בכיוון השני, אני אופטימי. אפשר לעשות משהו נגדםMelikson24 כתב: ↑17 יולי 2025, 23:01הנחמה היחידה שלא נסבול עונה אירופאית מחורבנת בלי לשחק בבית.
זה אמור להקל עלינו בליגה.
צריך להתמקד בבניית הסגל. ראינו היום מה חסר.
מק' ליגה אירופית : הפועל ב"ש - לבסקי סופיה, חמישי, 17.7, 21:00
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: מק' ליגה אירופית : הפועל ב"ש - לבסקי סופיה, חמישי, 17.7, 21:00
גאנח חייב לצאת להשאלה, השחקן הזה לא מתפתח לכלום.
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
מה תגיד אם ניקח 4 תארים השנה?

אי אפשר כל קיץ מחדש להגיע לאירופה עם חצי ממכסת הזרים האפשרית ולצפות להתקדם שלבים, כשמוסיפים לחוסרים בסגל גם הכנה לקויה, אדומים מטומטמים ומשחק תקוע מול מכבי (מנהלת של חלאות) אז ככה זה נגמר.
ההדחה הזו היא מכה קשה להמשך, אלונה מאוד בנתה הקיץ על אירופה וזה לא יהיה, מאמין שנראה בזה השלכה ישירה על המשך ההתנהלות בחלון. כואב מאוד, הפנים לליגה.
ההדחה הזו היא מכה קשה להמשך, אלונה מאוד בנתה הקיץ על אירופה וזה לא יהיה, מאמין שנראה בזה השלכה ישירה על המשך ההתנהלות בחלון. כואב מאוד, הפנים לליגה.
נגד מי? אא"ק?
אי אפשר. קבוצה מפוצצת באיכות ואתה תעלה למשחק הראשון בלי ונטורה.
בעונה שעברה הם עפו מול נואה הארמנית. הם לא יתנו שזה יקרה להם שוב.
נגמר הסיפור, נתרכז בליגה.
גם אם קוזוק יביא אליפות עדיין הוא סוחב את הגיבנת של הדחה מיותרת באירופה שנה שנייה ברצף, מזכיר את רוני לוי בתחילת הדרך בחיפה.
לטעמי זה יותר באד לאק ותוצאה של המלחמה (=רכש, הכנה לא טובה, אין ביתיות) למרות שגם הוא רחוק משיאו כרגע.
נקווה שבשנה הבאה תהיה אירופה בטרנר. יהיה קשה מאוד להצליח ככה.
בעונה שעברה אחרי ההדחה מאירופה היא שמה הרבה כסף על בלטקסה, ונטורה, ביטון והיה אמור להגיע גם בלם.Itay כתב: ↑17 יולי 2025, 23:07אי אפשר כל קיץ מחדש להגיע לאירופה עם חצי ממכסת הזרים האפשרית ולצפות להתקדם שלבים, כשמוסיפים לחוסרים בסגל גם הכנה לקויה, אדומים מטומטמים ומשחק תקוע מול מכבי (מנהלת של חלאות) אז ככה זה נגמר.
מזה אני לא דואג. בכל מקרה הסגל סגור חוץ מ-3 זרים. יש לנו מספיק ישראלים בסגל.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
היווניות משלשלות בתחילת עונה בגלל כושר לקוי. אבל הסגל של אא"ק מפלצתי מדי וגם אנחנו בכושר די לקוי ובלי ונטורה.
ינסו להפתיע אבל לא חושב שאפשר לבנות כאן על משהו רציני.
ינסו להפתיע אבל לא חושב שאפשר לבנות כאן על משהו רציני.
לא הבאנו איכות בכנפיים בינואר וזה עלה באליפות.
לא הבאנו איכות בכנפיים לסיבוב הזה. וזה עלה בהדחה.
גאנח לא יכול נכון להיום להיות שחקן הרכב בקבוצה שרוצה שלב בתים
ואליפות.
לא הבאנו איכות בכנפיים לסיבוב הזה. וזה עלה בהדחה.
גאנח לא יכול נכון להיום להיות שחקן הרכב בקבוצה שרוצה שלב בתים
ואליפות.
אין מה לעשות דפקו אותנו עם הסיבוב ראשון הזה,היינו צריכים להיות במוקדומות ליגת אלופות,
זה סתם נטל הליגה אירופית זה לא לרמה שלנו,קונפרנס יותר מתאים אבל גם ככה אין משחקים בארץ אז גם לא כואב
בלם!
זה סתם נטל הליגה אירופית זה לא לרמה שלנו,קונפרנס יותר מתאים אבל גם ככה אין משחקים בארץ אז גם לא כואב
בלם!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
3 זרים זה לא מעט...
