+1
אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה
Re: אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה
לא נחכה
נשפוט כמו ששפטנו את ברדה
אם קוז'וך לא יביא זרים תותחים בכסף שמקצים לו אז כנראה שגם לו אין עין מקצועית כמו שלברדה אין זה הכל
אפשר לעזור למאמן ולרפד אותו באנשי מקצוע שיעזרו לו לצמצם פגיעות או להמשיך להחליף מאמנים
בקיצור בוא נקווה שהוא באמת עילוי כדי שנהנה מכדורגל ומשחקנים טובים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
4 לב אדום כתב: ↑15 יוני 2024, 13:44נראה שאתה מחכה דווקא שקוז׳וך ייכשל ( ואיתו הקבוצה ) .. כדי להצדיק את הטענה שאתה דבק בה .
לא לעניין .
קוז׳וך כמו ברדה יישפט על דרך ותוצאות .
אני חייב להתייחס אבל למשפט הראשון שכתבת כי בעיניי הוא הכי פוגע : "רוצים לעבוד כאן כי אתה עם התקציב השלישי בגודלו בליגה"
זה בעצם מקטין את כל מה שנעשה במועדון .
גם הקטנת תקציב של 60 מיליון בעונה ( רק השלישי בגודלו בליגה .. לא מספיק מכובד בשבילך ) וגם הקטנת את שאר הפעילויות : מועדון מסודר , נקי מחובות , משכורות בזמן , מתקני אימון ברמה גבוהה , גורמי הצלחה מאפשרים , ריצה לתארים בכל עונה , צבא אוהדים , אווירת אנפילד בטרנר , היסטוריה מפוארת , השתתפות קבועה באירופה , הוצאת שחקנים קבועה לנבחרות ולקבוצות באירופה ...
אני לא מחכה לכלום אלא כותב מה לדעתי יקרה על סמך העבר הקרוב וההתנהלות במועדון בהווה כפי שאני רואה אותו.
יש במועדון בעלים עם זכויות רבות אבל אחת שלדעתי מתנהלת בצורה לא נכונה במיוחד בכל מה שקשור למציאות לעומת ציפיות ולבניית מועדון כדורגל בניגוד לקבוצת כדורגל (תשאל את עצמך במבט לעתיד מה יישאר כאן אם אלונה עוזבת את המועדון מחר ותבין שלמעט המיתוג שקשור בעיקר להצלחות בעבר בהרבה דברים ברגע שהיא תעזוב היא לא משאירה כאן כלום שקשור למועדון גדול).
אני חושב שהניסיון המתמשך למנוע ממנה ביקורת בונה בגלל ההצלחות בעבר וההשקעה הכספית בהווה בסוף יתפוצץ לנו בפנים, כי בעונה הנוכחית כבר אין את ברדה שיהיה מגן אנושי כשהמציאות תזכיר לנו שהיא רחוקה מהציפיות שמנסים לייצר, ולכן אנחנו יכולים להיכנס לסחרור שאי אפשר לדעת איפה יסתיים בטח כשיש ריחוק וניתוק בין ההנהלה לקהל ולתקשורת ולכן ברגעי משבר יהיה קשה מאוד להתמודד.
אני לא אוהב הרבה פעמים את הפגיעה באנשים שהם סמלים במועדון כמו גם את ההתייחסות לקהל כי לדעתי גם זה יפגע בנו בעתיד.
מדובר בתמרורי אזהרה שמלמדים על אובדן הדרך שהייתה ומחשבה שאם ישקיעו 15 או 20 מיליון שקל מידי שנה זה יפתור את כל הבעיות, בלי צורך להתייעל, בלי צורך לתקן טעויות, בלי צורך לעשות בדק בית אמיתי וגם לדעת להיות בני אדם כשצריך.
הלוואי ואני טועה ונחזור לימי ברק בכר, אבל ככה אני רואה את הדברים, ואין קשר להערכה שלי לאלונה על התרומה שלה למועדון שלנו, אלא נטו מבט לעתיד לבוא.
אז אני חוזר למה שכתבתי לך בדיון דומה.ForeverRed כתב: ↑15 יוני 2024, 14:30בגישה הנוכחית ובניהול הנוכחי, זה בדיוק מה שאני כותב.
זה ילך וידרדר ויוביל לפיצוץ.
את מה שיש לשווק היום, לא בטוח שאפשר יהיה לשווק מחר.
אם אלונה תלך אתה תתפלל לקבל בעלים בסגנון שלה.
עם מה שהיא עושה כולל הטעויות אתה מגיע יותר גבוה מ90% מהאפשרויות האחרות.
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
יכול להיות. ויכול להיות שלא.
מה שבטוח, בעיניי לפחות, זה שאנחנו על מסלול התרסקות.
ואם היא לא תתחיל להתאים את עצמה זה יגמר רע עבור כולם.
- dardasmiley
אין ספק שעם כמות הרעל שאתה ודומיך שופכים מבוקר ועד לילה אנחנו בהחלט על מסלול התנגשות.ForeverRed כתב: ↑15 יוני 2024, 22:26יכול להיות. ויכול להיות שלא.
מה שבטוח, בעיניי לפחות, זה שאנחנו על מסלול התרסקות.
ואם היא לא תתחיל להתאים את עצמה זה יגמר רע עבור כולם.
מקוןה שרוב הקהל יהיה חכם מכם ולא יושפע מהתעמולה הנבזית הזו.
- ForeverRed
אלונה לא צריכה עזרה, בטח לא ממשתמשי קצה בפורום אוהדים של שניים וחצי אנשים (שנזכיר מה כתבת אחרי שהעיפה את ברדה?).dardasmiley כתב: ↑16 יוני 2024, 06:00אין ספק שעם כמות הרעל שאתה ודומיך שופכים מבוקר ועד לילה אנחנו בהחלט על מסלול התנגשות.
מקוןה שרוב הקהל יהיה חכם מכם ולא יושפע מהתעמולה הנבזית הזו.
את הנזק היא עושה בעצמה, בשנים האחרונות, בקיץ הקודם, בזה הנוכחי, ואם תמשיך בדרך הזאת, לדבר בשני קולות, למכור אשליות לקהל ללא כיסוי, אז לא רחוק היום שזה יתפוצץ לכולם בפנים.