קדוסי בדרך ליפו וליגה א'?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: קדוסי בדרך ליפו וליגה א'?

שליחה על ידי 8red »

זכרון קצר - כבר אמרנו?
בכל מקרה אשמח אם מישהו שיש לו סטטיסטיקה על כמות הדקות שקיבל קדוסי העונה יפרסם אותה.
לומר שיחק 28 משחקים זה טוב ויפה נוכח העובדה שרק 6 מהם הוא שיחק את כל 90 הדקות כשבייתר הוא נכנס כמחליף (14 משחקים) או הוחלף (8 משחקים).
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

8red כתב:זכרון קצר - כבר אמרנו?
בכל מקרה אשמח אם מישהו שיש לו סטטיסטיקה על כמות הדקות שקיבל קדוסי העונה יפרסם אותה.
לומר שיחק 28 משחקים זה טוב ויפה נוכח העובדה שרק 6 מהם הוא שיחק את כל 90 הדקות כשבייתר הוא נכנס כמחליף (14 משחקים) או הוחלף (8 משחקים).
סיבוב ראשון: 5 שערים ב637 דקות
סיבוב 2: 0 שערים ו2 בישולים ב697 דקות

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

niv1 כתב:
בס"ד
כשהוא שיחק לצד ליאור אסולין הוא הראה המון ניצוצות של כדורגל וכבש 3 שערים מתוך ה5 ששיחק לצידו,כך שצריך לחשוב גם על זה לעונה הבאה.
חוד של אסולין,קדוסי,ביסו ובדש (אם הפרסומים נכונים אלונה צפוייה להשאילו לעונה נוספת) הם בהחלט חוד מתאים לפליאוף עליון.
אם קדוסי יקח את עצמו בידיים וישפר את הסיומת שלו (כל משחק הוא מגיע למצבים מצויינים) הוא יכול להיות חלוץ 2 טוב מאוד.אבל שוב הכל תלוי בו ובמאמן שיבוא.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

niv1 כתב:
זה אומר שהוא השלים בממוצע 14.82 משחקים בהם כבש 5 שערים ובישל 2.
אמנם לא חלוץ מצטיין אבל לדעתי יש לו מקום בסגל הקבוצה וצריך לתת לו הזדמנות ובעיקר ביטחון כי כמו שכולם יודעים להבקיע גולים זה כמו לרכב על אופניים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

לכל האינטרסנטים למיניהם שמגינים בחירוף נפש על אוהד קדוסי רצוי להזכיר שזו הקדנציה השנייה של אוהד קדוסי בליגת העל , הקדנציה הראשונה הייתה במכבי פתח תקווה , איך זה נגמר?? כישלון חרוץ.
אז עכשיו יאמרו כל האינטרסנטים שגם בפתח תקווה לא מבינים כדורגל...
מעניין שבליגה השנייה דווקא קדוסי פורח (סכנין , באר שבע) אולי זה באמת הרמה שמתאימה לו.
בלי כל קשר , אם בדש ממשיך לעונה נוספת , ובנוסף אסולין חוזר , אז שניהם עדיפים על קדוסי,על זה אין בכלל ויכוח.
לשים על הספסל חלוץ בשווי 120,000 דולר זה ממש לא חכם , בטח כאשר התקציב אמור לרדת בעונה הבאה.
בניגוד לאחרים אני דווקא חושב שעל הספסל צריך לשים חלוץ זול (פדידה) שנותן 3-4 גולים בעונה מבלי לשחק כמעט.
סכנין אוהבים את אוהד קדוסי?? שיקחו אותו בהשאלה לעונה אחת, זה יכול להשתלם גם להפועל באר שבע , גם לשחקן , וגם לסכנין , אני מאוד יופתע אם השחקן ימשיך כאן לעונה נוספת אחרי התפוקה הדלה שלו העונה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אתמול הגדיל לעשות קדוסי שעשה טובה שהגיע לקהל שמחזיק אותו בקבוצה הזאת לאחר שזה קרא לו.

שילך כבר לסכנין ויעזוב אותנו בשקט.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דורון כהן כתב:לכל האינטרסנטים למיניהם שמגינים בחירוף נפש על אוהד קדוסי רצוי להזכיר שזו הקדנציה השנייה של אוהד קדוסי בליגת העל , הקדנציה הראשונה הייתה במכבי פתח תקווה , איך זה נגמר?? כישלון חרוץ.
אז עכשיו יאמרו כל האינטרסנטים שגם בפתח תקווה לא מבינים כדורגל...
מעניין שבליגה השנייה דווקא קדוסי פורח (סכנין , באר שבע) אולי זה באמת הרמה שמתאימה לו.
בלי כל קשר , אם בדש ממשיך לעונה נוספת , ובנוסף אסולין חוזר , אז שניהם עדיפים על קדוסי,על זה אין בכלל ויכוח.
לשים על הספסל חלוץ בשווי 120,000 דולר זה ממש לא חכם , בטח כאשר התקציב אמור לרדת בעונה הבאה.
בניגוד לאחרים אני דווקא חושב שעל הספסל צריך לשים חלוץ זול (פדידה) שנותן 3-4 גולים בעונה מבלי לשחק כמעט.
סכנין אוהבים את אוהד קדוסי?? שיקחו אותו בהשאלה לעונה אחת, זה יכול להשתלם גם להפועל באר שבע , גם לשחקן , וגם לסכנין , אני מאוד יופתע אם השחקן ימשיך כאן לעונה נוספת אחרי התפוקה הדלה שלו העונה.

כן, קדוסי כל משחק דואג לי לחבילת הזמנות...מה הקשר שלך בכלל לעולם?

