גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד
Re: גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד
מחפש כרטיס לא משנה איזה שער 

ההתאחדות לא רוצה שיספסרו בכרטיסים ומסתירה את הברקוד עד 5 שעות לפני המשחק .
אממה ?
היא בעצמה מספסרת בכרטיסים - 445 ₪ לכרטיס במרכז המגרש ( יציע 324 ) שצמוד ליציע 323 ששם נמכר כרטיס ב-159 ₪ .
לא היה מספיק רעש ומחאה על 159 ₪ כרטיס . קיבלנו 445 ₪ . אין מילים.
ולמה המועדון שלנו שוב שותק ?
לא מזיז לו שתופרים את הכיסים של האוהדים ?
אממה ?
היא בעצמה מספסרת בכרטיסים - 445 ₪ לכרטיס במרכז המגרש ( יציע 324 ) שצמוד ליציע 323 ששם נמכר כרטיס ב-159 ₪ .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מחירים פשוט הזויים בחסות שינו החזיר.
העונה הזו גורמת לאבד תקווה שהמועדון יתעורר על עצמו, ההתאחדות ממשיכה להתעמר בקבוצה ובנו כאוהדים בכל הזדמנות ובמקום להגיב אנחנו כרגיל מתנהלים כמו ילדי כאפות.
שפל בעיניי שהמועדון נתן יד לשוד הזה, מועדון עם כבוד עצמי היה מודיע שהוא לא מוכר כרטיסים עד שהמחיר לא יורד, גם במחיר של יציעים ריקים. מאוכזב מאוד מאלונה בקטע הזה.
העונה הזו גורמת לאבד תקווה שהמועדון יתעורר על עצמו, ההתאחדות ממשיכה להתעמר בקבוצה ובנו כאוהדים בכל הזדמנות ובמקום להגיב אנחנו כרגיל מתנהלים כמו ילדי כאפות.
שפל בעיניי שהמועדון נתן יד לשוד הזה, מועדון עם כבוד עצמי היה מודיע שהוא לא מוכר כרטיסים עד שהמחיר לא יורד, גם במחיר של יציעים ריקים. מאוכזב מאוד מאלונה בקטע הזה.
ביזיון של מחירים.
המועדון היה צריך לעשות יד אחת עם ביתר ולהחרים את רכישת הכרטיסים שישאר איצטדיון ריק ואפילו אם בית״ר לא זורמים חצי ריק.
בושה וחרפה של מחירים.
המועדון היה צריך לעשות יד אחת עם ביתר ולהחרים את רכישת הכרטיסים שישאר איצטדיון ריק ואפילו אם בית״ר לא זורמים חצי ריק.
בושה וחרפה של מחירים.
- ForeverRed
מעניין מתי מישהו יחליט להרים את הכפפה ולהילחם בארגון המושחת הזה שכל מטרתו היא לדאוג למקורביו ולהתעלל בכל מי שהוא נועד לשרת.
אז הכרטיסים שהלכו להתאחדות נמכרים במחירים כאלה?4 לב אדום כתב: ↑28 מאי 2025, 19:26ההתאחדות לא רוצה שיספסרו בכרטיסים ומסתירה את הברקוד עד 5 שעות לפני המשחק .
אממה ?
מי ישמע גמר ליגת האלופות
רק כאשר יהיה איצטדיון ריק יבינו
אני חייב לומר שבאירופה זה כן מקובל לגבות יותר עבור מושבים לאורך המגרש ופחות ככל שמתרחקים מהמרכז וכמובן שהכי פחות מאחורי השער . גם במשחקי כדורגל וגם בהופעות מוסיקה .
בארץ אני מכיר הופעות מוסיקה שכן נוהגות כך .
אבל במשחקי כדורגל ? לא זכור לי שהיה כדבר .
וגם אם רוצים לשנות לכיוון הזה - עשו את זה בנוכלות ובצורה כזו שכופה גם על מי שלא תיכנן לקנות במחיר הזה - לקנות .
