טרמפ לדוחאאאאא!!!!!!!!!
טרמפ לדוחאאאאא!!!!!!!!!
דחוף אם מישהו נוסע ויש לו מקום שידבר איתי!
Re: טרמפ לדוחאאאאא!!!!!!!!!
חח..מה אף אחד לא נוסע....איזה מפתיע:)
בוריס אתה אמיתי? (-:
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
בוריס מלך אהרון.... האיש והאגדה. לא מפספס שום משחק למרות שיש לו אהבה גדולה עכשיו.... כמו הפועל באר שבע זה נכון בריס?
בוריס אוהד אגדה ואני מקווה שתמצאו דרך לעזור לו להגיע לדוחא.הסניגור האדום כתב:בוריס מלך אהרון.... האיש והאגדה. לא מפספס שום משחק למרות שיש לו אהבה גדולה עכשיו.... כמו הפועל באר שבע זה נכון בריס?
בוריס אני מחכה לך בדוחא!!! מקווה לראות אותך אחי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פעמים רבות היית נוסע אחרי הקבוצה לכל מקום בארץ. אפילו למשחקים חסרי חשיבות בגביע הטוטו היינו נוסעים. אבל לאור היכולת של שחקני הקבוצה לאורך השנה, לדעתי אסור לנסוע למשחק החוץ בסכניין.
לא מגיע לשחקני הקבוצה, שביישו אותנו לאורך השנה החולפת ונמצאים בפליאוף האמצעי ולא בפליאוף התחתון רק בגלל אחד מאור מליקסון, שנסע אחריהם לסכניין.
במילא הם לא יתנו את התחת בשבילנו, במילא אחרי המשחק יתחילו ההדלפות, במילא אחרי המשחק הם ימשיכו לספור את הכסף שהם סוחטים מהמועדון בזמן שאנחנו נעשה את הנסיעה הארוכה דרומה לבאר שבע.
לא מגיע לשחקני הקבוצה, שביישו אותנו לאורך השנה החולפת ונמצאים בפליאוף האמצעי ולא בפליאוף התחתון רק בגלל אחד מאור מליקסון, שנסע אחריהם לסכניין.
במילא הם לא יתנו את התחת בשבילנו, במילא אחרי המשחק יתחילו ההדלפות, במילא אחרי המשחק הם ימשיכו לספור את הכסף שהם סוחטים מהמועדון בזמן שאנחנו נעשה את הנסיעה הארוכה דרומה לבאר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דיי משה.
אין קשר ליכולת ולהגעה של אוהד למשחק. אני מאוכזב לא פחות ממך מהעונה הזאת, אבל בטוב וברע אני אמשיך לאהוב... אלך אחרייך עד סוף העולם[אפילו אם סוף העולם זה בדוחא].
זכותך לא להגיע אבל שמור את הסיבות בשבילך, עוד 2 משחקים ותיגמר העונה הזאת, ואז תתחיל העונה החדשה ויהיו סיבות חדשות למה לא להגיע או למה כן להגיע, איש איש ושיקולו, אני בחרתי באר-שבע!!!
אין קשר ליכולת ולהגעה של אוהד למשחק. אני מאוכזב לא פחות ממך מהעונה הזאת, אבל בטוב וברע אני אמשיך לאהוב... אלך אחרייך עד סוף העולם[אפילו אם סוף העולם זה בדוחא].
זכותך לא להגיע אבל שמור את הסיבות בשבילך, עוד 2 משחקים ותיגמר העונה הזאת, ואז תתחיל העונה החדשה ויהיו סיבות חדשות למה לא להגיע או למה כן להגיע, איש איש ושיקולו, אני בחרתי באר-שבע!!!
- Sir Alex Ferguson
המאירי, העונה נגמרה, אם כל הכבוד לפליאוף הכלום והשום דבר שבו אנחנו נמצאים.המאירי כתב:דיי משה.
אין לי בעיה עם אכזבות, אין לי בעיה עם משחקים חסרי משמעות, יש לי בעיה לשרוף יום שלם שהתוצאה בו לא תשנה לקבוצה שלי כשעל הדשא יש חבורה של שכירי חרב מהסוג הגרוע ביותר.
בזמנו, אחרי ההפסד הכואב בגמר הגביע להפועל רמת גן, נסענו לשכונת התקווה, למשחק מול בני יהודה, במחזור האחרון של העונה, למשחק חסר חשיבות, כדי להודות לשחקנים על העונה שעברנו. למרות ההפסד בגמר, השחקנים באותה עונה נתנו את התחת וייצגו אותנו בכבוד ולכן היה ברור לי שאני נוסע למשחק.
הפעם, אין שום טעם לנסוע למשחק בסכנין.
נ.ב
הילה, יש לי חבר שאומר שאת השם של העיר הערבית צריך לכתוב בכלל ככה - סח'נין.
