ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים
נו ומה הם גילו את אמריקה?
חיפה הקיץ הזה רצתה שחקן זר ואחרי שבועיים השיגה אותו אבל שנה שעברה 3 חודשים רדפו אחרי נהואל.
שוב, זה לגמרי תלוי סיטואציה, לכל עסקה יש את הדינמיקה שלה.
אנחנו כן סגרנו רכש די מהר - גם זלאטנוביץ בינואר, גם כנעאן ולוי שהיו מבוקשים. הם לא נחשבים?
ברור שזרים זה גולת הכותרת אבל לא נשכח שהמלחמה עם איראן נגמרה לפני פחות מחודש. זה מקשה גם אם אחרות הצליחו להחתים זרים.
בשנה שעברה בשלב הזה לא היה לנו קינגס ובטח שלא ונטורה שהגיע בתחילת ספטמבר. בסוף מה שחשוב זה מי מגיע ופחות מתי, למרות החשיבות של אירופה.
חיפה הקיץ הזה רצתה שחקן זר ואחרי שבועיים השיגה אותו אבל שנה שעברה 3 חודשים רדפו אחרי נהואל.
אנחנו כן סגרנו רכש די מהר - גם זלאטנוביץ בינואר, גם כנעאן ולוי שהיו מבוקשים. הם לא נחשבים?
ברור שזרים זה גולת הכותרת אבל לא נשכח שהמלחמה עם איראן נגמרה לפני פחות מחודש. זה מקשה גם אם אחרות הצליחו להחתים זרים.
בשנה שעברה בשלב הזה לא היה לנו קינגס ובטח שלא ונטורה שהגיע בתחילת ספטמבר. בסוף מה שחשוב זה מי מגיע ופחות מתי, למרות החשיבות של אירופה.
Re: ג'וזף סאבובו בנדה
חייבים פה להפסיק עם המשפט הזה של ״פעם שעברה שהיה סגל סגור״.ReDo כתב: ↑20 יולי 2025, 21:44פעם קודמת שהיה לנו סגל מוכן סגור ונעול למחנה זה נגמר ב6-1 למכבי עוד לפני שהתחילה העונה וכאב בעיניים.
אתה כל הזמן כותב פה כאילו אנחנו באיזה פוטבול מנג'ר שבלחיצת כפתור נוחתים פה כבר ביולי תואמי הובאן אוגו וואקמה.
אנחנו לא בפוטבול מנג'ר ויש מצוי ויש רצוי. הייתה פה מלחמה נמחקו פה רחובות שלמים רק לפני שבועיים מה לעשות?
סבבה אז המכביות הביאו. יש להם כח משיכה וכח כלכלי גדול משלך זאת המציאות. אני סמוך ובטוח שעושים את מירב המאמצים כדי להביא לפה את החיזוק הטוב ביותר האפשרי.
חאלס הביאו שם שחקנים חרא, נעשתה עבודה חרא ואני לא רוצה להיכנס לסיבות שוב. כולם אשמים שם, אין קשר לזה שהביאו מוקדם.
אבל אל תגזים, אתה רושם כאילו אני מצפה עכשיו לכמות של 5 זרים נוספים תוך יומיים. בפועל הקבוצה יודעת מחודש מאי שפונק לא ממשיך, אנחנו בסוף יולי ואין לנו עדיין בלם זר.
רחובות שלמים נמחקו גם בתל אביב וחיפה. חיפה הביאו מגן בשווי 3 מליון אירו בהעברה חופשית. סבבה אני מבין שיש להם יותר כסף, אבל בחיאת מחפשים את כל התירוצים למה לא החתימו,
יכולנו להחתים בכיף בלם ושחקן התקפה לפני אירופה, לא משימה בשמיים! אם הם יכולים ובית״ר יכולים אז גם אנחנו יכולים, אנחנו לא הפועל חדרה.
צודק בעובדות, אין לנו עדיין בלם זר. בגלל זה הודחנו?ran כתב: ↑20 יולי 2025, 21:57חייבים פה להפסיק עם המשפט הזה של ״פעם שעברה שהיה סגל סגור״.
חאלס הביאו שם שחקנים חרא, נעשתה עבודה חרא ואני לא רוצה להיכנס לסיבות שוב. כולם אשמים שם, אין קשר לזה שהביאו מוקדם.
אבל אל תגזים, אתה רושם כאילו אני מצפה עכשיו לכמות של 5 זרים נוספים תוך יומיים. בפועל הקבוצה יודעת מחודש מאי שפונק לא ממשיך, אנחנו בסוף יולי ואין לנו עדיין בלם זר.