חובה לשקף את כל טווח המחירים מהתחלה ועד סוף המכירה עם הסבר ברור איפה יש אכיפת מקומות ואיפה לא ולפתוח את כל הכרטיסים מראש בלי טריקים של הקצאות נוספות שצצות בהפתעה . שכל אחד יבחר איפה בא לו לקנות לפי התקציב שמתאים לו . בצורה הנוכחית - זה עינוי אוהדים ומרחיק מהמגרש .
אני בטוח שהם איבדו הרבה אוהדים פוטנציאליים לקראת העונה הבאה . אם לא מבינים את זה אצלנו במועדון - זו בעיה רצינית.
בארץ אני מכיר הופעות מוסיקה שכן נוהגות כך .
אבל במשחקי כדורגל ? לא זכור לי שהיה כדבר .
וגם אם רוצים לשנות לכיוון הזה - עשו את זה בנוכלות ובצורה כזו שכופה גם על מי שלא תיכנן לקנות במחיר הזה - לקנות .
חובה לשקף את כל טווח המחירים מהתחלה ועד סוף המכירה עם הסבר ברור איפה יש אכיפת מקומות ואיפה לא ולפתוח את כל הכרטיסים מראש בלי טריקים של הקצאות נוספות שצצות בהפתעה . שכל אחד יבחר איפה בא לו לקנות לפי התקציב שמתאים לו . בצורה הנוכחית - זה עינוי אוהדים ומרחיק מהמגרש .
אני בטוח שהם איבדו הרבה אוהדים פוטנציאליים לקראת העונה הבאה . אם לא מבינים את זה אצלנו במועדון - זו בעיה רצינית.
אין מה לבוא בטענות למועדונים, כמו שאני לא אבוא בטענות לסופר שמוכר מוצר פרימיום.
הבעיה של הקהל בלבד שיקנה כמו כבש לא משנה באיזה מחיר וכמה זלזול יגלו כלפיו.
המשחקים האלה הם גם ככה סיוט מתמשך ולא יתנו לנו להנות לא לפני המשחק ולא לאחריו לזוכה, יחרבו עם מוזיקה בפול ווליום.
הלוואי שיהיה הסכם בין הארגונים שאת התאחדות החזירים שגם לוקחת לעצמה אלפי כרטיסים, גם מוכרת במחיק מופקע, וגם נותנת 0 חוויה לצופים, יש להחרים עד שיהיה שינוי.
הבעיה של הקהל בלבד שיקנה כמו כבש לא משנה באיזה מחיר וכמה זלזול יגלו כלפיו.
המשחקים האלה הם גם ככה סיוט מתמשך ולא יתנו לנו להנות לא לפני המשחק ולא לאחריו לזוכה, יחרבו עם מוזיקה בפול ווליום.
הלוואי שיהיה הסכם בין הארגונים שאת התאחדות החזירים שגם לוקחת לעצמה אלפי כרטיסים, גם מוכרת במחיק מופקע, וגם נותנת 0 חוויה לצופים, יש להחרים עד שיהיה שינוי.
מתכנן להגיע ברכב ,יש המלצות הצעות לחנייה?
לא הישגנו כרטיסים. כוס אמ אמק. כבר כמה ימים מול האתר כמו מפגרים ובסוף ברגע האמת אין לנו כרטיסים.
איך היגענו למצב כזה שיום לפני משחק פותחים למכירה לגמר גביע????? איך???? אני בדיכאון.
איך היגענו למצב כזה שיום לפני משחק פותחים למכירה לגמר גביע????? איך???? אני בדיכאון.
חברים אם יש מישהו שרוצה להחליף, יש לי לשער 2 צריך להחליף לשער 7.
מקוןה שהמושבים ב450 שקל ישארו רקים
כתוב על הכרטיס לגמר שיחשפו את הברקוד בשעה 13:00 .
כנראה הפנימו את הבעייתיות לחשוף אותו ב-16:30 והקדימו
כנראה הפנימו את הבעייתיות לחשוף אותו ב-16:30 והקדימו