חיפה לא לפשל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

חיפה לא לפשל

שליחה על ידי yedidel »

הרבה זמן לא הייתי בעד מכבי ת"א כמו היום....

שהבכיינים ומושחתים מהפועל ת"א יבכו כל הקיץ.

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: חיפה לא לפשל

שליחה על ידי שמעון א »

מכבי חיפה קבוצה טובה יותר. מגיע להם לזכות באליפות.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מגיע כל הכבוד למכבי על תצוגת אנטי כדורגל מרשימה,לא זכור לי כזה בונקר בליגה ישראלית מוריניו יכול להיות גאה.
אוהדי מכבי הגשימו חלום ודפקו להפועל ת"א את האליפות,שמבחינת כדורגל מגיעה לאדומים יותר מאשר לחיפה.
לא סובל את 2 הקבוצות ומבחינת הגדולות אני הכי מסמפט את מכבי (הם בעשור האחרון גם די דומים לנו).

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

לא מצליח להזדהות עם השנאה הזאת.
בכללי לא מצליח להזדהות עם שנאה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אמנם רציתי שהפועל תל אביב בגלל אלי גוטמן שאני זוכר לו חסד נעורים , אבל אני לא אוהד הפועל תל אביב , לשמחתי אני גם לא אוהד מכבי *** חיפה , את מכבי סמרטוטי תל אביב אין סיכוי שאני יאהב בגלגול הזה , אני אוהד הפועל באר שבע.
כמו שמכבי תל אביב נראתה בשבוע האחרון ככה הכדורגל שלנו נראה , הכול קומבינה , אחר כך מתפלאים למה לא מצליחים להגיע למונדיאל במשך 40 שנים , גם בעוד 100 שנים לא נגיע , בקטע הזה אפשר להיות רגועים.
עוד לא הבנתי מה פשר השנאה הזאת להפועל תל אביב , הם רצחו משהו???גם גנבו משהו??? אפילו ילד בן 18 (ניב) לא מבין.
מה אשמה הפועל תל אביב שלפני שהתחילה העונה הוחלט על שיטת הקיזוז??? בקטע הזה צריכים להאשים את אבי לוזון , אני אישית לא האמנתי שאני אתגעגע לגברי לוי המושחת , לוזון שבר את כל השיאים של הטמטום עם שיטת הקיזוז והרחבת הליגה ל-16 קבוצות.
אבל מה בדיוק הפועל תל אביב אשמה??? למה כל קבוצות הפלייאוף העליון שונאות אותה ואוהבות את מכבי חיפה???
אין בעיה שישנאו את הפועל תל אביב , אין בעיה שישחקו נגדה סגור , אבל הייתי מצפה משחקנים "מקצועניים" שישחקו נגד חיפה באותה צורה.
אני בעד Fair play , אבל כנראה שהחינוך בארץ רקוב , זה ההסבר היחיד לשחיתות שהולכת וגואה ,לפסטיבל השמחה של אנשים קטנים ורקובים מהיסוד ששמחים שחיפה אלופה , כאשר משחקים נגד חיפה Fair play חיפה מתגלה במלוא מערומיה , זה הוכח נגד סכנין , זה הוכח בדרבי נגד הפועל , זה הוכח בגביע נגד הפועל רמת גן , זה הוכח בצורה בולטת בצמפיונס ליג שחיפה לא הצליחה לכבוש גול אחד לרפואה , כל בלוף סופו להתגלות.
אז יאללה יעקב שחר , תתחיל להקים בימת שמחה בקריית אליעזר , שם יתקבצו כל האומללים , הדפוקים , המושחתים כמוך שיחגגו עד אור הבוקר את האליפות "ההוגנת" , בצמפיונס ליג אם תוגרלו שוב נגד קבוצה גרמנית לי לא יהיה ספק את מי אני יעודד - באיירן מינכן.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מכבי תל אביב מגעילים ת'תחת (סליחה על הביטוי).
להקיא מהם.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

לא רק שלא פישלה. ניצחה 1-2, וכעת מובילה בשתי נקודות בראש הטבלה על הפועל תל אביב. אם לא יקרה משהו באמת בלתי צפוי, הפועל הולכת למרר בבכי (איזה כיף!!!) וחיפה הולכת לחגוג אליפות נוספת.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

הגיעה למכבי חיפה לזכות וזה כנראה מה שיהיה, למרות שבספורט איו מגיע! .
מכבי ת''א הזו קבוצה כ''כ מגעילה, איפה הספורטיביות למען ה' ?!?
נכון שזה דרבי ויש כ''כ הרבה שנאה אבל זה היה כ''כ גועלי.
מה פתאום נמני נזכר לעלות דווקא נגד הפועל עם 3 בלמים ומערך שהוא כל כולו באורנטציה הגנתית והרי ברור ששבוע הבא הוא יחזור למתכונת הרגילה של 2 בלמים.