רחובות שלמים נמחקו גם בתל אביב וחיפה. חיפה הביאו מגן בשווי 3 מליון אירו בהעברה חופשית. סבבה אני מבין שיש להם יותר כסף, אבל בחיאת מחפשים את כל התירוצים למה לא החתימו,
יכולנו להחתים בכיף בלם ושחקן התקפה לפני אירופה, לא משימה בשמיים! אם הם יכולים ובית״ר יכולים אז גם אנחנו יכולים, אנחנו לא הפועל חדרה.
נחשבים בהחלט, עבודה מעולה (פרגנתי מלא כי הגיע) למה לא המשכנו איתה במאמצים כבירים לעוד זר להתקפה ובלם לפני אירופה? בהתחשב בזה שידעת שיורי בחוץ, פונק ממאי בחוץ, גריטה כולנו ידענו שלא יבנו עליו וישוחרר עוד במהלך העונה שעברה וספר קוזוך ידע שלא רוצה,Melikson24 כתב: ↑20 יולי 2025, 21:56נו ומה הם גילו את אמריקה?
ידענו טוב מאוד שיש מקומות פנויים לכמה זרים + האופציה ל-2 זרים נוספים שנפתחה. שורה תחתונה העונה נגמרה בסוף מאי ולא החתמת זר אחד חוץ מזלטאנוביץ שהוחתם בינואר. אם זה נראה לכם תקין סבבה אין לי מה להתווכח איתכם. נחכה לספטמבר.
בכינו על זה שפספסנו ליגה אירופית בהפסד בגמר הגביע ועדיין הגענו לא מוכנים לתיקון שקיבלנו העונה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הגענו לסיבוב הראשון בסגל טוב עד טוב מאוד. זה לא המצב שהיה בעונה שעברה.
לא הגענו מוכנים מקצועית וגם קיבלנו חרא הגרלה.
אם היה מגיע בלם?אולי היינו עוברים אבל לבסקי כבשה שער אחד ב210 דקות אז חושב שזה יותר מערכתי משחקן כזה או אחר.
פשוט לא הגענו בכושר טוב. זה הכל.
לגבי זרים שהגיעו או לא אני אמרתי תמיד ואגיד גם עכשיו - הדבר שאני הכי מצפה מהצוות זה לא להתפשר.
אם אתה לא מוצא או לא מצליח להביא מה שאתה רוצה וסגור עליו- אל תביא, אחרת אתה נתקע עם השושנאצבים למיניהם.
אם היה מגיע בלם?אולי היינו עוברים אבל לבסקי כבשה שער אחד ב210 דקות אז חושב שזה יותר מערכתי משחקן כזה או אחר.
לגבי זרים שהגיעו או לא אני אמרתי תמיד ואגיד גם עכשיו - הדבר שאני הכי מצפה מהצוות זה לא להתפשר.
אם אתה לא מוצא או לא מצליח להביא מה שאתה רוצה וסגור עליו- אל תביא, אחרת אתה נתקע עם השושנאצבים למיניהם.
חד משמעית אל תגמד את זה, בלם זר ושחקן התקפה ופתאום יש לך יותר עומק ואיכות בהתמודדות ויותר אוויר לנשימה.
אולי אז לא היינו מוצאים את עצמנו בליגה אירופית במאני טיים עם התקפה של רועי לוי, תורג׳מן ואיילון אלמוג. זה לא תקין אחי
לפני המשחק באירופה כתבתי את ההרכב שלנו לעומת ההרכב ששיחק פעם קודמת נגד לבסקי ולמה אני חושב שהפעם נעבור, ההבדל היה תהומי.
בפועל אחרי החילופים זה היה נראה לא יותר טוב מצמד המשחקים הקודם נגדם. על איכות ועומק נפלנו באליפות (+גניבה של ההתאחדות), על אותו דבר נפלנו באירופית.
סגל טוב, אבל לא סגל שמספיק לאירופה.Melikson24 כתב: ↑20 יולי 2025, 22:07הגענו לסיבוב הראשון בסגל טוב עד טוב מאוד. זה לא המצב שהיה בעונה שעברה.
מסכים שלא הגענו מוכנים מקצועית וגם לא עשינו מספיק משחקי אימון.
בסה״כ 3 משחקי אימון במחנה מתוכם 2 משחקים שההרכב הפותח בפועל שיחק אולי מחצית אחת.
