ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: ג'וזף סאבובו בנדה

שליחה על ידי ReDo »

ran כתב:
21 יולי 2025, 00:14
אין בעיה אז תביא זרים בסטנדרטים שלך כמו שהם מביאים בסטנדרטים שלהם. אבל היה חייב לפני אירופה להביא בלם ושחקן התקפה.
השיחה הזאת רלוונטית רק עבור זה שנלמד מהטעות הזאת. ככה לא מגיעים לאירופה. העונה זה כבר כנראה אבוד, עכשיו כן יוכלו לקחת את הזמן עד פתיחת הליגה ולחזק עם דיוקים (כאילו שמישהו מבטיח לנו שזה באמת יהיה מדוייק אבל נזרום).
אני מצפה כי הרימו ציפיות, דיברו פה כל הקיץ בראיונות לכל פודקאסט אפשרי על הליגה האירופית ועל אירופה בכלל שחייבים לעבור שלבים ולנסות להגיע לשלב בתים, בפועל מרגיש לי שויתרנו מוקדם מדי עצם זה שהגענו עם סגל לא מספיק.
למועדון זה הפסד כלכלי עצום של 30 מליון שקל, אופציה להכרה עבור שחקנים טובים יותר וזרים שירצו לבוא, דירוג באירופה לשנים הבאות והגרלות קלות יותר. את כל זה כנראה לא נשיג גם השנה וחבל על זה.
קל להגיד שנה הבאה כי זה ילך ויהיה קשה יותר להתקדם באירופה כשהדירוג יורד. גם אם ובע"ה ניקח אליפות הדירוג שלנו כבר לא יהיה מה שהיה ושעזר לנו לקבל דירוג והגרלות נוחות. כל הזמן יושב לי בראש הבקשה של אלונה לאצטדיון של 30 אלף
כדי לשפר הכנסות משמעותית כי זה יביא חיזוק ותקציב גבוה יותר לקבוצה. אז כרגע קשה יותר להשיג את זה דרך האצטדיון וקל יותר דרך אירופה, חבל שלא עשו יותר בשביל זה אם אלה המטרות שהמועדון הציב לעצמו.
אף לא ויתר על שום דבר. נפלנו על הגרלה מנחוסה שהיינו צריכים להתמודד איתה עם שני משחקי חוץ. כל עוד המצב הזה יימשך
התוצאות המחורבנות האלה של הישראליות יימשכו אין יותר מדי מה לעשות עם זה. חיפה-סבאח, מכבי-אולימפיאקוס לא חסרות דוגמאות.

המועדון בשנה האחרונה הוכיח לנו יפה מאוד שהוא מנסה להיות הכי טוב שהוא יכול. בטח בגזרת הזרים.
אתם מדברים כאילו בלחיצת כפתור נוחת פה ויטור 2 ל5 שנים קדימה.
זה לא עובד ככה. עדיף שיעבדו לאט מאשר שנתקע עם בררה שנצטרך להעיף עוד חצי שנה ולשלם פיצויים.
אני אישית סמוך ובטוח שעושים את המקסימום כדי להתחזק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ג'וזף סאבובו בנדה

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
21 יולי 2025, 00:28
לא הגיע זר אבל סגרו שתי עסקאות לא פשוטות על ישראלים.
פלוס זלטאנוביץ שהיה סגור פה כבר מינואר.

ברור שהיה עדיף שהיה נוחת פה חיזוק זר מוקדם יותר.
יש נסיבות מקלות.
גם בואו לא נשכח שליריבות שלנו היו עזיבות משמעותיות ואצלנו לא.
אין שום קשר בין השוק המקומי לזה שבחוץ.
כשאתה מחפש בלם זר למעלה משנה ולא מוצא (ועד שמוצא, עדיף שלא אתייחס למה שמצאת), תבדוק את עצמך. משהו בתהליך העבודה שלך פגום.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים

שליחה על ידי yossi »

שוב אגיד שחושב שפונק היה רחוק מלהיות שחקן רע.
יכול להיות שלא הפרופיל הנכון, אבל רחוק מלהיות שחקן רע.
יורי זה בוודאות לא פרופיל נכון, אבל אם היה מצליח זה כנראה היה שווה את זה.

נפלנו בעיקר באופי של השחקן, שזה לא פחות חשוב וזה נשך אותנו בתחת.

