כשאתם רוצים, הפורום הופך לפסטיבל מספרי סיפורים.
ההתאחדות, המנהלת, השופט, המלחמה, הסבתא שאין לי.
חלאס!
לא מעניינים התירוצים.
היה פה כישלון עצום. לא בושה להודות בזה.
מנטליות לוזרית שמלווה אתכם עוד מעונה שעברה.
כמו את האליפות, גם את אירופה הפסדנו קודם כל בגללנו.
מי שלא יעשה שיעורי בית ויפיק לקחים, ימשיך לספר לעצמו סיפורי פוגי גם בכישלון הבא.
אתה מחכה להזדמנות הכי קטנה כדי לפתוח ג'ורה על המועדון ואנחנו לוזרים?
אתה עודה מהפסד אחד מסכן סופה של העונהשעוד לא התחילה ואנחנו לוזרים?
אכזבה עצומה,לא האמנתי הייתי בטוח שנעבור.
אם רן רוצה להתפתח כמאמן ענק בעתיד הוא יהיה חייב לקחת את המשחק הזה ופשוט ללמוד שלפעמים כדורגל זה דבר פשוט מאוד.
האובר טקטיקה הזאת שבאה בעוכריו גם במחזורי הסיום עונה שעברה חייב להיפסק.
אתמול היינו צריכים מההתחלה להתנפל על הבולגרים,להראות להם מי הבעל הבית,להכניס אותם לסחרחורת (ואנחנו יודעים לעשות את זה).
אבל במקום זה שוב קיבלנו קבוצה שיותר חוששת לספוג מאשר להבקיע.
ושמתי לב שתמיד במשחקים מכריעים יש איזה התחכמות יתר שגורמת לנו לאבד את המשחק.
מצד שני צריך גם להירגע,לא לסטות מהדרך ולחשוב כבר על המשחק הבא,אי אפשר להיתקע עכשיו על כל תוצאה לא טובה.
היו מקרים ולא מעטים בעבר שקבוצות הודחו בסיבובים הראשונים ונתנו עונות אליפות.
אתה מחכה להזדמנות הכי קטנה כדי לפתוח ג'ורה על המועדון ואנחנו לוזרים?
אתה עודה מהפסד אחד מסכן סופה של העונהשעוד לא התחילה ואנחנו לוזרים?
כל קיץ איתך אותו דבר.
אם הייתה לך טיפת יושרה היית רואה שכתבתי בטופיק אחר שמה שראינו היום לא רלוונטי למה שנראה בעוד חודשיים, ושהקטילה שעושים פה לשחקנים היא לא במקום.
אבל אתה בא עם דעה מהבית ויושרה אין לך.
נתנו ניצחון ענק ויוקרתי ב 10 שחקנים בבלומפילד.
רק להראות את הבאסה של מכבי 3-4 ימים, אפשר להבין כזה זה היה חשוב לאנרגיות.
לדעתי זה עשה לנו רק טוב לקראת היום.
לא היינו רחוקים מלנצח היום, למרות המשחק באלוף האלופים.
האכזבה היא גדולה מאוד אבל לא עפנו מול נגרים.
אין ספק שהיינו צריכים לעבור, אבל בראש ובראשונה הזלזול בבולגרים הוא שחצנות ישראלית קלאסית אופיינית שמתבטאת פעם אחר פעם באירופה ובנבחרת.
בלי מגרש ביתי קשה מאוד באירופה מול הקבוצות האלה שזה שלכל היותר 60-40 מולם.
היינו צריכים לזרוק אלף ז*ן על אלוף האלופים זה כן. ברמה של לעלות עם הנוער ושהבוגרים ישארו בחול.
נקווה לנס מול היוונים אבל אני די פסימי.
בכל אופן הדרך הטובה ביותר להחזיר את אירופה לטרנר היא לקחת אליפות.
מבאס מאוד , גם אני בתחושה שהיינו צריכים להעיז קצת יותר , היינו מאוד שבלונים בהתקפה אבל היינו חייבים לעבור .
לבסקי לא נגרים , אנחנו הרבה יותר טובים אבל נראה שהם יודעים מה הם רוצים .
אני לא סותם את הגולל על עונה אירופאית , אם יש אפשרות להפתיע את הקבוצות היווניות זה בתחילת העונה , כמובן שהם עדיפים בהרבה אבל אפשר לעשות את זה .
