לחץ כבד על ברקת למנות את מוטי איוניר
לחץ כבד על ברקת למנות את מוטי איוניר
https://sportline.co.il/showart.php?art_id=7985" onclick="window.open(this.href);return false;
"למרות שבעלת הבית בבאר שבע מעדיפה את ניר קלינגר, גורמים בהתאחדות לוחצים עליה למנות את מוטי איוניר. עם שני המאמנים הושגו הבנות כלליות"
"למרות שבעלת הבית בבאר שבע מעדיפה את ניר קלינגר, גורמים בהתאחדות לוחצים עליה למנות את מוטי איוניר. עם שני המאמנים הושגו הבנות כלליות"
Re: לחץ כבד על ברקת למנות את מוטי איוניר
מבין שניהם אני מעדיף את קלינגר.
אבל שניהם מאמנים טובים לדעתי.
אבל שניהם מאמנים טובים לדעתי.
- fc beer sheva
קלינגר!!!
זה פשוט מרגיז שרק בגלל ההתאחדות המינוי של המאמן כל הזמן נדחה כי בלי הלחצים קלינגר לדעתי כבר היה חתום , שפשוט תלך אם מי שהיא באמת חושבת שמתאים לפה ולא תמנה מאמן בגלל שלהתאחדות אין מה לעשות אם איווניר אז יזרקו אותו לכאן .
זה פשוט מרגיז שרק בגלל ההתאחדות המינוי של המאמן כל הזמן נדחה כי בלי הלחצים קלינגר לדעתי כבר היה חתום , שפשוט תלך אם מי שהיא באמת חושבת שמתאים לפה ולא תמנה מאמן בגלל שלהתאחדות אין מה לעשות אם איווניר אז יזרקו אותו לכאן .
אם אלונה לא למדה כלום מכל מיני אנשים שלחצו וייעצו לה להחתים את עזורי והיא מתכוונת שוב להיכנע ללחץ ולהחתים את איווניר שכבר ביקר פה אז אין לי יותר מה לומר- העונה הבאה לא תיהיה שונה מהנוכחית.
שפעם אחת תחתים מאמן שהיא רוצה ומאמינה בו ולא כל "היועצים" הלא יוצלחים.
שפעם אחת תחתים מאמן שהיא רוצה ומאמינה בו ולא כל "היועצים" הלא יוצלחים.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תכלסאביב כתב:איווניר = עזורי .
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
בס"ד
אם איווניר ימונה בסופו של דבר למאמן אז אפשר לסגור את הכדורגל הישראלי באופן סופי.
איפה נשמע דבר כזה שההתאחדות קובעת לקבוצות מי יאמן אותם?בליגה השישית באירופה?
אחרי שקשטן ירד מהפרק (כמה חבל) ניר קלינגר הוא המועמד הראוי ביותר למשרה.
אם איווניר ימונה בסופו של דבר למאמן אז אפשר לסגור את הכדורגל הישראלי באופן סופי.
איפה נשמע דבר כזה שההתאחדות קובעת לקבוצות מי יאמן אותם?בליגה השישית באירופה?
אחרי שקשטן ירד מהפרק (כמה חבל) ניר קלינגר הוא המועמד הראוי ביותר למשרה.
למה איווניר = עזורי?
חסר ניסיון,חסר שם שיביא איתו שחקנים בעלי שיעור קומה בכדורגל הישראלי,חסר כריזמה באופן בולט גם כמאמן וגם כפרשןmorfa כתב:למה איווניר = עזורי?
ומעל הכל יוחתם רק בגלל שעבר איזשהי קדנציה זוטרית בנבחרת הנוער (כמו עזורי שעבר במחלקת הנוער של בית"ר).
אלונה רוצה מאמן לטווח ארוך שיקדם את הצעירים,אבל היא צריכה להבין שזה שעזורי ואיווניר אימנו באחת הקדנציות שלהם צעירים,זה לא אומר
שאסור להסתכל על הכשלונות שלהם כמאמנים בקבוצות (עזורי במכבי פ"ת,איווניר בכל קבוצה רצינית בה אימן ובבקשה אל תזכירו לי את בית"ר ב"ש
ונצרת עילית)
אני לא ממש מחזיק ממנו ואני כמו אביב חושש ממקרה עזורי 2. עדיף ללכת על בטוח ולהביא מאמן מוכח ומוכר ברמות האלה כמו ניר קלינגר.
התאחדות מגעילה!
באיזה מקום בעולם ההתאחדות לוחצת על הקבוצה איזה מאמן להחתים!
שכונה אחת גדולה בהנהגת אבי לוזון
באיזה מקום בעולם ההתאחדות לוחצת על הקבוצה איזה מאמן להחתים!
שכונה אחת גדולה בהנהגת אבי לוזון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איווניר יכול להיות גם שווה גיא לוי. יותר קרוב לא? (ממאמן אולמפית אחד שעשה עבודה טובה למאמן אולמפית אחר שעשה עבודה טובה).אביב כתב:איווניר = עזורי .
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
סיכון גדול מדי. לגיא לוי היה גם יותר ניסיון באימון קבוצות.משה אוחיון כתב: איווניר יכול להיות גם שווה גיא לוי. יותר קרוב לא? (ממאמן אולמפית אחד שעשה עבודה טובה למאמן אולמפית אחר שעשה עבודה טובה).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גיא לוי נכשל כישלון חרוץ בכל קבוצה שהיה בה לפני קבלת משרת מאמן הנבחרת האולימפית.yedidel כתב:
סיכון גדול מדי. לגיא לוי היה גם יותר ניסיון באימון קבוצות.
גם את תפקיד מאמן האולימפית הוא קיבל בגלל אביו גברי לוי יו"ר ההתאחדות לכדורגל לשעבר (מזכיר לכם סיטואציה מסוימת?).
לאחר מכן גיא לוי הצליח הצלחה גדולה בנבחרת האולמפית.
איווניר, בניגוד לגיא לוי, גם רשם הצלחות לא מעטות לפני האולימפית כולל הקבוצה הנפלאה שהוא בנה בזמנו בנצרת עילית עם יואב זיו, ישראלביץ', דוארטה ואחרים.
מוצא ביניהם הרבה מאוד דימיון, כולל עבודה מעולה באולימפית.
למרות שגם אני אישית מעדיף את קלינגר, איווניר מאוד מעניין, רק נקווה שבניגוד לגיא לוי, הוא ילמד לדבר רק על המגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אדומה דרומית
תכלס!אביב כתב:איווניר = עזורי .
יותר מזה - למה ההתאחדות לוחצת עליה להחתים אותו? כדי לשים את הכפתור האחרון בחליפה שתפרו לגיא לוזון.
איווניר יפנה את מקומו בנבחרת, והופ - גיא לוזון IN.
אבל, בדיוק כמו שנה שעברה - שגם בה כל השמות הנל אוזכרו כבעלי פוטנציאל להגיע לכאן: קשטן, איווניר, מזרחי, קלינגר, עטר. אז אותם אנשים בדיוק מועמדים השנה.
ומה קרה שענה שעברה? בסוף הפילו עלינו משום מקום את המתחזה, מעניין מי יפול פה העונה...
בואו לא נסחף עם ההשוואות האלו. אין יותר גרוע מעזורי. נקודה.
הפועל אני כבר משתגע