ככה קשה להגיע למשחק באירופה אבל פה לא הייתה אופציה אחרת מבחינת הטיסות והמחנה, קשה לבוא בטענות על זה, אבל כן להתאבד על עוד עומק ואיכות כדי לפצות על זה.
לגבי ההתפשרות או לא, לא צריך להתפשר, אבל אפשר גם לא להתפשר וגם להחתים לפחות 2 זרים לפני אירופה. עוד מאמץ מכל הכיוונים, סוכנים, כסף, שכנועים של שחקנים שמכירים שחקנים וכו׳.
לא אמרתי לסגור סגל. יש מקום ל-4 זרים ובכיף עוד חיזוקים לספסל לעמדות שאין. את זה אפשר לעשות עד ספטמבר בכיף ותוך כדי תנועה.
שוב אומר, זה לא פוטבול מנג'ר.ran כתב: ↑20 יולי 2025, 21:57חייבים פה להפסיק עם המשפט הזה של ״פעם שעברה שהיה סגל סגור״.
ניסו להביא ולא הצליחו עדיין. עדיף שימשיכו לנסות ולא יביאו סתם.
אתה באמת מביא את בית"ר כדוגמא? אוי ואבוי אם היינו מביאים זרים בפרופילים שהם הביאו.
אני מביא אותם כדוגמה ביחד עם המכביות שכן מצליחים להביא זרים למרות המלחמה ושלא רק הפועל באר שבע הייתה בסיטואציה הזאת.
בינתיים אתה בוחן 2 זרים שאין לך מושג מי הם, והחתמת זר בן 19 ששיחק 7 הופעות בקבוצה בוגרת בקריירה, אני לא מכיר אותו ולא אשפוט אבל אם הוא ״הדיוק״ שלנו ו״הפרופיל״ שלנו אז אין מה להסתלבט על בית״ר.
שאלה פשוטה - היית רוצה להחתים את הזרים של ביתר?ran כתב: ↑20 יולי 2025, 22:33אני מביא אותם כדוגמה ביחד עם המכביות שכן מצליחים להביא זרים למרות המלחמה ושלא רק הפועל באר שבע הייתה בסיטואציה הזאת.
בינתיים אתה בוחן 2 זרים שאין לך מושג מי הם, והחתמת זר בן 19 ששיחק 7 הופעות בקבוצה בוגרת בקריירה, אני לא מכיר אותו ולא אשפוט אבל אם הוא ״הדיוק״ שלנו ו״הפרופיל״ שלנו אז אין מה להסתלבט על בית״ר.
את הבלם הקולומביאני כחיזוק? שנינו יודעים את התשובה.
אני לא מסתלבט עליהם אתה זה שהבאת אותם כדוגמא לזה שאפשר להביא.
עדיין לא החתמנו, יש עוד זמן להחתים. יגיע רכש כמו שהגיע שנה שעברה.
מהליגה האירופית לא עפנו בגלל רכש אלא בגלל שלא התייחסנו למשחק אימון כמו למשחק אימון.
- ForeverRed
מהאירופית עפנו מעוד הרבה סיבות אחרות.ReDo כתב: ↑20 יולי 2025, 22:48שאלה פשוטה - היית רוצה להחתים את הזרים של ביתר?
את הבלם הקולומביאני כחיזוק? שנינו יודעים את התשובה.
אני לא מסתלבט עליהם אתה זה שהבאת אותם כדוגמא לזה שאפשר להביא.
עדיין לא החתמנו, יש עוד זמן להחתים. יגיע רכש כמו שהגיע שנה שעברה.
מהליגה האירופית לא עפנו בגלל רכש אלא בגלל שלא התייחסנו למשחק אימון כמו למשחק אימון.
אלוף האלופים זה אחת מהסיבות, ממש לא היחידה.
ולגבי ביתר, כולם פה יודעים מה אני חושב על הזרים של אלמוג כהן. אבל באותה נשימה צריך לזכור שהם לא בתקציבים שלנו. ביחס לכלים שלהם הם כן הצליחו להנחית זרים, וכך גם חיפה ותל אביב. אין שום סיבה בעולם שלא קיבלנו פה עד עכשיו לפחות זר אחד משמעותי. לא 4. אחד. משהו בתהליך שלנו פגום וזה לא מהיום.
כמו שביתר לא בתקציבים שלנו, גם חיפה ומכבי לא בתקציבים שלנו כלפי מעלה. הביאו זרים בלא מעט כסף.ForeverRed כתב: ↑20 יולי 2025, 23:19מהאירופית עפנו מעוד הרבה סיבות אחרות.
