מק' קונפרנס : אא"ק אתונה - הפועל ב"ש, חמישי, 24.7, 21:00
Re: מק' קונפרנס : אא"ק אתונה - הפועל ב"ש, חמישי, 24.7, 21:00
בעיני רן אחמד כן נחשב לכלי התקפי.
אופתע מאוד אם הוא לא יהיה היום ב-11 ובמיוחד אם נעלה קו 5.
לא שאני בעד אבל מעריך שזה מה שיקרה.
רן במשחק כזה ירצה על הקו מישהו קודם כל מחויב הגנתית, להעלות את לוי זה אולי מתבקש אבל לא מאמין שיקחו סיכון איתו, גם השטות שעשה מול מכבי לא בדיוק תעזור לו לקבל מקום ב-11 במשחק קריטי כזה.
וזה יהיה יותר מבסדר לשחק היום יותר הגנתי ומבוקר בשביל לחלץ תוצאה, היכולת בשלב הזה ומול יריבה כזאת פחות מעניינת.
אופתע מאוד אם הוא לא יהיה היום ב-11 ובמיוחד אם נעלה קו 5.
לא שאני בעד אבל מעריך שזה מה שיקרה.
רן במשחק כזה ירצה על הקו מישהו קודם כל מחויב הגנתית, להעלות את לוי זה אולי מתבקש אבל לא מאמין שיקחו סיכון איתו, גם השטות שעשה מול מכבי לא בדיוק תעזור לו לקבל מקום ב-11 במשחק קריטי כזה.
וזה יהיה יותר מבסדר לשחק היום יותר הגנתי ומבוקר בשביל לחלץ תוצאה, היכולת בשלב הזה ומול יריבה כזאת פחות מעניינת.
אני הייתי עולה עם דוידזאדה בגלל היכולת ההגנתית והמהירות. אולי יישמע לכם מוזר, אבל יש שני אנשי מפתח לדעתי במשחק הזה: האחד זה שי אליאס, שאם יתן את משחק חייו, נעשה חיים קשים ליוונים. השני כמובן הוא אליאסי, שחשוב מאוד שיהיה מפוקס!
עוד עצה בחינם לשחקנים שלנו- השופטים לא שורקים על כל נפילה והתפתלות ולכן האדונים לופז ואליאס מוזמנים לקום מהר על הרגליים ולרוץ לעזור לקבוצה במקום להשאיר את הקבוצה עם שחקן פחות אחרי כל תיקול. יאללה באר שבע!!!!
עוד עצה בחינם לשחקנים שלנו- השופטים לא שורקים על כל נפילה והתפתלות ולכן האדונים לופז ואליאס מוזמנים לקום מהר על הרגליים ולרוץ לעזור לקבוצה במקום להשאיר את הקבוצה עם שחקן פחות אחרי כל תיקול. יאללה באר שבע!!!!
- ForeverRed
זאהי זה אחלה כלי התקפי.
לליגה לאומית.
עניין אותי מה הסטטיסטיקה של הקבוצה כשהוא עולה בהרכב בליגה ובאירופה. אמנם פותח בדרך כלל במשחקים קשים (למה?) אבל המספרים מדברים בעד עצמם.
86 דקות נגד מלאדה: תיקו 1-1.
76 דקות נגד מלאדה: הפסד 4-2.
90 דקות נגד מכבי תל אביב: הפסד 1-0.
79 דקות נגד מכבי תל אביב: תיקו 2-2.
45 דקות נגד מכבי חיפה: תיקו 3-3.
74 דקות נגד הפועל חיפה: ניצחון 2-1.
90 דקות נגד מכבי תל אביב: תיקו 1-1.
61 דקות נגד מכבי חיפה: ניצחון 4-1.
65 דקות נגד ביתר ירושלים: תיקו 1-1.
9 משחקים, 5 תיקו, 2 הפסדים, רק 2 ניצחונות.
40% הצלחה.
העונה פתח בשני משחקים, ניצחון ותיקו.
מעניין מתי יפול למר קוזוך האסימון.
לליגה לאומית.
עניין אותי מה הסטטיסטיקה של הקבוצה כשהוא עולה בהרכב בליגה ובאירופה. אמנם פותח בדרך כלל במשחקים קשים (למה?) אבל המספרים מדברים בעד עצמם.
86 דקות נגד מלאדה: תיקו 1-1.
76 דקות נגד מלאדה: הפסד 4-2.
90 דקות נגד מכבי תל אביב: הפסד 1-0.
79 דקות נגד מכבי תל אביב: תיקו 2-2.
45 דקות נגד מכבי חיפה: תיקו 3-3.
74 דקות נגד הפועל חיפה: ניצחון 2-1.
