אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: אלונה

שליחה על ידי Itay »

המועדון משיב להשתלחות של ההתאחדות:

התגובה המתלהמת של דובר ההתאחדות מצערת. היא מלמדת שההתאחדות אינה מוכנה לעשות חשבון נפש ולהודות בטעות, אלא בוחרת להמשיך במסע ההסתה וההכפשה נגד המועדון ומנהליו.
התגובה מדגישה את הצורך הדחוף לנצל את פגרת הקיץ לשינוי מהותי בהתאחדות, עם בחינה אמיתית של הדברים, בלב פתוח ובנפש חפצה (ולא רק בכתובים). מוטב שההתאחדות תתחיל לעבוד למען הכדורגל הישראלי ולא נגד מועדון שמותח עליה ביקורת מוצדקת.
גם שופט מחוזי ניטרלי, ראה את הנולד והבהיר להתאחדות את החשיבות בתחרות ספורטיבית ללא כוכבית. צר לנו שבהתאחדות לא השתמשו ועדיין לא משתמשים במיטב הבנתם וחוכמתם כדי לעשות בדק בית אמיתי, כשלמולם עומדים טובת ציבור אוהדי הכדורגל ורכישת אמונם חזרה.

מי אלה שגידלו ביצים?? כפיים.
מהיום רק ככה אלונה רק ככה! מלכה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Itay כתב:
04 יוני 2025, 16:48
המועדון משיב להשתלחות של ההתאחדות:

התגובה המתלהמת של דובר ההתאחדות מצערת. היא מלמדת שההתאחדות אינה מוכנה לעשות חשבון נפש ולהודות בטעות, אלא בוחרת להמשיך במסע ההסתה וההכפשה נגד המועדון ומנהליו.
התגובה מדגישה את הצורך הדחוף לנצל את פגרת הקיץ לשינוי מהותי בהתאחדות, עם בחינה אמיתית של הדברים, בלב פתוח ובנפש חפצה (ולא רק בכתובים). מוטב שההתאחדות תתחיל לעבוד למען הכדורגל הישראלי ולא נגד מועדון שמותח עליה ביקורת מוצדקת.
גם שופט מחוזי ניטרלי, ראה את הנולד והבהיר להתאחדות את החשיבות בתחרות ספורטיבית ללא כוכבית. צר לנו שבהתאחדות לא השתמשו ועדיין לא משתמשים במיטב הבנתם וחוכמתם כדי לעשות בדק בית אמיתי, כשלמולם עומדים טובת ציבור אוהדי הכדורגל ורכישת אמונם חזרה.

מי אלה שגידלו ביצים?? כפיים.
מהיום רק ככה אלונה רק ככה! מלכה.
רק להתחיל לגבות את זה במעשים. למרר להם את החיים. מה שהיה הוא לא מה שיהיה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אוהב לשמוע כל מילה ואות אבל זה מאוד מאוד מאוחר.
נקווה שמדובר בשינוי מגמה ושלפחות לקרבות הבאים נופיע כמו שצריך.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
04 יוני 2025, 18:54
אוהב לשמוע כל מילה ואות אבל זה מאוד מאוד מאוחר.
נקווה שמדובר בשינוי מגמה ושלפחות לקרבות הבאים נופיע כמו שצריך.
מסכים. זה כיף לשמוע.
אבל לדעתי גם באמצע העונה זה לא היה מזיז.
כל הביף הזה בתקשורת שגם ככה בכיס שלהם מעניין להם את הביצה.
היו צריכים ללכת על צעדים יותר דרסטיים ולא לעצור במחוזי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לאן אפשר ללכת אחרי זה? להאג? בסוף הכדורגל הישראלי זאת תיבה סגורה של אינטרסים ושחיתויות.
כל העולם זועק ובוכה על גיא לוזון כמאמן הצעירה ובסוף אנחנו רואים כמה זה שווה לתחת. הוא ישאר כל עוד הוא ירצה. הבושה מתה מזמן במדינה הזאת.
הדבר הכי אפקטיבי שאפשר לעשות זה להוציא את הכביסה המלוכלכת וליצור שיט שואו סטייל עופר ינאי, אבל זה לא באופי של אלונה.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

