אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
- ForeverRed
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
קצת מוגזמת הקיצוניות הזאת.
מה שתוקע החתמות זה יותר היורו מהמלחמה.
עובדה שבינואר הגיעו שחקנים. עובדה שבכדורסל מגיעים זרים אטרקטיביים לגדולות הישראליות.
צריך סבלנות. ונכונות להשקיע.
עובדה שבינואר הגיעו שחקנים. עובדה שבכדורסל מגיעים זרים אטרקטיביים לגדולות הישראליות.
שום קיצוניות,מציאות.ForeverRed כתב: ↑05 יולי 2024, 15:12קצת מוגזמת הקיצוניות הזאת.
היורו לא מעניין,אתה לא הולך להחתים אף שחקן משם,זאת אגדה שמספרים לנו כל פעם שיש תחרות כזאת.
נכונות להשקיע לא מתבטאת בלשלם לשחקן ששווה 200, 400 כדי שיהיה מוכן לבוא כי כרגע זאת המציאות שאיתה מתמודדים כל הקבוצות בליגה.
למען האמת גם אני לו הייתי זר הייתי חושב מאתיים פעם אם לבוא לכאן.
בכדורסל הביאו בינתיים שחקן אחד וגם בחוזה מפלצתי,השאר זה כאלה ששיחקו כאן בעבר.
צריך להמתין ולא לעבוד בלחץ,בניגוד לעבר הפעם נכון יהיה יותר לחכות בסבלנות ולראות מה יהיה כאן המצב הבטחוני.
יכול להיות וגם סביר שנשלם על זה באירופה ואולי בפתיחת הליגה,אבל זה מצב שאינו בשליטה שלנו כרגע.
+1Red Tiger כתב: ↑05 יולי 2024, 15:00אתם פשוט מסרבים להבין את האירוע.
כל זר שעוזב כאן עכשיו זאת בעיה קשה,לא יהיה לו מחליף ואם יהיה אחד זה אחד שלא שווה את המחיר או איזה שבור שלא משחק כבר תקופה ואין לו ברירה.
זרים מחפשים לעוף מכאן כמה שיותר מהר,מי שנצליח להשאירזה הישג.
ספר הוא לא זר רע בכלל ולדעתי עדיין לא הגיע לתקרה שלו,יכול להיות אפילו רחמנא ליצלן שקוזוך יוציא ממנו יותר ולכן צריך לעשות הכל על מנת להשאיר אותו.
בינתיים לא ראיתי החתמה של שום קבוצה, אלה רק זרים שמחפשים לעוף מכאן ומה שיותר מהר.
צריך להיות מחוברים למציאות וקודם כל לוודא שאנחנו משאירים את מי שאנחנו יכולים ולהמתין ולראות מה קורה כאן מבחינה בטחונית.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
גם אני חושב שאתם קצת מגזימים.
לא כולם ירצו להגיע אבל יש מספיק אופציות בשוק בדיוק כמו שהבאנו את קיניונס וארתור.
לא כולם ירצו להגיע אבל יש מספיק אופציות בשוק בדיוק כמו שהבאנו את קיניונס וארתור.
- ForeverRed
אתה יכול לבטל כמה שאתה רוצה.Red Tiger כתב: ↑05 יולי 2024, 15:38שום קיצוניות,מציאות.
היורו לא מעניין,אתה לא הולך להחתים אף שחקן משם,זאת אגדה שמספרים לנו כל פעם שיש תחרות כזאת.
נכונות להשקיע לא מתבטאת בלשלם לשחקן ששווה 200, 400 כדי שיהיה מוכן לבוא כי כרגע זאת המציאות שאיתה מתמודדים כל הקבוצות בליגה.
למען האמת גם אני לו הייתי זר הייתי חושב מאתיים פעם אם לבוא לכאן.
בכדורסל הביאו בינתיים שחקן אחד וגם בחוזה מפלצתי,השאר זה כאלה ששיחקו כאן בעבר.
צריך להמתין ולא לעבוד בלחץ,בניגוד לעבר הפעם נכון יהיה יותר לחכות בסבלנות ולראות מה יהיה כאן המצב הבטחוני.
יכול להיות וגם סביר שנשלם על זה באירופה ואולי בפתיחת הליגה,אבל זה מצב שאינו בשליטה שלנו כרגע.
זו לא אגדה. זו מציאות שחוזרת על עצמה בכל קיץ של טורניר גדול שמעכב את השוק.
אתה תראה שזרים עוד יגיעו, כל הקבוצות יתחזקו.
כבר בתקופה הקרובה נשמע על החתמות שיתווספו לטפטופים שכבר החלו בהפועל חיפה, נתניה, הקטנות האחרות ובכדורסל.
