לקהל לגלות הבנה וסבלנות ולעזור להגיע יחד למטרה - עליית ליגה.

לסיכום - גישה שכזו, פנייה שכזו כאשר הקהל מבין שישנה מטרה מוגדרת וכי השלב הנוכחי הינו אמצעי להשגת המטרה, שיתוף האוהדים וקירובם לקבוצה,מתן יחס חם אוהד ומתחשב לקהל העצום של הקבוצה יתנו פירות כבר בשבועות הקרובים.

שבוע טוב.

מצדיק אותך ב100%

רק שיש לי בעיה עם החלק המטומטם בקהל הזה שאומר שאנחנו מחפשים תירוצים לשרוק בוז למאמן.

ושהתירוץ הכי גדול ודפוק שלהם הוא שאנחנו מוסתים ע"י רדיו דרום בגלל זה אנחנו לא אוהבים את המשחק... אז... שטויות במיץ. כי אני לא שומע את השידורים ברדיו דרום ולא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין לבד שהקבוצה שלך משחקת גרוע מאוד בבית ומסתגרת כמו קבוצה מליגה ב'.

מי זה בכלל גיא לוי מי זה המאמן הזה אם לא אבא שלו איך הוא היה מגיע להיות מאמן???
מה הוא עשה הוריד את חיפה ליגה אימן בצפרירים חולון???
הגיע עם סגל של צעירים מצויינים לאליפות אירופה ולא לקח שם נקודה אחת אפילו אז מה אתם מזיינים במוח????

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב:
ומה המטרה של מורה למתמטיקה בסופו של דבר?
מסכים עם המטרה.

אבל מה המטרה של גיא - אתה יודע ?
אתה מעריך...
הוא עד היום מסרב להצהיר שישנה מטרה מעבר ל"אנחנו רוצים להנות"...

ומה עם הדרך להגשמת המטרה ? מה עם להקשיב לתלמיד ולהיות ער לסביבה בה הוא חי ? אולי יש לו הורים חסרי סבלנות שרוצים הישגים ומייד וזה מלחיץ את הילד ורצוי לשוחח עימם להבהיר להם שזה לא רצוי ויחד איתם לעזור לילד להצליח בלימודים ?

shlomi9999

שליחה על ידי shlomi9999 »

8RED כתב: ומה המטרה של מורה למתמטיקה בסופו של דבר?

כן אזוא נגיד לך ככה ברור שהמטרה חשובה אבל יש דרך..

בוא ניתן לך דוגמא תלמיד שלא למד כל השנה ומגיע למבחני הבגרות ומוציא שם מאיות לאחר שהעתיק את כל המבחנים מבלי שידע את החומר פשוט בגלל שהיה קל להעתיק.

יש לו תעודת בגרות עם מאיות.. הלך לאוניברסיטה כמו שאתה אומר עם מאיות אבל עם ידע ששווה לתחת. רק שהבעיה שבאוניברסיטה אי אפשר להעתיק אז מה עושה התלמיד החכם שעבד על כ-ו-ל-ם.

נכון מאוד אכל אותה ובגדול.. רימה רק את עצמו.

תפסיקו תפסיקו כבר להיות מגעילים כאלה רודפי 3 נקודות אתם צריכים להתבייש לכם זה קורה שבוע אחרי שבוע וזה קורה בזכות שחקן אחד שהביא לכם יותר מחצי מהנקודות האלה קוראים לו מאור מליקסון..
בלי ההברקות של מאור נראה מה הייתם חושבים היום על גיא!!!

לתשומת לבכם!!! :יריות:
נערך לאחרונה על ידי shlomi9999 ב 25 נובמבר 2008, 13:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

shlomi9999 כתב: רק שהבעיה שבאוניברסיטה אי אפשר להעתיק אז מה עושה התלמיד החכם שעבד על כ-ו-ל-ם.
מי סיפר לך את השטויות האלה? :)

שלח תגובה