הייתי לוקח מישהו בתשלום בקיץ.
נותן לו לערוך את ל הטעויות שיפוט נגדנו.
אדומים , פנדלים שלא נשרקו , פנדלים שלא נשרקו וכו'
כולנו הרי זוכרים באיזה משחקים היו הטעויות רק להריץ לדקה ולערוך.
מנגד שיש על משחקים של תא,לוקחים סיכום משחק בודקים מתי היה להם פנדל, מתי היה נגדם אדום ,מחםשים עבירות של אדום שלהם שעברו חלק טכו'
עורך הכל לקליפ ומגיש לאופא (שייקח גם חודשיים ללקט מידע ולעבור את משחקים שלהם).
מצרף את פסקי הדין שהיו נגדנו,את התקנון , את היחס שקיבלנו מהדובר,את הפסק דין של מכבי הטכני וגם של חיפה בטכני נגד סכנין.
שואל אותם האם לדעתם הכל פה כשר או שצריך לחקור את ההתאחדות אצלנו?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:
04 יוני 2025, 19:03
לאן אפשר ללכת אחרי זה? להאג? בסוף הכדורגל הישראלי זאת תיבה סגורה של אינטרסים ושחיתויות.
כל העולם זועק ובוכה על גיא לוזון כמאמן הצעירה ובסוף אנחנו רואים כמה זה שווה לתחת. הוא ישאר כל עוד הוא ירצה. הבושה מתה מזמן במדינה הזאת.
הדבר הכי אפקטיבי שאפשר לעשות זה להוציא את הכביסה המלוכלכת וליצור שיט שואו סטייל עופר ינאי, אבל זה לא באופי של אלונה.
לא האג.
אופ"א. פיפ"א. בג"צ.
מה שאפשר.
אני חושב שאחרי שהדיון חזר לעליון לאותם שופטים שקיבלו את אותה החלטה יכלנו לדרוש את הקפאת הליגה בבית המשפט ולהמשיך עם זה הלאה. בחרנו לנסות לנצח למרות זאת וזה לא צלח.

אתה חושב שמישהו יזכור את הביף הזה בין אלונה לברזל עוד יומיים? בחיים לא.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

זה רק ההתחלה והכי חשוב זה עקביות
לבכות על שיפוט גם כשמנצחים 4-0 כמו מכבי

לא להתבייש לדבר על שופטים תמיד ואם צריך לדרוש לפסול.
להביע עו"ד תותח גם שיעשה קציצות מבית הדין זה גם סופר חשוב

ולחפש שופרות והרבה

בקיצור בלי קלאס, בישראל תיהיה ישראלי

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

עשו כל מה שאפשר חוץ מלפרוש מהליגה,אני בכלל לא מבין את הטרוניה בנושא.
בית הדין,ההתאחדות חד הם, והם דחו ודחו את הדיון והדיון הנוסף עד שתגיע סיטואציה שיגידו ואכן אמרו שיש כאן צד שלישי,זאת הייתה הכוונה מלכתחילה.
שלומי ברזל זה שרמוטה של שינו וכלל העיתונאים בארץ מלקקים לו תביצה,כי הוא היד שמאכילה אותם מעבר לזה שהוא בשר מבשרם.
שם מליון דולר שאם דובר ההתאחדות לא היה ברזל אלה מישהו אחר שלא מחובר לברנז׳ה הם היו משפדים אותו.
אבל ככה זה עובד במדינה הזאת,התקשורת בסוף מנהלת את כלל האירועים ועל פיה יישק דבר.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
04 יוני 2025, 20:55
עשו כל מה שאפשר חוץ מלפרוש מהליגה,אני בכלל לא מבין את הטרוניה בנושא.
בית הדין,ההתאחדות חד הם, והם דחו ודחו את הדיון והדיון הנוסף עד שתגיע סיטואציה שיגידו ואכן אמרו שיש כאן צד שלישי,זאת הייתה הכוונה מלכתחילה.
שלומי ברזל זה שרמוטה של שינו וכלל העיתונאים בארץ מלקקים לו תביצה,כי הוא היד שמאכילה אותם מעבר לזה שהוא בשר מבשרם.
שם מליון דולר שאם דובר ההתאחדות לא היה ברזל אלה מישהו אחר שלא מחובר לברנז׳ה הם היו משפדים אותו.
אבל ככה זה עובד במדינה הזאת,התקשורת בסוף מנהלת את כלל האירועים ועל פיה יישק דבר.
אני פשוט חושב שכל עוד לא נשבור את הכלים לא יקרה כלום.
עוד מסיבת עיתונאים פחות מסיבת עיתונאים זה מזיז לא לשינו ולא לברזל את הביצה עם כמה שזה נעים לאוזניים.
היו איתם כבר מלא בלאגנים לאורך השנים ועולם כמנהגו נוהג.

