לפי מעריב בימים הקרובים צפוי לנחות בלם זר ולחתום בקבוצה כאשר ההערכות מדברות על דוסה ג'וניור הברזילאי, כמו כן התקשורת הקפריסאית מדווחת שריקרדו פרננדז הפורטוגלי חתם בהפועל באר שבע .
אל שניהם תוסיפו גם את ויליאם סוארז הברזילאי ותקבלו ליגיון זרים שדובר את אותה השפה.
חושב שאם הדיווחים נכונים וזה מה שיקרה בסופו של דבר אז הרעיון במהותו מבורך ואני לגמרי בעד, בטח עדיף על אחד קרואטי, אחד ברזילאי, אחד צ'כי, ואחד גנאי.
קבוצה בקצב הסמבה?
קבוצה בקצב הסמבה?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: קבוצה בקצב הסמבה?
וגם ביסו ובסיט יצליחו לדבר ביניהם. עכשיו רק נשאר ללמד את מליקסון מרוקאית 

אני מתחיל לאהוב מה שקורה כאן.
הזרים נשמעים שחקנים ברמה גבוהה מאוד,עכשיו רק חסר עוד איזה 3 ישראליים טובים ואנחנו סבבה לגמרי
.
ניב קבל תיקון:דוסה ג'וניור הוא גם פורטוגלי.
הזרים נשמעים שחקנים ברמה גבוהה מאוד,עכשיו רק חסר עוד איזה 3 ישראליים טובים ואנחנו סבבה לגמרי

ניב קבל תיקון:דוסה ג'וניור הוא גם פורטוגלי.
בפעם האחרונה שהייתה פה שלישייה ברזילאית זה לא נגמר כל כך טוב..
סיסטון, דוס סנטוס ודוארטה החביבים
בסופו של דבר דוארטה התגלה כסקורר,סיסטון עד היום מקבל בוחטות ביוון ודוס סנטוס היחיד שהיה באמת בלוף.f_totti כתב:בפעם האחרונה שהייתה פה שלישייה ברזילאית זה לא נגמר כל כך טוב..
הכל עניין של זמן חברים,זאת מדינה זרה זה לא פשוט להתאקלם.
תסתכלו בסרטונים, אני לא מבין את הבעיה. הבאנו קשר שמרים כדורים חדים חבל על הזמן וחלוץ שנוגח מעולה. לא היה לנו שילוב כזה מאז קבדה ואורן נסים.
ואם ברזיל תזכה במונדיאל הקרוב (מה שלא נשמע לי ריאלי במיוחד, אגב), אולי זה יכניס קצת יותר מרץ בחבר'ה הברזילאים שלנו...