וישחקו הבוגרים לפנינו - https://www.yorkim.co.il/?p=2905" onclick="window.open(this.href);return false;
ובינתיים במשרדים... - https://www.yorkim.co.il/?p=2899" onclick="window.open(this.href);return false;
על אימונים ומודעות דרושים
Re: על אימונים ומודעות דרושים
אהבתי שאין עם מי להתאמן בגלל גל השיחרורים...
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אולי סוף סוף יביאו להנהלה אנשים מקצוענים שיעבדו במשרה מלאה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ראיתי את מודעת הדרושים באחד מהמקומונים בסופ"ש האחרון.
נקווה שלפחות לגבי איש השיווק של הקבוצה יקבל את התפקיד אחד (או אחת) שמכיר את האוהדים ואת הצרכים שלהם מקרוב - ואולי סופסוף יהיה שיווק קצת יותר אגרסיבי מאשר שלטי חוצות או מכזה שיוצא מנקודת המבט שהאוהדים הם נרקומנים של כדורגל ולכן אין צורך להשקיע בהם יותר מידי.
נקווה שלפחות לגבי איש השיווק של הקבוצה יקבל את התפקיד אחד (או אחת) שמכיר את האוהדים ואת הצרכים שלהם מקרוב - ואולי סופסוף יהיה שיווק קצת יותר אגרסיבי מאשר שלטי חוצות או מכזה שיוצא מנקודת המבט שהאוהדים הם נרקומנים של כדורגל ולכן אין צורך להשקיע בהם יותר מידי.
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הרעיון לשבץ את השחקנים בקבוצות הנוער השונות מעולה בעיני.
נכון שזאת ברירת מחדל אבל אני חושב שזה ממש מגניב ואני בטוח שלילדים במחלקת הנוער זה עושה רק טוב.
נ.ב
ניר...לגבי החתימה שלך- מסכים לגמרי עם החלק השני. אבל love Glazer? מילא אם לא היינו סובלים מאותה בעיה...
שיעופו כל האמריקאים האלה מהכדורגל!
נכון שזאת ברירת מחדל אבל אני חושב שזה ממש מגניב ואני בטוח שלילדים במחלקת הנוער זה עושה רק טוב.
נ.ב
ניר...לגבי החתימה שלך- מסכים לגמרי עם החלק השני. אבל love Glazer? מילא אם לא היינו סובלים מאותה בעיה...
שיעופו כל האמריקאים האלה מהכדורגל!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי