כל כך לא מגיע להם

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

כל כך לא מגיע להם

שליחה על ידי הסניגורון... »

לא מגיע לכם, הפועל תל אביב!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: כל כך לא מגיע להם

שליחה על ידי הראל »

מגיע בריבוע !!

הקבוצה הכי טובה בליגה השנה , עם היכולת הכי פנטסטית והצדק נעשה (למרות הקיזוז).

שאפו אדיר לשחקנים האלה , סוף סוף שנה הבאה קבוצה ראוייה בליגת האלופות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הלללללללללללללללללויה!!!

דאבל לאלי גוטמן הענק!!!

דאבל לשוער הכי טוב בליגה!!!!
דאבל לבלם הכי טוב בליגה!!!!!
דאבל למגן השמאלי הכי טוב בליגה!!!!
דאבל לקשר יחד עם מאור הכי טוב בליגה!!!!!
ודאבל לחלוץ שיחד עם ארבייטמן הכי טוב בליגה!!!!!

סמל אישי של משתמש
fc beer sheva

שליחה על ידי fc beer sheva »

לא מגיע להם???

לא מגיע לקבוצה שהגיע למשחק אליפות בקריית אליעזר וניצחה???? מגיע בריבוע!!

אם כבר לא מגיע למכבי חיפה שבהאיצטדיון הביתי השני שלה ( בלומיפלד) אם 15 אלף אוהדים הייתה צריכה לנצח קבוצה מוכת אחרי גמר הגביע בלי כוחות ולא הצליחה לעשות את זה .
הקבוצה אם הכדורגל הכי טוב בארץ לקחה אליפות בצדק.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גם אני לא סובל אותם (גם את חיפה לא,כמה אליפויות אפשר לקחת בעשור אחד?) אבל להגיד שלא מגיע להם זה פשע.
הפועל נתנה עונה ענקית גם באירופה וגם בליגה,שיחקה מבחינת כדורגל ברמה פשוט אירופאית הקבוצה שלהם היא פשוט חלום.
סוף סוף גם תוכל להיות לנו נציגה ראוייה בצ'מפיונס כזאת שאתה בטוח שלא תיכנס לספרי ההיסטוריה,וגם יהיה מעניין יהיה לראות את חיפה בליגה האירופאית לאחר שכל העונה אוהדי חיפה מציינים עד כמה הרמה נמוכה בליגה האירופית.
הפועל תתחזק בצורה משמעותית ויכול מאוד להיות שיביאו מגן ימיני זר,במקרה כזה לקפוץ על בונדר או קנדה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מגיע גם מגיע (לצערי)..
הבאסה עכשיו ששחקנים כמו שכטר וורמוט ואולי אניימה ישארו כי הם אמרו שישארו אם יש אליפות..
כבר בניתי על זה שאולי נצליח לגנוב אליפות-סגנות אחרי שהפועל הייתה מתפרקת אם לא הייתה זוכה וחיפה הייתה נחלשת...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מר בשני הצעיר - לך לישון ותחשוב כשאתה מנסה להרדם על מה שכתבת.
אולי בבוקר כשאגיע למחשב שלי בעבודה אתה כבר תבין שמגיע באבו אבוה לאדומים של ת"א ותשנה את הכותרת.
אני דווקא מאוד מקווה בשביל גוטמן שהתותחים הכבדים שלו יישארו גם בעונה הבאה ויראו מה הם שווים בצ'מפיונס (לדעתי - הרבה יותר ממה שחיפה עשתה שם השנה וגם לפני 7 שנים).
הגרלה נוחה במוקדמות ולאחר מכן בשלב הבתים ויש מצב שהם יהיו לקבוצה הישראלית הראשונה שתגיע לשלב הנוק אאוט של הצ'מפיונס.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

שונא את הקבוצה הזו. שונא!!! :דופק את הראש בקיר: :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

לא מגיע להפועל תל אביב??? כנראה שרק האוהדים שלנו מבינים כדורגל ואף אחד אחר לא....
מתי נלמד לפרגן לאלופה שבצדק גמור לקחה את הדאבל??? אני לא מבין כדורגל לכן אני קורא חכמים ממני כדוגמת חמי אוזן

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1675243&m=1&mid=91055

ממולץ בחום לקרוא , ספיישל לכל שונאי אלי גוטמן והפועל תל אביב , תבלו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:מר בשני הצעיר - לך לישון ותחשוב כשאתה מנסה להרדם על מה שכתבת.
אולי בבוקר כשאגיע למחשב שלי בעבודה אתה כבר תבין שמגיע באבו אבוה לאדומים של ת"א ותשנה את הכותרת.
אני דווקא מאוד מקווה בשביל גוטמן שהתותחים הכבדים שלו יישארו גם בעונה הבאה ויראו מה הם שווים בצ'מפיונס (לדעתי - הרבה יותר ממה שחיפה עשתה שם השנה וגם לפני 7 שנים).
הגרלה נוחה במוקדמות ולאחר מכן בשלב הבתים ויש מצב שהם יהיו לקבוצה הישראלית הראשונה שתגיע לשלב הנוק אאוט של הצ'מפיונס.

נתחיל לשפוט כל עונה ע"פ כדורגל אטרקטיבי נטו ולא נק', ואתה יודע שלא נצא מזה...מספרים הזקנים בשבט שגם ב-76 לא הגיע לך לקחת אליפות...

אליפות עם כוכבית באבו אבוה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

ספיישל לאוהדי מכבי תל אביב בכדורגל וגם בכדורסל

מכבי שלום מכבי שלום , איך זה לראות את בלומפילד אדום (בחגיגות שיהיו כל הלילה)

יש גביע , יש צלחת (אליפות) , אבי נמני יכול לנשק לגוטמן את התחת.....או או או או או או או

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לא כוכבית ולא נעליים. חוקי המשחק היו ידועים לכולם כבר בתחילת העונה וכל קבוצה היתה צריכה
להיערך בהתאם. זה מזכיר לי את סאגת 5 העולות בעונה שעברה שבה חזרתי ואמרתי שאם היו
2 עולות בלבד זה לא אומר שאלה היו 2 הקבוצות שסיימו ראשונות בחמישייה. המקרה כאן הוא זהה,
איש לא יכול לדעת מה היה מצב הנקודות לו שיטת הקיזוז לא היתה קיימת. אלי גוטמן הרשה לעצמו
להקריב מס' משחקים בליגה לטובת אירופה כיוון שידע שזה לא קריטי וכמעט כל פער ניתן לתקן.
מעבר לכך, הכל היה תלוי בחיפה גם בדרבי לפני הפליאוף, גם במשחק העונה בקרית אליעזר שבו
היה מספיק תיקו ובטח אתמול עם איצטדיון מלא וקבוצה שנותנת לשחק פתוח.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

שליחה על ידי הסניגורון... »

https://one.co.il/Article/158391.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:לא כוכבית ולא נעליים. חוקי המשחק היו ידועים לכולם כבר בתחילת העונה וכל קבוצה היתה צריכה
2 עולות בלבד זה לא אומר שאלה היו 2 הקבוצות שסיימו ראשונות בחמישייה. המקרה כאן הוא זהה,
איש לא יכול לדעת מה היה מצב הנקודות לו שיטת הקיזוז לא היתה קיימת. אלי גוטמן הרשה לעצמו
להקריב מס' משחקים בליגה לטובת אירופה כיוון שידע שזה לא קריטי וכמעט כל פער ניתן לתקן.
מעבר לכך, הכל היה תלוי בחיפה גם בדרבי לפני הפליאוף, גם במשחק העונה בקרית אליעזר שבו

1. עוד בטרום העונה טענתי נגד שיטת הקיזוז (ובכלל כל קונספט הלוזון ליג) וקיוויתי שלא על פיה יקום דבר - הווי אומר שהקבוצה בעלת המאזן הטוב ביותר תהיה גם האלופה. 'אליפות עם כוכבית' הייתי אומר בלי קשר לזהות הקבוצות, גם במידה והמצב היה הפוך (למקרה שחשבת שהכל כסות לשנאת הפועל).

2. שני המקרים אינם ברי השוואה, ובכלל בא תן דוגמאות פרקטיות להקריב משחקים בליגה לטובת אירופה. ולהזכירך - גם מכבי חיפה שיחקה כמות דומה של משחקים באירופה...

3. היה תלוי בחיפה או לא, זה לא רלוונטי. בערך כמו לטעון ב-98 (עונת השרוכים) שהפועל יכולה רק להאשים עצמה בשל איבוד הנק' במהלך העונה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אריק כתב:לא כוכבית ולא נעליים. חוקי המשחק היו ידועים לכולם כבר בתחילת העונה וכל קבוצה היתה צריכה
גאון כבר אמרתי לך??? אז עכשיו נשיר לך שיר אחר. אלף נשיקות של יהורם גאון
אלף נשיקות לאריק הגאון , אלף נשיקה ונשיקה , אלף נשיקות לאריק הגאון , המקסים היפה מכולם.
איזה יומיים עברו עליי , הפועל תל אביב אתמול , בארסה היום , כמה אליפויות אפשר לחגוג...
לראות את חיפה עצובים זה שווה את הכל , כל אלו שטוענים על שיטת הקיזוז שוכחים רק פרט אחד 'קטן'
בפלייאוף בשביל למזער נזקים משיטת הקיזוז , כל הקבוצות פתחו רגליים נגד מכבי חיפה (חוץ מבני יהודה)
נגד הפועל תל אביב לעומת זאת כל קבוצה עלתה כאילו מדובר במלחמת עולם.
אבל בורא עולם מסדר את הכל , כמה סמלי שאלי גוטמן חוגג אליפות במגרש שכמעט גמר לו את הקריירה.
בשביל אוהדי מכבי חיפה יש לי המצה חמה , לכו לראות את תוכנית הטלוויזיה הכי פופולארית בימים אלו

הלילה יענקלה לאן??? צפייה נעימה .

שלח תגובה