מק' קונפרנס : אא"ק אתונה - הפועל ב"ש, חמישי, 24.7, 21:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: מק' קונפרנס : אא"ק אתונה - הפועל ב"ש, חמישי, 24.7, 21:00

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
24 יולי 2025, 22:33
שום הופעה הירואית, לבוא ולשחק את הכדורגל שלנו ויהיה טוב.
שיווקתם לנו את אא״ק כאילו זה ברצלונה,קבוצה בינונית מאוד שגם לא עמדה על הרגליים ב20 הדקות האחרונות.
קצת תעוזה וזה נגמר עם נצחון ועלייה לשלב הבא (מה שאני אישית לא מייחל לו).
הם קבוצה מצויינת, זה לא משהו לא נכון.
עם טיפה פחות מזל והאירוע היה מסתיים היום.

זה שבאנו מוכנים יותר פיזית וטקטית אני לא לוקח לרן ולבחורים, ביחס לכלים ולסיטואציה עלינו מצויין היום. אבל באירופה זה לא מנחם, לחשוב שהמחיר של הדחה מאירופה זה רק כסף או נקודות דירוג טועה מאוד.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
24 יולי 2025, 22:39
הם קבוצה מצויינת, זה לא משהו לא נכון.
עם טיפה פחות מזל והאירוע היה מסתיים היום.

זה שבאנו מוכנים יותר פיזית וטקטית אני לא לוקח לרן ולבחורים, ביחס לכלים ולסיטואציה עלינו מצויין היום. אבל באירופה זה לא מנחם, לחשוב שהמחיר של הדחה מאירופה זה רק כסף או נקודות דירוג טועה מאוד.
וואלה? איזה מחיר עוד יש?
כי הדירוג שאתם מלרלרים עליו שווה לתחת שאני רואה את היריבות של בית״ר י״ם שלא שיחקה באירופה מאז שחגגתי בר מצווה והיריבה של מכבי חיפה שהודחה שנה שעברה בסיבוב הראשון.
כסף לא מעניין אותי כרגע אם המחיר של הטיסות הבלצי נגמרות האלה יעלה לנו ביוקר בליגה.
אז בוא בבקשה תחכים אותי איזה מחיר?
כי זרים מאוד קשה להביא לכאן עם אירופה או בלעדיה אז בבקשה תעזור לי.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

יהיה קשה יותר בגומלין
הם יבואו רגועים יותר ויצאו למעברים ושם יש להם יתרון
גם בנייחים יש להם יתרון ברור
ובנוסף אנחנו הבקענו גול אחד ב300 דקות אז לא סביר שנבקיע 2

בקיצור להביא כבר ווינגר אמיתי

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
24 יולי 2025, 22:47
וואלה? איזה מחיר עוד יש?
כי הדירוג שאתם מלרלרים עליו שווה לתחת שאני רואה את היריבות של בית״ר י״ם שלא שיחקה באירופה מאז שחגגתי בר מצווה והיריבה של מכבי חיפה שהודחה שנה שעברה בסיבוב הראשון.
כסף לא מעניין אותי כרגע אם המחיר של הטיסות הבלצי נגמרות האלה יעלה לנו ביוקר בליגה.
אז בוא בבקשה תחכים אותי איזה מחיר?
כי זרים מאוד קשה להביא לכאן עם אירופה או בלעדיה אז בבקשה תעזור לי.
א. לשמור על הזרים, אני מאוד סומך על אלונה שתעשה הכל כדי לשמור אותם אבל ברגע שעפת מאירופה הסיכויים לא באים לטובתך.

ב. להביא זרים זה קשה נכון אבל כשיש לך שלב בתים לנפנף איתו אז יש לך שוק הרבה יותר רחב של שחקנים פוטנציאליים ואתה הופך למועדון הרבה יותר אטרקטיבי עבור רכישות ומכירות.

ג. כן לדירוג יש חשיבות רבה, בית״ר נהנתה מהגרלות אין ספק אבל זה לרוב לא קורה, לרוב יש יותר סיטואציות כמו פ״ת של עונה שעברה שקיבלה את בראגה ואז את קלוז׳.

ד. כסף מזיז פה הכל, אלונה לא הולכת לעד להוציא פה 20 מיליון כל עונה מהכיס, כל שקל שנכנס למועדון והולך לשיפור הקבוצה הוא ברכה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
24 יולי 2025, 23:23
א. לשמור על הזרים, אני מאוד סומך על אלונה שתעשה הכל כדי לשמור אותם אבל ברגע שעפת מאירופה הסיכויים לא באים לטובתך.