משה אל תקשקש, סכנין זה חור והמשחק ממש לא מענין מישהו
זו הסיבה היחידה שאתה לא נוסע וזה בסדר
כך או אחרת זה מה שהוא אמר, וזה בסדר ויש רבים כמוהו.אהרוני כתב:משה אל תקשקש, סכנין זה חור והמשחק ממש לא מענין מישהו
אני חושב שכאוהד אתה צריך ללכת לאן שהלב לוקח אותך, ולכן אירגנתי טיול לכרמיאל ארוחה במסעדת סמיר מול מחנה שמשון[צומת גולני] וקינוח באיצטדיון דוחא.
אחלה שבת, ואם נקבל על הדרך 3 נקודות אז אפילו במקום לבזבז נצא מסופקים.
העונה נגמרה? יש עוד 2 משחקים הגם שהם לפרוטוקול עדיין ישחקו אותם, ואפילו יש מי שיקבל עליהם כסף.משה אוחיון כתב: המאירי, העונה נגמרה, אם כל הכבוד לפליאוף הכלום והשום דבר שבו אנחנו נמצאים.
אין לי בעיה עם אכזבות, אין לי בעיה עם משחקים חסרי משמעות, יש לי בעיה לשרוף יום שלם שהתוצאה בו לא תשנה לקבוצה שלי כשעל הדשא יש חבורה של שכירי חרב מהסוג הגרוע ביותר.
בזמנו, אחרי ההפסד הכואב בגמר הגביע להפועל רמת גן, נסענו לשכונת התקווה, למשחק מול בני יהודה, במחזור האחרון של העונה, למשחק חסר חשיבות, כדי להודות לשחקנים על העונה שעברנו. למרות ההפסד בגמר, השחקנים באותה עונה נתנו את התחת וייצגו אותנו בכבוד ולכן היה ברור לי שאני נוסע למשחק.
הפעם, אין שום טעם לנסוע למשחק בסכנין.
נ.ב
הילה, יש לי חבר שאומר שאת השם של העיר הערבית צריך לכתוב בכלל ככה - סח'נין.
אתה צודק שלא בא לך לשרוף יום שלם בשביל הקבוצה, אבל שתבין שאתה לא מעניש אותם.
אפשר להפוך את הנסיעה לבילויי נחמד ואת היום השלם לא "לשרוף" לחינם.נסיעה מהבוקר לצפון ארוחת צהריים במסעדות הרבות שיש כמעט בכל חור בצפון [ממליץ לך על הדרוזים, יקר אבל שווה] ועצירה לשעתיים בדוחא, ככה שהמשחק יהיה רק תירוץ.
סתם סתם אחי, שב בבית עדיף שלא תתעצבן אני אטייל לדוחא ואפילו בהרכב מלא.
- Sir Alex Ferguson
אהרוני, סלח לי, אבל כמו בעבר אתה מסיק מסקנות על דברי בלי בכלל להבין אותם.אהרוני כתב:משה אל תקשקש, סכנין זה חור והמשחק ממש לא מענין מישהו
המרחק עבורי הוא לא שאלה או בעיה. במפגש מול מכבי חיפה העונה, למרות הפערים מחיפה ולמרות העובדה שהמשחק היה בצפון, נסעתי.
עבורי, כשמדובר בקבוצה, למרחק אין משמעות. חוץ מבקריית שמונה (היינו בחרם) הייתי בכל המגרשים בצפון כולל עילוט, דוחא, קריית אליעזר ונצרת עילית (בכולם לפחות שלוש פעמים ואפילו יותר).
אני לא נוסע למשחק כי לא מגיע לשחקנים שאני אסע בשבילם, גם אם המשחק היה היום בפתח תקווה ולא בסכנין.
המאירי, השנה אירגנתי חופשה בצימר בצפון סמוך למשחק בקריית אליעזר מול מכבי חיפה כדי להיות גם בצימר וגם במשחק. נהנתי מאוד מהסוף שבוע למרות שהקבוצה שעלתה בקריית אליעזר הייתה עלובה.
מקווה שתחזור עם ניצחון מהצפון, אני יעקוב אחרי הקבוצה ברדיו מהבית, פשוט לא מגיע לחבורת השחקנים העלובה שיש לנו יותר.
נו משה באמת...
שבוע שעבר פתחו: דוידי, אילוז, מוריירה, אדלי, הרוש (נגיד שיש הטוענים שהוא לא משקיע), סוארס, ביסו, מליקסון ,רביבו (הבעייתי היחיד), נאסר ובדש. אז בגלל רביבו ואולי קצת הרוש כל הנאום הזה?
שבוע שעבר פתחו: דוידי, אילוז, מוריירה, אדלי, הרוש (נגיד שיש הטוענים שהוא לא משקיע), סוארס, ביסו, מליקסון ,רביבו (הבעייתי היחיד), נאסר ובדש. אז בגלל רביבו ואולי קצת הרוש כל הנאום הזה?
- Sir Alex Ferguson
מכל הרשימה שלך, היחידי שהיה השנה טוב לאורך זמן הוא מליקסון. שמח על כך שיש שילוב של צעירים, אבל הקבוצה השנה איכזבה אותנו יותר מידי וכמכלול לא מגיע לשחקנים האלה שנרוץ אחריהם בכל הארץ כשהעונה כבר נגמרה.yedidel כתב:נו משה באמת...