שמעו סיפור ......
שמעו סיפור ......
יש שחקן צעיר בתחילת עונה אני לא יגיד את שמו שגיא לוי החליט שהוא יטוס למחנה איומנים אם כול הקובצה אבא של השחקן אמר לגיא אתה בטוח הוא נוסע הכול סגור גיא אמר לו כן בטח אני מאמין בו אותו יום של הטיסה האבא מתקשר לבן אומר לו הכולטוב מתי אתם יוצאים הוא אמר לו לא גיא התקשר אליי כמה דקות לפני שהם טסו ואמר לי שאני בסוף לא טס אתם מבינים הוא אמר לו בטלפון ולא בכבוד לו לשבת אם השחקן ולהסביר לו כמו בן אדם בטלפון כמה דקות לפני הטיסה או מודיע לו זווועה ממש זוועה עוד חוסר כבוד של המאמן רק שתיראו דרך אגב אבא הלך לגיא גיא אמר לו זה מיש ... חברה אם לא נשמור כל הכבוד שלנו הנשמה של הקבוצה תעלם תעוררו...
Re: שמעו סיפור ......
וחשבת לשמוע גם את הגירסא של הצד שני ולא רק את גירסתו של אבא של אלירן אמזלג?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מדוייק. דרך אגב זה ממש לא היה כמה דקות לפני הטיסה, אלא לפחות ערב או שניים לפני.ניב כתב:וחשבת לשמוע גם את הגירסא של הצד שני ולא רק את גירסתו של אבא של אלירן אמזלג?
הנשמה של הקבוצה?
סמיוני זה הנשמה!!
שחקני נוער? שלושה מהם שיחקו ביום שבת בליגה, ועדיין הרוב המוחלט החליט לראות את סמיוני נכנס ולא את אסולין.
ואם אני לא טועה חמישה או שישה שיחקו אתמול נגד רמת גן (כולל אמזלג).
סמיוני זה הנשמה!!
שחקני נוער? שלושה מהם שיחקו ביום שבת בליגה, ועדיין הרוב המוחלט החליט לראות את סמיוני נכנס ולא את אסולין.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
אני שמעתי את הצד השני ואני גם ישבתי בשיחה של אחרי וזה מה שהיה תאמין לי ואתה יכול לברר את זה טובניב כתב:וחשבת לשמוע גם את הגירסא של הצד שני ולא רק את גירסתו של אבא של אלירן אמזלג?
אחי אתה לא מבין משהוא אנחנו שמחנו בשביל השחקנים הצערים באמת אבל אנחנו כול כך הינו עצבנים כל הקטע הלא יפה שהוא עשה שזה השייח את דעתונומוטי כתב:הנשמה של הקבוצה?
סמיוני זה הנשמה!!
כן אחי ישבתי ושמעתי ואתה יודע מה שמעתי הוא אמר זה מישניב כתב:וחשבת לשמוע גם את הגירסא של הצד שני ולא רק את גירסתו של אבא של אלירן אמזלג?
שאני אמרתי כמה דקות אז התכוונתי לא הרבה זמן מהטיסהאריק כתב:
מדוייק. דרך אגב זה ממש לא היה כמה דקות לפני הטיסה, אלא לפחות ערב או שניים לפני.
כי התעסקת בכבוד ולא בעיקר.CRBX12 כתב:אחי אתה לא מבין משהוא אנחנו שמחנו בשביל השחקנים הצערים באמת אבל אנחנו כול כך הינו עצבנים כל הקטע הלא יפה שהוא עשה שזה השייח את דעתונו
אדם ממרומי גילך (אם אתה קורא לי ילד אני מאמין שאתה אדם מבוגר) אמור להיות מספיק בוגר כדי להתעלם מהדברים האלו.
כל כך כאב על יוסי אלקיים שבא לשער 5 אחרי המשחק ובמקום שימחאו לו כפיים ויגידו "יוסי כל הכבוד, אחלה משחק, איזה בעיטה חופשית" התעסקו בסמיוני איך הוא אמור להרגיש?
מנוי כבר יש לך?