90 דקות נגד מכבי תל אביב: תיקו 1-1.
61 דקות נגד מכבי חיפה: ניצחון 4-1.
65 דקות נגד ביתר ירושלים: תיקו 1-1.
9 משחקים, 5 תיקו, 2 הפסדים, רק 2 ניצחונות.
40% הצלחה.
העונה פתח בשני משחקים, ניצחון ותיקו.
מעניין מתי יפול למר קוזוך האסימון.
רוב מוחץ של משחקים מול חיפה ומכבי.
גם בשנים הכי ורודות ועם שחקנים יותר טובים לא היינו מלקקים מול היריבות האלה דבש.
לא מחזיק ממנו יותר מדי אבל זו זווית שיפוט מאוד צרה, הסתכלת רק על המשחקים שהוא פתח, היו גם משחקים שהוא השפיע וניצח לנו מהספסל אז אני לא יודע מה ההבדל. בכלל מאוד קל לקהל ליפול עליו, יש שחקנים שמקבלים פי 4 יותר קרדיט ממנו שנהנים מקרדיט בלתי נגמר.
לא מחזיק ממנו יותר מדי אבל זו זווית שיפוט מאוד צרה, הסתכלת רק על המשחקים שהוא פתח, היו גם משחקים שהוא השפיע וניצח לנו מהספסל אז אני לא יודע מה ההבדל. בכלל מאוד קל לקהל ליפול עליו, יש שחקנים שמקבלים פי 4 יותר קרדיט ממנו שנהנים מקרדיט בלתי נגמר.
מי למשל? חוץ מגאנח אף אחד לא מקבל דקות שלא מגיע לוItay כתב: ↑24 יולי 2025, 13:35רוב מוחץ של משחקים מול חיפה ומכבי.
נעשה את זה פשוט, לא גנאח ולא אחמד צריכים להיחשב שחקני הרכב.
שניהם שחקני ספסל חמודים כשכל אחד מביא איתו משהו אחר. לגנאח יש פוטנציאל להתפתח למשהו יותר מזה, כרגע זה רחוק.
חיזוק של כנעאן, שחקן התקפה זר להרכב ואפילו סאבובו אמור להחזיר אותם למעמד האמיתי שלהם.
שניהם שחקני ספסל חמודים כשכל אחד מביא איתו משהו אחר. לגנאח יש פוטנציאל להתפתח למשהו יותר מזה, כרגע זה רחוק.
חיזוק של כנעאן, שחקן התקפה זר להרכב ואפילו סאבובו אמור להחזיר אותם למעמד האמיתי שלהם.
גאנח הוא המרכזי.
במשך למעלה משנה מדובר בשחקן הרכב פותח שאפילו פעם אחת לא הוביל אותנו במשחק כזה או אחר, שלא לדבר על הטינוף דשא שלו מול הגדולות.
שוב אומר שאחמד רחוק מאוד מלהיות איזה משהו, אבל עובדתית יותר קל ללא מעט אוהדים להפנות אליו קודם כל את החיצים בכל פעם שמשהו לא הולך.
קוזוק אמנם מעריך אותו אבל לראייה כבר ברכש הראשון הביא לו על הראש את לוי, חובת ההוכחה על שניהם.
חד משמעית
גם סבובו בנתיים בגדר פוטנציאל , נראה בהמשך
אני מקווה שיש תוכניות להביא שחקן יותר בשל להתקפה
- ForeverRed
כשאתה עושה שינוי טקטי מפוקפק, רצוי שתהיה לו תרומה.Itay כתב: ↑24 יולי 2025, 13:35רוב מוחץ של משחקים מול חיפה ומכבי.
לפי הנתונים תרומה מיוחדת אין שם. שלא לומר נזק.
אתה גם מקבל שחקן לא מספיק טוב בהרכב וגם אין לזה הצדקה בתוצר הסופי. רק טיפש ממשיך לעשות את אותו דבר ולצפות לתוצאה שונה.
וסתם בשביל הקטע, משחקים שלא פתח/שיחק נגד אותן יריבות ש״לא מלקקים מולן דבש״:
8 משחקים, 6 ניצחונות, תיקו אחד, הפסד אחד.
79% הצלחה. זה פי 2.
אז שוב, זה לא מספר את כל התמונה.
ולא זאהי לבדו אשם בתוצאות.
אבל לכל הפחות, לא מגיע לו מקום של קבע במשחקים הגדולים. זו הטרלה מהגדולות שנתקלנו בהן ללא שום הצדקה. ראש בקיר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא בלא מעט פעמים פתח בחוסר ברירה. לצד החלטות מקצועיות של קוז'וך.
אתה סתם מגזים איתו. גאנח לדוגמא מקבל קרדיט הרבה יותר רחב ולא תמיד מחזיר יותר ממנו.
פשוט זה הכלים. במיוחד בחלק ההתקפי.
אתה סתם מגזים איתו. גאנח לדוגמא מקבל קרדיט הרבה יותר רחב ולא תמיד מחזיר יותר ממנו.
פשוט זה הכלים. במיוחד בחלק ההתקפי.
ההפך הוא נכון. קוזוק קוסם שהוא הצליח להוציא מהכלים האלו בחלק ההתקפי אחוזי הצלחה של אליפות. לא אידיוט חסר מושג כשההתלבטות שלו היא בין חרא לקקה.
העונה יהיו לו הרבה יותר כלים. אם כנעאן והזר בהתקפה (וגם רועי לוי ב-3 בלמים) ישארו בצד בשביל אחמד, אז יהיה אפשר להתחיל לבוא אליו בטענות.
העונה יהיו לו הרבה יותר כלים. אם כנעאן והזר בהתקפה (וגם רועי לוי ב-3 בלמים) ישארו בצד בשביל אחמד, אז יהיה אפשר להתחיל לבוא אליו בטענות.
ידע כל שחקן בהפועל ב״ש שהיום הוא הולך לשחק נגד נאצים במגרש של נאצים וברכיים עפות שוות בעיניי כמו עלייה לשלב הבא שבגדול מעניין לי תביצה כל עוד אי אפשר לשחק בארץ.
אז אם להיות מודחים אז עדיף לעשות את זה בשבירת ברכיים וקיעקוע של מגן דויד על מצח שחקני היריבה.
בתודה העם היהודי היושב בציון.
אז אם להיות מודחים אז עדיף לעשות את זה בשבירת ברכיים וקיעקוע של מגן דויד על מצח שחקני היריבה.
או לנצח נאציםRed Tiger כתב: ↑24 יולי 2025, 16:03ידע כל שחקן בהפועל ב״ש שהיום הוא הולך לשחק נגד נאצים במגרש של נאצים וברכיים עפות שוות בעיניי כמו עלייה לשלב הבא שבגדול מעניין לי תביצה כל עוד אי אפשר לשחק בארץ.
הכי כיף לחגוג להם בפרצוף
חותם על פיצוץ משחק וטכני
בהן צדקי שהמשחק לא מעניין אותי,אם ננצח נשתין להם על הפרצוף ואם נודח אז נודח.
אין שום ערך ספורטיבי לעניין הזה באירופה אם אין משחקים בארץ.
כסף? אלונה תסתדר.
מה שווה אירופה אם אי אפשר לשחק כאן?
מה שווה אירופה אם נעלה לבתים והקבוצה תמצא עצמה כל יומיים בטיסה לחו״ל ובמקביל יש כאן ליגה?
אתה לא יכול לארח בארץ,לא יכול לנסוע לחו״ל למה פחד אלוהים שלא תחזור מפוצץ לגמרי.
אנחנו לא בנויים כרגע לעומס הפסיכי הזה,יהיו לזה מחירים בליגה ואם לא נצליח בליגה אף אחד לא יזכור או יעריך שעלינו לשלב הבתים.
מה שיהיה היום יהיה, אני בעד לנצל את ההזדמנות להרוג נאצים,זהו.
- ForeverRed
מסכים עם הרוב ובכנות, אם לא היה את העניין הכלכלי הייתי חושב כמוך. הפחד הוא לאבד נכסים/חיזוק משמעותי.Red Tiger כתב: ↑24 יולי 2025, 16:21בהן צדקי שהמשחק לא מעניין אותי,אם ננצח נשתין להם על הפרצוף ואם נודח אז נודח.
אין שום ערך ספורטיבי לעניין הזה באירופה אם אין משחקים בארץ.
כסף? אלונה תסתדר.
מה שווה אירופה אם אי אפשר לשחק כאן?
מה שווה אירופה אם נעלה לבתים והקבוצה תמצא עצמה כל יומיים בטיסה לחו״ל ובמקביל יש כאן ליגה?
אתה לא יכול לארח בארץ,לא יכול לנסוע לחו״ל למה פחד אלוהים שלא תחזור מפוצץ לגמרי.
אנחנו לא בנויים כרגע לעומס הפסיכי הזה,יהיו לזה מחירים בליגה ואם לא נצליח בליגה אף אחד לא יזכור או יעריך שעלינו לשלב הבתים.
מה שיהיה היום יהיה, אני בעד לנצל את ההזדמנות להרוג נאצים,זהו.
מכל הבחינות האחרות עדיף להפועל באר שבע להעביר עונה נוספת ללא קמפיין אירופי.
הדירוג שנאבד זו נקודה בעייתית מאוד.