אני מאחל להם שעם כל הסגל האיכותי שהם מנסים לבנות הדרבי יראה בדיוק כמו בשנים האחרונות , אדום !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הפועל ת"א נהנים מחסדי השופטים כל השנים בצורה ברורה (רק תזכרו את ה9 דקות תוספת זמן ואת משחק הגביע פה לפני שנתיים - שהוביל אותם לזכייה)
להפועל ת"א יש את הקומץ הכי גרוע בארץ - הם משחיתים קברים, שרים שירי שואה, תולים שלטים כמו "סופו של גנב בתלייה" אחרי מותו של מוני פנאן ועוד. ועוד חבריהם בתקשורת מציינים אותם כקהל הכי נאור שיש.
בראש הפועל ת"א עומד אחד בשם אלי טביב, שרק "עכשיו" נכנס לתפקיד אחרי תקופת "צינון" מרשימה.
אותו אלי טביב אחראי לשני שחקנים מאוד משמעותיים שם שספק אם הפועל היו במאבקי האליפות בלעדיהם - ידין ודה-סילבה - שאוהדי הפועל כפר סבא ישמחו מאוד לדעת איפה הכסף ששילמו עליהם.

אה, והקיזוז.

עוד סיבות?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

בעד חיפה אך ורק מהסיבה של שיטת הקיזוז הקלוקלת.
אלופה צריכה להיות בעל המאזן הטוב ביותר. חד וחלק

מחר גם יוסיפו לכל עולה חדשה 10 נק' פור בתחילת העונה שיהיה מתח...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

למה שקבוצה שהשיגה פחות נקודות תזכה באליפות?
הצדק נעשה, גם אם זה היה בצורה הכי מגעילה שיש.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

ידיאל , את השנאה בין האוהדים אנחנו מכירים , אבל השחקנים האלה קוראים לעצמם מקצוענים דחילק איך הם התאבדו על המגרש ואני חותם שאם הם היו נותנים 50% ממה שהם נתנו נגד הפועל , לא היה כ''כ פשוט לחיפה.
וכמו בתגובה של דורון ,מכבי ת''א הראתה לנו איך נראה הכדורגל הישראלי ולמה הוא תקוע בתחתית ולא רואה טורניר בינלאומי וימשיך לא לראות.
הם הזכירו לי את הקמפיין של הנבחרת באותו בית עם קרואטיה , רוסיה ואגליה שהוכרע ממש במשחקים האחרונים של אותו קמפיין, כשנבחרת ישראל איבדה סיכוי ואז אנגליה הייתה צריכה 'טובה' מישראל שינצחו את הרוסים ואיכשהו ראה זה פלא הישראלים החלו לשחק.
בושה בושה בושה

וכל הקטע של הקיזוז שיהיה על מה לשחק בפלייאוף אם אין קיזוז אין טעם לעשות פלייאוף.
ובאותה מידה זה יכול היה להיות ההפך . ברגע שניהיה הקיזוז הוא חל על כולם , אתם מציגים את זה כאילו רק על מכבי חיפה זה חל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

danielys כתב:וכל הקטע של הקיזוז שיהיה על מה לשחק בפלייאוף אם אין קיזוז אין טעם לעשות פלייאוף.
ובאותה מידה זה יכול היה להיות ההפך . ברגע שניהיה הקיזוז הוא חל על כולם , אתם מציגים את זה כאילו רק על מכבי חיפה זה חל.

אז אמרתי, מחר גם יתנו לכל עולה חדשה להתחיל ת'ליגה עם 10 נק' פור כדי לעשות עוד יותר מתח...

והיינו טוענים, לפחות אני אישית, אותן טענות גם אם זהות הקבוצות היתה הפוכה והפועל ת"א היתה הניזוקה משיטת הקיזוז..

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

הרוב החליט שיטת קיזוז , אין מה לעשות .

וחיפה היתה צריכה לבוא בטענות לעצמה אם כמה שזה נשמע מופרך היא סימה את העונה עם שתי תוצאות תיקו נגד הפועל חיפה וסכנין.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

danielys כתב:הרוב החליט שיטת קיזוז , אין מה לעשות .

סו ואט? זה הופך את זה לראוי? לא.
danielys כתב:וחיפה היתה צריכה לבוא בטענות לעצמה אם כמה שזה נשמע מופרך היא סימה את העונה עם שתי תוצאות תיקו נגד הפועל חיפה וסכנין.

טוב, זה כבר טיעון ענייני בערך כמו...כמו...לא מוצא אפילו מילים.. :בלה:

שלח תגובה