לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
לא רואה אותנו משדרגים אותו לרמה הזאת בטח לפני ששדרגנו את קינגס
- ForeverRed
רוצים מועדון גדול ומסורת של הצלחות?
שימצאו דרך לשמור על שחקנים חד פעמיים.
לא הצעה כזאת היא זו שאמורה לחסל לנו את השאיפות.
+1ForeverRed כתב: ↑22 יולי 2025, 08:34רוצים מועדון גדול ומסורת של הצלחות?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בשום אופן לא לשחרר. רק לליגות הגדולות/קבוצות דרג ב' ותמורת סכומים מפלצתיים.
כמובן יחד עם זה צריך להיות פיצוי לשחקן בדמות שדרוג משמעותי לשכר. גם ככה מגיע לו ללא ספק.
כמובן יחד עם זה צריך להיות פיצוי לשחקן בדמות שדרוג משמעותי לשכר. גם ככה מגיע לו ללא ספק.
דברו מספרים
כמה אנחנו יכולים לתת לו?
500-600? או שהוא ישאר גם ב450?
וקאנגוואה לא שווה 500?
ואז ביטון לא ירצה פתאום 400?
צריכים לקבל החלטה להגדיל את התקציב עבורם, לתת חוזה יפה לשנה שנתיים ולקחת בחשבון שיעזבו אחרי זה בכמה מיליונים
כמה אנחנו יכולים לתת לו?
500-600? או שהוא ישאר גם ב450?
וקאנגוואה לא שווה 500?
ואז ביטון לא ירצה פתאום 400?
צריכים לקבל החלטה להגדיל את התקציב עבורם, לתת חוזה יפה לשנה שנתיים ולקחת בחשבון שיעזבו אחרי זה בכמה מיליונים
מי ישחרר אותו בשביל 3 מליון? מה עובר עליכם?
- ForeverRed
סתם שתדעו, גם במכבי הזרים מקבלים בנטו יותר מהישראלים בגלל המיסוי. זאת אחת הסיבות שלא הסכימו להעלות לקניקובסקי את ההצעה.
מי שיפתח עיניים יכול לעשות חמוצים.
התרומה המקצועית היא לא אותה תרומה, וההצעות מבחוץ לא אותן הצעות.
כך זה עובד בכל מקום מתוקן.
מי שיפתח עיניים יכול לעשות חמוצים.
התרומה המקצועית היא לא אותה תרומה, וההצעות מבחוץ לא אותן הצעות.
כך זה עובד בכל מקום מתוקן.
מה זה פה קיבוץ?
למה זהבי לא הרוויח פי 2 מכל שחקן במכבי בזמנו?
קינגס ולוקאס שווים כל אחד משכורת שתגרום להם להיות מבסוטים ולנו שקטים יותר.
הם השוברי שוויון ועם כל הכבוד לביטון ויש הרבה הוא בר תחליף.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑22 יולי 2025, 08:34רוצים מועדון גדול ומסורת של הצלחות?
מסכים חלקית, אפשר לחשוב מחוץ לקופסה ו/או לשבור מסגרת תקציבית עד גבול מסוים, אבל צריך גם לזכור שאחרי הכל אנחנו עוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי על כל המשתמע מכך... כמו שזה לטובתנו מול רעננה ואשדוד זה לרעתנו מול קבוצות בלבל מקצועי וכלכלי מעלינו... על קצה המזלג: ברגע שמילסון קיבל מיוון הצעה פי 2.5 ממכבי ת''א, הם יצאו מהתמונה תוך שניה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
אם היה לי שקל על כל פעם ששמעתי ממך את המושג הזה הייתי כבר משדרג ללוקאס את החוזה בעצמי.אורי אדום בנשמה כתב: ↑22 יולי 2025, 11:14מסכים חלקית, אפשר לחשוב מחוץ לקופסה ו/או לשבור מסגרת תקציבית עד גבול מסוים, אבל צריך גם לזכור שאחרי הכל אנחנו עוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי על כל המשתמע מכך... כמו שזה לטובתנו מול רעננה ואשדוד זה לרעתנו מול קבוצות בלבל מקצועי וכלכלי מעלינו... על קצה המזלג: ברגע שמילסון קיבל מיוון הצעה פי 2.5 ממכבי ת''א, הם יצאו מהתמונה תוך שניה...