תנסה לקשר בין תפוקתו הדלה לכאורה ובין הקרדיט המקצועי שקיבל, ומי יודע אולי בסוף גם תבין..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:

תנסה לקשר בין תפוקתו הדלה לכאורה ובין הקרדיט המקצועי שקיבל, ומי יודע אולי בסוף גם תבין..
מציע לך להיכנס לטופיק הסטטיסטיקה שפתח פה המשתמש NIV1

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

מציע לך לאמץ ראייה רחבה יותר מעבר לנתונים יבשים...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:מציע לך לאמץ ראייה רחבה יותר מעבר לנתונים יבשים...
חלוץ צריך להכניס גולים.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

ניב, אתה קצת קיצוני מידי לגבי קדוסי.

חלוץ צריך להכניס גולים זה נכון אבל אוהד עבר תקופה לא פשוטה השנה. יכולת ההתמצאות שלו ברחבה היא נדירה ואין בכלל הרבה שחקנים ברמה הזו, ברגע שהביטחון יחזור לאוהד ולצידו יהיה שחקן שיעניק לו גם על הדשא את הבטחון הזה אוהד יחזור לכבוש. בהתחייבות, ניב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אורי אדום בנשמה כתב:

צודק , אין לי קשר לעולם , עדיין חלוץ שנותן 5 גולים בעונה לא שווה 120,000 דולר.
כמו שאמר ניב (גם הוא לא קשור לעולם????) תפקידו של החלוץ לתת גולים, לא להתחבא מאחורי בלמים , אז סבבה , הכי נוח להפיל את הכישלון על גיא עזורי , הוא גם אשם במשבר הכלכלי הנוכחי ביוון , גיא עזורי גם אשם באיום החדש מצד מדינות ערב (טיל אם 600)
אבל אם להיות רציניים לתלות את הכישלון בסיסמאות כמו "חלודה" או חוסר קרדיט מקצועי" זה טמטום מוחלט , ברק בדש שיחק הרבה לפני שהוא הגיע אלינו??? הוא לא הגיע חלוד???
זה לא מנע ממנו לתת 7 גולים בחצי עונה , גם אסולין היה חלוד ונתן 7 גולים ב- 13 משחקים.
קדוסי גם לא הצליח במכבי פתח תקווה לפני 3 שנים , גם הם לא קשורים לעולם???
האימרה של "אינטרסנטים" לא כוונה אליך ישירות , בלי כל קשר אינטרסים זה לא רק הזמנות , זה גם להגיע ספיישל לאירועים חברתיים מרחוק , זה גם לתת חולצות , אני יודע שיש לך מנוי , אני יודע שאתה לא זקוק להזמנה , אבל אם נפגעת מהאמירה באופן אישי כנראה שגם אתה אינטרסנט , הרוב השפוי יודע שקדוסי לא מתאים לרמות הגבוהות של ליגת העל.
זה הוכח בעבר (מכבי פתח תקווה ) , זה גם הוכח יפה העונה.
אם הפועל באר שבע רוצה פלייאוף עליון היא צריכה חלוץ עם תפוקה יותר גדולה, אחרת שוב נמצא את עצמנו במרכז הטבלה , לבן אדם עם שאיפות כמוך זה מתאים , לאלונה זה בטוח לא.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דורון כהן כתב:
צודק , אין לי קשר לעולם , עדיין חלוץ שנותן 5 גולים בעונה לא שווה 120,000 דולר.
כמו שאמר ניב (גם הוא לא קשור לעולם????) תפקידו של החלוץ לתת גולים, לא להתחבא מאחורי בלמים , אז סבבה , הכי נוח להפיל את הכישלון על גיא עזורי , הוא גם אשם במשבר הכלכלי הנוכחי ביוון , גיא עזורי גם אשם באיום החדש מצד מדינות ערב (טיל אם 600)
אבל אם להיות רציניים לתלות את הכישלון בסיסמאות כמו "חלודה" או חוסר קרדיט מקצועי" זה טמטום מוחלט , ברק בדש שיחק הרבה לפני שהוא הגיע אלינו??? הוא לא הגיע חלוד???
זה לא מנע ממנו לתת 7 גולים בחצי עונה , גם אסולין היה חלוד ונתן 7 גולים ב- 13 משחקים.
קדוסי גם לא הצליח במכבי פתח תקווה לפני 3 שנים , גם הם לא קשורים לעולם???
האימרה של "אינטרסנטים" לא כוונה אליך ישירות , בלי כל קשר אינטרסים זה לא רק הזמנות , זה גם להגיע ספיישל לאירועים חברתיים מרחוק , זה גם לתת חולצות , אני יודע שיש לך מנוי , אני יודע שאתה לא זקוק להזמנה , אבל אם נפגעת מהאמירה באופן אישי כנראה שגם אתה אינטרסנט , הרוב השפוי יודע שקדוסי לא מתאים לרמות הגבוהות של ליגת העל.
זה הוכח בעבר (מכבי פתח תקווה ) , זה גם הוכח יפה העונה.
אם הפועל באר שבע רוצה פלייאוף עליון היא צריכה חלוץ עם תפוקה יותר גדולה, אחרת שוב נמצא את עצמנו במרכז הטבלה , לבן אדם עם שאיפות כמוך זה מתאים , לאלונה זה בטוח לא.

בסדר, מה נשמעעע???

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דורון כהן כתב:
הרוב השפוי יודע שקדוסי לא מתאים לרמות הגבוהות של ליגת העל.
רק אני רואה בעייתיות במשפט הזה?
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה