עונת 76/77, 1/8 גמר, מכבי חיפה מגיעה לאיצטדיון העירוני (לימים וסרמיל). עד הדקה ה-70 הרשת משני הכיוונים לא זזה, ואז הגיע מאיר ברד בפצצה מ-25 מ' לחיבורים שקבע 0-1. 4 דקות מאוחר יותר, ביססה ב''ש את נצחונה בשער עצמי של משה אדלר, 0-2 בסיום.
שפט: אהרון שושני לעיני 3,000 צופים באיצטדיון העירוני בב''ש.
הרכב ב''ש: רוני מוסקוביץ, אורי בנימין, אלון בן-דור, רוברט אילוז, קסבי, עובדיה צבי, רפי אליהו, פולברניס, אפרים צבי, מאיר ברד (הוחלף ע"י מיימון) ביטון (הוחלף ע"י שלום אביטן).
*נתונים באדיבות הארכיון הפרטי של אייל חטב ומוזיאון מכבי חיפה ברשת
פינת הנוסטלגיה - הפועל ב''ש vs מכבי חיפה בגביע המדינה - מפגש הבכורה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
פינת הנוסטלגיה - הפועל ב''ש vs מכבי חיפה בגביע המדינה - מפגש הבכורה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: פינת הנוסטלגיה - הפועל ב''ש vs מכבי חיפה בגביע המדינה - מפגש הבכורה.
מכבי חיפה אז היתה כמדומני בליגה השניה, לא? בכל מקרה, ההרכב שלנו היה משני בלי כמה וכמה שחקני הרכב.אורי אדום בנשמה כתב: ↑25 פברואר 2025, 13:11עונת 76/77, 1/8 גמר, מכבי חיפה מגיעה לאיצטדיון העירוני (לימים וסרמיל). עד הדקה ה-70 הרשת משני הכיוונים לא זזה, ואז הגיע מאיר ברד בפצצה מ-25 מ' לחיבורים שקבע 0-1. 4 דקות מאוחר יותר, ביססה ב''ש את נצחונה בשער עצמי של משה אדלר, 0-2 בסיום.
שפט: אהרון שושני לעיני 3,000 צופים באיצטדיון העירוני בב''ש.
הרכב ב''ש: רוני מוסקוביץ, אורי בנימין, אלון בן-דור, רוברט אילוז, קסבי, עובדיה צבי, רפי אליהו, פולברניס, אפרים צבי, מאיר ברד (הוחלף ע"י מיימון) ביטון (הוחלף ע"י שלום אביטן).
*נתונים באדיבות הארכיון הפרטי של אייל חטב ומוזיאון מכבי חיפה ברשת
- אורי אדום בנשמה
שלילי... מה שכן, היא ירדה לארצית באותה עונה אחרי מאבק ישיר מולנו ששיאו היה 3 מחזורים לסיום במפגש חזיתי ביננו בקרית אליעזר בו ידינו היתה על העליונה (0-1, מאיר ברד) מה ששלח אותם לארבע שנות גלות בליגה השניה.
טוב, הייתי ילד בן 10 בקושי. זכרתי שירדו ליגה באזורים האלה של הזמן. תודה אורי!אורי אדום בנשמה כתב: ↑26 פברואר 2025, 00:10שלילי... מה שכן, היא ירדה לארצית באותה עונה אחרי מאבק ישיר מולנו ששיאו היה 3 מחזורים לסיום במפגש חזיתי ביננו בקרית אליעזר בו ידינו היתה על העליונה (0-1, מאיר ברד) מה ששלח אותם לארבע שנות גלות בליגה השניה.
- אורי אדום בנשמה
בכיף!