אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: אלונה

שליחה על ידי ReDo »

אלונה נלחמת לבד בשביל כולם.
כל המועדנים הגדולים שנסחטים על ידי הישראלים פעם אחר פעם לא פוצים פה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
12 יוני 2025, 18:19
אלונה נלחמת לבד בשביל כולם.
כל המועדנים הגדולים שנסחטים על ידי הישראלים פעם אחר פעם לא פוצים פה.
פשוט צבועים ומגעילים

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

כל זב חוטם מתחיל לחרבן לה על הראש,ככה זה שדובר ההתאחדות נותן אוקיי להשתלח.
ארגון השחקנים עאלק, מה הם עושים בשביל השחקן הישראלי חוץ מלגבות דמי חבר ולתת מתנה בחג?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

4 לב אדום כתב:
12 יוני 2025, 16:49
עוד אחד התעורר ופתח על אלונה ...

"אלונה לא יכולה לתקוע סכין בגב הכדורגל שלנו"

ניר אלון, ראש חטיבת הספורט בהסתדרות, יוצא נגד בעלי ב"ש שמבקשת העלאה ל-12 זרים: "בשביל מה היא קונה את רועי לוי ב-800 אלף? איפה הוא ישחק?"

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... 94404.html

לקראת פיצוץ: "אם יגדילו את מספר הזרים, ליגת העל לא תשוחק"

על רקע הניסיון של מספר קבוצות בליגה להעלות את כמות הזרים לשמונה, ראש חטיבת הספורט בהסתדרות, ניר אלון, אמר לוואלה ספורט: "דורשים לחזור למתווה של חמישה. בקפריסין זה גרם לנבחרת לרדת עשרות מקומות בדירוג"

https://sports.walla.co.il/item/3757083

נו, יותר צפוי מהמוות...
שמשנים סדרי עולם ומזיזים להמון אנשים עתירי כח ושליטה את הגבינה יש ריקושטים... החכמה זה להיות מוכן מראש ולא למצמץ
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

"סכין בגב"
"אחרונה שצריכה לבוא בטענות"
"שתחזור לעשות דברים שהיא טובה בהם"

זה פח אשפה יותר גדול משלומי ברזל

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

סוציאליסטים תמיד עשו נזק ומשום מה דורשים כבוד כאילו הם עושים משהו מועיל בעולם.
תופעה שלא תיעלם.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

המילים אלוהים המילים כל כך קשות
מה זה

אם זה היה על טביב או בן זקן, ישר כל הכתבים והאופירות, היו עושים בלאגן ושיימינג לפח אשפה הזה. שלא נדבר מה היו עושים אם היה אומר את זה על מיץ' או שחר רחמנא ליצלן.

איכס

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yossi כתב:
12 יוני 2025, 20:57
סוציאליסטים תמיד עשו נזק ומשום מה דורשים כבוד כאילו הם עושים משהו מועיל בעולם.
תופעה שלא תיעלם.

איזה סוציאליסט ואיזה נעליים, מעאכר סוג ז' שנזעק שהזיזו לו את הגבינה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

רושמת ריאיון נוסף והפעם לצנציפר:

"לא נראה לי שאחזור לפוליטיקה, אשמח אם דור המילואימניקים המרגש שלנו ינהיג את המדינה. לדור הזה, שתורם כל כך הרבה, צריכה להיות אמירה מאוד ברורה".

"אצלנו בהתאחדות אף אחד לא מתייחס לחוקי פיפ"א. באופ”א יש דייני ספורט מקצועיים שמתמחים בחוקי פיפ”א ואופ”א, והם לא מוסמכים לבקר החלטת שופט, שקבע שיש לחדש משחק כדי שהתוצאה תיקבע על המגרש. הם יצרו נרטיב שגרמה לתחושה של מערכת נגדנו, ההתאחדות חייבת להתחדש ולסמן כוכב צפון חדש והוא להתיישר עם אופ”א״

״ישבתי עם ברדה במרץ שעבר, אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר על השנה הבאה, ושאני רוצה שהוא ימשיך, ובאותה שיחה הבנתי שהוא לא ממשיך. אצלי מצמצמים פערים לא רק בזכות כסף, וברוך ה׳, אני מביאה מהבית 24 מיליון שקל כל שנה – אלא דרך תשוקה ואמונה, עם אנשים שבאים לטרוף הכל, בדיוק כמו שהוא היה כשחקן. השנה עם רן קוז'וך הוצאנו הרבה פחות כסף על זרים, והוא בפגישה הראשונה אמר לי שהוא יביא אליפות".