לקחו לנו את הדבר הכי יקר שיכלו לקחת.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ReDo כתב:
04 יוני 2025, 20:58
אני פשוט חושב שכל עוד לא נשבור את הכלים לא יקרה כלום.
עוד מסיבת עיתונאים פחות מסיבת עיתונאים זה מזיז לא לשינו ולא לברזל את הביצה עם כמה שזה נעים לאוזניים.
היו איתם כבר מלא בלאגנים לאורך השנים ועולם כמנהגו נוהג.

לקחו לנו את הדבר הכי יקר שיכלו לקחת.
לא יקרה כאן כלום עד שלא יפרידו את ההתאחדות מבתי הדין,עד אז היום זה הפועל ב״ש מחר זאת קבוצה אחרת.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
04 יוני 2025, 21:08
לא יקרה כאן כלום עד שלא יפרידו את ההתאחדות מבתי הדין,עד אז היום זה הפועל ב״ש מחר זאת קבוצה אחרת.
ממש מחר קבוצה אחרת.
מכבי או חיפה מקבלות טכני על הסיפור הזה עוד במדרגות בית הדין.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

שלומי ברזל לא נרגע ומגיב שוב בכלי התקשורת:
”אני יכול להבין את אלונה ואת הכל, ויותר מזה, היא מאמינה למה שהיא אמרה, אבל מה לעשות שזה לא מתכתב עם המציאות. ב”ש לא אלופה ויש אנשים בפנים שאומרים שהם לא היו טובים בסוף, יש כל כך הרבה ערכאות והיא יכולה לחשוב שנפלה טעות, אבל הטעות הייתה מכוונת? אני לא מבין, איזו מין תאוריה זאת? שבאים לדפוק את ב”ש?

ציפיתי שאלונה תגנה את זה שאוהדי ב״ש רדפו אחרי שינו במשחק האחרון.
אני מוריד את הכובע בפני שינו שלמרות שהוא חווה מה שחווה, הוא שמר על אצילות והגיע לב”ש והעניק את גביע המדינה מכל הלב, יש לו יכולות שאני מודה, לי אין.

אני חוזר גם לשורה האחרונה, היא חברה בהנהלה, את  רוצה לשנות אין בעיה אז תצביעי לשנות, אבל בעיניי זה כבר לא ביקורת, זה מסע הסתה ואני מקווה שייגמר מהר.

וסרמיליה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

4 לב אדום כתב:
04 יוני 2025, 22:05
”אני יכול להבין את אלונה ואת הכל, ויותר מזה, היא מאמינה למה שהיא אמרה, אבל מה לעשות שזה לא מתכתב עם המציאות. ב”ש לא אלופה ויש אנשים בפנים שאומרים שהם לא היו טובים בסוף, יש כל כך הרבה ערכאות והיא יכולה לחשוב שנפלה טעות, אבל הטעות הייתה מכוונת? אני לא מבין, איזו מין תאוריה זאת? שבאים לדפוק את ב”ש?

ציפיתי שאלונה תגנה את זה שאוהדי ב״ש רדפו אחרי שינו במשחק האחרון.
אני מוריד את הכובע בפני שינו שלמרות שהוא חווה מה שחווה, הוא שמר על אצילות והגיע לב”ש והעניק את גביע המדינה מכל הלב, יש לו יכולות שאני מודה, לי אין.

אני חוזר גם לשורה האחרונה, היא חברה בהנהלה, את  רוצה לשנות אין בעיה אז תצביעי לשנות, אבל בעיניי זה כבר לא ביקורת, זה מסע הסתה ואני מקווה שייגמר מהר.

וסרמיליה
המסע של החיים שלו ייגמר, בן של אלף זונות

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

4 לב אדום כתב:
04 יוני 2025, 22:05

כמובן גם נתן הנחיה לפני כן להגביר את המוזיקה לרמת פיצוצים בסג'עייה שלא ישמעו מה יש לנו להגיד עליו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

שלח תגובה