בעונה שעברה היה לה מאוד חשוב לתת לקוזוך יד רחבה כי הסיטואציה שהייתה אז זכורה לנו, היא לא הייתה נותנת לו להתמודד עם הסגל שלא הוא בנה.
העונה אני מניח שזה יהיה שונה, אני בהחלט מאמין שהיא תביא לו עוד חיזוק אבל זה לא סוד שכשאין אירופה הברז מעט ייסגר ובצדק.
לצד זאת אני מאוד מקווה שאני טועה, בינואר קשה מאוד להביא שחקנים משפיעים, אם רוצים לבוא לעונה הבאה באירופה מוכנים הבנייה מתחילה מעכשיו.
כואב
יש לנו קבוצה כל כך טובה, סגל רחב...
חבל שאיבדנו את זה
אבל כנראה שמגיע לנו לעוף
נקווה לנס מול היוונים

יש לנו קבוצה כל כך טובה, סגל רחב...
חבל שאיבדנו את זה
אבל כנראה שמגיע לנו לעוף
נקווה לנס מול היוונים
הרבה ידובר על ההתקפה, אבל ההגנה היום הייתה יותר גרועה.
0 עזרה לקידום המשחק, בלוריאן פשוט צילם את המרים בשער, ומפלץ 2 מטר מטייל חופשי לחלוטין בסיטואציה כזו.
אין מה לעשות, ישראלים הם שחקני הגנה עלובים.
לא יכול להיות שבעולם של 8 זרים, אנחנו עולים עם מצבת שחקנים כזו.
0 עזרה לקידום המשחק, בלוריאן פשוט צילם את המרים בשער, ומפלץ 2 מטר מטייל חופשי לחלוטין בסיטואציה כזו.
אין מה לעשות, ישראלים הם שחקני הגנה עלובים.
לא יכול להיות שבעולם של 8 זרים, אנחנו עולים עם מצבת שחקנים כזו.
זה הרבה יותר זול מלרדוף אחרי ישראלים עכשיו.Itay כתב: ↑17 יולי 2025, 23:153 זרים זה לא מעט...
בעונה שעברה היה לה מאוד חשוב לתת לקוזוך יד רחבה כי הסיטואציה שהייתה אז זכורה לנו, היא לא הייתה נותנת לו להתמודד עם הסגל שלא הוא בנה.
העונה אני מניח שזה יהיה שונה, אני בהחלט מאמין שהיא תביא לו עוד חיזוק אבל זה לא סוד שכשאין אירופה הברז מעט ייסגר ובצדק.
לצד זאת אני מאוד מקווה שאני טועה, בינואר קשה מאוד להביא שחקנים משפיעים, אם רוצים לבוא לעונה הבאה באירופה מוכנים הבנייה מתחילה מעכשיו.
אלונה הדאגה האחרונה שלי כרגע. גם אחרי לבסקי לפני שנתיים כשעשו קצת כסף על ספורי ויחזקאל, בזבזו המון מזה על אלמוג ואימראן.
ועדיין, יחסית הסתדרו עם הכדורים הארוכים שלהם.
רק כשויטור נכנס היו בעיות עם סנגארה.
זה בעיקר מחזיר אותי לפלייאוף כשאני זוכר את שועה משתלט על כדורים ארוכים כשויטור על הגב שלו.
צריך לראות בעונה הקרובה איך מנהלים את הדקות שלו במשחקים קשים. השיטה של קוזוק לא יכולה לעבוד אם כדורים ארוכים תופסים אותנו עם המכנסיים למטה.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 17 יולי 2025, 23:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
אשם גם מי ששחרר את גורדנה (למה?) ולא הביא מחליף.yossi כתב: ↑17 יולי 2025, 22:56אין לי טענות לונטורה.
אשם מי שגמר אותו ביום ראשון.
שאתה בלי חמצן במוח, אתה לא תתזמן נכון. מה לעשות.
לא משחקים ביולי 3 משחקים בשבוע ב3 מדינות שונות.
זה דבר בסיסי.
נתנחם בגביע עטים. תואר עלק.
היה צריך לעלות שם עם הנוער.
וכן, רן עם ניהול משחק מחורבן רצח.
לא באנו מוכנים בשיט, לא פיזית, לא טקטית וגם קפא על הקווים.
אי אפשר לסחוט עד אין קץ את השחקן הכי חשוב שלך.
אנחנו כל כך נאיבים..... ידעתי שזה מה שיקרה ברגע שבדקות כל כך דומיננטיות שלך מבחינת שליטה אתה מעביר כדור בין שני הבלמים והשוער במקום לדחוף קדימה. אם להיות כנים קשה לי לראות אותנו עוברים (הלוואי ואתבדה) וזה בעיקר גרוע כי זה הולך להשפיע על הסגל שלנו באופן ישיר