ב. להביא זרים זה קשה נכון אבל כשיש לך שלב בתים לנפנף איתו אז יש לך שוק הרבה יותר רחב של שחקנים פוטנציאליים.

ג. כן לדירוג יש חשיבות רבה, בית״ר נהנתה מהגרלות אין ספק אבל זה לרוב לא קורה, לרוב יש יותר סיטואציות כמו פ״ת של עונה שעברה שקיבלה את בראגה ואז את קלוז׳.

ד. כסף מזיז פה הכל, אלונה לא הולכת לעד להוציא פה 20 מיליון כל עונה מהכיס, כל שקל שנכנס למועדון והולך לשיפור הקבוצה הוא ברכה.
א. הזרים לא הולכים לשום מקום על אף קשקושי התקשורת וההיסטריה שלכם.
ב. צריך להפסיק עם האגדה הזאת,זרים טובים באמת מגיעים לכאן או כי הציעו להם יותר או כדי לנסות ולשקם קריירה.
ג. כל הדירוג הזה הוא חארטה אחת גדולה אם בסוף עם כל ה11 שנות אירופה שלך ברצף אתה פוגש בסיבוב השני של הקונפרנס את אא״ק.
ד. הכל קם ונופל על המצב רוח של הגברת, ראיתי עונות שעשינו אחלה אירופה והכיס לא נפתח, בסוף היא מה שחשוב לה קודם כל זה לקחת כאן אליפות שהיא מאמינה במי שמוביל את הקבוצה.
ה. אירופה שווה לתחת אם אתה לא יכול לארח,אין כאןשום דבר ספורטיבי.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

וואי איזה קשוחים אתם בחיי
אחרי משחק לא רע בכלל נגד קבוצה שהייתה אמורה לפורר אותנו לפי כל הדיווחים,
בפועל מתברר שאנחנו ממש מסוגלים להיות שקולים להם...
ציפיתי לאווירה אחרת בפורום, מדהים כמה אתם רואי שחורות.

ואללה לדעתי עכשיו הסיכוי לעבור עליהם לאזור ה 40%.

בקטנה על המשחק...
דודזאדה מדהים, לא זכרתי אותו כזה טוב
היה נעים לראות את קינגס הישן והטוב, חבל ששפך לאגר מוקדם.
בלוריאן מצוין

בלטקסה כל משחק טעות של גול,
דן ביטון לא יכול לסיים משחק כזה, מאוד חלש.
אליאסי לצערי לא מתקדם עם היציאות מהשער.

באופן כללי כמעט לא סיכנו אותנו, רק במתפרצות ונייחים.
כמו קבוצה קטנה אפשר לעבוד על ניטרול של זה בגומלין.

מצד שני אנחנו שלטנו בקצב המשחק ברובו, לא מספיק תאכלס.
האמצע היה מפחיד עם החוסר של ונטורה,
ועדיין אני זוכר לפחות 3 מצבים טובים לגול
אחמד, קינגס וזלאטאנוביץ

בקיצור יאללה לגומלין אפשר לעבור
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

עשו מהם יותר ממה שהם.
זה קבוצה שלא ניצחה בליגה מפברואר והתבזתה לחלוטין בפליאוף מזעזע.
ולכל זה תוסיף שהיווניות בשלבים האלה פשוט לא מוכנות. לא פיזית, לא קבוצתית.
אז יש להם אחלה שחקנים כיחידים בסגל, והייתי לוקח כמה משם עכשיו אלינו, אבל אנחנו הרבה יותר קבוצה.
הישראליות כבר עברו יווניות מהטופ של יוון בזכות זה, ואתונה היא לא הטופ של יוון.

לצערי זה לא מספיק, אי אפשר לייצר כלום בהתקפה, לחטוף שער חובבני מקרן (שוער שגם לא יוצא וגם לא הודף כדור עליו) ועוד להיות מרוצה.
אין לי טענות כי זה חומר השחקנים שקיים וקשה לי מאוד לצפות ממנו ליותר.
רן הוכיח שגם עם חומר מוגבל הוא יודע לעבוד, אבל יש לזה גבול.
הבעיה היא שהגענו למעמדים כאלה, עם הרכבים כאלה ועם 2 זרים בהרכב.
יש נסיבות, אבל עדיין, היה צריך להתאמץ יותר.

