מק' קונפרנס : אא"ק אתונה - הפועל ב"ש, חמישי, 24.7, 21:00
Re: מק' קונפרנס : אא"ק אתונה - הפועל ב"ש, חמישי, 24.7, 21:00
וואלה חייב להגיד שאין שום סיבה לפתוח עונה עם אנרגיות שליליות גם אם נעוף מול היוונים.
לא צריך לעשות מהדחות כאלה כזה כישלון קולוסאלי. בלי בית קשה מאוד לעבור יריבות כאלה שמראש הסיכויים הם פיפטי פיפטי ובמקרה של היוונים אפילו פחות.
כולנו זוכרים כמה טרנר היה האקס פקטור באירופה בעבר הלא הרחוק.
כבר עכשיו יש לנו קבוצה מצוינת ומאמן מצוין שעוד תתחזק ותתן את הטון יפה מאוד בליגה.
יש מספיק נסיבות מקלות ללמה עוד לא נחת פה רכש אני סמוך ובטוח שמאחורי הקלעים עושים הכל כדי לבנות פה קבוצה מצוינת שתשמח אותנו עוד הרבה.
יש מלא חיובי להתסכל עליו. זה לא חובה לחפש את המועדון בציציות כל קיץ מחדש.
לא צריך לעשות מהדחות כאלה כזה כישלון קולוסאלי. בלי בית קשה מאוד לעבור יריבות כאלה שמראש הסיכויים הם פיפטי פיפטי ובמקרה של היוונים אפילו פחות.
כבר עכשיו יש לנו קבוצה מצוינת ומאמן מצוין שעוד תתחזק ותתן את הטון יפה מאוד בליגה.
יש מספיק נסיבות מקלות ללמה עוד לא נחת פה רכש אני סמוך ובטוח שמאחורי הקלעים עושים הכל כדי לבנות פה קבוצה מצוינת שתשמח אותנו עוד הרבה.
- ForeverRed
הדחה מאירופה זה כישלון גדול מאוד.ReDo כתב: ↑25 יולי 2025, 15:09וואלה חייב להגיד שאין שום סיבה לפתוח עונה עם אנרגיות שליליות גם אם נעוף מול היוונים.
אין מה ליפות את זה.
עם השורה התחתונה אני מסכים.
נתבאס כמה ימים, אם וכאשר, והלאה ליעד הבא.
יש פה קבוצה מצוינת שצריך לשייף ואנחנו לגמרי שם.
מטרת העל היא אליפות. כל היתר משני.
אני לא חושב שהכשלון הוא כזה גדול בלי ביתיות ומול יריבות כאלה, אבל נמתין לשבוע הבא עם הסיכומים.ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2025, 15:38הדחה מאירופה זה כישלון גדול מאוד.
אין מה ליפות את זה.
עם השורה התחתונה אני מסכים.
נתבאס כמה ימים, אם וכאשר, והלאה ליעד הבא.
יש פה קבוצה מצוינת שצריך לשייף ואנחנו לגמרי שם.
מטרת העל היא אליפות. כל היתר משני.
In lucas we trust.
בלי טרנר אנחנו לא מנצחים את אולימפיקוס,לודוגורץ,סלטיק,אינטר ושות.ReDo כתב: ↑25 יולי 2025, 15:09וואלה חייב להגיד שאין שום סיבה לפתוח עונה עם אנרגיות שליליות גם אם נעוף מול היוונים.
אין שום טעם למשחקים האלה אם הם לא מתקיימים בארץ ולכן לא אכזבה ולא בטיח.
אלה שיתאכזבו הם מאוכזבים תמידיים,הלך הרוח ברחוב הספורטיבי שהעניין הזה הוא עול.
יש לנו מטרה מרכזית העונה והיא לקחת אליפות ולכן שם צריך להתרכז.
איך אפשר לא להתאכזב שהקבוצה שלך עפה? גם אם היינו מארחים על המאדים הייתי מתבאסRed Tiger כתב: ↑25 יולי 2025, 18:30בלי טרנר אנחנו לא מנצחים את אולימפיקוס,לודוגורץ,סלטיק,אינטר ושות.
אין שום טעם למשחקים האלה אם הם לא מתקיימים בארץ ולכן לא אכזבה ולא בטיח.
אלה שיתאכזבו הם מאוכזבים תמידיים,הלך הרוח ברחוב הספורטיבי שהעניין הזה הוא עול.
יש לנו מטרה מרכזית העונה והיא לקחת אליפות ולכן שם צריך להתרכז.
תפסיקו לעשות הנחות שאין ביתיות וכו , גם בלי ביתיות היינו צריכים לעבור את לבסקי וגם בלי ביתיות היינו חייבים לעשות שלב בתים שנה שעברה.
כן , זה כשלון כל הקמפיינים האירופאים בשנתיים האחרונות.
אבל הם יגמרו הליגה תתחיל ונתרכז בדבר האמיתי אבל לא נשכח שיכלנו לעשות הרבה יותר באירופה.
אבל הם יגמרו הליגה תתחיל ונתרכז בדבר האמיתי אבל לא נשכח שיכלנו לעשות הרבה יותר באירופה.
צריכים זה יפה בפועל המציאות היא אחרת.הראל כתב: ↑26 יולי 2025, 09:53תפסיקו לעשות הנחות שאין ביתיות וכו , גם בלי ביתיות היינו צריכים לעבור את לבסקי וגם בלי ביתיות היינו חייבים לעשות שלב בתים שנה שעברה.
לבסקי היא קבוצה לא רעה, שרק אתמול הוציאה 0-0 מבראגה. בטרנר אנחנו מטאטאים אותם אבל בשני משחקי חוץ זה הופך להרבה יותר קשה.
הבית שלך האקס פקטור שלך באירופה כבר עשור.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
תפסיקו לעשות הנחות שאין ביתיות
איזה אוהדים הזיה בחיי

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר בלבסקי סופיה עסקינן הם דוגמא מעולה לעניין הזרים, הזרים שלהם עשו לנו צרות במיוחד סנגרה ההוא
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מהלך יפה של המועדון
מחיר כרטיס לגומלין עבור מנויים- 85
מחיר כרטיס עבור כאלו שלא מנויים- 245.
כלומר כל התומכי טרור היוונים (1300) שילמו את המחיר המופקע עבור הכרטיס, שווה למועדון אחלה הכנסה- למעלה מ-300 אלף ש״ח
מחיר כרטיס לגומלין עבור מנויים- 85
מחיר כרטיס עבור כאלו שלא מנויים- 245.
כלומר כל התומכי טרור היוונים (1300) שילמו את המחיר המופקע עבור הכרטיס, שווה למועדון אחלה הכנסה- למעלה מ-300 אלף ש״ח
- Melikson24
- Title: CrazyRed
איזה אקס פקטור הבית שלנו בשנתיים האחרונות ויותר ?
להזכיר לכם את הדיונים פה גם טרנר מת?
רק בפלייאוף הייתה טיפה התעוררות.
ובפועל הובלנו 1-0 דקה 105.
רבע שעה לשחק הפועל חדרה ולעלות ולא עשינו את זה , וזה לא קשור לשום טרנר או דברצן סטדיום.
סלח לי אבל אתה מדבר שטויות.
גם אם אומרים פה ש"טרנר מת" אין מה להשוות בין משחק "בית" מול אצטדיון ריק באווירה של משחק אימון לבין טרנר מלא.
גם ככה היה חסר לך גרוש ללירה כדי לעבור אותם, הרי עפת בפנדלים.
בטרנר זה משחק של 2-0 ויאללה לשלב הבא.