אכזבה עצומה,לא האמנתי הייתי בטוח שנעבור.
אם רן רוצה להתפתח כמאמן ענק בעתיד הוא יהיה חייב לקחת את המשחק הזה ופשוט ללמוד שלפעמים כדורגל זה דבר פשוט מאוד.
האובר טקטיקה הזאת שבאה בעוכריו גם במחזורי הסיום עונה שעברה חייב להיפסק.
אתמול היינו צריכים מההתחלה להתנפל על הבולגרים,להראות להם מי הבעל הבית,להכניס אותם לסחרחורת (ואנחנו יודעים לעשות את זה).
אבל במקום זה שוב קיבלנו קבוצה שיותר חוששת לספוג מאשר להבקיע.
ושמתי לב שתמיד במשחקים מכריעים יש איזה התחכמות יתר שגורמת לנו לאבד את המשחק.
מצד שני צריך גם להירגע,לא לסטות מהדרך ולחשוב כבר על המשחק הבא,אי אפשר להיתקע עכשיו על כל תוצאה לא טובה.
היו מקרים ולא מעטים בעבר שקבוצות הודחו בסיבובים הראשונים ונתנו עונות אליפות.
אח שאנשים פה קראו לזרוק על אלוף האלופים קראתם לנו לוזרים. יש מחיר לשחיקה כזאת ביולי.
שחקני מפתח כמו ונטורה ודן ביטון נגזרו בשלושה משחקים בשבוע באמצע הקיץ. יש לזה מחיר.
קיבלנו קצת דופמין בזכות ניצחון על מכבי במשחק חסר כל חשיבות ויש מצב שאכלנו אותה לשנים קדימה.
לאבד דירוג זה מבאס, אבל גם לא צריך לקחת את זה לקיצון.
שתהיה פה קבוצה טובה שבאה מוכנה ליולי, אז זה גם יקרה.
אנחנו כבר שנים מגיעים עם זר וחצי ואז אוכלים אותה נגד לא מדורגות.
עם בלם זר במקום בלוריאן אתמול אנינו כנראה עוברים.
לא ברור לי מה זה הליווי הזה לשחקן המרים, למזרחי ולוי יש חוש התמצאות מזעזע הגנתית ואני לא מופתע שהם משאירים שחקן 2 מטר חופשי לגמרי, אין לי מהם ציפיות.
מהרגע שבלטקסה יצא כל מרכז ההגנה התערער, וזה אומר גם על ויטור.
לוי אולי יתאים כמגן מול קבוצות מתבטלות, הוא שחקן קו ולא מגן.
האכזבה היא אדירה, גם בעונה שעברה כשהודחנו היו פה תחושות קשות אפילו יותר וכולם זוכרים לאן הקבוצה התפתחה בהמשך.
ככה שאין ספק שכואב מאוד שהחלום האירופי נגמר מוקדם אבל צריכים להרים ראש ולהמשיך קדימה, יש לנו קבוצה מצויינת שעם חיזוקים קטנים יכולה גם העונה ללכת הסוף.
מי שחושב שבגלל ההדחה יתחילו להימכר פה כוכבים לא מכיר את אלונה, היא יודעת מעולה מה הפוטנציאל של הסגל הזה.
בסוף צריך להרים את הראש ולזכור שהמטרה הייתה ונשארה לקחת אליפות. בתקווה שעד שנה הבאה יחזרו לארח בארץ.
אם שלב בתים באירופה של עשרה משחקי חוץ בחול היה עולה לנו באליפות אז זה לא שווה את זה.
חשוב לזכור שהרבה מההכנסות באירופה זה ממכירת כרטיסים מה שכרגע לא קורה.
אח שאנשים פה קראו לזרוק על אלוף האלופים קראתם לנו לוזרים. יש מחיר לשחיקה כזאת ביולי.
שחקני מפתח כמו ונטורה ודן ביטון נגזרו בשלושה משחקים בשבוע באמצע הקיץ. יש לזה מחיר.
קיבלנו קצת דופמין בזכות ניצחון על מכבי במשחק חסר כל חשיבות ויש מצב שאכלנו אותה לשנים קדימה.
לא אכלנו שום דבר חאלס כבר עם הפאניקה של הילדות שרואות את עומר אדם מאחורי הקלעים.