מי שמזלזל באירופה זה כמו לזלזל בהגדלת טרנר. כשתגלו שיש גבול לכיס של אלונה זה יהיה כואב.
אנחנו כולה בשלב שני, נראה מה בית"ר תקבל בהמשך. דירוג זה דבר סופר חשוב שיכול לעזור לך לא מעט.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בקיצור מכל מה שקראתי וראיתי, אתונה היא סוג של מכבי חיפה יוונית. כך צריך להתייחס אליה ולמשחק אתמול.

סמל אישי של משתמש
El_Medico

שליחה על ידי El_Medico »

שאלה למקצוענים פה-
אפשרי שלחק מולם עם 2 חלוצים?

זלטנוביץ גריטה
ביטון אחמד
פרץ קאנגווה
ונטורה

בלטקסה בלוריאן דוידזאדה

בהנחה ואחמד יכול גם לבצע פעולות הגנתיות.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הם לא ברצלונה אבל אין שום סיבה לזלזל בהם.
קבוצה עם הרבה יותר איכות מאיתנו בעיקר בהתקפה שבהרבה מזל לא ספגנו יותר אתמול.

מסוג התמודדיות שטרנר היה מביא את הניצחון בגומלין.
ששבוע הבא יוצאים לעוד משחק חוץ זה אירוע אחר לגמרי.

לגבי הליגה אני מאוד מאוד אופטימי. מי שחושב שאלונה תוריד רגל מהגז אם נעוף כנראה שלא מכיר את הגברת.
היא מבינה טוב מאוד שבשביל להחזיר את אירופה לטרנר צריך לקחת אליפות. כבר עכשיו יש קבוצה טובה מאוד ויגיעו גם חיזוקים. בהתחשב בזה שמכבי תהיה בשלב בתים בוודאות זה יכול גם לשחק לטובתנו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

עשינו משחק טוב אומנם אבל לא צריך להקטין את היוונים כי בקלות היה יכול להיגמר 3 להם.....המהירות שלהם בהתקפה זה משהו שאין לנו מה למכור מולו ושום התאמות לא יעזרו. הנייחים זה חצי גול כל נייח וגם שם אין יותר מידי התאמות
ובגדול הם מאוד מאורגנים וראו את זה אחרי הגול, הם לא הפקירו וירדו מסודר ומול הגנה מסודרת אין לנו מה למכור

והכי קריטי זה ההתקפה, אנחנו צריכים שני שערים כדי לעבור. מאיפה נביא?

האופטימיות מגיעה בגלל שזה יולי והם לא ממש מוכנים וחדים אבל עדיין יותר טובים בהרבה לדעתי

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא הבנתי את ההודעות פה. זה לא היה רחוק מזה שייגמר 3-0 קליל לאא"ק כשהם ברבע יכולת, עם מאמן חדש במשחק הראשון של העונה. אם בטעות הכל ייתחבר להם בגומלין אז זה יכול להגיע ל4-5.
מדובר בקבוצה מצוינת עם שחקנים איכותיים. כן לא הכי מאומנים ומשחקים בהילוך שני ועדיין זה אמור להספיק להם אלא אם כן יהיה נס בהונגריה בשבוע הבא.
אנחנו לא מוכנים לאירופה ואין לנו מה למכור כשאנחנו משתפים 12-15 שחקנים ישראלים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הפועלעולה כתב:
25 יולי 2025, 11:33
לא הבנתי את ההודעות פה. זה לא היה רחוק מזה שייגמר 3-0 קליל לאא"ק כשהם ברבע יכולת, עם מאמן חדש במשחק הראשון של העונה. אם בטעות הכל ייתחבר להם בגומלין אז זה יכול להגיע ל4-5.
מדובר בקבוצה מצוינת עם שחקנים איכותיים. כן לא הכי מאומנים ומשחקים בהילוך שני ועדיין זה אמור להספיק להם אלא אם כן יהיה נס בהונגריה בשבוע הבא.
אנחנו לא מוכנים לאירופה ואין לנו מה למכור כשאנחנו משתפים 12-15 שחקנים ישראלים.
על המשקל של הלוגיקה שלך אם כבר אז היה צריך להיגמר 3-2.
אני לא מקטין אותם, הם קבוצה טובה.
לא כזאת שאנחנו מגיעים למפגש מולה נטולי סיכוי, להיפך אתמול היה ערב מעודד מבחינה הזאת.
יום טוב שלנו עם התאמות קלות מאוד נגד המתפרצות והנייחים ואין סיבה שלא ננצח 1-0 וניקח את המשחק להארכה.
אחרי זה אלוהים גדול
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סיכום המשחק מול א.א.ק אתונה במסגרת הסיבוב ה-2 במוקדמות הקונפרנס ליג