״לא רק שהתאכזבתי, גם נפגעתי. אני משקיעה המון כסף במועדון, אז לבוא ולדרוש ממני להשקיע עוד יותר, כבעלים שמוציאה המון כסף? בתוך תוכי, ברגע שהבנתי שהוא לא מאמין בתקציב ובקבוצה, זה כמו שמנכ"ל חברה לא יאמין במוצר. הוא לא יוכל לשווק אותו. במקום להגיד, 'אוקיי, בואי נראה מה אנחנו עושים, כי אלה המטרות שלנו, אז איך נהיה מדויקים ונצמצם פערים', לבוא ולדרוש עוד כסף – זה קצת פגע בי, אבל אני לא שופטת אותו, אני בטוחה שזה היה רגע מאוד כואב, גם בשבילי זה לא פשוט״

״השיח היה אלים אבל לא חשבתי לעזוב, כאב לי שאנשים מהקהילה שלנו כתבו פוסט כזה. הייתי בטוחה שזה הדבר שאנחנו חייבים לעשות כדי להדליק את הניצוץ, ויגרום לנו שוב להאמין מתוך תשוקה בלתי נגמרת"

"מפתיע אותי בכל פעם שבה לא מחשיבים את הפועל ב״ש כמועמדת לכל תואר. תראו את העשור האדיר שעשינו. אני נדהמת כשאומרים, 'לא האמנו שהפועל ב״ש תלך עד הסוף'. אז תפסיקו להיות מופתעים, כי זה מה שהולך להיות. אנחנו נהיה כאן כל הזמן. גם במסע״ת שעברה אמרתי שאני רוצה תואר. אני אומרת דברים שאני מאמינה בהם. קבוצה כמו שלנו חייבת להילחם בכל שנה על כל התארים גם כשיש פערים תקציביים. השנה הצלחנו לעשות דברים שריגשו אותנו, היה כיף להיות אוהד הפועל ב״ש העונה גם מקצועית וגם קהילתית".

״מבחינה כלכלית הכי חשוב זה היציבות, והתקציב שלנו יציב לאורך השנים, מיליון שקל לפה או לשם. מכבי ת״א ומכבי חיפה פותחות כל עונה בפלוס 20 מיליון ש״ח בזכות מינויים, אבל הפערים נמוכים יותר. זה ששחקן מסוים מרוויח יותר כסף לא אומר שהוא טוב יותר. בטוטאל, אין פערי איכות בין מכבי ת״א להפועל ב״ש, ואם קבוצות ישראליות יחזרו לארח משחקים אירופיים בישראל אז ההשקעה הכספית תהיה גדולה יותר, כי הסיכוי לעלות שלב באירופה יגדל".

״אין לנו אגו במערכת, אני מאוד מחוברת למועדון, מאוד מעורבת, אני אמא לשלושה בנים ולאחרונה גם סבתא, אבל גם השחקנים הם סוג של ילדים שלי, ונורא חשוב לי לדעת מה עובר עליהם ומה קורה בבתים שלהם, כדי לדעת איך אני יכולה לדאוג שיהיה להם טוב".

״הסיפוק בתפקיד הוא עצום. נכון שזה תובעני אבל התמורה שאנחנו מצליחים לקבל היא מרגשת וחשובה. אני רואה מה זה עשה לכל העיר ב״ש, והגאווה שיש בהשתייכות לקהילה. זה פרייסלס. במיוחד אחרי 7 באוקטובר, כשראינו מה החשיבות של קהילות הכדורגל וכמה השפעה יש להן. זו זכות מדהימה".

שלח תגובה