קרה וקורה לקבוצות גדולות מאיתנו,עוד חודש אף אחד לא יזכור את זההמשימה האמיתית היא לקחת אליפות.
אתם מאוד דרמטיים ומה שנראה כרגע כקללה עלול להתברר כברכה באוקטובר.
תנסו להיזכר בקמפיין המתיש ב22/23 כשהכל היה צפוף בגלל פגרת המונדיאל, תוסיפו עוד 3 טיסות ובכל משחק שני סאגה של האם יהיה קהל והאם זה בטוח לישראלים להגיע ליעד, ככה היה אמור להראות קמפיין בקונפרנס.
ואין לי נתונים רשמיים אבל לא יודע כמה ההכנסות ממפעל שולי כמו הקונפרנס באמת משמעותיות לצד כל ההוצאות.
צריך ללכת על כל התארים בישראל ונקווה שבעונה הבאה יהיה אירופה בטרנר אחרת זה ימשיך להיות משמעותי בעיקר לבעלים ולשחקנים שמאבדים חשיפה ופחות לאוהדים.
מאוד אהבתי ונהניתי מהמשחקים שלנו באירופה בעבר. זה המדד הכי טוב לראות עד כמה אנחנו איכותיים ואיפה צריך להשתפר.
אבל במציאות הנוכחית, זה הופך לנטל כל עוד זה לא באירופית ובצ'מפיונס איפה שיש הכנסות שיכולות להיות גיים צ'יינג'ר למועדון בטווח הקצר.
לא מצליח להבין את הדברים שכותבים פה.
אם כל עונה אצלנו מודחים נגד לא מדורגת, איך נעלה לאירופה אחרי אליפות עם דירוג של ביתר?
לא ציפיתי לעבור את דינמו זאגרב, כולו לבסקי סופיה שעד הגול שלהם נראו כמו משהו בין ריינה וסכנין.
לאבד דירוג זה מבאס, אבל גם לא צריך לקחת את זה לקיצון.
שתהיה פה קבוצה טובה שבאה מוכנה ליולי, אז זה גם יקרה.
אנחנו כבר שנים מגיעים עם זר וחצי ואז אוכלים אותה נגד לא מדורגות.
עם בלם זר במקום בלוריאן אתמול אנינו כנראה עוברים.
לא ברור לי מה זה הליווי הזה לשחקן המרים, למזרחי ולוי יש חוש התמצאות מזעזע הגנתית ואני לא מופתע שהם משאירים שחקן 2 מטר חופשי לגמרי, אין לי מהם ציפיות.
מהרגע שבלטקסה יצא כל מרכז ההגנה התערער, וזה אומר גם על ויטור.
לוי אולי יתאים כמגן מול קבוצות מתבטלות, הוא שחקן קו ולא מגן.
הקבוצה שמגיעה ליולי זאת הקבוצה שסיימה את מאי, שהשנה היתה קבוצה טובה מאוד שלקחה דאבל בכדורגל.
אף אחד מההרכב לא עזב ואף הגיעו 3 שחקנים חדשים.
באירופה בטח בשלבים האלה צריך לדעת לשחק על תוצאה. זה בלתי נתפס ש7 דקות לסיום ההארכה, ב 10 שחקנים, אנחנו חוטפים מהתקפה שמתחילה ב4 על 4
הקבוצה שמגיעה ליולי זאת הקבוצה שסיימה את מאי, שהשנה היתה קבוצה טובה מאוד שלקחה דאבל בכדורגל.
אף אחד מההרכב לא עזב ואף הגיעו 3 שחקנים חדשים.
באירופה בטח בשלבים האלה צריך לדעת לשחק על תוצאה. זה בלתי נתפס ש7 דקות לסיום ההארכה, ב 10 שחקנים, אנחנו חוטפים מהתקפה שמתחילה ב4 על 4
קרה גם לברצלונה הגדולה בחצי גמר האלופות לא יכול לקרות להפועל באר שבע?
זה שלפני חמש שנים פיתחנו ניסיון אירופי ועברנו קבוצות כאלה באהלן אהלן זה לא רלוונטי כשכל הסגל התחלף.
להוציא ויטור אין לנו כמעט אף אחד בסגל עם ניסיון במעמדים האלה.