תראה אחרי כמעט מחצית של עצבים קשה לך לתעסק בעידוד אחרי שהמאמן פגע בךמוטי כתב: כי התעסקת בכבוד ולא בעיקר.
אדם ממרומי גילך (אם אתה קורא לי ילד אני מאמין שאתה אדם מבוגר) אמור להיות מספיק בוגר כדי להתעלם מהדברים האלו.
כל כך כאב על יוסי אלקיים שבא לשער 5 אחרי המשחק ובמקום שימחאו לו כפיים ויגידו "יוסי כל הכבוד, אחלה משחק, איזה בעיטה חופשית" התעסקו בסמיוני איך הוא אמור להרגיש?
לא יודע מה איתכם אבל אני כבר הרבה מאוד זמן לא מחזיק משחקני הבית שלנו.
צא מהסרט שהוא פגע בך.....CRBX12 כתב:תראה אחרי כמעט מחצית של עצבים קשה לך לתעסק בעידוד אחרי שהמאמן פגע בך
זה שאותם מאמנים חסרי חוט שידרה היו מקשיבים לרחשי הקהל זה לא אומר שמי שמקצוען צריך לנהוג כך.
משחק הבא אני ממליץ לך לשיר את למי יש יותר כבוד של יהורם גאון זה ממצה את הקהל האר שבעי.
מנוי כבר יש לך?
מוטי כתב: צא מהסרט שהוא פגע בך.....
זה שאותם מאמנים חסרי חוט שידרה היו מקשיבים לרחשי הקהל זה לא אומר שמי שמקצוען צריך לנהוג כך.
משחק הבא אני ממליץ לך לשיר את למי יש יותר כבוד של יהורם גאון זה ממצה את הקהל האר שבעי.
תראה אני אמרתי את זה ואני אומר עוד פעם בכול קבוצה מכבדים את הקהל אין סיבה שאצלינו זה יהיה אחרת
עוד פעם אני אומר מספיק כבר עם ה"כבוד" הזה? מה ישלך? אתה רוצה לנצח לעלות ליגה או שינשקו לך את הרגליים...באמת אני לא מבין.CRBX12 כתב:
תראה אני אמרתי את זה ואני אומר עוד פעם בכול קבוצה מכבדים את הקהל אין סיבה שאצלינו זה יהיה אחרת
בכל קבוצה בארץ אין מצבים של קהל שמקלל ב3-1 לטובתו, אפילו סתם כי לא נעים, אתה יודע, 3-1.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אז מה אם הוא ניפה אותו לפניי הטיסה?
במקום להתלונן ולבכות לאבא שלו..
אמזלג היה צריך לקחת את עצמו בידיים
בזמן שהקבוצה בחו"ל,לקחת מאמן אישי אם זה אפשרי
או לפחות לבקש מגיא לוי תוכנית אימונים עד שהקבוצה תשוב מחו"ל..
אבל כנראה שפגעו לו בכבוד אז הוא בטח ישב שבועיים בבית ובכה לאבא שלו על היחס של גיא לוי..
אם הוא היה מראה התנהגות של בוגר ומקצוען,אני בטוח שגיא לוי היה מכניס אותו לסגל של הפועל ב"ש כבר מתחילת העונה..
הכל עיניין של גישה ומחוייבות למקצוע שלך..
וסתם שאלה
בן כמה אתה CRBX12?
במקום להתלונן ולבכות לאבא שלו..
אמזלג היה צריך לקחת את עצמו בידיים
בזמן שהקבוצה בחו"ל,לקחת מאמן אישי אם זה אפשרי
או לפחות לבקש מגיא לוי תוכנית אימונים עד שהקבוצה תשוב מחו"ל..
אבל כנראה שפגעו לו בכבוד אז הוא בטח ישב שבועיים בבית ובכה לאבא שלו על היחס של גיא לוי..
אם הוא היה מראה התנהגות של בוגר ומקצוען,אני בטוח שגיא לוי היה מכניס אותו לסגל של הפועל ב"ש כבר מתחילת העונה..
הכל עיניין של גישה ומחוייבות למקצוע שלך..
וסתם שאלה
בן כמה אתה CRBX12?