ופה דווקא סאבובו על אף בוסריותו זה תוספת טובה.
גם כי הוא בפרופיל הנכון של מהירות ודריבל בקו, גם כי הוא אחד שירצה לצמוח עם המועדון.
מקווה רק שהוא ילד שבא לעבוד, מבחן אופי.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ההחתמה של יורי גרמה לדן ביטון להיות מה שהוא היה בחצי העונה השני. ממש דחפה אותו לקצה היכולת.
לפני יורי, דן ביטון היה בינוני.

זאת התרומה היחידה של יורי בחצי עונה שלו בב"ש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
21 יולי 2025, 09:02
שוב אגיד שחושב שפונק היה רחוק מלהיות שחקן רע.
יכול להיות שלא הפרופיל הנכון, אבל רחוק מלהיות שחקן רע.
יורי זה בוודאות לא פרופיל נכון, אבל אם היה מצליח זה כנראה היה שווה את זה.

נפלנו בעיקר באופי של השחקן, שזה לא פחות חשוב וזה נשך אותנו בתחת.

ופה דווקא סאבובו על אף בוסריותו זה תוספת טובה.
גם כי הוא בפרופיל הנכון של מהירות ודריבל בקו, גם כי הוא אחד שירצה לצמוח עם המועדון.
מקווה רק שהוא ילד שבא לעבוד, מבחן אופי.
כשאומרים לא להביא בשביל להגיד הבאנו, זה בדיוק זה.
מה עוזר לי בלם לא רע עם תכונות לא מתאימות?
זה אפילו חמור יותר מבלם רע. ליפול אפשר תמיד. להביא שחקן שלא מתאים לפרופיל שאתה צריך מדאיג אותי פי כמה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
21 יולי 2025, 09:17
כשאומרים לא להביא בשביל להגיד הבאנו, זה בדיוק זה.
מה עוזר לי בלם לא רע עם תכונות לא מתאימות?
זה אפילו חמור יותר מבלם רע. ליפול אפשר תמיד. להביא שחקן שלא מתאים לפרופיל שאתה צריך מדאיג אותי פי כמה.
אני חושב שאתה קצת מגזים גם בחוסר ההתאמה.
אני לא איזה אנליסט, ולא ראינו את פונק מספיק, אבל אני חושב שהוא רחוק מלהיות איטי.
בלם זה לא שחקן קו שיהיה מטוס, יש מעט מאוד כאלה. מי בליגה למשל באמת כזה מהיר חוץ מסק ואולי פדראו שגם אותו לא ראינו יותר מדי?

הקטע אצלו שפחות התאים לנו זה שלוקח לו זמן להגיע למהירות, וזה אולי הנקודה שצריך לחדד. הצעד הראשון שלו והיציאה מהמקום, מסכים ששם זה לא היה מספיק טוב.
מול כל הקטנות אין לי ספק שהוא היה בלם מצוין.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
21 יולי 2025, 09:23
אני חושב שאתה קצת מגזים גם בחוסר ההתאמה.
אני לא איזה אנליסט, ולא ראינו את פונק מספיק, אבל אני חושב שהוא רחוק מלהיות איטי.
בלם זה לא שחקן קו שיהיה מטוס, יש מעט מאוד כאלה. מי בליגה למשל באמת כזה מהיר חוץ מסק ואוחי פדראו שגם אותו לא ראינו יותר מדי?

הקטע אצלו שפחות התאים לנו זה שלוקח לו זמן להגיע למהירות, וזה אולי הנקודה שצריך לחדד. הצעד הראשון שלו והיציאה מהמקום, מסכים ששם זה לא היה מספיק טוב.
מול כל הקטנות אין לי ספק שהוא היה בלם מצוין.
שורה תחתונה, חיפשו חצי שנה והביאו שחקן שמהרגע הראשון היה ספק לגבי ההתאמה שלו. והספק התממש.
מאז שוב מחפשים כבר כמה חודשים ולא מוצאים.

ובכלל, מאז קינגס ולוקאס שהיו שיחוק לא נורמלי ידענו בעיקר נפילות/זרים לא מספיק טובים.
אני עדיין מחכה להמשכיות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:
21 יולי 2025, 09:25
שורה תחתונה, חיפשו חצי שנה והביאו שחקן שמהרגע הראשון היה ספק לגבי ההתאמה שלו. והספק התממש.
מאז שוב מחפשים כבר כמה חודשים ולא מוצאים.