האקרופוליס הוליד עכבר

לאחר ההדחה המאכזבת מהליגה האירופית, נשרה הפועל ב"ש היישר לסיבוב ה-2 במפעל ה-3 בחשיבותו - הקונפרנס ליג - שם היא פגשה אמש במשחק ה-1 את א.א.ק אתונה.
במהלך שבוע ההכנות, הלך הרוח בתקשורת כבר קבע נחרצות שההתמודדות למעשה הוכרעה לפני שהחלה לטובת היוונים העדיפים ( מבחינת תקציב ושמות ).
אך לא כך חשבו ולו לרגע במסדרונות הבית האדום שם היו נחושים ובטוחים שבאים לתקן את הרושם מההדחה המאכזבת ולהשיג תוצאה טובה לקראת הגומלין גם אם אנחנו ללא ונטורה המורחק וללא לופז שנפצע בחימום.

אך היה עוד סיפור שחייב להיספר ( :lol: ) שליווה את המשחק הזה והוא אוהדיה האנטישמיים, הגזענים והפרו-פלסטינים של הקבוצה היוונית שאיימו לפגוע באוהדים הישראלים.
ברשתות, ברחובות וסביב האיצטדיון ליוותה את הקבוצה ואת האוהדים אבטחה כבדה וכוחות שיטור רבים שהבטיחו את שלומם של האוהדים מרגע היציאה מהמלון ועד החזרה אליו.
כמובן שגם תוגברה הנוכחות המשטרתית באתרים המרכזיים בעיר לאור ההתראות הרבות והמידע המודיעיני. ממש מבצע צבאי שהזכיר לנו ימים אחרים וזירות אחרות.
אז כמובן שלפני שאתחיל בסיקור המשחק אבקש לומר לכל אחד מ-250 האוהדים והאוהדות האמיצים והגיבורים שליוו את הקבוצה :
אנו מודים לכם מקרב לב על הנוכחות החשובה וכמו שיצאתם בשלום - אני מאחל לכם לחזור בשלום. תודה :השתחוות:

תמונה
אוהדי ב"ש מימין ( קרדיט תמונה : הפועל ב"ש ) מול אוהדי אתונה

המחצית ה-1 הייתה היותר טובה של ב"ש והעמידה הטקטית די ניטרלה את היוונים למרות שהיו תמרורי אזהרה
דקה 14 - אחמד תוקף מאגף שמאל ומעביר כדור רוחב נהדר לזלאטנוביץ' שמצליח להתיישר ובנגיעה לתת פס שעולה גבוה מעל השער. חבל שלא בעט בשמאל.
דקה 23 - תמרור אזהרה 1 : קרן ליוונים מצד שמאל שלנו - הכדור עולה גבוה היישר לראש של הבלם היווני שנוגח בחופשיות מ-7 מ' רע מעל השער . מזל גדול לב"ש
דקה 24 - התקפה של ב"ש שמתחילה מצד שמאל מובילה לעירבוביה והרחקות כדור לא טובות בתוך הרחבה היוונית כשלבסוף הכדור מגיע לקאנגווה שבועט מקרוב וסוחט הדיפה בקצות האצבעות של השוער היווני . כמעט .
דקה 35 - דאבל פס יפה בין אחמד לקאנגווה מבטל את הגנת היוונים ומוביל את אחמד לבעוט כדור שפוגע בשחקן יווני ויוצא לקרן
דקה 37 - תמרור אזהרה 2 : כדור חופשי של היוונים שוב מצד שמאל שלנו מגיע שוב לראש של אותו בלם יווני שנוגח מקרוב שוב באין מפריע למסגרת אך אליאסי באינסטינקט אדיר מציל בשנייה האחרונה

המחצית ה-2 כבר הייתה בשליטה יוונית ברורה
דקה 49 - חטיפת כדור של היוונים , שמירה לקויה בהגנה וכדור טועה שפוגע בשחקן באר שבעי מגיע לחלוץ היווני שבועט מתוך תיבת ה-5 כדור שכבר הולך למסגרת אך מזרחי מציל בשנייה האחרונה ומרחיק לקרן מצד ימין שלנו
דקה 50 - תמרור האזהרה ה-3 שהוביל לעונש : הקרן מהמהלך הקודם מגיעה שוב לאותו בלם יווני שנוגח מתוך תיבת ה-5 ולאליאסי אין מה לעשות ממרחק כזה . 1:0 ליוונים
דקה 53 - דקות לא טובות של ב"ש : שוב מתפרצת יוונית מובילה לכדור עומק לחלוץ היווני שבועט חזק ושטוח מתוך הרחבה אך אליאסי מציל
דקה 57 - ב"ש מנסה לחזור : הנעת כדור של ב"ש 30 מ' מהשער היווני מביאה את קאנגווה למסור למזרחי שנמצא חופשי על סף רחבת ה-16 אך הוא בועט גבוה מעל השער
דקה 64 - חיתוך נהדר של גאנח מאגף שמאל , עובר 2 שחקנים ובועט מהמרכז של קו ה-16 כדור שחומק סנטימטרים מהקורה הימנית . כמעט שיוויון
דקה 66 - התקפה של היוונים מובילה לנפילה מוזרה של בלטקסה והחלוץ היווני נשאר ב-1 על 1 מול אליאסי אך בועט חלש למרכז ואליאסי מציל
דקה 75 - תמרור אזהרה 4 : קרן של היוונים שוב מצד ימין שלנו , הכדור מגיע לרחבת ה-5 , אליאסי תופס אוויר ואותו בלם שוב , בפעם ה-4 נוגח באין מפריע מעל השער . מזל גדול
דקה 76 - מתפרצת של היוונים תופסת את הגנת ב"ש לא מוכנה אך החלוץ היווני בועט רע וגבוה מעל השער
דקה 79 - קרן של דן ביטון משמאל , דן מרים כדור חד ומסובב שעושה דרכו למרכז השער אך השוער היווני הודף
דקה 89 - מתפרצת של היוונים , 3 יוונים על 2 באר שבעים אך בלוריאן ומייד אחריו דוידזאדה בעמידה טובה מצליחים להרחיק את הסכנה

שריקת הסיום - 1:0 לא.א.ק אתונה.
בעטנו 6 בעיטות לשער מתוכם 1 למסגרת .

פרסונלית :
אליאסי - קופי פייסט משבוע שעבר - לא יציב . לצד הצלות מדהימות מתאפיין באי יציאה לכדורי גובה בתיבת ה-5 .
דוידזאדה - פתח בהרכב כי לופז נפצע בחימום והיה טוב.
מזרחי - לא הורגש
בלטקסה - אולי המשחק הכי פחות טוב שלו אצלנו מאז שהגיע
בלוריאן - נהדר
פרץ - עשה מה שיכל כמחליף של ונטורה . הפסדנו אותו בהתקפה
קאנגווה - מחצית ראשונה מצויינת. בשנייה נעלם. אבל זה שיפור משבוע שעבר.
אחמד - נתן עבודה כרגיל.
ביטון - לא הורגש
אליאס - נתן עבודה אך היה חסר התקפית כי בכל זאת הוא תופקד כ-8
זלאטנוביץ' - יכל להוציא יותר מהמצב הבודד הטוב שהגיע אליו
גאנח - קבלת החלטות : 1 טובה , 3 לא .

הפנים לגומלין מול היוונים בשבוע הבא במשחק ה-"בית" בהונגריה.
הרושם הוא שבהחלט ניתן לעבור את היוונים בתקופת הזמן הזו ובטח כשונטורה ו-ויטור שלא שותפו יחזרו להרכב.

יאללה ב"ש :דגל:

נ.ב1 - ונטורה חוזר להרכב בגומלין
נ.ב2 - ויטור ככל הנראה יחזור להרכב בגומלין
נ.ב3 - אם אליאסי רוצה להתקדם לאנשהו הוא חייב לעבוד על רחבת ה-5 שתהיה הממלכה שלו.
נ.ב4 - איזה שופט איטלקי אדיררררר . אפשר לייבא אותו לארץ ????
נ.ב5 - נקווה שהפציעה של לופז בחימום תהיה בקטנה ושהוא יחזור להרכב בשבוע הבא.
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 25 יולי 2025, 14:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לגבי הנ.ב4 -שופט אדיר ??? מחצית ראשונה המון מאבקים של כדורגל הוא שרק לטובתם.
יש לנו פה הרבה פחים כאלה בארץ שעל כל מאבק קטן הולכים עם הקבוצה הגדולה.

מה שמטריד שב3 משחקים רשמיים בעטנו לשער מעט מאוד .
תמונה

שלח תגובה