איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
Re: איגור זלאטנוביץ'
גריטה נתן פעמיים מופע של כוכב...
הבישול והשער הנהדר (לא זוכר נגד מי) ושבוע בגביע.
זלטנוביץ הוא שחקן שלמדו ספרתי כבר 3 שנים.
מבחינתי אין בכלל שאלה.
אם עדיין מהססים, שישאילו בחינם (עם תשלום מלא של השכר על ידי המשאילה) עם אופציה להחזרה בינואר. חושב שיהיו הקבוצות שיסכימו.
הבישול והשער הנהדר (לא זוכר נגד מי) ושבוע בגביע.
זלטנוביץ הוא שחקן שלמדו ספרתי כבר 3 שנים.
מבחינתי אין בכלל שאלה.
אם עדיין מהססים, שישאילו בחינם (עם תשלום מלא של השכר על ידי המשאילה) עם אופציה להחזרה בינואר. חושב שיהיו הקבוצות שיסכימו.
זה לא רכש נוצץ אבל מדובר בשחקן שנולד בשביל לשחק תחת קוזוק, ואין לי ספק שהוא הולך להיות הבן המועדף שלו בעונה הבאה כמו מזרחי ופרץ.
מזכיר בהרבה דברים את תורג'מן רק יותר מהיר ופיזי. אנחנו צריכים חלוץ שעובד בשביל אחרים כל עוד הקישור ההתקפי מורכב מביטונים וגנאחים.
מזכיר בהרבה דברים את תורג'מן רק יותר מהיר ופיזי. אנחנו צריכים חלוץ שעובד בשביל אחרים כל עוד הקישור ההתקפי מורכב מביטונים וגנאחים.
- ForeverRed
הוא לא יבש אותו בנתניה?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כן. קטע מוזר.
מבחינה מקצועית הוא הרבה יותר מתאים מגריטה לשיטה של קוז'וך ולשחקנים מסביב.
אולי זה לא החלוץ הסקסי שאנחנו חולמים לקבל כבר עשור אבל לתחושתי הוא הולך להיות מאוד יעיל עבורנו.
כמה שנים הוא בארץ?
היו הרבה דברים מוזרים בעונה ההיא בנתניה, בלאקאאוט מוחלט שלו ושל אלמוג כהן.
אולי אני מתבלבל בתקופות אבל אני זוכר שהוא בכלל שיחק איתו כקשר תקופה כדי לדחוף את שבירו ובילנקי להרכב בכוח.
בכל מקרה זה שהוא החתים אותו דבר ראשון בינואר מראה שהוא מאוד מאוד רוצה. הסיבות ברורות. אם נתחיל את העונה הבאה עם זלטאנוביץ'-אלמוג-תורג'מן זה יכול להיות חוד טוב לליגת העל, מסוגלים להביא את ה20-25 שערים ביחד.
לליגה זה יספיק אבל לאירופה זה רחוק מלהספיקהפועלעולה כתב: ↑24 אפריל 2025, 23:43היו הרבה דברים מוזרים בעונה ההיא בנתניה, בלאקאאוט מוחלט שלו ושל אלמוג כהן.
אולי אני מתבלבל בתקופות אבל אני זוכר שהוא בכלל שיחק איתו כקשר תקופה כדי לדחוף את שבירו ובילנקי להרכב בכוח.
בכל מקרה זה שהוא החתים אותו דבר ראשון בינואר מראה שהוא מאוד מאוד רוצה. הסיבות ברורות. אם נתחיל את העונה הבאה עם זלטאנוביץ'-אלמוג-תורג'מן זה יכול להיות חוד טוב לליגת העל, מסוגלים להביא את ה20-25 שערים ביחד.
- Melikson24
אייל רביד הספונסר מאשר שחתם כבר. לכל הלא בטוחים 

הודעת מועדון מכבי נתניה:
למרות מאמצים רבים לחזור למגרשים עוד העונה, החלוץ איגור זלאטנוביץ' נאלץ לסיים את עונת המשחקים עקב פציעה.
היום נפרד איגור מהמועדון ומחבריו לקבוצה
ויצא מחר לסרביה כדי להמשיך בתהליך השיקום.
מאחלים לאיגור החלמה מהירה!
למרות מאמצים רבים לחזור למגרשים עוד העונה, החלוץ איגור זלאטנוביץ' נאלץ לסיים את עונת המשחקים עקב פציעה.
היום נפרד איגור מהמועדון ומחבריו לקבוצה
ויצא מחר לסרביה כדי להמשיך בתהליך השיקום.
מאחלים לאיגור החלמה מהירה!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
Melikson24 כתב: ↑24 אפריל 2025, 13:38מה השורה התחתונה?הם סיימו את העונה והוציאו אותו לחופש מוקדם.
האוהדים שם חושבים שהוא מכר נגדנו במשחק הקודם.
לא חושב שישחק עוד העונה.

- ForeverRed
רק לא עוד לקרדה..
שחקן אש אחי כל הקרירה שלו נתן דו ספרתי בכל ליגה כמעט שהיה בה
יהיה פה החלוץ הכי טוב בליגה תזכור מה אמרתי
גם צעיר בן 26 השיא עוד לפניו פעם ראשונה בקבוצה גדולה.
חצי שנה בלי כדורגל שמסתיימת בפציעה ושיקום ממושך בסרביה.
מה שנקרא בהצלחה למשתתפים