ובכלל, מאז קינגס ולוקאס שהיו שיחוק לא נורמלי ידענו בעיקר נפילות/זרים לא מספיק טובים.
אני עדיין מחכה להמשכיות.
הברזילאי אולי לא רוצה להגיע, הקמרוני אמר לא
בסוף יביאו מישהו שהיה 3-4 ברשימות ככה זה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא בהכרח. באוגוסט ובטח ספטמבר יש אופציות שלא היו ריאליות לפני כן.
ונטורה נניח, לא יודע מה היה המעמד שלו בפורטוגל ואיזה הצעות היו לו, אבל בסוף נכנסו איתו למו"מ מהיר בספטמבר אחרי שהוא הבין שהוא הולך להעביר את העונה הקרובה בליגה השנייה בפורטוגל ואז הצעה מהפועל ב"ש נראתה לו נוצצת.
אם כבר הגענו עד הלום וכנראה נגמר הסיפור באירופה אז שיחכו עוד קצת כדי לדייק. בסוף גם ככה שופטים הכל לפי מבחן התוצאה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:
21 יולי 2025, 09:44
ונטורה נניח, לא יודע מה היה המעמד שלו בפורטוגל ואיזה הצעות היו לו, אבל בסוף נכנסו איתו למו"מ מהיר בספטמבר אחרי שהוא הבין שהוא הולך להעביר את העונה הקרובה בליגה השנייה בפורטוגל ואז הצעה מהפועל ב"ש נראתה לו נוצצת.
אם כבר הגענו עד הלום וכנראה נגמר הסיפור באירופה אז שיחכו עוד קצת כדי לדייק. בסוף גם ככה שופטים הכל לפי מבחן התוצאה.
+1

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
21 יולי 2025, 09:44
אולי כבר עדיף לחכות אבל בעיניי ההתנהלות סביב החיפושים אחרי עמדת הבלם היא לא פחות משערורייה הקיץ, לא יכול להיות שיודעים למעלה מחודש וחצי שפונק סיים פה ואין איזה משהו בשרוול.

ההתנהלות הזאת זה בדיוק מה שיביא אותנו עוד 3 ימים לעלות למשחק באתונה עם בלוריאן ובלטקסה (בהנחה והחלים) וכשאין כלום בספסל לגיבוי, חוסר אחריות של המערכת.

אם קשה כל כך למצוא אז תביאו איש צוות נוסף לעזרת וולפסון, גם ככה היה את עופר ניר הסקאוט הראשי שעזב, למה לא מגיע מישהו במקום? עצוב לומר אבל בקטע הזה אנחנו יוצאים מועדון קטן.

נקווה שלבסוף באמת יגיעו זרים משדרגים שלפחות יפצו על זה בליגה.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

בחזרה לנושא הטופיק....
האם סאבובו הולך להיות בחמישי האס של מקדונלדס שלנו ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
21 יולי 2025, 12:19
בחזרה לנושא הטופיק....
האם סאבובו הולך להיות בחמישי האס של מקדונלדס שלנו ?
אל תבנה על זה
רן לא זורק בד"כ שחקנים למים בטח שזה שחקן בלי נסיון בכלל

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לא אופתע לראות אותו משתלב יחסית מהר אם להסתמך על האוהדים הזמבים.
הרבה זמן לא ראיתי כזאת תמימות דעים על זר שנחת פה, אולי הם מעט מגזימים, אנחנו בסוף לא מכירים את רמת ההבנה והראייה שלהם אבל מה שבטוח יש להם דעה חיובית מאוד מוצקה על הכישרון של סאבובו.

הם פשוט זועמים על ניר קרין שהביא אותו לישראל במקום לקדם אותו לליגות הגדולות באירופה, הלוואי והם צודקים ונקבל פה הפתעה חיובית. מסקרן מאוד לראות אותו.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הכל נשמע מאוד חיובי בדיווחים לגביו ומאוד מאוד אופטימי.
יש רק עובדה אחת שלא מתיישבת עם כל הדעות האלה, שהוא שוחרר תמורת סכום כל כך נמוך.
פוטנציאל כל כך גדול לא משתחרר תמורת נזיד עדשים
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה