חיפה לא לפשל
Re: חיפה לא לפשל
אמרתי שזה ראוי ? אני לא מבין מה אתה רוצה , הרוב החליט ככה בין אם זה ראוי או לא . יש לכם בעיה אם זה? כמו שלוזון אמר שיהיה רוב שיתנגד לשיטה והיא תבוטל.
כשתלמד שבספורט אין מגיע אולי תמצא את המילים
כשתלמד שבספורט אין מגיע אולי תמצא את המילים

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
וכמובן שכולנו גם מחזיקים אצבעות הערב לבני יהודה בגמר הגביע...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איפה אליק כשצריך אותו?
אומנם מחזיק אצבעות לאנדרדוג בשם בני יהודה היום בגמר הגביע, אבל בשבת אני מאוד מקווה שהפועל ת"א תקח אליפות.
הסיבה היא כפולה. קודם כל בגלל שאין קבוצה ששנואה עלי יותר מבחינה ספורטיבית מאשר מכבי חיפה. בעבר השנאה למכבי ת"א הייתה אולי גדולה יותר, אבל בשנים האחרונות מכבי ת"א היא לא פקטור בעוד מכבי חיפה ממשיכה לזלול תארים ולנצל כל הזדמנות אפשרית כדי למרר לנו את החיים כשאנחנו משחקים מולם.
הסיבה השנייה היא כי למרות העובדה שבלי קיזוז הנקודות חיפה הייתה היום עם 5 נקודות יתרון, אסור לשכוח שגם מכבי חיפה הסכימה לקיזוז שנקבע עוד לפני תחילת העונה ועוד לפני שמכבי חיפה או הפועל ת"א ידעו על מי ישפיע הקיזוז. אני גם חושב שאולי מכבי חיפה הייתה תכלית יותר השנה אבל את הפועל ת"א נהניתי יותר לראות בסיכום של ליגה + אירופה.
לכן אני מקווה שבסיום השבוע הגביע יהיה כתום והאליפות אדומה.
אומנם מחזיק אצבעות לאנדרדוג בשם בני יהודה היום בגמר הגביע, אבל בשבת אני מאוד מקווה שהפועל ת"א תקח אליפות.
הסיבה היא כפולה. קודם כל בגלל שאין קבוצה ששנואה עלי יותר מבחינה ספורטיבית מאשר מכבי חיפה. בעבר השנאה למכבי ת"א הייתה אולי גדולה יותר, אבל בשנים האחרונות מכבי ת"א היא לא פקטור בעוד מכבי חיפה ממשיכה לזלול תארים ולנצל כל הזדמנות אפשרית כדי למרר לנו את החיים כשאנחנו משחקים מולם.
הסיבה השנייה היא כי למרות העובדה שבלי קיזוז הנקודות חיפה הייתה היום עם 5 נקודות יתרון, אסור לשכוח שגם מכבי חיפה הסכימה לקיזוז שנקבע עוד לפני תחילת העונה ועוד לפני שמכבי חיפה או הפועל ת"א ידעו על מי ישפיע הקיזוז. אני גם חושב שאולי מכבי חיפה הייתה תכלית יותר השנה אבל את הפועל ת"א נהניתי יותר לראות בסיכום של ליגה + אירופה.
לכן אני מקווה שבסיום השבוע הגביע יהיה כתום והאליפות אדומה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חס וחלילה שהפועל תיקח את באליפות.
אין קבוצה יותר שנואה עלי מהפועל ת"א, בעיקר בגלל אותה ירידה (ואותם 9 דקות תוספת) ובכלל הבכיינות שלהם מגעילה.
וכל ההתנהגות של הקהל הקיצוני שלהם פשוט דוחה, מעבר לזה הם קבוצה צפונית מתנשאת.
מקווה שהם יפסידו גם את הגביע וישארו בלי כלום! (למרות שעכשיו הם ביתרון 2-1 אחרי שאיינגובה הורחק בבני יהודה).
אגב הקבוצה שאני הכי מסמפט בליגה היא מכבי חיפה
אין קבוצה יותר שנואה עלי מהפועל ת"א, בעיקר בגלל אותה ירידה (ואותם 9 דקות תוספת) ובכלל הבכיינות שלהם מגעילה.
וכל ההתנהגות של הקהל הקיצוני שלהם פשוט דוחה, מעבר לזה הם קבוצה צפונית מתנשאת.
מקווה שהם יפסידו גם את הגביע וישארו בלי כלום! (למרות שעכשיו הם ביתרון 2-1 אחרי שאיינגובה הורחק בבני יהודה).
אגב הקבוצה שאני הכי מסמפט בליגה היא מכבי חיפה
רק אהבה תנצח...
מי זה "כולנו"?אורי אדום בנשמה כתב:וכמובן שכולנו גם מחזיקים אצבעות הערב לבני יהודה בגמר הגביע...
את בית"ר אני יותר מתעב.וגם מכבי נמני ת"א השניאה את עצמה על כל מי שחובב משחק ספורטיבי.
ואין לי בעיה אם הפועל יקחו אליפות (כלומר דאבל). מגיע לגוטמן.
אני גם חושב שאם באמת יקרה הנס ויזכו באליפות - הם יצליחו יותר מכל קבוצה ישראלית אחרת שהתמודדה בשלב הבתים של הצ'מפיונס ליג.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בע"ה אניימה, דדי, ורמוט, שכטר ומעל כולם גוטמן הגדול יעשו את הבלתי ייאמן ויביאו את הדאבל.
הכדורגל הכי יפה בארץ, המאמן הכי טוב בארץ ושחקנים שכל כך מחוברים למועדון ולקהל למרות שרובם לא גדלו במועדון.
והכי חשוב - שונאאאאאאאא את חיפה. שונאאאאאאא את בית"ר. שונאאאאאא את מכבי ת"א.
אם כבר לא הפועל שלנו, לפחות שיהיו גם כן אדומים!
יאללה בני יהודה מלחמה!!
הכדורגל הכי יפה בארץ, המאמן הכי טוב בארץ ושחקנים שכל כך מחוברים למועדון ולקהל למרות שרובם לא גדלו במועדון.
יאללה בני יהודה מלחמה!!
- אורי אדום בנשמה
אליק כתב:בע"ה אניימה, דדי, ורמוט, שכטר ומעל כולם גוטמן הגדול יעשו את הבלתי ייאמן ויביאו את הדאבל.
יאללה בני יהודה מלחמה!!
לך תהיה חבר של סוקולובסקי לך!!
שמאלני עוכר ישראל!!

בס"ד
זה רק אני או שאתמול היה נדמה שורמוט וחלק משחקני הפועל שמחו בכוח,רואים שהם עדיין בהלם...
זה רק אני או שאתמול היה נדמה שורמוט וחלק משחקני הפועל שמחו בכוח,רואים שהם עדיין בהלם...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
סוקולובסקי צריך להיות מאושפז בכפייה. הוא וכל הבריגדה המטורפת שלו.
חבורה של חולי נפש.
יש הרבה רע בקהל של הפועל ת"א.
אבל הטוב לוקח ובגדול.
קהל סוחף, תומך, מקורי, יצירתי.
ותתפלאו, אבל יצא לי להכיר לא מעט אוהדי הפועל יותר ימנים ממני (ומי שמכיר אותי יודע שזה לא כ"כ פשוט). צאו מהקטע של הפוליטיקה ואל תתנו לחלק הרע (ולא טענתי שהוא קומץ, הוא פשוט לא הרוב) להטעות אתכם.
גוטמן אימפריה!
כל העולם כולו...שונא את הפועל...שונא את הפועל...שונא את הפועל
ורק אני אוהב
הפועל שלנו, תרגעו
חבורה של חולי נפש.
אבל הטוב לוקח ובגדול.
ותתפלאו, אבל יצא לי להכיר לא מעט אוהדי הפועל יותר ימנים ממני (ומי שמכיר אותי יודע שזה לא כ"כ פשוט). צאו מהקטע של הפוליטיקה ואל תתנו לחלק הרע (ולא טענתי שהוא קומץ, הוא פשוט לא הרוב) להטעות אתכם.
גוטמן אימפריה!
ורק אני אוהב

הפועל שלנו, תרגעו

לפי העליהום שעשו עלינו בתקשורת השנה - אנחנו בהחלט זכאים לשיר את השיר הזה... אולי אפילו יותר מאוהדי הפועל ת"א...אליק כתב: כל העולם כולו...שונא את הפועל...שונא את הפועל...שונא את הפועל
ורק אני אוהב![]()
![]()
![]()
הפועל שלנו, תרגעו
הפועל אני כבר משתגע
אליק, אליק....אליק כתב:סוקולובסקי צריך להיות מאושפז בכפייה. הוא וכל הבריגדה המטורפת שלו.
חבורה של חולי נפש.
אבל הטוב לוקח ובגדול.
גוטמן אימפריה!
ורק אני אוהב![]()
![]()
![]()
הפועל שלנו, תרגעו
סתם שתדע שהקומץ (הלא כל כך קטן) של הפועל ת"א הוא הכי גרוע בארץ. שירי שואה זה בשגרה שם.
חוץ מזה, מאחר שחלק לא קטן מהתקציב והסגל שלהם הושג בצורה לא חוקית (אלי טביב לא מפסיק להתעטש מרוב שהוא "מצונן") אז גם ללא קשר לקיזוז אסור שהשחיתות הזאת תיקח אליפות.
- אורי אדום בנשמה
yedidel כתב:אליק, אליק....
סתם שתדע שהקומץ (הלא כל כך קטן) של הפועל ת"א הוא הכי גרוע בארץ. שירי שואה זה בשגרה שם..
משך שנים שאותו "קומץ" מכה שורשים בקרב הכלל ומתעצם, עד שלא נחטא למציאות אם נגדיר אותו כמדגם מייצג.
שירי סוקולובסקי מנוגנים תדיר ביציעי בלומפילד, שבמקום להוקיעו מתוכם בשאט נפש עושים אותו ראש להם ומכנים אותו "המשורר הלאומי"..
yedidel כתב:חוץ מזה, מאחר שחלק לא קטן מהתקציב והסגל שלהם הושג בצורה לא חוקית (אלי טביב לא מפסיק להתעטש מרוב שהוא "מצונן") אז גם ללא קשר לקיזוז אסור שהשחיתות הזאת תיקח אליפות.
חחחחחחח טוב אתה, טוווב!

עוד בתקופתו בכפ"ס, התחבא לבלשי המשטרה שבאו לחיפוש בביתו בארון בגדים..

סליחה סתם השמצתי, טביב עדיין לא הבעלים...
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/107/107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
פשוט בדיחה
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/107/107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
פשוט בדיחה
אליק, אני לא מבין אותך. איך אפשר לומר (ואפילו בצחוק) שאתה רוצה שהאליפות תהיה של הפועל?!
לא שאני מת על מכבי חיפה אבל האליפות מגיעה לה ורק לה! קבוצה שמנצחת ברוב שלבי העונה - היא זו שמגיעה לה האליפות. הפועל תל אביב, ללא שיטת הקיזוז, לא היתה מדגדגת את חיפה.
אליפות של חיפה ושל בארסה מחר ויש לנו סופ"ש פצצה...

לא שאני מת על מכבי חיפה אבל האליפות מגיעה לה ורק לה! קבוצה שמנצחת ברוב שלבי העונה - היא זו שמגיעה לה האליפות. הפועל תל אביב, ללא שיטת הקיזוז, לא היתה מדגדגת את חיפה.
אליפות של חיפה ושל בארסה מחר ויש לנו סופ"ש פצצה...