כל זה בהתאם למצב הקיים ובתנאי שלא תפרוץ מלחמה כוללת. במקרה כזה ספק אם בכלל תתקיים עונת כדורגל.
עריכה: בעודנו מדברים שני זרים מקושרים חזק למכבי ת״א.
באף אחד מהדיווחים לא מוזכר המצב הביטחוני כגורם מעכב. נטו עניין כספי מול קבוצות האם.
כדורסלנים זה עם שונה מכדורגלנים. הם רגילים לנדוד ולזוז אפילו בין 3 מדינות בעונה.
מה גם רובם אמריקאים ולא אירופאים, והטופ 3 בישראל משלמים כמו קבוצות גדולות באירופה.
בכל מקרה בסוף יגיעו זרים, זה ברור. אבל אפשר להבין את העיכוב ואת זה ששחקנים יעדיפו לבדוק את כל האופציות לפני שהם יסכימו לקבוצה ישראלית.
הזרים שחתמו בליגה הם ברובם שחקנים ששיחקו בכדורגל הישראלי או כאלו שמגיעים מחור תחת כמו ארמניה ואזרבייג'אן. עד כה השם הכי "נוצץ" הוא טבארש של נתניה, ואנחנו בתחילת יולי. תבדקו איזה החתמות היו בתאריך הזה בשנים הקודמות ותראו שבאמת יש כאן סיטואציה שונה ולא סתם תירוצים.
מה גם רובם אמריקאים ולא אירופאים, והטופ 3 בישראל משלמים כמו קבוצות גדולות באירופה.
בכל מקרה בסוף יגיעו זרים, זה ברור. אבל אפשר להבין את העיכוב ואת זה ששחקנים יעדיפו לבדוק את כל האופציות לפני שהם יסכימו לקבוצה ישראלית.
הזרים שחתמו בליגה הם ברובם שחקנים ששיחקו בכדורגל הישראלי או כאלו שמגיעים מחור תחת כמו ארמניה ואזרבייג'אן. עד כה השם הכי "נוצץ" הוא טבארש של נתניה, ואנחנו בתחילת יולי. תבדקו איזה החתמות היו בתאריך הזה בשנים הקודמות ותראו שבאמת יש כאן סיטואציה שונה ולא סתם תירוצים.
הקטע עם הזרים בעיניי שהם כרגע מעדיפים לבדוק אופציות אחרות ומשאירים את ישראל לסוף. אם בזמן הזה גם תפרוץ מלחמה בצפון אפשר לשכוח מלהחתים זרים מעניינים.
וזאת הבעיה
וזאת הבעיה
לו אני היום במקבלי ההחלטות הייתי הולך על זרים שכבר שיחקו כאן.ForeverRed כתב: ↑05 יולי 2024, 18:21אתה יכול לבטל כמה שאתה רוצה.
זו לא אגדה. זו מציאות שחוזרת על עצמה בכל קיץ של טורניר גדול שמעכב את השוק.
אתה תראה שזרים עוד יגיעו, כל הקבוצות יתחזקו.
כבר בתקופה הקרובה נשמע על החתמות שיתווספו לטפטופים שכבר החלו בהפועל חיפה, נתניה, הקטנות האחרות ובכדורסל.
כל זה בהתאם למצב הקיים ובתנאי שלא תפרוץ מלחמה כוללת. במקרה כזה ספק אם בכלל תתקיים עונת כדורגל.
עריכה: בעודנו מדברים שני זרים מקושרים חזק למכבי ת״א.
באף אחד מהדיווחים לא מוזכר המצב הביטחוני כגורם מעכב. נטו עניין כספי מול קבוצות האם.
יש הרבה טובים כאלה שמסתובבים ויהיה קל הרבה יותר להביא אותם ובמחיר סביר.
זרים מנסים למצות אופציות בליגות עדיפות עלינו לפנינו זה טענה טובה, גם העובדה שאנחנו מחכים למהלכים על שחקנים שלנו החוצה תוקעת את העסק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הוא טוען שהוא ממשיך אבל מצד אחד לא נספר בכלל משהו שם מסריח אין מצב זה מקצועי
חבל מאוד.
לדעתי הכי טוב בסגל.
לדעתי הכי טוב בסגל.
- ForeverRed
אם זה מה שיגרום לו ללכת, אני בעד.
כלי טוב בהרבה מכל מה שראינו אתמול ובסמי, ועדיין לא ראה דקה. באמת לא שווה דקות כמחליף חמישי אפילו? אנחנו עומדים לעשות טעות חמורה איתו, בקבוצה כל כך חסרת מספרים, קבוצה המשוועת ליכולת התקפית, אין לנו פריבילגיה לוותר עליו או שלא להשתמש בו.