וכדורים שנכנסים מהצדדים גם לא יזיקו
מח' 6 : הפועל ב"ש-הפועל ירושלים, 6.10 יום א' , 20:15, טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Melikson24
- Melikson24
Re: מח' 6 : הפועל ב"ש-הפועל ירושלים, 6.10 יום א' , 20:15, טרנר
איזה חילוף יאללה
חולה על השחקן הזה יגידו מה שיגידו
השימוש בספר מצוין.
שחקן משלים נהדר, תמיד אמרתי.
מהספסל הוא כוח אש טוב מאוד.
הייתי מכניס את חטואל ואלמוג, צריך להרוויח עוד שחקן ספסל.
שחקן משלים נהדר, תמיד אמרתי.
מהספסל הוא כוח אש טוב מאוד.
הייתי מכניס את חטואל ואלמוג, צריך להרוויח עוד שחקן ספסל.
- Melikson24
- Melikson24
איך לופז החמיץ את זה 

- ForeverRed
למה לא לתת לאיילון אלמוג כמה דקות להרגיש דשא במצב כזה?
- Melikson24
טוב אין הרבה מה לנתח משחק כשהיריבה מקבלת 2 אדומים במחצית הראשונה.
למזלנו התעשתנו במחצית השניה.
צריך לתת את הדעת ליכולת שלנו במחצית הראשונה. אין מצב להיגרר לבאלגן הזה ולאבד את השליטה על יריבה ב10 שחקנים.
צריך לתת את הדעת ליכולת שלנו במחצית הראשונה. אין מצב להיגרר לבאלגן הזה ולאבד את השליטה על יריבה ב10 שחקנים.
אם לא ארועי סכנין אנחנו עם 15 מתוך 18 .
קבוצה טילללללל
קבוצה טילללללל
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
גם אחרי הגול שספגנו - לרגע לא חששתי .Melikson24 כתב: ↑06 אוקטובר 2024, 21:10טוב אין הרבה מה לנתח משחק כשהיריבה מקבלת 2 אדומים במחצית הראשונה.
הייתי בטוח שננצח .
זה מעיד על עוצמה .
שנים לא היה לנו כזאת .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מחצית ראשונה זה היה נראה שקוזוק רצה לתת להם להגיע לחצי, ורק אז ללחוץ עם דאבל של פרץ וקינגס על דון.
זה לא עבד, הם יצאו מזה נהדר, וגם כשכן השגנו את הכדור באזור המבוקש וחתרנו ליציאה מהירה קדימה, זה לא היה מספיק מדויק.
בדקות ששכבנו עליהם, הכדורים באו בעיקר מגאנח, פרץ וביטון היו פחות טובים היום בעיניי, בעיקר פרץ, וזה יצר משחק לא מאוזן.
עם גאנח הם לא הסתדרו, הגזים קצת, בעיניי היה צריך יותר ללכת לקו, אבל סהכ היה טוב היום. הכי טוב אחרי קינגס בעיניי.
מחצית שנייה אהבתי את השקט, הסבלנות, הלהזיז מצד לצד.
מחמאות בעיניי לקוזוק על השימוש בספר.
גם החילוף של בלוריאן היה חכם בעיניי, זה שעם זהות המחליף יש לי בעיה קשה זה עניין אחר.
בלוריאן היה עם צהוב, השופט החסר מושג הזה בקלות יכל להוציא אותו מפנקסנות.
כמה מילים על ירושלים, פשוט קבוצה קבוצה מאומנת, יופי של משחק.
התקפות יפות מאוד, דון היה בעיניי פשוט ענק. השתחרר פעם אחר פעם, לא ידעתי בכלל שהוא קשר אחורי כזה.
תצוגת ענק שלו בעיניי שעשתה לנו הרבה צרות.
זה לא עבד, הם יצאו מזה נהדר, וגם כשכן השגנו את הכדור באזור המבוקש וחתרנו ליציאה מהירה קדימה, זה לא היה מספיק מדויק.
בדקות ששכבנו עליהם, הכדורים באו בעיקר מגאנח, פרץ וביטון היו פחות טובים היום בעיניי, בעיקר פרץ, וזה יצר משחק לא מאוזן.
עם גאנח הם לא הסתדרו, הגזים קצת, בעיניי היה צריך יותר ללכת לקו, אבל סהכ היה טוב היום. הכי טוב אחרי קינגס בעיניי.
מחצית שנייה אהבתי את השקט, הסבלנות, הלהזיז מצד לצד.
מחמאות בעיניי לקוזוק על השימוש בספר.
גם החילוף של בלוריאן היה חכם בעיניי, זה שעם זהות המחליף יש לי בעיה קשה זה עניין אחר.
בלוריאן היה עם צהוב, השופט החסר מושג הזה בקלות יכל להוציא אותו מפנקסנות.
כמה מילים על ירושלים, פשוט קבוצה קבוצה מאומנת, יופי של משחק.
התקפות יפות מאוד, דון היה בעיניי פשוט ענק. השתחרר פעם אחר פעם, לא ידעתי בכלל שהוא קשר אחורי כזה.
תצוגת ענק שלו בעיניי שעשתה לנו הרבה צרות.
אין מה לנתח מקצועית משחק כזה כי לא היה פה יותר מדי כדורגל.
דיאלו הרס את המשחק לקבוצה שלו ולא פחות גם לנו. היה ברור שהליצן התורן עם המשרוקית ירחם על קטמון אחרי האדום אבל הוא לקח את זה לקיצון. להגיד שהוא עיוור יעליב את העיוורים.
גנאח התחיל את המשחק מדהים ואז הלך לאיבוד עם השואו. גם לא אהבתי את המשחק של פרץ ששוב מתעורר רק במחצית השנייה, צריך לעבוד על זה.
בצד החיובי מזרחי לא מכר אותנו במחצית הראשונה כשקטמון עוד שיחקו ובמחצית השנייה מאוד אהבתי את התרומה שלו להנעת הכדור. קנגאווה כרגיל אלוהי ואני אוהב את העבודה של גריטה, הגיע לו הגול.
זה היה משחק של לסמן וי ולהמשיך הלאה כי היה לנו רק מה להפסיד עם איך שהוא התפתח. מקווה שאחרי הפגרה חלק מהפצועים יחזרו.
דיאלו הרס את המשחק לקבוצה שלו ולא פחות גם לנו. היה ברור שהליצן התורן עם המשרוקית ירחם על קטמון אחרי האדום אבל הוא לקח את זה לקיצון. להגיד שהוא עיוור יעליב את העיוורים.
גנאח התחיל את המשחק מדהים ואז הלך לאיבוד עם השואו. גם לא אהבתי את המשחק של פרץ ששוב מתעורר רק במחצית השנייה, צריך לעבוד על זה.
בצד החיובי מזרחי לא מכר אותנו במחצית הראשונה כשקטמון עוד שיחקו ובמחצית השנייה מאוד אהבתי את התרומה שלו להנעת הכדור. קנגאווה כרגיל אלוהי ואני אוהב את העבודה של גריטה, הגיע לו הגול.
זה היה משחק של לסמן וי ולהמשיך הלאה כי היה לנו רק מה להפסיד עם איך שהוא התפתח. מקווה שאחרי הפגרה חלק מהפצועים יחזרו.