iGoogle. אני מהיעיליםred fox כתב: אתה רוצה להגיד לי שהאתר הרשמי עדיין לא בדף הבית שלך?

iGoogle. אני מהיעיליםred fox כתב: אתה רוצה להגיד לי שהאתר הרשמי עדיין לא בדף הבית שלך?
דף בית יש רק אחד.red fox כתב: אתה רוצה להגיד לי שהאתר הרשמי עדיין לא בדף הבית שלך?
אתה רוצה לגרום לפיטורים שלי?אריק כתב:
דף בית יש רק אחד.
עוד מעט אתה פותח לי באתר חברת פירסום...
אני יודע שהקרייזי רד זה דף הבית שלך..
אז עכשיו יש גם 'שונאי סמיוני' ?ניב כתב:סימיוני כבר מחטיא 2 מצבים של מאה אחוז...מעניין מה יאמרו על זה אוהדי סימיוני
שונאי סימיוני? אני לא שונא אף אחד.גיל שגיב כתב:
אז עכשיו יש גם 'שונאי סמיוני' ?
בושה וחרפה.
כאילו שחייב לתת קונטרה באופן אוטומטי בלי לנסות לגשר על אי הבנות.
שחור ולבן זה הצבע שלך.
מי אמר? דקה 30 2-1 להפועל באר שבע מחצית משער 5 ואולי אף יותר קורא " סימיוני, סימיוני" איך אתה רוצה שנצייר את זה?זה שי ! כתב:מי אמר שאנחנו לא רוצים את טובת הקבוצה מי אמר שאנחנו אומרים שסמיוני מעל המועדון
אתם מציירים את זה בצורה שונה ...!
זה שי !
מה יש אני כבר לא טוב לך אליק?אליק כתב:לא היה כלום!!!
פדידה הזה, צריך לבדוק לו ממוצע גולים פר דקות...
זה לא נורמלי
מושיקו, יא אכזבה. אתה לומד בראשל"צ (רנין, שי, לאון צבר כמעט...)
זה כבר יותר מאמצע הדרך!! למה אתה כאן ולא מעביר לנו עדכונים מהמכתש??
מאיר איך התרשמת מהצעירים?המאירי כתב:מה יש אני כבר לא טוב לך אליק?
והכשלה כן הייתה בדיוק כמו שפדידה הוכשל מאחור במחצית השניה.
אני אתקן אותך.. מי שניצח זאת הפועל באר-שבע, כשתדעו לעשות את ההבדל אז גם שי יהיה מרוצה.ניב כתב:ידידאל יש כאלה שדווקא די מתוסכלים מהעובדה שגיא לוי שוב הצליח .
אתה מצוין!!!!!!המאירי כתב:מה יש אני כבר לא טוב לך אליק?
והכשלה כן הייתה בדיוק כמו שפדידה הוכשל מאחור במחצית השניה.
למעט אלירן אמזלג שהיה לו משחק פושר [ציון 5] השאר היו מצויינים.ניב כתב: מאיר איך התרשמת מהצעירים?
לא לזלזל שועלון, היו עידכונים רציפים למשחק, ודברים שנכתבו כאן היו קצת שגויים, יכולת לתקן את מי שכתב במקום לצחוק. הרי נולדת מכאןred fox כתב: מה אתם רוצים מסאנצ'ז.
מסכן קיבל הודעה באמצע משחק הפליסטישן בבית שהוא הרגע כבש גול במכתש.
וזה לא הנתון היחידי ששגוי.
אבל ככה זה כשאתה מעדכן בטירוף על כל פיפס במשחק ואף אחד לא טורח לבדוק מה קורה דרך האתר הרשמי ומעדיפים לקבל דיווח ממקורבים.
זמני ...זמני...אבל היום הפועל באר שבע היא גיא לוי.המאירי כתב: אני אתקן אותך.. מי שניצח זאת הפועל באר-שבע, כשתדעו לעשות את ההבדל אז גם שי יהיה מרוצה.
גיא לוי הוא זמני והפועל באר-שבע בתוספת האהבה שלנו היא לעולמים.
גיא לוי לא היה ולא יהיה הפועל באר-שבע, כרגע הוא המאמן.ניב כתב: זמני ...זמני...אבל היום הפועל באר שבע היא גיא לוי.
הוא העומד בראשה.
תודה רבה בכל מקרה על העדכונים.