צסקא סופיה היא לא חלק משרשרת המזון שאתה מדבר עליה. כשתגיע הצעה מהפרמיירליג, נדבר.
מילסון זה מקרה קיצון של שחקן שאיבד את הראש בעצת סוכנים שכל מה שעניין אותם זה כסף. מהר מאוד הוא התחרט. פטאצי נמצא היום בדיוק באותה עמדה ואני לא רואה אותו שובר את הכלים, כמו רבים אחרים.
רוצה להאמין שגם לוקאס וגם קינגס מבינים שמועדון כדורגל רציני לא יכול לוותר על העוגנים שלו אחרי עונה אחת בלבד, אלא אם באמת מדובר בהצעה יוצאת דופן וכרגע אין כזאת.
הם ישארו, יביאו הישגים ויצאו כמו גדולים.
השאלה זה מה כל אחד מגדיר הצעה יוצאת דופן.ForeverRed כתב: ↑22 יולי 2025, 11:31אם היה לי שקל על כל פעם ששמעתי ממך את המושג הזה הייתי כבר משדרג ללוקאס את החוזה בעצמי.
צסקא סופיה היא לא חלק משרשרת המזון שאתה מדבר עליה. כשתגיע הצעה מהפרמיירליג, נדבר.
מילסון זה מקרה קיצון של שחקן שאיבד את הראש בעצת סוכנים שכל מה שעניין אותם זה כסף. מהר מאוד הוא התחרט. פטאצי נמצא היום בדיוק באותה עמדה ואני לא רואה אותו שובר את הכלים, כמו רבים אחרים.
רוצה להאמין שגם לוקאס וגם קינגס מבינים שמועדון כדורגל רציני לא יכול לוותר על העוגנים שלו אחרי עונה אחת בלבד, אלא אם באמת מדובר בהצעה יוצאת דופן וכרגע אין כזאת.
הם ישארו, יביאו הישגים ויצאו כמו גדולים.
אני ממש לא אומר לשחרר, אני פשוט חושב שמי שאומר גם לדחות וגם לא לשדרג הוא קצת לא מבין איך הדברים עובדים.
ברגע שיש אופציה לכפול כסף לשחקן כמו ונטורה, שלליגות גדולות כבר לא יגיע בגילו ככל הנראה, בשבילו הכסף זה היוצא דופן.
אז גם לחסום ממנו מעבר לשדרוג כלכלי גדול וגם לא לתת לו כלום זה דבר לא חכם ולא בטוח שגם הכי אפשרי.
צריך לשדרג ולסגור סיפור. זה הכל.
- ForeverRed
איפה הבנת אחרת? ברור שצריך לשדרג.yossi כתב: ↑22 יולי 2025, 11:36השאלה זה מה כל אחד מגדיר הצעה יוצאת דופן.
אני ממש לא אומר לשחרר, אני פשוט חושב שמי שאומר גם לדחות וגם לא לשדרג הוא קצת לא מבין איך הדברים עובדים.
ברגע שיש אופציה לכפול כסף לשחקן כמו ונטורה, שלליגות גדולות כבר לא יגיע בגילו ככל הנראה, בשבילו הכסף זה היוצא דופן.
אז גם לחסום ממנו מעבר לשדרוג כלכלי גדול וגם לא לתת לו כלום זה דבר לא חכם ולא בטוח שגם הכי אפשרי.
צריך לשדרג ולסגור סיפור. זה הכל.
מי שלא לומד מטעויות העבר סופו יהיה מר.
למועדון אין תירוצים בעניין הזה. הקלפים אך ורק בידיים שלו. יפעלו נכון, השחקנים יתיישרו.