אלוף האלופים זה אחת מהסיבות, ממש לא היחידה.
ולגבי ביתר, כולם פה יודעים מה אני חושב על הזרים של אלמוג כהן. אבל באותה נשימה צריך לזכור שהם לא בתקציבים שלנו. ביחס לכלים שלהם הם כן הצליחו להנחית זרים, וכך גם חיפה ותל אביב. אין שום סיבה בעולם שלא קיבלנו פה עד עכשיו לפחות זר אחד משמעותי. לא 4. אחד. משהו בתהליך שלנו פגום וזה לא מהיום.
יש סיבה למה לא הביאו לפה זר משמעותי, יש מגוון סיבות.
מעדיף את הגישה הסבלנית על פני חיפזון.
אתם גם נוטים להתעלם מהעובדה שכבר נחתו פה איגור, חמודי, רועי לוי, ודוידזאדה.
אני חותם על קיץ כמו שנה שעברה גם בלי אירופה.
- ForeverRed
מילת המפתח היא הביאו.ReDo כתב: ↑20 יולי 2025, 23:31כמו שביתר לא בתקציבים שלנו, גם חיפה ומכבי לא בתקציבים שלנו כלפי מעלה. הביאו זרים בלא מעט כסף.
גם אני מעדיף את הגישה הסבלנית.
זה לא אומר שזה לגמרי תקין שלא הגיע לפחות זר אחד משמעותי עד עכשיו.
אין בעיה אז תביא זרים בסטנדרטים שלך כמו שהם מביאים בסטנדרטים שלהם. אבל היה חייב לפני אירופה להביא בלם ושחקן התקפה.ReDo כתב: ↑20 יולי 2025, 23:31כמו שביתר לא בתקציבים שלנו, גם חיפה ומכבי לא בתקציבים שלנו כלפי מעלה. הביאו זרים בלא מעט כסף.
השיחה הזאת רלוונטית רק עבור זה שנלמד מהטעות הזאת. ככה לא מגיעים לאירופה. העונה זה כבר כנראה אבוד, עכשיו כן יוכלו לקחת את הזמן עד פתיחת הליגה ולחזק עם דיוקים (כאילו שמישהו מבטיח לנו שזה באמת יהיה מדוייק אבל נזרום).
אני מצפה כי הרימו ציפיות, דיברו פה כל הקיץ בראיונות לכל פודקאסט אפשרי על הליגה האירופית ועל אירופה בכלל שחייבים לעבור שלבים ולנסות להגיע לשלב בתים, בפועל מרגיש לי שויתרנו מוקדם מדי עצם זה שהגענו עם סגל לא מספיק.
למועדון זה הפסד כלכלי עצום של 30 מליון שקל, אופציה להכרה עבור שחקנים טובים יותר וזרים שירצו לבוא, דירוג באירופה לשנים הבאות והגרלות קלות יותר. את כל זה כנראה לא נשיג גם השנה וחבל על זה.
קל להגיד שנה הבאה כי זה ילך ויהיה קשה יותר להתקדם באירופה כשהדירוג יורד. גם אם ובע"ה ניקח אליפות הדירוג שלנו כבר לא יהיה מה שהיה ושעזר לנו לקבל דירוג והגרלות נוחות. כל הזמן יושב לי בראש הבקשה של אלונה לאצטדיון של 30 אלף
כדי לשפר הכנסות משמעותית כי זה יביא חיזוק ותקציב גבוה יותר לקבוצה. אז כרגע קשה יותר להשיג את זה דרך האצטדיון וקל יותר דרך אירופה, חבל שלא עשו יותר בשביל זה אם אלה המטרות שהמועדון הציב לעצמו.
לא הגיע זר אבל סגרו שתי עסקאות לא פשוטות על ישראלים.ForeverRed כתב: ↑20 יולי 2025, 23:55מילת המפתח היא הביאו.
גם אני מעדיף את הגישה הסבלנית.
זה לא אומר שזה לגמרי תקין שלא הגיע לפחות זר אחד משמעותי עד עכשיו.
פלוס זלטאנוביץ שהיה סגור פה כבר מינואר.
ברור שהיה עדיף שהיה נוחת פה חיזוק זר מוקדם יותר.
יש נסיבות מקלות.
גם בואו לא נשכח שליריבות שלנו היו עזיבות משמעותיות ואצלנו לא.